malawaszka Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='Maga100']halo, Debe, ona pisze na serio! :crazyeye: Przyjedziemy :p NAPRAWDĘ :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a to JA zapisałam :evil_lol: bo serio serio ukluła mi się taka myśl, że byłoby ciekawe doświadczenie :roflt: Quote
malawaszka Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Olcia napisał(a):Waszka a dlaczego tylko na weekend??? :splat: noo ten tego... to była tylko taka luźna propozycja, żeby nie napisać "na wakacje" hahahaha... jakbyście się zebrały i jechały to wszystko do uzgodnienia :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Olcia napisał(a):Waszka a dlaczego tylko na weekend??? :roflt: :roflt: Quote
Maga100 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='malawaszka']a to JA zapisałam :evil_lol: bo serio serio ukluła mi się taka myśl, że byłoby ciekawe doświadczenie :roflt: ależ nie musisz zapisywać, JA ZAPAMIĘTAM :diabloti: Ja w wakacje jeszcze nie będę pracować, Dominika ma luźny zawód i zero szefa, Olcia weźmie urlop i.... jesteśmy :bigok: Ja poprosze pokój z łazienką aha i nie chcę być w pokoju z Debe :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='Maga100']ależ nie musisz zapisywać, JA ZAPAMIĘTAM :diabloti: Ja w wakacje jeszcze nie będę pracować, Dominika ma luźny zawód i zero szefa, Olcia weźmie urlop i.... jesteśmy :bigok: Ja poprosze pokój z łazienką aha i nie chcę być w pokoju z Debe :diabloti: kochana chyba nie doczytałas, że póki co to my tu mieszkamy w jednym pokoju :roflt: lada dzień kładziemy panele w drugim, ale to niestety jest ten bez łazienki :roflt: obawiam się, że do wakacji nie zrobimy podłóg na górze - no chyba, że dziś wygram w totka 9 banieczek :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 ale mi się na serio micha cieszy na myśl, że przyjedziecie :lol: Quote
Vectra Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Muszę cię rozczarować , dziś wygrywam ja :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 znaczy, że Matki Polki do Ciebie dziś przyjeżdzaja? Quote
Vectra Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='malawaszka']znaczy, że Matki Polki do Ciebie dziś przyjeżdzaja? No co Ty :diabloti: one nie miały by odwagi , w końcu mam w domu , pożeracze małych dzieciątek ... Quote
malawaszka Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 aaaa żeby było ciekawiej to własnie czekam na gosci - znajomi J - zgadnijcie no zgadnijcie czy koleżanka jest w ciąży???? :shock: INWAZJA! Quote
Vectra Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 malawaszka napisał(a):aaaa żeby było ciekawiej to własnie czekam na gosci - znajomi J - zgadnijcie no zgadnijcie czy koleżanka jest w ciąży???? :shock: INWAZJA! wiosna 2009 jakaś dziwna była widać , tyle os i pszczół wyginęło , nie miał kto zapylać .. to się OSOBY zapylały :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='malawaszka']a to JA zapisałam :evil_lol: bo serio serio ukluła mi się taka myśl, że byłoby ciekawe doświadczenie :roflt: a ja już się pakuje w pakowaniu jestem całkiem niezła :diabloti: wezmę ci odrazu ciuchy dla bliźniaków :loveu: [quote name='Maga100'] aha i nie chcę być w pokoju z Debe :diabloti: buuuuuuuuuuuuhahahha ta jasne nie chce hahahhaha MARZYSZ o tym by budzić sie przy mnie i czuć mój poranny kwaśny oddech :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Goście w ciązy są fajni - nie piją alko, już pojechali :lol: wszystko dla mnie :roflt: a kolezanka za 2 tygodnie rodzi :mdleje: Quote
dbsst Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 malawaszka napisał(a):Goście w ciązy są fajni - nie piją alko, już pojechali :lol: wszystko dla mnie :roflt: a kolezanka za 2 tygodnie rodzi :mdleje: Waszko ja przyjadę do ciebie i w ciązy nie będę co więcej Jana ci wręczę i odbiorę go przy wyjeździe więc.........odlewaj likieru za każdym razem trochę dla mnie cobyś miała zapasy :cool1: Quote
Maga100 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Vectra']No co Ty :diabloti: one nie miały by odwagi , w końcu mam w domu , pożeracze małych dzieciątek ... tak i pięć razy więcej zarazków :diabloti: A jedziesz z nami do Waszki? :evil_lol: Pojedziesz jako ciocia :diabloti: [quote name='dbsst']buuuuuuuuuuuuhahahha ta jasne nie chce hahahhaha MARZYSZ o tym by budzić sie przy mnie i czuć mój poranny kwaśny oddech :diabloti: tak, marzę, aby zrobić ci zdjęcie rano, zaraz po wstaniu i na kacu :diabloti: [quote name='malawaszka']Goście w ciązy są fajni - nie piją alko, już pojechali :lol: wszystko dla mnie :roflt: a kolezanka za 2 tygodnie rodzi :mdleje: fanie jest być w ciąży, nie? :roll: [quote name='dbsst']Waszko ja przyjadę do ciebie i w ciązy nie będę co więcej Jana ci wręczę i odbiorę go przy wyjeździe więc.........odlewaj likieru za każdym razem trochę dla mnie cobyś miała zapasy :cool1: a ja ci wręczę Tadeusza :p Ale będziesz szczęśliwa :p Quote
malawaszka Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 już powiedziałam J, że przyjedziecie - nie chcecie zobaczyć jego miny :roflt: Quote
Maga100 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='malawaszka']już powiedziałam J, że przyjedziecie - nie chcecie zobaczyć jego miny :roflt: wniebowstąpienie to nic? :evil_lol: ale czy on nas zna, ze od razu się przeraża, ja nie rozumiem :shake: Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='malawaszka']już powiedziałam J, że przyjedziecie - nie chcecie zobaczyć jego miny :roflt: oczywiście zrobiłaś fotę :grins: Quote
Vectra Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 No pewno że jadę :diabloti: ja z pieskami :evil_lol: w Czechach nadal poluje się ze staffikami na dziki :multi: :cooldevi: Quote
Alicja Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Vectra']No pewno że jadę :diabloti: ja z pieskami :evil_lol: w Czechach nadal poluje się ze staffikami na dziki :multi: :cooldevi: nie boisz się , że Luna zje Ci pieski :hmmmm: no ale jak można na dziki to pewnie od Waszki dostaniesz osobny pokój ;) Quote
dbsst Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Maga100'] tak, marzę, aby zrobić ci zdjęcie rano, zaraz po wstaniu i na kacu :diabloti: no tak bo ile fotografii syna może stać na kominku :roll::evil_lol: [quote name='malawaszka']już powiedziałam J, że przyjedziecie - nie chcecie zobaczyć jego miny :roflt: ale, że jaką bo ja nie rozumiem :roll::diabloti: Quote
Doginka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 malawaszka napisał(a):domek dla gości :lol: Poka go na foto:diabloti: Quote
Vectra Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Alicja']nie boisz się , że Luna zje Ci pieski :hmmmm: owszem , patrząc na ślady na moim ciele , po sznaucerku mini , mam obawy :evil_lol: Quote
Recommended Posts