Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no pokaż zakupy :)
może te miastowe baby nie zrozumieją :evil_lol: ja mam nowe kalosze i dresiki i czapkę i różową zajebiście ciepłą kurtkę ...:diabloti:

Posted

ariss napisał(a):
to poszalałaś na zakupach, fajne te dresiki??? ja poluje teraz na jakieś wygodne i niedrogie:)

:lol: fajne i niedrogie - polecam - w new yorkerze po przecenie kosztowały 35 zł :grins: wygodne są takie misiowate

Posted

ja też ostatnimi czasy preferuję dresiki, nawet jak wracam z MIASTA to pierwsze co lecę się przebrać w wygodny badziew... Czy to oznaka starzenia czy zadomowienia? :hmmmm:

Posted

[quote name='Maga100']ja też ostatnimi czasy preferuję dresiki, nawet jak wracam z MIASTA to pierwsze co lecę się przebrać w wygodny badziew... Czy to oznaka starzenia czy zadomowienia? :hmmmm:

zwiesniaczenia podobno :roflt:

Posted

no to witam w wsiesniacko-dresowym klubie!!!!
ja juz od dosc dawna preferuje ten ubior i do prac i do zycia na codzien w obrebie mej wsi!!!![a czesto chetnie bym i do wiekszej wsi tak sie wybrala, ino mam zabronione]

Posted

[quote name='Maga100']ja też ostatnimi czasy preferuję dresiki, nawet jak wracam z MIASTA to pierwsze co lecę się przebrać w wygodny badziew... Czy to oznaka starzenia czy zadomowienia? :hmmmm:

ani jedno ani drugie bo to nastąpi jak będziesz w dresie do MIASTA jechała:)

Posted

Vectra napisał(a):
nobla dla wynalazcy kaloszy :evil_lol:

Popieram :diabloti:

Vectra napisał(a):
może te miastowe baby nie zrozumieją :evil_lol: ja mam nowe kalosze i dresiki i czapkę i różową zajebiście ciepłą kurtkę ...:diabloti:

Jam miastowa choć z obrzeży ale rozumiem :evil_lol: I chyba każdy psiarz co nie chodzi z psem tylko po parkowych alejkach to rozumie ;)

malawaszka napisał(a):
:lol: fajne i niedrogie - polecam - w new yorkerze po przecenie kosztowały 35 zł :grins: wygodne są takie misiowate

O i takich mi trzeba właśnie.

Zresztą stwierdzam że większość czasu i życia spędzam w brudnych psich, bylejakich ciuchach - tylko do pracy jako-tako wyglądam :evil_lol:

Posted

:siara: na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie innego ciuszka do kulania się po mieszkaniu :evil_lol::evil_lol: i rozważam kupno śniegowców :p ...a nie mieszkam na wsi :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
nastraszyłaś nas i jesteś :(
a ja już miałam misję a ostatnio oprócz zmiany pieluchy i karmienia misji mam coraz mniej hahahahhahahah

jestem, ale jakoby mnie nie było - zowu nie działą mi net na moim kompie tym razem... J siedzi i kombinuje żebym znowu miała a ja z jego lapkiem bigam po domu i szukam sieci :shock: także misję możesz spełniać :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
jestem, ale jakoby mnie nie było - zowu nie działą mi net na moim kompie tym razem... J siedzi i kombinuje żebym znowu miała a ja z jego lapkiem bigam po domu i szukam sieci :shock: także misję możesz spełniać :lol:

spełnię jak nie będzie cię przynajmniej dwie godziny pod rząd :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a mmmsa od debesciary jak nie było tak nie ma :obrazic:

bo ona tylko sms wysyła i ciesz się że nie wysłała , bo jak zacznie , to już nie ma końca :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale tu czy w ogóle na dogo :evil_lol:

na dg :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
a mmmsa od debesciary jak nie było tak nie ma :obrazic:

hau hau ktoś musi zrobić :roll::evil_lol:

Vectra napisał(a):
bo ona tylko sms wysyła i ciesz się że nie wysłała , bo jak zacznie , to już nie ma końca :evil_lol:

ale o co chodzi :diabloti: