Grosziwo Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 zerduszko napisał(a):A Ty nie musisz oglądać ludzi :evil_lol: Też stosuję tą taktykę :p Święte słowa , nie muszę oglądać ludzi , przynajmniej niektórych :p Tyle, ze jak już muchy na zewnętrznej stronie nie chcą odfrunąć bo się przykleją to trza trochę brudu odskrobać :megagrin: no i słońca też trzeba ciupinę wpuścić :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Grosziwo napisał(a):Święte słowa , nie muszę oglądać ludzi , przynajmniej niektórych :p Tyle, ze jak już muchy na zewnętrznej stronie nie chcą odfrunąć bo się przykleją to trza trochę brudu odskrobać :megagrin: no i słońca też trzeba ciupinę wpuścić :diabloti: hahaha ja mam jedno takie okno na którym jest zeszłoroczny trupek komara :lol: Quote
Vectra Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 malawaszka napisał(a):właśnie się mordują z Dropsem nawzajem :lol: przynajmniej wiesz teraz co mam co dzień w domu :evil_lol: aczkolwiek ja uwielbiam patrzeć na te morderstwa ;) Quote
malawaszka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Vectra napisał(a):przynajmniej wiesz teraz co mam co dzień w domu :evil_lol: aczkolwiek ja uwielbiam patrzeć na te morderstwa ;) haha a żebyś wiedziała, że dokładnie to sobie pomyślałam, że Ty to musisz mieć super! ja też na to mogę się gapić i gapić - lepsze niż wszystkie filmy świata :lol: tylko czasem mi serce staje jak Drops nie jest delikatny :shock: Quote
lolka75 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 tylko ze suki lub ia takich niedelikatnych typow:evil_lol:...perwercha taka:evil_lol::diabloti: Quote
malawaszka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Looolkaaa toż Kruszka to przecież dziecko jeszcze!! :lol: własnie mi grzeje kolanka :) Quote
Vectra Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 do tej niedelikatności , trzeba się przyzwyczaić , znaczy do widoku .... bo one sobie nic nie zrobią :) a zdecydowanie jest to lepsze , niż nuda telewizyjna ..... taki domowy , pełnometrażowy thriller :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Vectra napisał(a):do tej niedelikatności , trzeba się przyzwyczaić , znaczy do widoku .... bo one sobie nic nie zrobią :) a zdecydowanie jest to lepsze , niż nuda telewizyjna ..... taki domowy , pełnometrażowy thriller :evil_lol: haha noo i zapewnia całą gamę doznań - momentami śmieszy, momentami trzyma w napięciu, czasami przeraża, a jak trwa za długo albo o świcie to nawet denerwuje :evil_lol: chociaż moje skarbki o świcie nie szaleją - pchają się na łóżko i śpią Quote
Grosziwo Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Szczęściara ! Czemu moja "amstfka" o szóstej rano staje przy mojej twarzy i mlaska i stęka niemiłosiernie ? Wiem : mam nie wychowaną Żabę :diabloti: A na "horrorki" w wydaniu zwierzów też mogę się gapić bez końca , u mnie w wydaniu kocim :kociak: Quote
Alicja Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 a ja se przychodzę polukać na te horrory u was ;) Quote
ariss Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 mignęło mi, że oddałaś pracę:mdleje::klacz: napisz za mnie:modla:, bo ja od chyba 6 miesięcy piszę ostatni rozdział:flaming: Quote
malawaszka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='Grosziwo']Szczęściara ! Czemu moja "amstfka" o szóstej rano staje przy mojej twarzy i mlaska i stęka niemiłosiernie ? Wiem : mam nie wychowaną Żabę :diabloti: A na "horrorki" w wydaniu zwierzów też mogę się gapić bez końca , u mnie w wydaniu kocim :kociak: haha amstafka Drops zanim siępołoży rano to przelatuje po nas, po głowach, po brzuchach, po pełnych pęcherzach, dopiero jak wyciągam karzący palec boga wskazujący kierunek na miejsce to Drops się kładzie i zamiera :lol: a walki kotów u nas też są, ale tylko je słychać, jak chcemy zobaczyć to natychmiast siadają i się gapią... [quote name='Alicja']a ja se przychodzę polukać na te horrory u was ;) strach się bać... czemu zbladłaś Alu? [quote name='ariss']mignęło mi, że oddałaś pracę:mdleje::klacz: napisz za mnie:modla:, bo ja od chyba 6 miesięcy piszę ostatni rozdział:flaming: buuahahaha nie chcesz, żebym Ci pisała hahaha ja pisałam ją 5 lat!!! :roflt: Quote
ariss Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 malawaszka napisał(a): buuahahaha nie chcesz, żebym Ci pisała hahaha ja pisałam ją 5 lat!!! :roflt: będę wieczną studentką:cunao: Quote
Maga100 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='malawaszka'] buuahahaha nie chcesz, żebym Ci pisała hahaha ja pisałam ją 5 lat!!! :roflt: rozumiem, że to w związku z jej obszernością? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='ariss']będę wieczną studentką:cunao: \ aha! marzenia! studentką byłam rok po studiach... potem 5 lat NIE i teraz tylko na chwilę będę reaktywowana na czas egzaminu :shick: wyszło mi z tego rachunku, że pracę pisałam 6 lat???? :hmmmm: dobrze, że nie studiowałam matematyki :lol: [quote name='Maga100']rozumiem, że to w związku z jej obszernością? :evil_lol: ależ nie tyle z obszernością ilościową, co ogromnie mądrą zawartością merytoryczną Quote
Vectra Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 kurde ale ten czas leci , faktycznie przypominam sobie , że jak zaczęłam oglądać Twojego blogaska , to było o magisterkach , ale to już tak bardzo zaawansowane rozmowy były .... jestem na dogo 5 lat :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 weź mi nie mów nawet... tyle lat a ja NIC do przodu :lol: no! psów mam więcej hahaha i mam koty a wtedy zarzekałam się że nigdy przenigdy Quote
Vectra Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 malawaszka napisał(a):weź mi nie mów nawet... tyle lat a ja NIC do przodu :lol: no! psów mam więcej hahaha i mam koty a wtedy zarzekałam się że nigdy przenigdy ani mi nie mów już o ilości zwierząt przybyłych :evil_lol: na razie wychodzi średnia 1,2 na rok pobytu mojego na dogo :evil_lol: bo tylko Lala została z brygady z jaką tu weszłam ... Kano nie żyje już dwa lata .... wredny kocur rok .... Szczepan żyje ;) Quote
malawaszka Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 ehhh nie wiem co ze sobą zrobić... obudziłam się dziś z nadzieją, że może to był tylko sen, ale nie był ['] i znowu jakoś źle się czuję... zastanawiam się czy to nie od alergii te częste moje przeziębienia, pogoda do bani, pada, wszędzie znowu piach, tylko spać się chce, ble mam zdjęcia jak było ładnie to troszkę rozjaśnimy Quote
eria Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 http://img405.imageshack.us/img405/9519/dsc0071q.jpg aaaaaaaaaaaaaaaa jaszczurka!!!!!!!!! skąd Ty ją wzięłaś ? ja też chcę :( cudne fotki! Quote
malawaszka Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 jaszczurek już pełno na łąkach, momentami strach mnie oblatuje jak coś spod nogi czmycha bo i żmije są Quote
Bliss Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 kurczaki - to maciupcie to chyba pieprz i sól? cudeńka :) ja też mam wrażenie że to sen ... (') Quote
Recommended Posts