Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Obcięłaś Lunie pazury i teraz sobie poradzić nie może ;) Komiczna :)

nooo całe szczęscie ze jej obcięłam przed tym czymś bo by powyłamywała jak nic teraz - a one teraz jak widać nie są krótkie bardzo - a po ok pół cm skrócone :shock: masakra jak mogłam do tego dopuścić :oops:

lolka75 napisał(a):
ale sie usmialam...Lunka ma mine w stylu: ja pierd..le, o co kaman:evil_lol:

hahaha dokładnie

:shock:

Posted

teraz już mikro pieski mają fajnie bo się zmroziło i śmigają po wierzchu - tylko grubasy czyt - ja się zapadają :lol:

NIE MAM NETU!!! MASAKRA!!!!! jestem z doskoku, nie wiem kiedy odzyskam sieć i w ogóle chyba siępotnę niebawem jak to dłużej potrwa!

najpierw nie było prądu przez dobę, a netu nie ma do tegj pory... jest pięknie to fakt - jak zima z bajki! drzewa oblepione lodem, na tym jeszcze śnieg, pozginane maksymalnie tak, że mam wrażenie, że jak usiądzie ptaszek to całe drzewo runie - bosko! a przez chwilę też nie było wody hahha - wsi spokojna wsi wesoła - bosko, ale nie żałuję ani przez chwilę bo takich widoków nie widziałam w życiu wcześniej

Posted

[quote name='malawaszka']
NIE MAM NETU!!! MASAKRA!!!!! jestem z doskoku, nie wiem kiedy odzyskam sieć i w ogóle chyba siępotnę niebawem jak to dłużej potrwa!

najpierw nie było prądu przez dobę, a netu nie ma do tegj pory... jest pięknie to fakt - jak zima z bajki! drzewa oblepione lodem, na tym jeszcze śnieg, pozginane maksymalnie tak, że mam wrażenie, że jak usiądzie ptaszek to całe drzewo runie - bosko! a przez chwilę też nie było wody hahha - wsi spokojna wsi wesoła - bosko, ale nie żałuję ani przez chwilę bo takich widoków nie widziałam w życiu wcześniej

[quote name='malawaszka']chyba jestem z powrotem :laola: co prawda nikt nie zauwazył że mnie nie ma ale ja tam się cieszę :evil_lol:

buhaha, Waszka najpierw ostrzegła, że jej nie ma, a potem się przywitała, że jest :evil_lol::evil_lol:

Ja jestem zdziwiona, ze u mnie obyło się bez większych awaryj...
Niemniej brak prądu to zawsze masakra - brak wody (stoją pompy), brak ciepła, ja nie wyjadę z garażu.....:shake:
A przy małym dziecku to już w ogóle sobie nie wyobrażam, jak się żyje bez prądu :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
chyba jestem z powrotem :laola: co prawda nikt nie zauwazył że mnie nie ma ale ja tam się cieszę :evil_lol:

Jak to nie, jak Cię powyzej 2 h nie było na necie, to już wiedziałam, ze zima :eviltong:

Posted

smiejcie się śmiejcie :obrazic:

J widział co sie ze mną dzieje i jaka jestem miła do wszystkich, więc dokonał rzeczy niemożliwej - sprawił, ze działa coś co wg kilku panów z obsługi technicznej działać u nas nie ma prawa :roflt:
wczoraj byliśmy 5 h w markecie - oprócz tego, że do konca miesiąca zostało mi niewiele kasy to dziś mam zakwasy :roflt: to niezdrowe jak nie ma netu w domu :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']poka zakupy ;)

hahha co Ty :lol: nie ma co kolazywać - nie kupiłam nic nadzwyczajnego - po prostu potrzebowałam już wymienić część garderoby bo groziła rozpadnięciem się więc kupiłam kilka koszulek, sweterek, barchanowe gacie na zimowe wieczory :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']hahha co Ty :lol: nie ma co kolazywać - nie kupiłam nic nadzwyczajnego - po prostu potrzebowałam już wymienić część garderoby bo groziła rozpadnięciem się więc kupiłam kilka koszulek, sweterek, barchanowe gacie na zimowe wieczory :roflt:

no weź pochwal się ......barchanami ;)

Mój TZ kupił sobie wczoraj w OBI ..................................łopate do odśnieżania :roflt:

Posted

[quote name='Alicja']
no weź pochwal się ......barchanami ;)

Mój TZ kupił sobie wczoraj w OBI ..................................łopate do odśnieżania :roflt:

hahahaha no ja sobie kupiłam jeszcze czajnik bo poprzedni kupiony na bazarku zaczął gotowac wodę przez pół h nie dogotowujac jej :shock: i sypał kamieniem tak, że można było posadzkę z niego zrobić :lol: i kupiłam sobie jeszcze super sexy spodnie dresowe :roflt: także jest co pokazywac rzeczywiście :lol: