Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']halo, Debe, ona pisze na serio! :crazyeye:
Przyjedziemy :p NAPRAWDĘ :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

a to JA zapisałam :evil_lol: bo serio serio ukluła mi się taka myśl, że byłoby ciekawe doświadczenie :roflt:

Posted

Olcia napisał(a):
Waszka a dlaczego tylko na weekend???

:splat: noo ten tego... to była tylko taka luźna propozycja, żeby nie napisać "na wakacje" hahahaha... jakbyście się zebrały i jechały to wszystko do uzgodnienia :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a to JA zapisałam :evil_lol: bo serio serio ukluła mi się taka myśl, że byłoby ciekawe doświadczenie :roflt:

ależ nie musisz zapisywać, JA ZAPAMIĘTAM :diabloti:
Ja w wakacje jeszcze nie będę pracować, Dominika ma luźny zawód i zero szefa, Olcia weźmie urlop i.... jesteśmy :bigok:
Ja poprosze pokój z łazienką
aha i nie chcę być w pokoju z Debe :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']ależ nie musisz zapisywać, JA ZAPAMIĘTAM :diabloti:
Ja w wakacje jeszcze nie będę pracować, Dominika ma luźny zawód i zero szefa, Olcia weźmie urlop i.... jesteśmy :bigok:
Ja poprosze pokój z łazienką

kochana chyba nie doczytałas, że póki co to my tu mieszkamy w jednym pokoju :roflt:
lada dzień kładziemy panele w drugim, ale to niestety jest ten bez łazienki :roflt:

obawiam się, że do wakacji nie zrobimy podłóg na górze - no chyba, że dziś wygram w totka 9 banieczek :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']znaczy, że Matki Polki do Ciebie dziś przyjeżdzaja?
No co Ty :diabloti: one nie miały by odwagi , w końcu mam w domu , pożeracze małych dzieciątek ...

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaa żeby było ciekawiej to własnie czekam na gosci - znajomi J - zgadnijcie no zgadnijcie czy koleżanka jest w ciąży???? :shock: INWAZJA!

wiosna 2009 jakaś dziwna była widać , tyle os i pszczół wyginęło , nie miał kto zapylać .. to się OSOBY zapylały :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a to JA zapisałam :evil_lol: bo serio serio ukluła mi się taka myśl, że byłoby ciekawe doświadczenie :roflt:
a ja już się pakuje w pakowaniu jestem całkiem niezła :diabloti:
wezmę ci odrazu ciuchy dla bliźniaków :loveu:

[quote name='Maga100']

buuuuuuuuuuuuhahahha ta jasne nie chce hahahhaha MARZYSZ o tym by budzić sie przy mnie i czuć mój poranny kwaśny oddech :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
Goście w ciązy są fajni - nie piją alko, już pojechali :lol: wszystko dla mnie :roflt: a kolezanka za 2 tygodnie rodzi :mdleje:

Waszko ja przyjadę do ciebie i w ciązy nie będę co więcej Jana ci wręczę i odbiorę go przy wyjeździe więc.........odlewaj likieru za każdym razem trochę dla mnie cobyś miała zapasy :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']No co Ty :diabloti: one nie miały by odwagi , w końcu mam w domu , pożeracze małych dzieciątek ...

tak i pięć razy więcej zarazków :diabloti: A jedziesz z nami do Waszki? :evil_lol: Pojedziesz jako ciocia :diabloti:

[quote name='dbsst']buuuuuuuuuuuuhahahha ta jasne nie chce hahahhaha MARZYSZ o tym by budzić sie przy mnie i czuć mój poranny kwaśny oddech :diabloti:

tak, marzę, aby zrobić ci zdjęcie rano, zaraz po wstaniu i na kacu :diabloti:

[quote name='malawaszka']Goście w ciązy są fajni - nie piją alko, już pojechali :lol: wszystko dla mnie :roflt: a kolezanka za 2 tygodnie rodzi :mdleje:

fanie jest być w ciąży, nie? :roll:

[quote name='dbsst']Waszko ja przyjadę do ciebie i w ciązy nie będę co więcej Jana ci wręczę i odbiorę go przy wyjeździe więc.........odlewaj likieru za każdym razem trochę dla mnie cobyś miała zapasy :cool1:

a ja ci wręczę Tadeusza :p Ale będziesz szczęśliwa :p

Posted

[quote name='malawaszka']już powiedziałam J, że przyjedziecie - nie chcecie zobaczyć jego miny :roflt:

wniebowstąpienie to nic? :evil_lol:
ale czy on nas zna, ze od razu się przeraża, ja nie rozumiem :shake:

Posted

[quote name='Vectra']No pewno że jadę :diabloti: ja z pieskami :evil_lol:

w Czechach nadal poluje się ze staffikami na dziki :multi: :cooldevi:

nie boisz się , że Luna zje Ci pieski :hmmmm: no ale jak można na dziki to pewnie od Waszki dostaniesz osobny pokój ;)

Posted

[quote name='Maga100']
tak, marzę, aby zrobić ci zdjęcie rano, zaraz po wstaniu i na kacu :diabloti:

no tak bo ile fotografii syna może stać na kominku :roll::evil_lol:

[quote name='malawaszka']już powiedziałam J, że przyjedziecie - nie chcecie zobaczyć jego miny :roflt:
ale, że jaką bo ja nie rozumiem :roll::diabloti: