Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja już spakowana czekamy do lata i coby nie było że nie mówiłam ruskie też jadą:) i nie wykręcaj się brakiem podług tylko to powinna być dla Ciebie motywacja:)

Posted

[quote name='Maga100']ja Leona nie zabieram, A. nie może miec tak dobrze, że nie bedzie mnie, Tadzia i jeszcze psa :diabloti:
masz łeb , MASZ !!! czasem ci się uda :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
wiosna 2009 jakaś dziwna była widać , tyle os i pszczół wyginęło , nie miał kto zapylać .. to się OSOBY zapylały :evil_lol:

ale żeś dała do pieca:errrr::grin: kulam się tu ze śmiechu <kulu kulu>

Posted

dbsst napisał(a):
raz dziennie wystarczy - bo wiesz musze się juz pakować i nie wiem czy kapelusz brać czy nie ha ha dlaczego tylk oja nie mam emotek WHY

Emotki są w "Opcje zaawansowane";-)

Posted

[quote name='Vectra']masz łeb , MASZ !!! czasem ci się uda :diabloti:

i mój łeb mi podpowiada, ze jak my będziemy u Waszki, to ONI, A. i R. będą w garażu (waszym czy naszym, jeden pies..) :evil_lol:

[quote name='malawaszka']ja już powiedziałam, że zapraszam - czy mam potwierdzać codziennie? wystarczy raz dziennie? reszta zalezy od Was

tak, codziennie, tak, tak. Możesz też na maila, na komórkę i na giegie.
Uff, to ja już muszę pomyśleć nad spakowaniem siebie i Tadzia... chyba wynajmę przyczepę ze statoila. Nie, na pewno wynajmę, bo całą przestrzeń bagażową frontery zajmuje mi wózek :shock:

ale, ale, Waszko, właśnie przypomniała mi się mina A. gdy do nas przybyłaś ze swoim plecaczkiem, mina pt: a mówiłaś, że ona tylko na 3 dni :shock: :roflt: . Pamiętasz? :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']i mój łeb mi podpowiada, ze jak my będziemy u Waszki, to ONI, A. i R. będą w garażu (waszym czy naszym, jeden pies..) :evil_lol:

u was 1 u Vectry 5

Uff, to ja już muszę pomyśleć nad spakowaniem siebie i Tadzia... chyba wynajmę przyczepę ze statoila. Nie, na pewno wynajmę, bo całą przestrzeń bagażową frontery zajmuje mi wózek :shock:

ale, ale, Waszko, właśnie przypomniała mi się mina A. gdy do nas przybyłaś ze swoim plecaczkiem, mina pt: a mówiłaś, że ona tylko na 3 dni :shock: :roflt: . Pamiętasz? :evil_lol:

:roflt:

Waszko ...czy zaproszenie aktualne :hmmmm: :grins:

Posted

[quote name='Maga100']i mój łeb mi podpowiada, ze jak my będziemy u Waszki, to ONI, A. i R. będą w garażu (waszym czy naszym, jeden pies..) :evil_lol:

[FONT=Arial]u was 1 u Vectry 5 [/FONT]
:diabloti:

:roflt:

[FONT=Arial]Waszko ...czy zaproszenie aktualne :hmmmm: :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Maga100']

ja nic takiego nie pamiętam :grins:

[quote name='Alicja']

Waszko ...czy zaproszenie aktualne :hmmmm: :grins:

tak Alu :grins:

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]Waszko ...czy zaproszenie aktualne :hmmmm: :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']ja nic takiego nie pamiętam :grins:

to nie pij tyle

[quote name='malawaszka']

nie pij tyle

[quote name='malawaszka']

rany boskie, NIE PIJ TYLE!

Posted

malawaszka napisał(a):
do laaataaa, do laaataaa, do laaataaa piechotą będę szła aaaaa aaaa :roflt:

dam radę , bagaż nie będzie duży .. w ciąży nie jestem , dzieci nie mam :diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
Emotki są w "Opcje zaawansowane";-)

hahahah dzięki ale nie mogłam wczoraj w nią wejść :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Vectra napisał(a):
zaczynam się pakować :multi:

ty też już się pakujesz :crazyeye:

Vectra napisał(a):
dam radę , bagaż nie będzie duży .. w ciąży nie jestem , dzieci nie mam :diabloti:

a bateria likieru u mnie się nie zmieści mały bagażnik jak właduje swoje rupiecie
a weźmiesz rzeczy dla bliźniaków Waszki bo inaczej będe musiała sobie do zderzaka przywiązać i ciągnąć je po drodze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no własnie termin to sprawa otwarta - generalnie rzecz biorąc - Lato 2010 :roflt:

tylko niech będzie lato ... a nie jesienna pustynna wiosna ..
ja poproszę o osobny pokój (broniłam Cię się mi należy :diabloti: ) bo ja nienawidzę jak ktoś mi sie wydziera nad głową jak śpię :cooldevi:

Posted

Klockowa już powiadomiona , Dominisia też , dziś z nią rozmawiałam na temat wyjazdu na fona ...zrobiła tak uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu czyli się cieszy ;)...znaczy GRosia tak zrobiła nie Klockowa :grins: