Olcia Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ja już spakowana czekamy do lata i coby nie było że nie mówiłam ruskie też jadą:) i nie wykręcaj się brakiem podług tylko to powinna być dla Ciebie motywacja:) Quote
malawaszka Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 ale ruskie zostaną zjedzone na sniadanie przez moje bestie :lol: zwłaszcza Greta :splat: Quote
Maga100 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ja Leona nie zabieram, A. nie może miec tak dobrze, że nie bedzie mnie, Tadzia i jeszcze psa :diabloti: Quote
AlKil Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dzień doberek! Obejrzałam to wszystko oblodzone, śliczności... u mnie tylko zaśnieżone i wieje, wieje wieje..... Quote
Vectra Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Maga100']ja Leona nie zabieram, A. nie może miec tak dobrze, że nie bedzie mnie, Tadzia i jeszcze psa :diabloti: masz łeb , MASZ !!! czasem ci się uda :diabloti: Quote
dbsst Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Waszko czy potwierdzasz zaproszenie hahaha Quote
bigos Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Vectra napisał(a):wiosna 2009 jakaś dziwna była widać , tyle os i pszczół wyginęło , nie miał kto zapylać .. to się OSOBY zapylały :evil_lol: ale żeś dała do pieca:errrr::grin: kulam się tu ze śmiechu <kulu kulu> Quote
malawaszka Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='dbsst']Waszko czy potwierdzasz zaproszenie hahaha ja już powiedziałam, że zapraszam - czy mam potwierdzać codziennie? wystarczy raz dziennie? reszta zalezy od Was Quote
dbsst Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 raz dziennie wystarczy - bo wiesz musze się juz pakować i nie wiem czy kapelusz brać czy nie ha ha dlaczego tylk oja nie mam emotek WHY Quote
Doginka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 dbsst napisał(a):raz dziennie wystarczy - bo wiesz musze się juz pakować i nie wiem czy kapelusz brać czy nie ha ha dlaczego tylk oja nie mam emotek WHY Emotki są w "Opcje zaawansowane";-) Quote
Maga100 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Vectra']masz łeb , MASZ !!! czasem ci się uda :diabloti: i mój łeb mi podpowiada, ze jak my będziemy u Waszki, to ONI, A. i R. będą w garażu (waszym czy naszym, jeden pies..) :evil_lol: [quote name='malawaszka']ja już powiedziałam, że zapraszam - czy mam potwierdzać codziennie? wystarczy raz dziennie? reszta zalezy od Was tak, codziennie, tak, tak. Możesz też na maila, na komórkę i na giegie. Uff, to ja już muszę pomyśleć nad spakowaniem siebie i Tadzia... chyba wynajmę przyczepę ze statoila. Nie, na pewno wynajmę, bo całą przestrzeń bagażową frontery zajmuje mi wózek :shock: ale, ale, Waszko, właśnie przypomniała mi się mina A. gdy do nas przybyłaś ze swoim plecaczkiem, mina pt: a mówiłaś, że ona tylko na 3 dni :shock: :roflt: . Pamiętasz? :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Maga100']i mój łeb mi podpowiada, ze jak my będziemy u Waszki, to ONI, A. i R. będą w garażu (waszym czy naszym, jeden pies..) :evil_lol: u was 1 u Vectry 5 tak, codziennie, tak, tak. Możesz też na maila, na komórkę i na giegie. Uff, to ja już muszę pomyśleć nad spakowaniem siebie i Tadzia... chyba wynajmę przyczepę ze statoila. Nie, na pewno wynajmę, bo całą przestrzeń bagażową frontery zajmuje mi wózek :shock: ale, ale, Waszko, właśnie przypomniała mi się mina A. gdy do nas przybyłaś ze swoim plecaczkiem, mina pt: a mówiłaś, że ona tylko na 3 dni :shock: :roflt: . Pamiętasz? :evil_lol: :roflt: Waszko ...czy zaproszenie aktualne :hmmmm: :grins: Quote
Alicja Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Maga100']i mój łeb mi podpowiada, ze jak my będziemy u Waszki, to ONI, A. i R. będą w garażu (waszym czy naszym, jeden pies..) :evil_lol: [FONT=Arial]u was 1 u Vectry 5 [/FONT]:diabloti: tak, codziennie, tak, tak. Możesz też na maila, na komórkę i na giegie. Uff, to ja już muszę pomyśleć nad spakowaniem siebie i Tadzia... chyba wynajmę przyczepę ze statoila. Nie, na pewno wynajmę, bo całą przestrzeń bagażową frontery zajmuje mi wózek :shock: ale, ale, Waszko, właśnie przypomniała mi się mina A. gdy do nas przybyłaś ze swoim plecaczkiem, mina pt: a mówiłaś, że ona tylko na 3 dni :shock: :roflt: . Pamiętasz? :evil_lol: :roflt: [FONT=Arial]Waszko ...czy zaproszenie aktualne :hmmmm: :grins:[/FONT] Quote
malawaszka Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='Maga100'] ale, ale, Waszko, właśnie przypomniała mi się mina A. gdy do nas przybyłaś ze swoim plecaczkiem, mina pt: a mówiłaś, że ona tylko na 3 dni :shock: :roflt: . Pamiętasz? :evil_lol: ja nic takiego nie pamiętam :grins: [quote name='Alicja'] Waszko ...czy zaproszenie aktualne :hmmmm: :grins: tak Alu :grins: [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]Waszko ...czy zaproszenie aktualne :hmmmm: :grins:[/FONT] tak Alu :grins: Quote
Maga100 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='malawaszka']ja nic takiego nie pamiętam :grins: to nie pij tyle [quote name='malawaszka'] tak Alu :grins: nie pij tyle [quote name='malawaszka'] tak Alu :grins: rany boskie, NIE PIJ TYLE! Quote
malawaszka Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Vectra napisał(a):zaczynam się pakować :multi: do laaataaa, do laaataaa, do laaataaa piechotą będę szła aaaaa aaaa :roflt: Quote
Vectra Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 malawaszka napisał(a):do laaataaa, do laaataaa, do laaataaa piechotą będę szła aaaaa aaaa :roflt: dam radę , bagaż nie będzie duży .. w ciąży nie jestem , dzieci nie mam :diabloti: Quote
dbsst Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Doginka napisał(a):Emotki są w "Opcje zaawansowane";-) hahahah dzięki ale nie mogłam wczoraj w nią wejść :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Vectra napisał(a):zaczynam się pakować :multi: ty też już się pakujesz :crazyeye: Vectra napisał(a):dam radę , bagaż nie będzie duży .. w ciąży nie jestem , dzieci nie mam :diabloti: a bateria likieru u mnie się nie zmieści mały bagażnik jak właduje swoje rupiecie a weźmiesz rzeczy dla bliźniaków Waszki bo inaczej będe musiała sobie do zderzaka przywiązać i ciągnąć je po drodze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 jaki jest dokładnie termin zlotu? :cool3: bo nie wiem czy się wyrobię :roll: mam tak zapisany kalendarz...:p Quote
malawaszka Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 no własnie termin to sprawa otwarta - generalnie rzecz biorąc - Lato 2010 :roflt: Quote
Vectra Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 malawaszka napisał(a):no własnie termin to sprawa otwarta - generalnie rzecz biorąc - Lato 2010 :roflt: tylko niech będzie lato ... a nie jesienna pustynna wiosna .. ja poproszę o osobny pokój (broniłam Cię się mi należy :diabloti: ) bo ja nienawidzę jak ktoś mi sie wydziera nad głową jak śpię :cooldevi: Quote
Alicja Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Klockowa już powiadomiona , Dominisia też , dziś z nią rozmawiałam na temat wyjazdu na fona ...zrobiła tak uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu czyli się cieszy ;)...znaczy GRosia tak zrobiła nie Klockowa :grins: Quote
malawaszka Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 no to ja chyba się sama ze sobą teraz założę czy to spotkanie się uda :evil_lol: Quote
Recommended Posts