bigos Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 gratuluję Waszko:Rose: i jak ładnie siem też na zdjęciu zaprezentowałaś w tym wyszczuplającycym paseczku ho ho:evil_lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='malawaszka']zobaczcie zobaccie kto jest w gazecie wyborczej katowickieji co najwazniejsze adres strony adopcyjnej też jest:bigcool: to Pan Marcysiowy napisał :oops: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=92db9083d5762d73 :sweetCyb::sweetCyb::ylsuper: GRATULUJEMY MAŁA WASZKO siostro WASZKI :bigok: a dasz autograf - na piersi gołej :saint1: Quote
Vectra Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dbsst napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::ylsuper: GRATULUJEMY MAŁA WASZKO siostro WASZKI :bigok: a dasz autograf - na piersi gołej :saint1: długopisu nie starczy na taki wielki napis :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 dziękuję, jestem cholernie zawstydzona :oops: :lol: Vectra napisał(a):musisz się tam zarejestrować , podać dane strony i dostaniesz kod html który wkleisz do kodu Twojej strony w pliku index.html .. i już - tam jest instrukcja ;) może kiedyś to ogarnę :hmmmm: bigos napisał(a):gratuluję Waszko:Rose: i jak ładnie siem też na zdjęciu zaprezentowałaś w tym wyszczuplającycym paseczku ho ho:evil_lol: no nie powiem, nawet fajne foto wybrali :lol: dbsst napisał(a): a dasz autograf - na piersi gołej :saint1: jak przestaniesz karmić :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Vectra napisał(a):długopisu nie starczy na taki wielki napis :evil_lol: ale to co ona mi Pana Tadeusza chce napisać na piersi :roll::diabloti: malawaszka napisał(a): jak przestaniesz karmić :evil_lol: łeeeeeeeeee to wtedy wystarczy kropkę na rodzynku postawić - teraz ja mam szansę się pochwalić a ty szansę coś napisać :evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Gratki wasiu medialna kobieto. Fajny artykuł. :) Quote
bigos Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Vectra napisał(a):długopisu nie starczy na taki wielki napis :evil_lol: :grin::grin::grin: Quote
Maga100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='malawaszka']pffff :obrazic: [quote name='Alicja'] no wiesz co .... :obrazic: hahha, przyszła Debe i wszystkich poobrażała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a mówiła, że to niby moja specjalność :roll::evil_lol: [quote name='dbsst']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: przyjdzie Magda i znowu nie zrozumie :shake: teraz to już przeginasz :mad: [quote name='malawaszka'] to Pan Marcysiowy napisał :oops: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=92db9083d5762d73 wow :crazyeye::cool3:, nono, fiufiu, jestem pod wrażeniem Pani Mała Waszeniu, brawo, gratulacje :klacz: [quote name='dbsst']ale to co ona mi Pana Tadeusza chce napisać na piersi :roll::diabloti: tadeusz to na pewno nie bedzie ci pisał na piersi! :angryy::diabloti: Quote
anetta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Oo jaa pierdut :crazyeye: Brawo!! Waszka jest sławna :bigcool: Ups, pardou, Mala Waszka :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 śmiejcie się smiejcie :obrazic: Quote
Cola Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 fiu fiu...artykuł i zdjęcie :cool3: gratulacje :Rose: Quote
Maga100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='malawaszka']śmiejcie się smiejcie :obrazic: tym razem nie było podśmiechujków :obrazic: a ty się obrażasz :obrazic: Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 hahahha a ja i tak nie wiem czy i TYM razem nie było podśmichujków :roflt: Quote
dbsst Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ja się nie śmiałam ja naprawdę chce autograf Pani Mała Waszko siostro Waszki witaj z rana Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 debe co za pora :mdleje: rozumiem, że chciałaś być pierwsza po autograf :lol: Quote
ariss Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Wasiu Ty wiesz co ja o tym wszystkim myślę!!!! Odwalasz kawał dobrej roboty!!!!!! Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 zimowe fotki :lol: najpierw reklama - może jednak ktoś chce kotka???? Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 ....................................... Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 ............................... Quote
zerduszko Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 A tego królika z ostatniego zdjęcia można? Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 zerduszko napisał(a):A tego królika z ostatniego zdjęcia można? zapakować czy na miejscu? :lol: Quote
Alicja Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 odlatuje czy ląduje ?? ;) http://img402.imageshack.us/img402/6586/dsc0037sn.jpg Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 zerduszko a Ty znowu o jedzeniu :turn-l: [quote name='Alicja']odlatuje czy ląduje ?? ;) http://img402.imageshack.us/img402/6586/dsc0037sn.jpg lewituje :lol: Quote
Recommended Posts