lolka75 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ale sie usmialam...Lunka ma mine w stylu: ja pierd..le, o co kaman:evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 zerduszko napisał(a):Obcięłaś Lunie pazury i teraz sobie poradzić nie może ;) Komiczna :) nooo całe szczęscie ze jej obcięłam przed tym czymś bo by powyłamywała jak nic teraz - a one teraz jak widać nie są krótkie bardzo - a po ok pół cm skrócone :shock: masakra jak mogłam do tego dopuścić :oops: lolka75 napisał(a):ale sie usmialam...Lunka ma mine w stylu: ja pierd..le, o co kaman:evil_lol: hahaha dokładnie :shock: Quote
malawaszka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 aż mam ochotę isć znowu na dwór i im pocykać foty i jeszcze wziąć Fifkę :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 tak tak , weź koty i psy i tam rozkręć impreze - foty będą miszcz :evil_lol: Quote
weszka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Buahahaha http://img94.imageshack.us/img94/2215/dsc0029k.jpg tak to jest jak bozia poskąpiła wzrostu ;) i się suczysko zapada w paru cm śniegu :D Quote
malawaszka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 weszka napisał(a):Buahahaha http://img94.imageshack.us/img94/2215/dsc0029k.jpg tak to jest jak bozia poskąpiła wzrostu ;) i się suczysko zapada w paru cm śniegu :D bardzo śmieszne :obrazic: Quote
Maga100 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 biedna Lunetka, taką nieszczęśliwą ma minke, a tu się z niej wszyscy naśmiewają :placz::placz: :evil_lol: Quote
anetta Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Niezła jazda z pazurkami :shake: :WTF::Help_2: http://img683.imageshack.us/img683/2993/dsc00591f.jpg Quote
ariss Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 http://1.1.1.5/bmi/img94.imageshack.us/img94/2215/dsc0029k.jpg ale jaja:megagrin::megagrin::megagrin: za to widoki na pewno macie przepiękne:loveu: Quote
Doginka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ale super Gwiazdy na lodzie:loveu: Mam już nawet swoją faworytkę:razz::diabloti: Quote
weszka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ciężkie czasy nastały dla mikro-piesków :evil_lol::diabloti: Quote
malawaszka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 teraz już mikro pieski mają fajnie bo się zmroziło i śmigają po wierzchu - tylko grubasy czyt - ja się zapadają :lol: NIE MAM NETU!!! MASAKRA!!!!! jestem z doskoku, nie wiem kiedy odzyskam sieć i w ogóle chyba siępotnę niebawem jak to dłużej potrwa! najpierw nie było prądu przez dobę, a netu nie ma do tegj pory... jest pięknie to fakt - jak zima z bajki! drzewa oblepione lodem, na tym jeszcze śnieg, pozginane maksymalnie tak, że mam wrażenie, że jak usiądzie ptaszek to całe drzewo runie - bosko! a przez chwilę też nie było wody hahha - wsi spokojna wsi wesoła - bosko, ale nie żałuję ani przez chwilę bo takich widoków nie widziałam w życiu wcześniej Quote
malawaszka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 chyba jestem z powrotem :laola: co prawda nikt nie zauwazył że mnie nie ma ale ja tam się cieszę :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='malawaszka'] NIE MAM NETU!!! MASAKRA!!!!! jestem z doskoku, nie wiem kiedy odzyskam sieć i w ogóle chyba siępotnę niebawem jak to dłużej potrwa! najpierw nie było prądu przez dobę, a netu nie ma do tegj pory... jest pięknie to fakt - jak zima z bajki! drzewa oblepione lodem, na tym jeszcze śnieg, pozginane maksymalnie tak, że mam wrażenie, że jak usiądzie ptaszek to całe drzewo runie - bosko! a przez chwilę też nie było wody hahha - wsi spokojna wsi wesoła - bosko, ale nie żałuję ani przez chwilę bo takich widoków nie widziałam w życiu wcześniej [quote name='malawaszka']chyba jestem z powrotem :laola: co prawda nikt nie zauwazył że mnie nie ma ale ja tam się cieszę :evil_lol: buhaha, Waszka najpierw ostrzegła, że jej nie ma, a potem się przywitała, że jest :evil_lol::evil_lol: Ja jestem zdziwiona, ze u mnie obyło się bez większych awaryj... Niemniej brak prądu to zawsze masakra - brak wody (stoją pompy), brak ciepła, ja nie wyjadę z garażu.....:shake: A przy małym dziecku to już w ogóle sobie nie wyobrażam, jak się żyje bez prądu :shake: Quote
zerduszko Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 malawaszka napisał(a):chyba jestem z powrotem :laola: co prawda nikt nie zauwazył że mnie nie ma ale ja tam się cieszę :evil_lol: Jak to nie, jak Cię powyzej 2 h nie było na necie, to już wiedziałam, ze zima :eviltong: Quote
dbsst Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 dobrze już wiem czemu Waszki nie ma Waszko może pośle ci mmsa zastanowię się rozważę Quote
Doginka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ważko, jak Cię nie ma jak jesteś?:crazyeye::evil_lol:I nawet moje kundle zarośnięte odwiedziłaś:diabloti::multi::loveu: Quote
malawaszka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 smiejcie się śmiejcie :obrazic: J widział co sie ze mną dzieje i jaka jestem miła do wszystkich, więc dokonał rzeczy niemożliwej - sprawił, ze działa coś co wg kilku panów z obsługi technicznej działać u nas nie ma prawa :roflt: wczoraj byliśmy 5 h w markecie - oprócz tego, że do konca miesiąca zostało mi niewiele kasy to dziś mam zakwasy :roflt: to niezdrowe jak nie ma netu w domu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja']poka zakupy ;) hahha co Ty :lol: nie ma co kolazywać - nie kupiłam nic nadzwyczajnego - po prostu potrzebowałam już wymienić część garderoby bo groziła rozpadnięciem się więc kupiłam kilka koszulek, sweterek, barchanowe gacie na zimowe wieczory :roflt: Quote
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='malawaszka']hahha co Ty :lol: nie ma co kolazywać - nie kupiłam nic nadzwyczajnego - po prostu potrzebowałam już wymienić część garderoby bo groziła rozpadnięciem się więc kupiłam kilka koszulek, sweterek, barchanowe gacie na zimowe wieczory :roflt: no weź pochwal się ......barchanami ;) Mój TZ kupił sobie wczoraj w OBI ..................................łopate do odśnieżania :roflt: Quote
malawaszka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja'] no weź pochwal się ......barchanami ;) Mój TZ kupił sobie wczoraj w OBI ..................................łopate do odśnieżania :roflt: hahahaha no ja sobie kupiłam jeszcze czajnik bo poprzedni kupiony na bazarku zaczął gotowac wodę przez pół h nie dogotowujac jej :shock: i sypał kamieniem tak, że można było posadzkę z niego zrobić :lol: i kupiłam sobie jeszcze super sexy spodnie dresowe :roflt: także jest co pokazywac rzeczywiście :lol: Quote
Doginka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 No ja myślę, że te super sexi dresy będą w sam raz na pokaz;-) Quote
Recommended Posts