malawaszka Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 :eek2::shocked!::flaming::ices_bla: aaaaaaaaaa we wtorek mam egzamin... :grab: Quote
Alicja Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 malawaszka napisał(a)::eek2::shocked!::flaming::ices_bla: aaaaaaaaaa we wtorek mam egzamin... :grab: to co .... zaciskamy już czy we wtorek :hmmmm: te :kciuki: Quote
malawaszka Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Alicja napisał(a):to co .... zaciskamy już czy we wtorek :hmmmm: te :kciuki: nie wiem Alu - nic nie wiem poziom paniki milionpincetosiemdziesiątsiedem :mdleje: Quote
zerduszko Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 malawaszka napisał(a)::eek2::shocked!::flaming::ices_bla: aaaaaaaaaa we wtorek mam egzamin... :grab: Jaki egzamin?? Nie zazdraszczam. Quote
malawaszka Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 no jak to jaki???? OSTATNI :evil_lol: a ja nie wiem czego się mam uczyć teraz - w 4 dni całe studia mam powtórzyć? :cry: przecież ja nic nie pamiętam :cry: co z tego, że w zawodzie niby pracuję jak tutaj to jest zupełni inna wiedza niż na studiach :cry: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa P A N I K A Quote
zerduszko Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Znaczy, że obrona?? ale mi egzamin :lol: A fajnego masz recenzenta?? :cool3: Oni się głównie powinni do pytań związanych z pracą ograniczyć :) Trochę ja pisałas, to już wsio powinnaś wiedzieć :diabloti: Ps. Jak Drops?? Quote
malawaszka Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 haha oczywiście, że wszystko wiem :lol: ale oni chcą żebym wiedziała jakieś inne rzeczy niż wszystko :cry: dzwoniłam - w zasadzie mam tylko jedno "ale" :roll: Quote
Maga100 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 malawaszka napisał(a)::eek2::shocked!::flaming::ices_bla: aaaaaaaaaa we wtorek mam egzamin... :grab: eee tam, napisanie pracy mgr jest tysiąckrotnie trudniejsze niż jej obrona. Mówię ci to ja :p Quote
Cola Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Nie panikuj :evil_lol: Egzamin zdasz śpiewająco :p ...ale pewnie będziesz w poniedziałek chodzić i krzyczeć "NIE ZDAM TEGO!!! NIC NIE UMIEM!!!" - znam to z autopsji :evil_lol: wczoraj tak chodziłam zawalona kartkami i książkami Quote
malawaszka Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 ależ kto panikuje - przeciez nie ja - oaza spokoju :grins: a ja rosnę i rosnę Joga Quote
malawaszka Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 i ganianego :lol: kochany pieronek Quote
Tekla64 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 kciuki bede trzymac , kopa wirtualnego z samego rana zafunduje i bedzie dobrze!!!! zdjecia sa super ,a kotu sie nie dziwie , nikt nie lubi w dwa ognie byc wzietym !!! alez masz cudne coraz bardziej swoje stadko. wczoraj Dona miala dziwne spotkanie z kotem sasiadow ale nie mialam kamery przy sobie, fajnie wygladali Quote
zerduszko Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Jakie to małe kochane :loveu: Mam parcie na trzeciego psa :lol: A Jaoga :iloveyou: Ty z całą siódemką na spacery chodzisz?? Quote
malawaszka Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 zerduszko napisał(a):Jakie to małe kochane :loveu: Mam parcie na trzeciego psa :lol: A Jaoga :iloveyou: Ty z całą siódemką na spacery chodzisz?? hahaha parcie już niebawem zaspokoisz :lol: na szczescie nie wszyscy chcą chodzić na spacery bo bym się już deczko dziwnie czuła :evil_lol: Joga poszła ostatnio, ale raczej staram się żeby koty nie chodziły bo się o nie boję :oops: Quote
eria Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 http://img130.imageshack.us/img130/4227/dsc0139n.jpg ale jest wściekła!!!! Quote
Maga100 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 kot Apacz zwyciężył w konkursie :klacz: malawaszka napisał(a): na szczescie nie wszyscy chcą chodzić na spacery bo bym się już deczko dziwnie czuła :evil_lol: Joga poszła ostatnio, ale raczej staram się żeby koty nie chodziły bo się o nie boję :oops: ale że czego? :hmmmm: Quote
zerduszko Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ta, będzie trzeci pies, a roboty jak przy 10 :shake: Maga100 napisał(a): ale że czego? :hmmmm: Wasiolęki się odzywają :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Maga100 napisał(a): ale że czego? :hmmmm: ale że tego, ze z psami chodzę daleko a koty wolę jak się trzymają domu :lol: kot z nami idzie idzie idzie i nagle psom odwala szajba i heja na kota i wtedy wszyscy biegną gdzieś.... zapędzają kota na drzewo w trudno dostępnym trenie na przykład podmokłym i KTO zdejmie tego kota???!!! NO?! :icon_roc: zerduszko napisał(a):Ta, będzie trzeci pies, a roboty jak przy 10 :shake: może nie będzie tak strasznie Wasiolęki się odzywają :diabloti: :stop: Quote
Maga100 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 malawaszka napisał(a):.... zapędzają kota na drzewo w trudno dostępnym trenie na przykład podmokłym i KTO zdejmie tego kota???!!! NO?! :icon_roc: sam zejdzie...? Quote
malawaszka Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Maga100 napisał(a):sam zejdzie...? no a jak wejdzie tak wysoko, że nie będzie potrafił zejść? :roll: Quote
Maga100 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 malawaszka napisał(a):no a jak wejdzie tak wysoko, że nie będzie potrafił zejść? :roll: no tak, bo koty umieją schodzić samodzielnie tylko do pewnej wysokości :evil_lol: a wyżej mają juz lęk wysokości :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 hihihi ja tam swoich nie zdejmowam i jakos nie mieszkaja na drzewach , a odleglosc spacerowa tyz nie gra roli bo jak chca to zawsze wroca, ino sie okazuje ze czasem znajduja se lepsze miejsca do zycia , ale to sa koty , same o sobie stanowia i maja prawo do zmiany adresu jesli bardzo chca. Quote
Recommended Posts