zerduszko Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 :klacz::klacz::klacz::drink1: A jak zdrówko glutka?? Quote
malawaszka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 napisałam:cunao: oddałam:drink1: czekam na termin wystąpienia przed Lożą Szyderców:grab: Kruszka ma się świetnie, dostaje leki jeszcze, ale szaleje i już nie wymiotuje, żeby było ciekawiej to teraz rzyga Luneta :( od wczoraj :chaos: Quote
Tekla64 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 witam znowu troche nadrobilam ale ci sie tam kreci!!!! piekna sforka ci sie zebrala do kupy z kotami , powoli mnie gonisz hihihi ino ja nie bylabym w stanie chyba wziac na tymczasa bo nie umialabym oddac jak juz se tu troche pobedzie. Jestem pelna podziwu i mam wiele szacunku dla ciebie ale calkiem normalna to nie jestes jak i mnie gadaja hihihi[ a mnie latwiej ze zwierzyna jakos] i Dropsik i mala niunia sliczne sa i pieknie wygladaja Quote
zerduszko Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='malawaszka'] Kruszka ma się świetnie, dostaje leki jeszcze, ale szaleje i już nie wymiotuje, żeby było ciekawiej to teraz rzyga Luneta :( od wczoraj :chaos:[/QUOTE]Mój niedawno wyzdrowiały pies też mnie znów wkurza, znów się drapie, tym razem po wewnetrznej stronie uda..... co to może byc, może alergia na tymczasy?? :razz: Wypiłam za Twoje dzieło :multi: Quote
malawaszka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 no i nadrobiłaś i NIC nie piszesz o moim powyższym poście?????? Quote
malawaszka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='zerduszko']Mój niedawno wyzdrowiały pies też mnie znów wkurza, znów się drapie, tym razem po wewnetrznej stronie uda..... co to może byc, może alergia na tymczasy?? :razz: Wypiłam za Twoje dzieło :multi:[/QUOTE] ja jeszcze nie wypiłam... :oops: walczę z mega bólem głowy - stres :oops: a Pepa też znowu gryzie łapy :( i już ma łyse tak jak w zeszłym roku - u niej to musi być alergia bo zimą był spokój Quote
Vectra Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 oooo to trzeba to opić :multi: Marysia ma infekcje ucha , żeby tak nie było , że u mnie różowo Quote
malawaszka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Vectra'] Marysia ma infekcje ucha , żeby tak nie było , że u mnie różowo[/QUOTE] qrfa.... ja już nie chciałam pisać, że Drops też... generalnie im więcej zwierząt tym wiecej coś im dolega... taką prawidłowość zauważam :shock: Kruszka rzygała, Luna rzyga, Pepa wyskubała łapki, a Dropsa bolało ucho, aaa i jeszcze Fifkowy pęcherze leczymy cały czas kocham zwierzątka - moje DROOOGIEEEEE :lol: Quote
zerduszko Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Na ból głowy to nie ma nic lepszego niż piwko :beerchug: Na stres tym bardziej. Moje cudowne rodzeństwo pozyczyło mi lapa cobym mogła przelewy porobic (właśnie, właśnie - doszoł?) i....półmózg przywiózł bez myszki.... ani 1 ogłoszonka nie machne :angryy: A to Twoje?? http://rybnik.olx.pl/sznaucer-miniaturowy-szuka-domu-slask-iid-81353706 Ps. Chyba zrobię zwrot z adopcji :diabloti: a podobno kundle nie choruję, że Wasze rasowce to zrozumiałe, ale mój CKP :placz: Quote
Vectra Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='malawaszka']qrfa.... ja już nie chciałam pisać, że Drops też... generalnie im więcej zwierząt tym wiecej coś im dolega... taką prawidłowość zauważam :shock: Kruszka rzygała, Luna rzyga, Pepa wyskubała łapki, a Dropsa bolało ucho, aaa i jeszcze Fifkowy pęcherze leczymy cały czas kocham zwierzątka - moje DROOOGIEEEEE :lol:[/QUOTE] u mnie tylko na Marysie zeszła plaga :evilbat: bo rozbity łeb i oko Emilki , wybity chyba ząb skaleczona łapa Klementyny - to wypadki przy "pracy" Quote
malawaszka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='zerduszko']Na ból głowy to nie ma nic lepszego niż piwko :beerchug: Na stres tym bardziej. Moje cudowne rodzeństwo pozyczyło mi lapa cobym mogła przelewy porobic (właśnie, właśnie - doszoł?) i....półmózg przywiózł bez myszki.... ani 1 ogłoszonka nie machne :angryy: A to Twoje?? http://rybnik.olx.pl/sznaucer-miniaturowy-szuka-domu-slask-iid-81353706 no to zaraz sobie otworzę :lol: kurcze nie robiłam nowych ogłoszeń, ale mogłam z przyzwyczajenia kliknąć linka odświeżającego jak mi przysłali, że wygasa ogłoszenia :oops: Quote
Maga100 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='malawaszka']napisałam:cunao: oddałam:drink1: no co ty, nie mów, że pracę??:crazyeye: to co ty teraz będziesz robić? :shake: Quote
malawaszka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Maga100']no co ty, nie mów, że pracę??:crazyeye: to co ty teraz będziesz robić? :shake: noo pracę pracę :evil_lol: a teraz będę robić.... no.... ten... będę musiała pracować, pracować, pracować, drukować pieniązki... ehhh :cry: Quote
Alicja Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='malawaszka']napisałam:cunao: oddałam:drink1: czekam na termin wystąpienia przed Lożą Szyderców:grab: Kruszka ma się świetnie, dostaje leki jeszcze, ale szaleje i już nie wymiotuje, żeby było ciekawiej to teraz rzyga Luneta :( od wczoraj :chaos: no gratki na to oddanie :cool2: :kciuki: za zdrówko zwierzyńca Quote
Tekla64 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 lomatko!!!! ale ze mnie starapirda , nie zalapalam !!!! no jakze sie ciesze , gratuluje i dzis wieczorkiem mimo zem sama chlapne se na te okolicznosc!!!!! ale tos mi zrobila dobrze i fajnie, z rana chyba lepiej jakos kumam hihihi gratulacje jeszcze raz Quote
weszka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Gratuluję napisania i oddania! Braaaawo! Zwierzaki dajcie se spokój z tym chorowaniem bo pańcia zeświruje wam totalnie ;) i dopiero będzie! Quote
malawaszka Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 odcinek pt: Mordujemy Wujka Dropsa :D Quote
Bliss Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 malawaszka napisał(a):qrfa.... ja już nie chciałam pisać, że Drops też... generalnie im więcej zwierząt tym wiecej coś im dolega... taką prawidłowość zauważam :shock: Kruszka rzygała, Luna rzyga, Pepa wyskubała łapki, a Dropsa bolało ucho, aaa i jeszcze Fifkowy pęcherze leczymy cały czas kocham zwierzątka - moje DROOOGIEEEEE :lol: wiesz czytałam na jakimś wątku - dość dawno ale mi utkwiło - jak po kolejnej nieprzespanej nocy z powodu choroby któregoś zwierzęcia zrezygnowany TZ stwierdził (mniej więcej) no cóż przy takiej ilości zwierząt zawsze coś któremuś jest ... no :p Quote
ariss Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 U Ciebie jak zwykle wariatkowo:mdleje: za małą trzymam kciuki!!!! Niech wraca do zdrowia i szybko znajdzie super domek! kocie zdjęcia z pierwszych chwil na dworku cudne:loveu: Quote
Bliss Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 aaaaaa no i gratuluję oddania dzieła - szacowne gremium padnie z zachwytu nic się nie bój ;) i jeszcze w kwestii chorób - my też jutro na przegląd bo Myszor kicha i prycha - mówiła mi moja wetka, że jest jakiś psi wirus grypowaty :-o a diablę w uszach namiętnie grzebie więc pewnie też cóś tam się czai :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 tam zaraz wariatkowo - samo życie :lol: Quote
Grosziwo Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Również gratuluję oddania pracy ! Ja jak myślę o nauce to mi się włosy jeżą nawet na piętach, ot nieuk i już. Co tam słychać u mojej imienniczki Iwci :loveu: Quote
malawaszka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 właśnie się mordują z Dropsem nawzajem :lol: Quote
Grosziwo Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 malawaszka napisał(a):właśnie się mordują z Dropsem nawzajem :lol: To u ciebie jakieś horrory na żywo :nerwy: Ratunku Iwcia morduje Dropsa ....albo odwrotnie :evil_lol: A ja pucuję okna (przed świętami mi się nie chciało) chociaż po co skoro na dziewiątym piętrze ludzie i tak nie widzą, ze brudne :diabloti: Quote
zerduszko Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Grosziwo napisał(a): A ja pucuję okna (przed świętami mi się nie chciało) chociaż po co skoro na dziewiątym piętrze ludzie i tak nie widzą, ze brudne :diabloti: A Ty nie musisz oglądać ludzi :evil_lol: Też stosuję tą taktykę :p Quote
Recommended Posts