Vectra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 no pokaż zakupy :) może te miastowe baby nie zrozumieją :evil_lol: ja mam nowe kalosze i dresiki i czapkę i różową zajebiście ciepłą kurtkę ...:diabloti: Quote
malawaszka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 nie będę pokazywac szmat baby jedne :lol: no ja sobie kupiłam też ciepłe sniegowce na spacery niedawno bo w adidaskach już mi było za mokro :evil_lol: Quote
ariss Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 to poszalałaś na zakupach, fajne te dresiki??? ja poluje teraz na jakieś wygodne i niedrogie:) Quote
malawaszka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 ariss napisał(a):to poszalałaś na zakupach, fajne te dresiki??? ja poluje teraz na jakieś wygodne i niedrogie:) :lol: fajne i niedrogie - polecam - w new yorkerze po przecenie kosztowały 35 zł :grins: wygodne są takie misiowate Quote
Olcia Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 no zdecyduj się czy jesteś czy Cię nie ma bo biedną debe w błąd wprowadzam:) Quote
Maga100 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ja też ostatnimi czasy preferuję dresiki, nawet jak wracam z MIASTA to pierwsze co lecę się przebrać w wygodny badziew... Czy to oznaka starzenia czy zadomowienia? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='Maga100']ja też ostatnimi czasy preferuję dresiki, nawet jak wracam z MIASTA to pierwsze co lecę się przebrać w wygodny badziew... Czy to oznaka starzenia czy zadomowienia? :hmmmm: zwiesniaczenia podobno :roflt: Quote
Tekla64 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 no to witam w wsiesniacko-dresowym klubie!!!! ja juz od dosc dawna preferuje ten ubior i do prac i do zycia na codzien w obrebie mej wsi!!!![a czesto chetnie bym i do wiekszej wsi tak sie wybrala, ino mam zabronione] Quote
Olcia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Maga100']ja też ostatnimi czasy preferuję dresiki, nawet jak wracam z MIASTA to pierwsze co lecę się przebrać w wygodny badziew... Czy to oznaka starzenia czy zadomowienia? :hmmmm: ani jedno ani drugie bo to nastąpi jak będziesz w dresie do MIASTA jechała:) Quote
Olcia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 malawaszka napisał(a):zwiesniaczenia podobno :roflt: ej no waszka ja miastowa:) to co już dresów nie mogę włożyć??? Quote
Alicja Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 kurde ...jade do New yorkera po dresik ;) Quote
weszka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Vectra napisał(a):nobla dla wynalazcy kaloszy :evil_lol: Popieram :diabloti: Vectra napisał(a):może te miastowe baby nie zrozumieją :evil_lol: ja mam nowe kalosze i dresiki i czapkę i różową zajebiście ciepłą kurtkę ...:diabloti: Jam miastowa choć z obrzeży ale rozumiem :evil_lol: I chyba każdy psiarz co nie chodzi z psem tylko po parkowych alejkach to rozumie ;) malawaszka napisał(a)::lol: fajne i niedrogie - polecam - w new yorkerze po przecenie kosztowały 35 zł :grins: wygodne są takie misiowate O i takich mi trzeba właśnie. Zresztą stwierdzam że większość czasu i życia spędzam w brudnych psich, bylejakich ciuchach - tylko do pracy jako-tako wyglądam :evil_lol: Quote
Cola Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 :siara: na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie innego ciuszka do kulania się po mieszkaniu :evil_lol::evil_lol: i rozważam kupno śniegowców :p ...a nie mieszkam na wsi :diabloti: Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 nastraszyłaś nas i jesteś :( a ja już miałam misję a ostatnio oprócz zmiany pieluchy i karmienia misji mam coraz mniej hahahahhahahah Quote
malawaszka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 dbsst napisał(a):nastraszyłaś nas i jesteś :( a ja już miałam misję a ostatnio oprócz zmiany pieluchy i karmienia misji mam coraz mniej hahahahhahahah jestem, ale jakoby mnie nie było - zowu nie działą mi net na moim kompie tym razem... J siedzi i kombinuje żebym znowu miała a ja z jego lapkiem bigam po domu i szukam sieci :shock: także misję możesz spełniać :lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 malawaszka napisał(a):jestem, ale jakoby mnie nie było - zowu nie działą mi net na moim kompie tym razem... J siedzi i kombinuje żebym znowu miała a ja z jego lapkiem bigam po domu i szukam sieci :shock: także misję możesz spełniać :lol: spełnię jak nie będzie cię przynajmniej dwie godziny pod rząd :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 dbsst napisał(a):spełnię jak nie będzie cię przynajmniej dwie godziny pod rząd :evil_lol: ale tu czy w ogóle na dogo :evil_lol: Quote
Doginka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Uuuuuuu, chyba zniknęłaś Waszeczko na dobre kilka godzin, bo ostatni post był o 14:19, a już po 18 jest:crazyeye: Wracaj szybko kochana:diabloti: Quote
malawaszka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 a mmmsa od debesciary jak nie było tak nie ma :obrazic: Quote
Vectra Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 malawaszka napisał(a):a mmmsa od debesciary jak nie było tak nie ma :obrazic: bo ona tylko sms wysyła i ciesz się że nie wysłała , bo jak zacznie , to już nie ma końca :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 malawaszka napisał(a):ale tu czy w ogóle na dogo :evil_lol: na dg :evil_lol: malawaszka napisał(a):a mmmsa od debesciary jak nie było tak nie ma :obrazic: hau hau ktoś musi zrobić :roll::evil_lol: Vectra napisał(a):bo ona tylko sms wysyła i ciesz się że nie wysłała , bo jak zacznie , to już nie ma końca :evil_lol: ale o co chodzi :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 hau hau dostałam hau hau :sweetCyb::sweetCyb::iloveyou: Quote
dbsst Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 malawaszka napisał(a):hau hau dostałam hau hau :sweetCyb::sweetCyb::iloveyou: :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts