Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Waszka - dawaj przepis, Klusce się przyda, bo bidula głuchnie okresowo :lol:

ale nie wiem czy mnie za to nie zamkną :evil_lol: chociaż w sumie chyba nie powinni bo to z ogólnie dostępnych herbat było :lol: a przepis pisałam już wyżej - wymieszałam resztki yerba mate, zielonej chińskiej prawdziwej herbaty i zielonej herbaty z guaraną - nie polecam dla ludzi i stworzeń o słabym sercu hahaha albo polecam ale ciut słabsze i z małych ilościach

Posted

malawaszka napisał(a):
o tak - sledzę Was i z ukrycia pstrykam fotki:loveu:

ależ miałam dziś nockę :mdleje: i nie - nie była to upojna namiętna noc z TZ - ten zdrajca SPAŁ w najlepsze pochrapując :angryy: a ja NIE! oka nie zmrużyłam :shake: głupia wieczorem pociągnęłam sobie zdrowego łyka mojej nowej extra mieszanki pobudzających narkotyków z zielarskiego sklepu czyli yerba+zielona herbata+zielona gerbara z guaraną :shock: i żesz kurna mać ta misktura chciała mnie zabić dziś w nocy :mdleje: obejrzałam housea' - skończtł się przed 3 wiec kładę się zrelaksowana, zasnę, wyśpię się, elegancko... zamykam oczy - NIC, zaciskam powieki - NIC, no to pozamiatane bo zaczynam się wkurzać, czacha dymi, myśli krążą, pikawa pika pikpikpikpikpikpik, wstaję, piję mleko, kładę się NIC, szczeka pies sąsiada więc wstaję - o wreszcie zobaczę dziki na podwórku a nie tylko ślady - nie ma, kładę się - zamykam oczy - NIC, buczy lodówka, buczy pompa ciepła w piwnicy, kot na górze poszedł do kuwety, o! wstaje moja siotra do pracy, budzi Oliwię - Oliwia nie chce wstawać tak wcześnie i się wścieka, wychodzą, odjeżdżają, nie śpię... budzi się Iga - beczy, wstaje moja mama, wstaje szwagier, wstają wszyscy... zasypiam na godzinkę, budzi mnie Luna ze chce na dwór i po spaniu - wyglądam jak zombi, ręce mi sie trzęsą - komuś herbatkę???? :bigok:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kobieto po przejściach daj łyka bo ja chwilami boję się, że syna nie usłyszę jak kwęka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

muszę przyznać, że wiejska zima piękna ci wyszła :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka'], ręce mi sie trzęsą - komuś herbatkę???? :bigok:

ja, ja, ja, ja, ja chcę, ja!!!!!
dzisiaj Tadeusz, jak od dawna już nie, chciał jeść o 3.00, nienawidze tego wstawania, nienawidzę tego, że o 3.00 on sobie je, słodko śpiąc oczywiście, a ja się kiwam na łóżku i otwieram sobie powiekę palcem :angryy:
a potem wstajemy o 8.00, hej ho, wstajemy, bawimy sie, robimy coś :angryy::angryy::placz::placz: :mdleje:

[quote name='malawaszka']oblodzona ściana od nawietrznej :lol: czekamy tylko kiedy lód odpadnie razem z tynkiem :shock:
http://img193.imageshack.us/img193/3724/dsc0089yx.jpg

rodzicom nieźle oblodziło dom, a jak twoja chatka, którą widzę tam w głębi? :grins:

Posted

ale masz pikne objekty do fotografowania i chyba nie zbyt czesto sie to widuje wiec pstykaj byle jak najwiecej bo nie wiadomo kiedy znowu cos takiego bedzie mozna podziwiac , gdyby tak jeszcze sloneczko do tego poswiecilo?!!!

a kiedy pokazesz kuchnie bo tak mozno enigmatycznie nam wydzielasz

Posted

[quote name='dbsst']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kobieto po przejściach daj łyka bo ja chwilami boję się, że syna nie usłyszę jak kwęka

muszę przyznać, że wiejska zima piękna ci wyszła :loveu:

podobno matki to kwękanie słyszą uchem "wewnętrznym :lol:
a dziękuję - bez hostingu wyglądają jeszcze ładniej :lol:

[quote name='Maga100']ja, ja, ja, ja, ja chcę, ja!!!!!
dzisiaj Tadeusz, jak od dawna już nie, chciał jeść o 3.00, nienawidze tego wstawania, nienawidzę tego, że o 3.00 on sobie je, słodko śpiąc oczywiście, a ja się kiwam na łóżku i otwieram sobie powiekę palcem :angryy:
a potem wstajemy o 8.00, hej ho, wstajemy, bawimy sie, robimy coś :angryy::angryy::placz::placz: :mdleje:

HAHAHA

rodzicom nieźle oblodziło dom, a jak twoja chatka, którą widzę tam w głębi? :grins:

to domek dla gości :grins:

[quote name='Tekla64']ale masz pikne objekty do fotografowania i chyba nie zbyt czesto sie to widuje wiec pstykaj byle jak najwiecej bo nie wiadomo kiedy znowu cos takiego bedzie mozna podziwiac , gdyby tak jeszcze sloneczko do tego poswiecilo?!!!

a kiedy pokazesz kuchnie bo tak mozno enigmatycznie nam wydzielasz

oj tak słoneczko by tu się przydało bo bez niego fotki sa szare takie, ale to też ma swój urok - wszystko trzeszczy nawet jak leciutki wiaterek zawieje - bardzo bajkowo jest
a kuchnię pokażę jak będzie zrobiona - jeszcze okap i osłonki na ściany :grins:

[quote name='Cola']Zimę macie pikną :loveu:

...a herbatki nie chcę :shake: ja wolę się jeszcze wysypiać :p na zapas :evil_lol:

śpij śpij - już niedługo :evil_lol:

[quote name='AnkaG']Ale Luniasta ma brodę :-o

jaką?!

