dbsst Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 malawaszka napisał(a):hau hau dostałam hau hau :sweetCyb::sweetCyb::iloveyou: hahaha byłam zajęta wypraszaniem drugiej pierwszej matki z jej drugiego domu :shake: dlatego tak póxno Quote
Vectra Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 dbsst napisał(a): ale o co chodzi :diabloti: na swojego warczysz ? :diabloti: Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Vectra napisał(a):na swojego warczysz ? :diabloti: a czy mnie karmisz................................:cool1: Quote
Maga100 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Vectra']bo ona tylko sms wysyła i ciesz się że nie wysłała , bo jak zacznie , to już nie ma końca :evil_lol: i im bardziej ignorujesz jej smsy, tym bardziej ona je wysyła :evil_lol: [quote name='dbsst']hahaha byłam zajęta wypraszaniem drugiej pierwszej matki z jej drugiego domu :shake: dlatego tak póxno jasne, WYPRASZANIEM, pewnie, chyba ciągłym ZAPRASZANIM i błaganiem, żebym jeszcze nie opuszczała jej progów, bo tylko wtedy jej codzienne życie ma jakiś sens, urok i rację bytu. Ja już chciałam wyjść, tłumaczyłam, ze Tadzio u zmęczonej nim babci, że pies Leon marznie w ogródku, ale nie, nie, ta nie rozumie, wisiała mi uczepiona u nogi... :shake: Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Maga100']i im bardziej ignorujesz jej smsy, tym bardziej ona je wysyła :evil_lol: jasne, WYPRASZANIEM, pewnie, chyba ciągłym ZAPRASZANIM i błaganiem, żebym jeszcze nie opuszczała jej progów, bo tylko wtedy jej codzienne życie ma jakiś sens, urok i rację bytu. Ja już chciałam wyjść, tłumaczyłam, ze Tadzio u zmęczonej nim babci, że pies Leon marznie w ogródku, ale nie, nie, ta nie rozumie, wisiała mi uczepiona u nogi... :shake: hahahah o co wam chodzi ze niby dużo piszę :shake: tak oczywiście to prawda tylko czemu w poniedziałek znowu jesteś i czemu nawet nie zapytałaś czy mam czas i ochotę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='dbsst'] czemu nawet nie zapytałaś czy mam czas i ochotę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja nie pytam o sprawy nieistotne :roll: :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 WASZENI - a kto to jest???!!! :scream7: Quote
dbsst Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Maga100']ja nie pytam o sprawy nieistotne :roll: :diabloti: no tak zapomniałam ja w tym związku tylko pięknie wyglądam :evil_lol: [quote name='malawaszka']ohohoooooooooo o Waszko zrobiłaś zdjecie Magdzie i jej jedynej ukochanej kolezance :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 o tak - sledzę Was i z ukrycia pstrykam fotki:loveu: ależ miałam dziś nockę :mdleje: i nie - nie była to upojna namiętna noc z TZ - ten zdrajca SPAŁ w najlepsze pochrapując :angryy: a ja NIE! oka nie zmrużyłam :shake: głupia wieczorem pociągnęłam sobie zdrowego łyka mojej nowej extra mieszanki pobudzających narkotyków z zielarskiego sklepu czyli yerba+zielona herbata+zielona gerbara z guaraną :shock: i żesz kurna mać ta misktura chciała mnie zabić dziś w nocy :mdleje: obejrzałam housea' - skończtł się przed 3 wiec kładę się zrelaksowana, zasnę, wyśpię się, elegancko... zamykam oczy - NIC, zaciskam powieki - NIC, no to pozamiatane bo zaczynam się wkurzać, czacha dymi, myśli krążą, pikawa pika pikpikpikpikpikpik, wstaję, piję mleko, kładę się NIC, szczeka pies sąsiada więc wstaję - o wreszcie zobaczę dziki na podwórku a nie tylko ślady - nie ma, kładę się - zamykam oczy - NIC, buczy lodówka, buczy pompa ciepła w piwnicy, kot na górze poszedł do kuwety, o! wstaje moja siotra do pracy, budzi Oliwię - Oliwia nie chce wstawać tak wcześnie i się wścieka, wychodzą, odjeżdżają, nie śpię... budzi się Iga - beczy, wstaje moja mama, wstaje szwagier, wstają wszyscy... zasypiam na godzinkę, budzi mnie Luna ze chce na dwór i po spaniu - wyglądam jak zombi, ręce mi sie trzęsą - komuś herbatkę???? :bigok: Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ale sie mi tu pomieszało..... Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ................................... Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 trochę naszej wiejskiej zimy może ktoś ma ochotę się pobujać? Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 oblodzona ściana od nawietrznej :lol: czekamy tylko kiedy lód odpadnie razem z tynkiem :shock: Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 każdy, nawet najmniejszy kawalątek otulony lodem Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ................................ Quote
Hanna R. Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ej, niewyspana łanio strasznie produktywna dzisiaj jesteś - chyba jednak za dobą nie nadążę :lol: Quote
lolka75 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 http://img85.imageshack.us/img85/1306/dsc0101g.jpg nowa kuchnia:multi::multi::loveu: Quote
Hanna R. Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Hanna R. napisał(a):Ej, niewyspana łanio strasznie produktywna dzisiaj jesteś - chyba jednak za dobą nie nadążę :lol: To znaczy za TOBĄ ( edycja mi nie działa :angryy: ) Quote
lolka75 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 http://img63.imageshack.us/img63/5434/dsc0008ad.jpg http://img97.imageshack.us/img97/3573/dsc0038wb.jpg cos pieknego!!!! Wasiu- geografie czy to zjawisko to gololedz? Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='Hanna R.']Ej, niewyspana łanio strasznie produktywna dzisiaj jesteś - chyba jednak za dobą nie nadążę :lol: to już koniec mojej produktywności na dzisiaj :lol: chce mi się spać, odkryłam, że zrobiłam sobie nawet siniaka na ręce podczas tej szalonej nocy :shock: [quote name='lolka75']http://img85.imageshack.us/img85/1306/dsc0101g.jpg nowa kuchnia:multi::multi::loveu: kawałek :lol: [quote name='Hanna R.']To znaczy za TOBĄ ( edycja mi nie działa :angryy: ) :evil_lol: [quote name='lolka75']http://img63.imageshack.us/img63/5434/dsc0008ad.jpg http://img97.imageshack.us/img97/3573/dsc0038wb.jpg cos pieknego!!!! Wasiu- geografie czy to zjawisko to gololedz? tak jest :) Quote
zerduszko Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Waszka, a Wy wszyscy śpicie w jednym pokoju, że ich tak słyszysz?? :lol: Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 zerduszko napisał(a):Waszka, a Wy wszyscy śpicie w jednym pokoju, że ich tak słyszysz?? :lol: no własnie NIE! śpimy bardzo daleko od siebie, ale miałam tak wyostrzony słuch że coś okropnego - ta mikstura ma przyszłość :roflt: Quote
Recommended Posts