Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

napisałam:cunao: oddałam:drink1:

czekam na termin wystąpienia przed Lożą Szyderców:grab:

Kruszka ma się świetnie, dostaje leki jeszcze, ale szaleje i już nie wymiotuje, żeby było ciekawiej to teraz rzyga Luneta :( od wczoraj :chaos:

Posted

witam
znowu troche nadrobilam
ale ci sie tam kreci!!!! piekna sforka ci sie zebrala do kupy z kotami , powoli mnie gonisz hihihi
ino ja nie bylabym w stanie chyba wziac na tymczasa bo nie umialabym oddac jak juz se tu troche pobedzie.

Jestem pelna podziwu i mam wiele szacunku dla ciebie

ale calkiem normalna to nie jestes jak i mnie gadaja hihihi[ a mnie latwiej ze zwierzyna jakos]

i Dropsik i mala niunia sliczne sa i pieknie wygladaja

Posted

[quote name='malawaszka']
Kruszka ma się świetnie, dostaje leki jeszcze, ale szaleje i już nie wymiotuje, żeby było ciekawiej to teraz rzyga Luneta :( od wczoraj :chaos:[/QUOTE]Mój niedawno wyzdrowiały pies też mnie znów wkurza, znów się drapie, tym razem po wewnetrznej stronie uda..... co to może byc, może alergia na tymczasy?? :razz:

Wypiłam za Twoje dzieło :multi:

Posted

[quote name='zerduszko']Mój niedawno wyzdrowiały pies też mnie znów wkurza, znów się drapie, tym razem po wewnetrznej stronie uda..... co to może byc, może alergia na tymczasy?? :razz:

Wypiłam za Twoje dzieło :multi:[/QUOTE]

ja jeszcze nie wypiłam... :oops: walczę z mega bólem głowy - stres :oops:

a Pepa też znowu gryzie łapy :( i już ma łyse tak jak w zeszłym roku - u niej to musi być alergia bo zimą był spokój

Posted

[quote name='Vectra']
Marysia ma infekcje ucha , żeby tak nie było , że u mnie różowo[/QUOTE]

qrfa.... ja już nie chciałam pisać, że Drops też... generalnie im więcej zwierząt tym wiecej coś im dolega... taką prawidłowość zauważam :shock: Kruszka rzygała, Luna rzyga, Pepa wyskubała łapki, a Dropsa bolało ucho, aaa i jeszcze Fifkowy pęcherze leczymy cały czas

kocham zwierzątka - moje DROOOGIEEEEE :lol:

Posted

Na ból głowy to nie ma nic lepszego niż piwko :beerchug: Na stres tym bardziej.

Moje cudowne rodzeństwo pozyczyło mi lapa cobym mogła przelewy porobic (właśnie, właśnie - doszoł?) i....półmózg przywiózł bez myszki.... ani 1 ogłoszonka nie machne :angryy:
A to Twoje?? http://rybnik.olx.pl/sznaucer-miniaturowy-szuka-domu-slask-iid-81353706

Ps. Chyba zrobię zwrot z adopcji :diabloti: a podobno kundle nie choruję, że Wasze rasowce to zrozumiałe, ale mój CKP :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']qrfa.... ja już nie chciałam pisać, że Drops też... generalnie im więcej zwierząt tym wiecej coś im dolega... taką prawidłowość zauważam :shock: Kruszka rzygała, Luna rzyga, Pepa wyskubała łapki, a Dropsa bolało ucho, aaa i jeszcze Fifkowy pęcherze leczymy cały czas

kocham zwierzątka - moje DROOOGIEEEEE :lol:[/QUOTE]
u mnie tylko na Marysie zeszła plaga :evilbat: bo rozbity łeb i oko Emilki , wybity chyba ząb skaleczona łapa Klementyny - to wypadki przy "pracy"

Posted

[quote name='zerduszko']Na ból głowy to nie ma nic lepszego niż piwko :beerchug: Na stres tym bardziej.

Moje cudowne rodzeństwo pozyczyło mi lapa cobym mogła przelewy porobic (właśnie, właśnie - doszoł?) i....półmózg przywiózł bez myszki.... ani 1 ogłoszonka nie machne :angryy:
A to Twoje?? http://rybnik.olx.pl/sznaucer-miniaturowy-szuka-domu-slask-iid-81353706

no to zaraz sobie otworzę :lol:

kurcze nie robiłam nowych ogłoszeń, ale mogłam z przyzwyczajenia kliknąć linka odświeżającego jak mi przysłali, że wygasa ogłoszenia :oops:

Posted

[quote name='Maga100']no co ty, nie mów, że pracę??:crazyeye:
to co ty teraz będziesz robić? :shake:

noo pracę pracę :evil_lol: a teraz będę robić.... no.... ten... będę musiała pracować, pracować, pracować, drukować pieniązki... ehhh :cry:

Posted

[quote name='malawaszka']napisałam:cunao: oddałam:drink1:

czekam na termin wystąpienia przed Lożą Szyderców:grab:

Kruszka ma się świetnie, dostaje leki jeszcze, ale szaleje i już nie wymiotuje, żeby było ciekawiej to teraz rzyga Luneta :( od wczoraj :chaos:

no gratki na to oddanie :cool2:

:kciuki: za zdrówko zwierzyńca

Posted

lomatko!!!!

ale ze mnie starapirda , nie zalapalam !!!!

no jakze sie ciesze , gratuluje i dzis wieczorkiem mimo zem sama chlapne se na te okolicznosc!!!!!

ale tos mi zrobila dobrze i fajnie, z rana chyba lepiej jakos kumam hihihi

gratulacje jeszcze raz

Posted

malawaszka napisał(a):
qrfa.... ja już nie chciałam pisać, że Drops też... generalnie im więcej zwierząt tym wiecej coś im dolega... taką prawidłowość zauważam :shock: Kruszka rzygała, Luna rzyga, Pepa wyskubała łapki, a Dropsa bolało ucho, aaa i jeszcze Fifkowy pęcherze leczymy cały czas

kocham zwierzątka - moje DROOOGIEEEEE :lol:

wiesz czytałam na jakimś wątku - dość dawno ale mi utkwiło - jak po kolejnej nieprzespanej nocy z powodu choroby któregoś zwierzęcia zrezygnowany TZ stwierdził (mniej więcej) no cóż przy takiej ilości zwierząt zawsze coś któremuś jest ...

no :p

Posted

U Ciebie jak zwykle wariatkowo:mdleje:

za małą trzymam kciuki!!!! Niech wraca do zdrowia i szybko znajdzie super domek!

kocie zdjęcia z pierwszych chwil na dworku cudne:loveu:

Posted

aaaaaa no i gratuluję oddania dzieła - szacowne gremium padnie z zachwytu nic się nie bój ;)

i jeszcze w kwestii chorób - my też jutro na przegląd bo Myszor kicha i prycha - mówiła mi moja wetka, że jest jakiś psi wirus grypowaty :-o
a diablę w uszach namiętnie grzebie więc pewnie też cóś tam się czai :diabloti:

Posted

Również gratuluję oddania pracy ! Ja jak myślę o nauce to mi się włosy jeżą nawet na piętach, ot nieuk i już.
Co tam słychać u mojej imienniczki Iwci :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
właśnie się mordują z Dropsem nawzajem :lol:

To u ciebie jakieś horrory na żywo :nerwy: Ratunku Iwcia morduje Dropsa ....albo odwrotnie :evil_lol:
A ja pucuję okna (przed świętami mi się nie chciało) chociaż po co skoro na dziewiątym piętrze ludzie i tak nie widzą, ze brudne :diabloti:

Posted

Grosziwo napisał(a):

A ja pucuję okna (przed świętami mi się nie chciało) chociaż po co skoro na dziewiątym piętrze ludzie i tak nie widzą, ze brudne :diabloti:

A Ty nie musisz oglądać ludzi :evil_lol: Też stosuję tą taktykę :p