Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='WATACHA']i nie będę później musiała w woreczki zbierać???[/QUOTE]

jako nawóz sie przyda :megagrin: Wasia se potem buraki posadzi - cukrowe najlepiej, albo jaką kukurydze ;)

Posted

[quote name='malawaszka']jak jest ciepło to ja tu muszę się ścigać z gównianymi robaczkami kto pierwszy zbierze psią kupę - kupozbieracz czy one :D[/QUOTE]

ach ta żadza zwycięstwa....

Posted

[quote name='Vectra']apropo gówien ... zniknął cały śnieg u mnie na działce .... hej ho hej ho , gówna zbierać by się szło :diabloti:[/QUOTE]

hahha ja zbierałam na bieżąco więc mam luzik w tym temacie :lol: ale w tym roku skończy się paskudzeni na moim podwórku połowy psów ze wsi :shock: robimy ogrodzenie - co prawda prowizorkę, ale kundliszony nie wejdą! HA! wreszcie!

Posted

[quote name='malawaszka']hahha ja zbierałam na bieżąco więc mam luzik w tym temacie :lol: ale w tym roku skończy się paskudzeni na moim podwórku połowy psów ze wsi :shock: robimy ogrodzenie - co prawda prowizorkę, ale kundliszony nie wejdą! HA! wreszcie![/QUOTE]Od frontu ogrodzicie? :lol:
Gratuluje ogrodzenia, mam nadzieje, ze furtka też będzie :P

Posted

[quote name='malawaszka']hahha ja zbierałam na bieżąco więc mam luzik w tym temacie :lol: ale w tym roku skończy się paskudzeni na moim podwórku połowy psów ze wsi :shock: robimy ogrodzenie - co prawda prowizorkę, ale kundliszony nie wejdą! HA! wreszcie![/QUOTE]
ja też zbieram na bieżąco ... tylko niestety nie mam na to czasu co dzień .... tak więc ze dwa razyw tygodniu przelatuje po lesie ;) ale śnieg jak się pojawił , to wsio przykrył .... przyszła wiosna , śnieg rozmyła i gówienka wsie odkryła ...

Więc już jutro zrobie dzień gówniany , bo dziś to ładnie obeschnie ... nie mam siły na gówna poza tym .... do 4 rano robiłam nowy kojec dla szczeniaków , bo banda drombo , postanowiła wypełzać z poprzedniego ....

Posted

no! co to było za zamknięcie tematu? :lol: mało zawału nie dostałam - mój blożek kochany gówniany :loveu:

zerduszko Ty sobie żartów nie rób - zapraszam wszystkie cioteczki :D na turnusy odchudzające przy kopaniu fosy wokół działki :D i drugiej wokół kojca :D

Posted

[quote name='malawaszka']no! co to było za zamknięcie tematu? :lol: mało zawału nie dostałam - mój blożek kochany gówniany :loveu:

zerduszko Ty sobie żartów nie rób - zapraszam wszystkie cioteczki :D na turnusy odchudzające przy kopaniu fosy wokół działki :D i drugiej wokół kojca :D[/QUOTE]

temat Ci zamknęli? i co zerduszko ma z tym wspólnego ... nie kumam?

Posted

[quote name='jambi']temat Ci zamknęli? i co zerduszko ma z tym wspólnego ... nie kumam?[/QUOTE]

temat mi Vectra zamknęli przypadkiem :D

a do zerduszko było apropos naśmiewania się z mojego ogradzania:
[quote name='zerduszko']Od frontu ogrodzicie? :lol:
Gratuluje ogrodzenia, mam nadzieje, ze furtka też będzie :P[/QUOTE]

Posted

[quote name='marako']Wasiu, grodzisz się fosą i łudzisz się, że wsiowe burki nie przepłyną?[/QUOTE]

fosę zaleję betonem, a w to powtykam słupki i naciągnę siatkę - oczywiście wszytko sama :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']fosę zaleję betonem, a w to powtykam słupki i naciągnę siatkę - oczywiście wszytko sama :roflt:[/QUOTE]

To jesteś ambitna. Ja tylko wetknęłam ciut zaimpregnowane belki do wywierconych dziur i zasypałam piachem każą dziurę, a siatkę zagłębiłam na 10-15 cm, żeby kundle nie robiły podkopów.
Ilość betonu, która miałaby wejść do rowków na podmurówkę mnie przerosła finansowo. No i trzeba by było jakąś betoniarkę jednorazówkę zakupić do ukręcenia betonu.
A tak zainwstowałam tylko w wiertło, które wykorzystuję na dziury pod nasadzenia. No i tz też stawiał ten nasz płot, bo naciąganie siatki samemu jest raczej trudne.

Jakbyś mieszkała bliżej, to kto wie - nawet lubię takie prace, a przy okazji poznałabym Twoje sznupidła, no i Ciebie. Kiedy zaczynasz?