eria Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Waszka piłam dokładnie to samo i dlatego też jestem dopiero teraz hihiihh Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 malawaszka napisał(a)::lol: wróciłam do świata zywych :grins: likierek był pyszny, winko było pyszne i szampan też był pyszny, dlatego też jestem dopiero dzisiaj :evil_lol: Waszko chyba musisz zmienić nick na Shaker :roll::diabloti: Quote
malawaszka Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 dbsst napisał(a):Waszko chyba musisz zmienić nick na Shaker :roll::diabloti: prędzej na stary pustak :evil_lol: Quote
anetta Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Nadrobiłam :evil_lol: Wszędzie o dzieciach :crazyeye: Tu dzieci nie ma a i tak o nich gadacie :evil_lol::evil_lol: Waszka się zamknie w sobie jak tak dalej pójdzie. Waszka, zapodaj jakieś foty Lunety, Pepy, kotów, nooo czegokolwiek, oprócz dzieci :evil_lol::evil_lol: Bigos, zabieraj ze sobą ten klucz i wychodzimy!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hhahahahahah. Witam w Nowm roku! Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 malawaszka napisał(a)::lol: wróciłam do świata zywych :grins: likierek był pyszny, winko było pyszne i szampan też był pyszny, dlatego też jestem dopiero dzisiaj :evil_lol: uuuu kiepska kondycja :diabloti: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 malawaszka napisał(a):prędzej na stary pustak :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet nie będę tego komentować bo zupełnie wiem jak:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst']Waszko chyba musisz zmienić nick na Shaker :roll::diabloti: ....:roflt: sorry sis ...musiałam :diabloti: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja']....:roflt: sorry sis ...musiałam :diabloti: znowu rżysz :angryy::diabloti: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst']znowu rżysz :angryy::diabloti: [FONT=Arial]sie mnie wymskło:oops:[/FONT] Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]sie mnie wymskło:oops:[/FONT] jeju jaka nie uwazna :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Najlepszego sylwestra miała Luna :lol: u nas byli goście i szalała Oliwia z 9 letnią koleżanką :shock: więc Luna się wyniosła do mamy i tam urzędowała - co sobie mama postawiła na stole i odeszła to Luna jej zjadła :roflt: i tak pojadła (Luna, a mama nie pojadła): sernika, ciasta z orzechami, nadziewane jajko, koreczek śledziowy, karpia ogryzła i ości zostawiła :shock: a jakby tego było mało to moja mama zrobiła sobie grzane piwko i jak się schylała żeby zebrać ości które zostawiła Luna to sobie to piwo wylała zadkiem :roflt: hahaha i w tym momencie już Luna musiała wrócić do domu do nas :evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Czemu moja Kluska znów naśladuje Lune?? Żarłoki :lol: Quote
malawaszka Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 zerduszko napisał(a):Czemu moja Kluska znów naśladuje Lune?? Żarłoki :lol: też poucztowała? :lol: dobrze o tym czytać - znaczy że zdrowa :) Quote
zerduszko Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 malawaszka napisał(a):też poucztowała? :lol: dobrze o tym czytać - znaczy że zdrowa :) Tak i też u mojej mamy. Ucztuje dalej, bo moja mama jak ją 22 przejęła, to nie oddaje coby się nie zaraziła. Podobno oprócz nosówki, to mam jeszcze świerzba w domu :crazyeye: Kluska to nawet w najgorszej chorobie nie odmawia jedzenia, wybudzajaca sie z narkozy, zwracajaca nagle ozdrowiała jak poczuła kiełbachę. Niejadkiem jest Lizka. Quote
malawaszka Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 ale Lizka zdrowa mam nadzieję??????? nie masz blożka to się nie dziw, że mi się suńki Twoje mylą :lol: Quote
bigos Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ja też rżę zawsze :D debe chyba tego nie lubi:hmmmm::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 bigos napisał(a):ja też rżę zawsze :D debe chyba tego nie lubi:hmmmm::evil_lol: ale rżysz tak ihahahaha chrummmm ? :evil_lol: Quote
bigos Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 raczej ichahahaha, chrummm rezerwuję dla prosiaka :D Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='bigos']raczej ichahahaha, chrummm rezerwuję dla prosiaka :D ale patataj nie robisz ;) Chciałam zapytać czy Luna wylizała to piwo , bo nie napisałaś :hmmmm: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='bigos']raczej ichahahaha, chrummm rezerwuję dla prosiaka :D [FONT=Arial] ale patataj nie robisz ;) Chciałam zapytać czy Luna wylizała to piwo , bo nie napisałaś :hmmmm:[/FONT] Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 się mamuśka likiera opiłaś , że się tak jąkasz ? :evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 malawaszka napisał(a):ale Lizka zdrowa mam nadzieję??????? nie masz blożka to się nie dziw, że mi się suńki Twoje mylą :lol: Lizka się drapie... Może ja nie mam blogaska, ale Liz ma swój temat :razz: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Vectra']się mamuśka likiera opiłaś , że się tak jąkasz ? :evil_lol: dogo się popiło na maxa ....mi sie chepło tylko 2 X , widziałam u nnych po 4 i po 6 :roflt: Quote
bigos Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ja tam piłam ale ład i porządek zachowuję :p choć inni twierdza inaczej:evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='bigos']ja tam piłam ale ład i porządek zachowuję :p choć inni twierdza inaczej:evil_lol::diabloti: bo ty sama w sobie zagrychą jesteś ;) Quote
Recommended Posts