Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
hau hau dostałam hau hau :sweetCyb::sweetCyb::iloveyou:

hahaha byłam zajęta wypraszaniem drugiej pierwszej matki z jej drugiego domu :shake: dlatego tak póxno

Posted

[quote name='Vectra']bo ona tylko sms wysyła i ciesz się że nie wysłała , bo jak zacznie , to już nie ma końca :evil_lol:

i im bardziej ignorujesz jej smsy, tym bardziej ona je wysyła :evil_lol:

[quote name='dbsst']hahaha byłam zajęta wypraszaniem drugiej pierwszej matki z jej drugiego domu :shake: dlatego tak póxno

jasne, WYPRASZANIEM, pewnie, chyba ciągłym ZAPRASZANIM i błaganiem, żebym jeszcze nie opuszczała jej progów, bo tylko wtedy jej codzienne życie ma jakiś sens, urok i rację bytu. Ja już chciałam wyjść, tłumaczyłam, ze Tadzio u zmęczonej nim babci, że pies Leon marznie w ogródku, ale nie, nie, ta nie rozumie, wisiała mi uczepiona u nogi... :shake:

Posted

[quote name='Maga100']i im bardziej ignorujesz jej smsy, tym bardziej ona je wysyła :evil_lol:

jasne, WYPRASZANIEM, pewnie, chyba ciągłym ZAPRASZANIM i błaganiem, żebym jeszcze nie opuszczała jej progów, bo tylko wtedy jej codzienne życie ma jakiś sens, urok i rację bytu. Ja już chciałam wyjść, tłumaczyłam, ze Tadzio u zmęczonej nim babci, że pies Leon marznie w ogródku, ale nie, nie, ta nie rozumie, wisiała mi uczepiona u nogi... :shake:

hahahah o co wam chodzi ze niby dużo piszę :shake:

tak oczywiście to prawda tylko czemu w poniedziałek znowu jesteś i czemu nawet nie zapytałaś czy mam czas i ochotę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']
czemu nawet nie zapytałaś czy mam czas i ochotę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja nie pytam o sprawy nieistotne :roll: :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']ja nie pytam o sprawy nieistotne :roll: :diabloti:

no tak zapomniałam ja w tym związku tylko pięknie wyglądam :evil_lol:

[quote name='malawaszka']ohohoooooooooo

o Waszko zrobiłaś zdjecie Magdzie i jej jedynej ukochanej kolezance :diabloti:

Posted

o tak - sledzę Was i z ukrycia pstrykam fotki:loveu:

ależ miałam dziś nockę :mdleje: i nie - nie była to upojna namiętna noc z TZ - ten zdrajca SPAŁ w najlepsze pochrapując :angryy: a ja NIE! oka nie zmrużyłam :shake: głupia wieczorem pociągnęłam sobie zdrowego łyka mojej nowej extra mieszanki pobudzających narkotyków z zielarskiego sklepu czyli yerba+zielona herbata+zielona gerbara z guaraną :shock: i żesz kurna mać ta misktura chciała mnie zabić dziś w nocy :mdleje: obejrzałam housea' - skończtł się przed 3 wiec kładę się zrelaksowana, zasnę, wyśpię się, elegancko... zamykam oczy - NIC, zaciskam powieki - NIC, no to pozamiatane bo zaczynam się wkurzać, czacha dymi, myśli krążą, pikawa pika pikpikpikpikpikpik, wstaję, piję mleko, kładę się NIC, szczeka pies sąsiada więc wstaję - o wreszcie zobaczę dziki na podwórku a nie tylko ślady - nie ma, kładę się - zamykam oczy - NIC, buczy lodówka, buczy pompa ciepła w piwnicy, kot na górze poszedł do kuwety, o! wstaje moja siotra do pracy, budzi Oliwię - Oliwia nie chce wstawać tak wcześnie i się wścieka, wychodzą, odjeżdżają, nie śpię... budzi się Iga - beczy, wstaje moja mama, wstaje szwagier, wstają wszyscy... zasypiam na godzinkę, budzi mnie Luna ze chce na dwór i po spaniu - wyglądam jak zombi, ręce mi sie trzęsą - komuś herbatkę???? :bigok:

Posted

Hanna R. napisał(a):
Ej, niewyspana łanio strasznie produktywna dzisiaj jesteś - chyba jednak za dobą nie nadążę :lol:

To znaczy za TOBĄ ( edycja mi nie działa :angryy: )

Posted

[quote name='Hanna R.']Ej, niewyspana łanio strasznie produktywna dzisiaj jesteś - chyba jednak za dobą nie nadążę :lol:

to już koniec mojej produktywności na dzisiaj :lol: chce mi się spać, odkryłam, że zrobiłam sobie nawet siniaka na ręce podczas tej szalonej nocy :shock:

[quote name='lolka75']http://img85.imageshack.us/img85/1306/dsc0101g.jpg
nowa kuchnia:multi::multi::loveu:

kawałek :lol:

[quote name='Hanna R.']To znaczy za TOBĄ ( edycja mi nie działa :angryy: )

:evil_lol:

[quote name='lolka75']http://img63.imageshack.us/img63/5434/dsc0008ad.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/3573/dsc0038wb.jpg

cos pieknego!!!!

Wasiu- geografie czy to zjawisko to gololedz?

tak jest :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Waszka, a Wy wszyscy śpicie w jednym pokoju, że ich tak słyszysz?? :lol:

no własnie NIE! śpimy bardzo daleko od siebie, ale miałam tak wyostrzony słuch że coś okropnego - ta mikstura ma przyszłość :roflt: