zerduszko Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Waszka - dawaj przepis, Klusce się przyda, bo bidula głuchnie okresowo :lol: Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 zerduszko napisał(a):Waszka - dawaj przepis, Klusce się przyda, bo bidula głuchnie okresowo :lol: ale nie wiem czy mnie za to nie zamkną :evil_lol: chociaż w sumie chyba nie powinni bo to z ogólnie dostępnych herbat było :lol: a przepis pisałam już wyżej - wymieszałam resztki yerba mate, zielonej chińskiej prawdziwej herbaty i zielonej herbaty z guaraną - nie polecam dla ludzi i stworzeń o słabym sercu hahaha albo polecam ale ciut słabsze i z małych ilościach Quote
dbsst Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 malawaszka napisał(a):o tak - sledzę Was i z ukrycia pstrykam fotki:loveu: ależ miałam dziś nockę :mdleje: i nie - nie była to upojna namiętna noc z TZ - ten zdrajca SPAŁ w najlepsze pochrapując :angryy: a ja NIE! oka nie zmrużyłam :shake: głupia wieczorem pociągnęłam sobie zdrowego łyka mojej nowej extra mieszanki pobudzających narkotyków z zielarskiego sklepu czyli yerba+zielona herbata+zielona gerbara z guaraną :shock: i żesz kurna mać ta misktura chciała mnie zabić dziś w nocy :mdleje: obejrzałam housea' - skończtł się przed 3 wiec kładę się zrelaksowana, zasnę, wyśpię się, elegancko... zamykam oczy - NIC, zaciskam powieki - NIC, no to pozamiatane bo zaczynam się wkurzać, czacha dymi, myśli krążą, pikawa pika pikpikpikpikpikpik, wstaję, piję mleko, kładę się NIC, szczeka pies sąsiada więc wstaję - o wreszcie zobaczę dziki na podwórku a nie tylko ślady - nie ma, kładę się - zamykam oczy - NIC, buczy lodówka, buczy pompa ciepła w piwnicy, kot na górze poszedł do kuwety, o! wstaje moja siotra do pracy, budzi Oliwię - Oliwia nie chce wstawać tak wcześnie i się wścieka, wychodzą, odjeżdżają, nie śpię... budzi się Iga - beczy, wstaje moja mama, wstaje szwagier, wstają wszyscy... zasypiam na godzinkę, budzi mnie Luna ze chce na dwór i po spaniu - wyglądam jak zombi, ręce mi sie trzęsą - komuś herbatkę???? :bigok: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kobieto po przejściach daj łyka bo ja chwilami boję się, że syna nie usłyszę jak kwęka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: muszę przyznać, że wiejska zima piękna ci wyszła :loveu: Quote
Maga100 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='malawaszka'], ręce mi sie trzęsą - komuś herbatkę???? :bigok: ja, ja, ja, ja, ja chcę, ja!!!!! dzisiaj Tadeusz, jak od dawna już nie, chciał jeść o 3.00, nienawidze tego wstawania, nienawidzę tego, że o 3.00 on sobie je, słodko śpiąc oczywiście, a ja się kiwam na łóżku i otwieram sobie powiekę palcem :angryy: a potem wstajemy o 8.00, hej ho, wstajemy, bawimy sie, robimy coś :angryy::angryy::placz::placz: :mdleje: [quote name='malawaszka']oblodzona ściana od nawietrznej :lol: czekamy tylko kiedy lód odpadnie razem z tynkiem :shock: http://img193.imageshack.us/img193/3724/dsc0089yx.jpg rodzicom nieźle oblodziło dom, a jak twoja chatka, którą widzę tam w głębi? :grins: Quote
Tekla64 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ale masz pikne objekty do fotografowania i chyba nie zbyt czesto sie to widuje wiec pstykaj byle jak najwiecej bo nie wiadomo kiedy znowu cos takiego bedzie mozna podziwiac , gdyby tak jeszcze sloneczko do tego poswiecilo?!!! a kiedy pokazesz kuchnie bo tak mozno enigmatycznie nam wydzielasz Quote
Cola Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Zimę macie pikną :loveu: ...a herbatki nie chcę :shake: ja wolę się jeszcze wysypiać :p na zapas :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='dbsst']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kobieto po przejściach daj łyka bo ja chwilami boję się, że syna nie usłyszę jak kwęka muszę przyznać, że wiejska zima piękna ci wyszła :loveu: podobno matki to kwękanie słyszą uchem "wewnętrznym :lol: a dziękuję - bez hostingu wyglądają jeszcze ładniej :lol: [quote name='Maga100']ja, ja, ja, ja, ja chcę, ja!!!!! dzisiaj Tadeusz, jak od dawna już nie, chciał jeść o 3.00, nienawidze tego wstawania, nienawidzę tego, że o 3.00 on sobie je, słodko śpiąc oczywiście, a ja się kiwam na łóżku i otwieram sobie powiekę palcem :angryy: a potem wstajemy o 8.00, hej ho, wstajemy, bawimy sie, robimy coś :angryy::angryy::placz::placz: :mdleje: HAHAHA rodzicom nieźle oblodziło dom, a jak twoja chatka, którą widzę tam w głębi? :grins: to domek dla gości :grins: [quote name='Tekla64']ale masz pikne objekty do fotografowania i chyba nie zbyt czesto sie to widuje wiec pstykaj byle jak najwiecej bo nie wiadomo kiedy znowu cos takiego bedzie mozna podziwiac , gdyby tak jeszcze sloneczko do tego poswiecilo?!!! a kiedy pokazesz kuchnie bo tak mozno enigmatycznie nam wydzielasz oj tak słoneczko by tu się przydało bo bez niego fotki sa szare takie, ale to też ma swój urok - wszystko trzeszczy nawet jak leciutki wiaterek zawieje - bardzo bajkowo jest a kuchnię pokażę jak będzie zrobiona - jeszcze okap i osłonki na ściany :grins: [quote name='Cola']Zimę macie pikną :loveu: ...a herbatki nie chcę :shake: ja wolę się jeszcze wysypiać :p na zapas :evil_lol: śpij śpij - już niedługo :evil_lol: [quote name='AnkaG']Ale Luniasta ma brodę :-o jaką?! Quote
weszka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Hehehe no nieźle się najarałaś :D Przynajmniej wiesz po czym bo ja ostatnimi czasy też łapię jakiegoś nocnego zajoba i się budzę, a nigdy tego nie miałam. I nie piję yerby ani niczego podobnego ;) Chyba jednak mam coś z główcią hihi Zima wyszła pięęęknie!!! Quote
malawaszka Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 wsiąkłam :lol: poszłam wczoraj na długi spacer wieczorkowy, wyszalałam się z burkami, wytarzałam w śniegu i jak wróciłam do domu, zrobiło mi się cieplutko i już nie wstałam z wyrka :lol: Quote
dbsst Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 malawaszka napisał(a):podobno matki to kwękanie słyszą uchem "wewnętrznym :lol: a dziękuję - bez hostingu wyglądają jeszcze ładniej :lol: czyli, że w czasie porodu wszyli mi takie ucho :evil_lol: ale moje się nie sprawdza ruskie jakieś bo dziś o 6 nie słyszałam jak TZ brał Jasia i go przewijał, karmił zmieniał mi budzik, itd :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyli, że jakby mnie zapraszasz na oglądanie zimy bez hostingu w realu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ps auto odpaliło :cool1: Quote
malawaszka Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='Alicja']może herbatki ???? tak - zaraz sobie robię - koś ma ochotę jeszcze?? [quote name='dbsst']czyli, że w czasie porodu wszyli mi takie ucho :evil_lol: ale moje się nie sprawdza ruskie jakieś bo dziś o 6 nie słyszałam jak TZ brał Jasia i go przewijał, karmił zmieniał mi budzik, itd :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyli, że jakby mnie zapraszasz na oglądanie zimy bez hostingu w realu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ps auto odpaliło :cool1: takiego ucha Ci nie wszyli tylko samo Ci wyrosło niepostrzeżenie :lol: tak - zapraszam na oglądanie zimy - tam na jednym ze zdjęć Maga wypatrzyła domek dla gości także zmieścicie się wszyscy :evil_lol: a tak serio to tak sobie myślałam, że fajnie by było jakbyście latem przyjechały z przedszkolem do mnie na weekend :roflt: Quote
Cola Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 malawaszka napisał(a):podobno matki to kwękanie słyszą uchem "wewnętrznym :lol: śpij śpij - już niedługo :evil_lol: zobaczymy jak u mnie będzie działało :evil_lol: wiem, wiem....staram się jak mogę :grins: dbsst napisał(a):czyli, że w czasie porodu wszyli mi takie ucho :evil_lol: ale moje się nie sprawdza ruskie jakieś bo dziś o 6 nie słyszałam jak TZ brał Jasia i go przewijał, karmił zmieniał mi budzik, itd :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyli, że jakby mnie zapraszasz na oglądanie zimy bez hostingu w realu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ps auto odpaliło :cool1: :evil_lol: najpierw popsułaś Jaśka, a teraz se ucho popsułaś :roll: PSUJA!! :diabloti: malawaszka napisał(a):a tak serio to tak sobie myślałam, że fajnie by było jakbyście latem przyjechały z przedszkolem do mnie na weekend :roflt: :roflt: Ty chyba nie wiesz co piszesz...chcesz się zamienić w całodobową opiekunkę całej kompaniji?? :stupid::turn-l: Quote
malawaszka Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Cola napisał(a): :roflt: Ty chyba nie wiesz co piszesz...chcesz się zamienić w całodobową opiekunkę całej kompaniji?? :stupid::turn-l: ja to widziałam ciut inaczej :roll: WY będziecie się opiekować a JA będę robić zdjęcia :grins: Quote
Cola Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 malawaszka napisał(a):ja to widziałam ciut inaczej :roll: WY będziecie się opiekować a JA będę robić zdjęcia :grins: :turn-l: OPTYMISTKA :roflt::roflt::roflt: zostawimy TOBIE swoje idealnie spokojne pociechy i :scared: ...jak dasz rade możesz robić zdjęcia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 HA HA ciekawe gdzie zrobicie :scared: jak tu wkoło tylko dzikie dziki - MAGDA się nie ruszy :roflt: Quote
Cola Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 malawaszka napisał(a):HA HA ciekawe gdzie zrobicie :scared: jak tu wkoło tylko dzikie dziki - MAGDA się nie ruszy :roflt: szpoko :grins: wezmę dubeltówkę ze sobą :evil_lol: jakieś mięcho na ognisko się przyda :cool3: Quote
Alicja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ja pijam zieloną z guaraną i zieloną z echinaceą ....jeśli masz to poproszę :grins: Quote
dbsst Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 malawaszka napisał(a): takiego ucha Ci nie wszyli tylko samo Ci wyrosło niepostrzeżenie :lol: tak - zapraszam na oglądanie zimy - tam na jednym ze zdjęć Maga wypatrzyła domek dla gości także zmieścicie się wszyscy :evil_lol: a tak serio to tak sobie myślałam, że fajnie by było jakbyście latem przyjechały z przedszkolem do mnie na weekend :roflt: to może ja mam wadę i mi nie wyrosło albo rośnie wolniej TZ mówił, ze mały kwękał ale ja kwękania nie słyszę ja słyszę męski i zdecydowane AAAAAAAAAAAAAA czuję się zaproszona latem na oglądanie zimy MAGDA znalazłam internat dla bliźniaków do 18 :diabloti: Cola napisał(a): :evil_lol: najpierw popsułaś Jaśka, a teraz se ucho popsułaś :roll: PSUJA!! :diabloti: daj mi dwie kulki też popsuje Quote
Doginka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 O kurczaki pieczone trafiłam tu na epokę lodowcową:crazyeye::loveu: Quote
Doginka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 O kurczaki pieczone trafiłam tu na epokę lodowcową:crazyeye::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Doginka napisał(a):O kurczaki pieczone trafiłam tu na epokę lodowcową:crazyeye::loveu::loveu: i z tego przejcia jąkać się zaczełaś hahahaha Quote
Maga100 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='malawaszka'] [SIZE="4"]a tak serio to tak sobie myślałam, że fajnie by było jakbyście latem przyjechały z przedszkolem do mnie na weekend :roflt: halo, Debe, ona pisze na serio! :crazyeye: Przyjedziemy :p NAPRAWDĘ :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='malawaszka']HA HA ciekawe gdzie zrobicie :scared: jak tu wkoło tylko dzikie dziki - MAGDA się nie ruszy :roflt: jak będę sama to moze się odważe, bo ze świadomoscią, ze ucieknę na drzewo jakby co :p Bo tak to z Tadziem, wózkiem i psem to ciężko :roll: [quote name='dbsst'] MAGDA znalazłam internat dla bliźniaków do 18 :diabloti: [SIZE="6"]ZAPISUJ!!!!! Quote
Recommended Posts