Posted

Hehehe no nieźle się najarałaś :D Przynajmniej wiesz po czym bo ja ostatnimi czasy też łapię jakiegoś nocnego zajoba i się budzę, a nigdy tego nie miałam. I nie piję yerby ani niczego podobnego ;) Chyba jednak mam coś z główcią hihi

Zima wyszła pięęęknie!!!

Posted

wsiąkłam :lol: poszłam wczoraj na długi spacer wieczorkowy, wyszalałam się z burkami, wytarzałam w śniegu i jak wróciłam do domu, zrobiło mi się cieplutko i już nie wstałam z wyrka :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a dziękuję - bez hostingu wyglądają jeszcze ładniej :lol:

czyli, że w czasie porodu wszyli mi takie ucho :evil_lol:
ale moje się nie sprawdza ruskie jakieś bo dziś o 6 nie słyszałam jak TZ brał Jasia i go przewijał, karmił zmieniał mi budzik, itd :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
czyli, że jakby mnie zapraszasz na oglądanie zimy bez hostingu w realu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ps

auto odpaliło :cool1:

Posted

[quote name='Alicja']może herbatki ????

tak - zaraz sobie robię - koś ma ochotę jeszcze??

[quote name='dbsst']czyli, że w czasie porodu wszyli mi takie ucho :evil_lol:
ale moje się nie sprawdza ruskie jakieś bo dziś o 6 nie słyszałam jak TZ brał Jasia i go przewijał, karmił zmieniał mi budzik, itd :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
czyli, że jakby mnie zapraszasz na oglądanie zimy bez hostingu w realu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ps

takiego ucha Ci nie wszyli tylko samo Ci wyrosło niepostrzeżenie :lol:
tak - zapraszam na oglądanie zimy - tam na jednym ze zdjęć Maga wypatrzyła domek dla gości także zmieścicie się wszyscy :evil_lol:

a tak serio to tak sobie myślałam, że fajnie by było jakbyście latem przyjechały z przedszkolem do mnie na weekend :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):

śpij śpij - już niedługo :evil_lol:

zobaczymy jak u mnie będzie działało :evil_lol:

wiem, wiem....staram się jak mogę :grins:

dbsst napisał(a):
czyli, że w czasie porodu wszyli mi takie ucho :evil_lol:
ps

:evil_lol: najpierw popsułaś Jaśka, a teraz se ucho popsułaś :roll: PSUJA!! :diabloti:

malawaszka napisał(a):
a tak serio to tak sobie myślałam, że fajnie by było jakbyście latem przyjechały z przedszkolem do mnie na weekend :roflt:

:roflt: Ty chyba nie wiesz co piszesz...chcesz się zamienić w całodobową opiekunkę całej kompaniji?? :stupid::turn-l:

Posted

Cola napisał(a):

:roflt: Ty chyba nie wiesz co piszesz...chcesz się zamienić w całodobową opiekunkę całej kompaniji?? :stupid::turn-l:

ja to widziałam ciut inaczej :roll: WY będziecie się opiekować a JA będę robić zdjęcia :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja to widziałam ciut inaczej :roll: WY będziecie się opiekować a JA będę robić zdjęcia :grins:

:turn-l: OPTYMISTKA :roflt::roflt::roflt:
zostawimy TOBIE swoje idealnie spokojne pociechy i :scared: ...jak dasz rade możesz robić zdjęcia :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
HA HA ciekawe gdzie zrobicie :scared: jak tu wkoło tylko dzikie dziki - MAGDA się nie ruszy :roflt:

szpoko :grins: wezmę dubeltówkę ze sobą :evil_lol: jakieś mięcho na ognisko się przyda :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):

takiego ucha Ci nie wszyli tylko samo Ci wyrosło niepostrzeżenie :lol:
tak - zapraszam na oglądanie zimy - tam na jednym ze zdjęć Maga wypatrzyła domek dla gości także zmieścicie się wszyscy :evil_lol:

to może ja mam wadę i mi nie wyrosło albo rośnie wolniej TZ mówił, ze mały kwękał ale ja kwękania nie słyszę ja słyszę męski i zdecydowane AAAAAAAAAAAAAA
czuję się zaproszona latem na oglądanie zimy

MAGDA znalazłam internat dla bliźniaków do 18 :diabloti:

Cola napisał(a):

:evil_lol: najpierw popsułaś Jaśka, a teraz se ucho popsułaś :roll: PSUJA!! :diabloti:

daj mi dwie kulki też popsuje

Posted

Doginka napisał(a):
O kurczaki pieczone trafiłam tu na epokę lodowcową:crazyeye::loveu::loveu:

i z tego przejcia jąkać się zaczełaś hahahaha

Posted

[quote name='malawaszka']
[SIZE="4"]a tak serio to tak sobie myślałam, że fajnie by było jakbyście latem przyjechały z przedszkolem do mnie na weekend :roflt:

halo, Debe, ona pisze na serio! :crazyeye:
Przyjedziemy :p NAPRAWDĘ :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='malawaszka']HA HA ciekawe gdzie zrobicie :scared: jak tu wkoło tylko dzikie dziki - MAGDA się nie ruszy :roflt:

jak będę sama to moze się odważe, bo ze świadomoscią, ze ucieknę na drzewo jakby co :p Bo tak to z Tadziem, wózkiem i psem to ciężko :roll:

[quote name='dbsst']
MAGDA znalazłam internat dla bliźniaków do 18 :diabloti:

[SIZE="6"]ZAPISUJ!!!!!