Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']POLECAM!!! Coś nowego, coś innego!
http://www.dogomania.pl/threads/183113-Animal-Pastor-LEPSZA-strona-KoA-cioA-a-ZwierzAE-ta-MAJAE-DUSZAE

byłam , poczytałam ... ciekawam odbioru i opinii koscioła , bo póki co najczęstszym stwierdzeniem jest takie że zwierzeta nie mają duszy :roll: i coś mi to na bakier idzie z tym że przecie to niby bóg stworzył i człowieka i zwierza ...więc dla mnie było by logiczne że skoro ktos w kogo podobno wierzą stworzył to wszystko to jednako powinno być traktowane .

Posted

w wywiadzie jest trochę napisane co na to kościół - jedni lepiej inni gorzej - jak to w zyciu, ale bardzo ciekawy człowiek jak dla mnie - wywiad przeprowadzał z Nim Marcysiowy Pańcio :)

Posted

[quote name='malawaszka']w wywiadzie jest trochę napisane co na to kościół - jedni lepiej inni gorzej - jak to w zyciu, ale bardzo ciekawy człowiek jak dla mnie - wywiad przeprowadzał z Nim Marcysiowy Pańcio :)

wow ....masz znajomości ;)

no własnie wiem , że jedni na tak inni na nie z tym , ze nadal boją sie chyba głośno powiedzieć jak być powinno ....
pamietam sprawę zakonnych sióst które spaliły w kotłowni nowonarodzone kocięta ...na pytanie DLACZEGO ...odpowiedziały że ZWIERZĘTA NIE MAJĄ DUSZY i że zrobiły dobrze .... ręce mozna załamać

Posted

[quote name='Alicja']
no własnie wiem , że jedni na tak inni na nie z tym , ze nadal boją sie chyba głośno powiedzieć jak być powinno ....
pamietam sprawę zakonnych sióst które spaliły w kotłowni nowonarodzone kocięta ...na pytanie DLACZEGO ...odpowiedziały że ZWIERZĘTA NIE MAJĄ DUSZY i że zrobiły dobrze .... ręce mozna załamać

o matko nie słyszałam o tym :mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']o matko nie słyszałam o tym :mdleje:[/QUOTE]

było w gazecie , tylko cholerka nie pamiętam czy w Wyborczej czy innej , moja mama ma zdolności do wyszukiwania takich kwiatków ..... chodziła do podstawówki prowadzonej przez siostry urszulanki więc zdanie na temat postępowania koscioła ma wyrobione

Posted

no i właśnie wróciłam z nią z kliniki :cry: błagam trzymajcie kciuki, zeby to nie było żadne paskudztwo tylko wzykłe przeziębienie albo angina... mała mi dziś co zjadła albo wypiła to zwymiotowała :( wczoraj takie były szaleństwa, a dziś rzyganko... biegunki tfu tfu nie ma, ale dostała baterię zastrzyków, kroplówkę... i jutro powtórka... nie miała baba kłopotu....

Posted

To, że wymiotuje wodą i jedzeniem to wskazuje na to, że ma podrażniony przewód pokarmowy! A że kupki nie ma to w sumie nic dziwnego, skoro wszystko zwymiotowała prawdopodobnie jeszcze przed stawieniem.
Kroplówka powinna ją wzmocnić no i na pewno odciąży ten przewód i pozowli mu wydobrzeć.
Galina ma tak przy nawrocie alergii.

Trzymamy kciuki !

Posted

[quote name='Vectra']Wasiu , ale cóż by to było u Ciebie za życie bez tej sraczki i przemarszu ;)
fajny ten maluszek , nie oddawaj :diabloti:[/QUOTE]

nie ma sraczki!!!! "tylko" rzyganko!! no i własnie... za nudno by było kuźwa - czasem sie czuję jakbym była chora na tę chorobę głowy z filmów co to matki swoim dzieciom robią krzywdę żeby na coś chorowały... :shock: zawsze k-wa coś...

Posted

[quote name='malawaszka']- czasem sie czuję jakbym była chora na tę chorobę głowy z filmów co to matki swoim dzieciom robią krzywdę żeby na coś chorowały... :shock: zawsze k-wa coś...

syndrom Munchausena :grins:

Posted

Jestem zgubiona..nie nadazam...co to za zwierzeta,czyje to,a po co...a na co....Moj syn przejal nade mna kontrole calkowita....normalnie nie wiem co sie dzieje wokol...;-)
Ale mimo to pozdrawiam cieplusio i zycze zeby zwierzyniec zdrowy byl.

Posted

[quote name='weszka']I jak małe? BTW ona ma jakoś na imię? A swój wątek tu ma?

na imię ma Iwcia, chyba że zmienimy - przyjechała z imieniem Iwana, ale zupełnie mi nie pasuje do niej :lol: dziś byliśmy na zastrzykach, jest dużo lepiej bo od wczorajszych zastrzyków i kroplówki już nie było rzyganka, kupka cały czas ładna więc trochę spokojniejsza jestem, ale wiadomo - tfu tfu nie zapeszać... wątku jeszcze nie ma bo ja nie mam czasu na nicccc :cry:

[quote name='agbar']Jestem zgubiona..nie nadazam...co to za zwierzeta,czyje to,a po co...a na co....Moj syn przejal nade mna kontrole calkowita....normalnie nie wiem co sie dzieje wokol...;-)
Ale mimo to pozdrawiam cieplusio i zycze zeby zwierzyniec zdrowy byl.

a po co... a na co... był Ci syn? :lol: Ty masz syna, a ja mam zwierzyniec - póki co mi starcza :evil_lol: wiem wiem TO NIE TO SAMO

Posted

:splat: zaglądam po wątkach, zaglądam....a o Tobie zapomniałam...

fajna ta nowa sunia :loveu: czy zostanie u Ciebie na zawsze?? ;):evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

a po co... a na co... był Ci syn? :lol: Ty masz syna, a ja mam zwierzyniec - póki co mi starcza :evil_lol: wiem wiem TO NIE TO SAMO

POKI CO.....a bociany juz tam sa u ciebie?:diabloti: