Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:eek2::shocked!::flaming::ices_bla: aaaaaaaaaa we wtorek mam egzamin... :grab:

to co .... zaciskamy już czy we wtorek :hmmmm: te :kciuki:

Posted

no jak to jaki???? OSTATNI :evil_lol: a ja nie wiem czego się mam uczyć teraz - w 4 dni całe studia mam powtórzyć? :cry: przecież ja nic nie pamiętam :cry: co z tego, że w zawodzie niby pracuję jak tutaj to jest zupełni inna wiedza niż na studiach :cry: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa P A N I K A

Posted

Znaczy, że obrona?? ale mi egzamin :lol: A fajnego masz recenzenta?? :cool3: Oni się głównie powinni do pytań związanych z pracą ograniczyć :) Trochę ja pisałas, to już wsio powinnaś wiedzieć :diabloti:

Ps. Jak Drops??

Posted

malawaszka napisał(a):
:eek2::shocked!::flaming::ices_bla: aaaaaaaaaa we wtorek mam egzamin... :grab:

eee tam, napisanie pracy mgr jest tysiąckrotnie trudniejsze niż jej obrona. Mówię ci to ja :p

Posted

Nie panikuj :evil_lol: Egzamin zdasz śpiewająco :p
...ale pewnie będziesz w poniedziałek chodzić i krzyczeć "NIE ZDAM TEGO!!! NIC NIE UMIEM!!!" - znam to z autopsji :evil_lol: wczoraj tak chodziłam zawalona kartkami i książkami

Posted

kciuki bede trzymac , kopa wirtualnego z samego rana zafunduje i bedzie dobrze!!!!
zdjecia sa super ,a kotu sie nie dziwie , nikt nie lubi w dwa ognie byc wzietym !!!
alez masz cudne coraz bardziej swoje stadko.
wczoraj Dona miala dziwne spotkanie z kotem sasiadow ale nie mialam kamery przy sobie, fajnie wygladali

Posted

zerduszko napisał(a):
Jakie to małe kochane :loveu: Mam parcie na trzeciego psa :lol:

A Jaoga :iloveyou:

Ty z całą siódemką na spacery chodzisz??

hahaha parcie już niebawem zaspokoisz :lol:

na szczescie nie wszyscy chcą chodzić na spacery bo bym się już deczko dziwnie czuła :evil_lol: Joga poszła ostatnio, ale raczej staram się żeby koty nie chodziły bo się o nie boję :oops:

Posted

kot Apacz zwyciężył w konkursie :klacz:

malawaszka napisał(a):

na szczescie nie wszyscy chcą chodzić na spacery bo bym się już deczko dziwnie czuła :evil_lol: Joga poszła ostatnio, ale raczej staram się żeby koty nie chodziły bo się o nie boję :oops:

ale że czego? :hmmmm:

Posted

Maga100 napisał(a):

ale że czego? :hmmmm:

ale że tego, ze z psami chodzę daleko a koty wolę jak się trzymają domu :lol: kot z nami idzie idzie idzie i nagle psom odwala szajba i heja na kota i wtedy wszyscy biegną gdzieś.... zapędzają kota na drzewo w trudno dostępnym trenie na przykład podmokłym i KTO zdejmie tego kota???!!! NO?! :icon_roc:

zerduszko napisał(a):
Ta, będzie trzeci pies, a roboty jak przy 10 :shake:
może nie będzie tak strasznie

Wasiolęki się odzywają :diabloti:

:stop:

Posted

malawaszka napisał(a):
.... zapędzają kota na drzewo w trudno dostępnym trenie na przykład podmokłym i KTO zdejmie tego kota???!!! NO?! :icon_roc:

sam zejdzie...?

Posted

malawaszka napisał(a):
no a jak wejdzie tak wysoko, że nie będzie potrafił zejść? :roll:

no tak, bo koty umieją schodzić samodzielnie tylko do pewnej wysokości :evil_lol:
a wyżej mają juz lęk wysokości :evil_lol:

Posted

hihihi

ja tam swoich nie zdejmowam i jakos nie mieszkaja na drzewach , a odleglosc spacerowa tyz nie gra roli bo jak chca to zawsze wroca, ino sie okazuje ze czasem znajduja se lepsze miejsca do zycia , ale to sa koty , same o sobie stanowia i maja prawo do zmiany adresu jesli bardzo chca.