Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
ja bym chciala zaprotestowac nic nie jest z gorki po 30tce zycie sie zaczyna po 40tce!!!!

no może źle sięwyraziłam bo faktycznie ostatnio ciągle pod górkę :D czekam zatem do tej 40... może coś się rozbuja :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no może źle sięwyraziłam bo faktycznie ostatnio ciągle pod górkę :D czekam zatem do tej 40... może coś się rozbuja :lol:

A bujać się będzie, oj będzie.. coraz niżej :errrr:

Posted

zerduszko napisał(a):
A bujać się będzie, oj będzie.. coraz niżej :errrr:

hahahha barrdzo smieszne :D

Tekla64 napisał(a):
no ja mowie o swoim zyciu !
zycie dla nas nabralo zupelnie innego kolorytu

wiem wie Teklo i mam nadzieję, że ja się też pozbieram jakoś z tego marazmu

WATACHA napisał(a):
Oooooooo jednak są zdjęcia?Uwielbiam klony :)

a co? ktoś rozpowiadał plotki, że nie będzie??? :lol: ja też uwielbiam :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
i dalej tyle jest w dodatku teraz jest twardy i ostry bo się zmroził :shock:

Ha HA zdjęć nie ma i nie będzie tak z miesiąc, ew. jak ogolę resztę psa to może będzie lepiej wyglądało bo teraz to są jak łowce na cienkich nóżkach :D

To pewnie ja napisałam....:hmmmm:jak ta choroba się nazywa...schizofrenia chyba:eviltong:

Posted

ile zdjęciuufff :multi:
https://lh6.googleusercontent.com/_MXkMDrRnqFY/TZCCyVv4GeI/AAAAAAAAJa4/1zZJz3kTqzQ/s512/DSC_0020.JPG ale fajnie zobaczyć tą uroczą panne Julię :p

https://lh4.googleusercontent.com/_MXkMDrRnqFY/TZCC2iH5VYI/AAAAAAAAJbQ/774sGGwyuNQ/DSC_0040.JPG ha ha jak Felek, wyginam śmiało ciało:evil_lol:

https://lh3.googleusercontent.com/_MXkMDrRnqFY/TZCDFu-EoAI/AAAAAAAAJcs/RnvnGX3FIVw/DSC_0104.JPG pedziwiatry :loveu:

eria
Tak, ja sobie też powtarzam,że kiedyś będę mieć sznaucera, kiedyś będę mieć beardeda, kiedyś będę mieć briarda i kiedyś będę mieć softa itd itp. A moja mama mi wyliczyła ostatnio ,że czasu mi w życiu wystarczy jeszcze tylko na 3 psy . Policzyła,że Foxi pożyje jeszcze 5 to ja bede już mieć 30, a potem powiedzmy , że każdy po 10 no i tak do 60 i czas umierać bo jakiego psa utrzymam z emerytury.........

jak to przeczytałam to myślałam ze pękne ze śmiechu:lol:
wspaniałe podsumowanie naszej rzeczywistości

Posted

wilczy zew napisał(a):
Jak się psa doprowadzi do ładu,to ludzie nie chcą wierzyć,że TAKI PIĘKNY PIES był w schronisku :lol:

dokładnie - piękny i w dodatku z tak cudownym charakterem jak Julka! ona nie była jakoś mega zaniedbana - ot zarośnięta i tyle, to już Brokat miał gorsze syfy w sierści, i Julkę 2 osoby już prawie adoptowały ze schroniska - kochali ją do czasu jak wymacali na brzuszku guzy :(

Posted

rany, prawdziwy oddział psychiatryczny... skleroza, schrizofrenia, alzheimer... to ja jeszcze dorzuce manie prześladowczą i fobie przed starością :megagrin:

[quote name='eria']Tak, ja sobie też powtarzam,że kiedyś będę mieć sznaucera, kiedyś będę mieć beardeda, kiedyś będę mieć briarda i kiedyś będę mieć softa itd itp.

eria, ale Wasia już miała taką Julke... i to nawet TĄ Julke :grins:

będzie rok niedługo jak sie jej pozbywszy.... to niech teraz nie narzeka i sie nie zarzeka :eviltong:

Posted

[quote name='jambi']eria, ale Wasia już miała taką Julke... i to nawet TĄ Julke :grins:
Ja miałam jeszcze lepszego psa niż Julka, Timi się nazywał, mordy nie darł za dużo i reagował na "cicho" wypowiedziane cicho :lol: Posłuszny, ale ogień w sobie miał. Aaaaaa, nie odżałuję tego psa.