Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:lol: wróciłam do świata zywych :grins: likierek był pyszny, winko było pyszne i szampan też był pyszny, dlatego też jestem dopiero dzisiaj :evil_lol:

Waszko chyba musisz zmienić nick na Shaker :roll::diabloti:

Posted

Nadrobiłam :evil_lol: Wszędzie o dzieciach :crazyeye:
Tu dzieci nie ma a i tak o nich gadacie :evil_lol::evil_lol: Waszka się zamknie w sobie jak tak dalej pójdzie.
Waszka, zapodaj jakieś foty Lunety, Pepy, kotów, nooo czegokolwiek, oprócz dzieci :evil_lol::evil_lol:
Bigos, zabieraj ze sobą ten klucz i wychodzimy!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hhahahahahah.

Witam w Nowm roku!

Posted

malawaszka napisał(a):
:lol: wróciłam do świata zywych :grins: likierek był pyszny, winko było pyszne i szampan też był pyszny, dlatego też jestem dopiero dzisiaj :evil_lol:

uuuu kiepska kondycja :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
prędzej na stary pustak :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet nie będę tego komentować bo zupełnie wiem jak:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Najlepszego sylwestra miała Luna :lol: u nas byli goście i szalała Oliwia z 9 letnią koleżanką :shock: więc Luna się wyniosła do mamy i tam urzędowała - co sobie mama postawiła na stole i odeszła to Luna jej zjadła :roflt: i tak pojadła (Luna, a mama nie pojadła): sernika, ciasta z orzechami, nadziewane jajko, koreczek śledziowy, karpia ogryzła i ości zostawiła :shock: a jakby tego było mało to moja mama zrobiła sobie grzane piwko i jak się schylała żeby zebrać ości które zostawiła Luna to sobie to piwo wylała zadkiem :roflt: hahaha i w tym momencie już Luna musiała wrócić do domu do nas :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
też poucztowała? :lol: dobrze o tym czytać - znaczy że zdrowa :)

Tak i też u mojej mamy. Ucztuje dalej, bo moja mama jak ją 22 przejęła, to nie oddaje coby się nie zaraziła. Podobno oprócz nosówki, to mam jeszcze świerzba w domu :crazyeye:
Kluska to nawet w najgorszej chorobie nie odmawia jedzenia, wybudzajaca sie z narkozy, zwracajaca nagle ozdrowiała jak poczuła kiełbachę. Niejadkiem jest Lizka.

Posted

[quote name='bigos']raczej ichahahaha, chrummm rezerwuję dla prosiaka :D

ale patataj nie robisz ;)

Chciałam zapytać czy Luna wylizała to piwo , bo nie napisałaś :hmmmm:

Posted

[quote name='bigos']raczej ichahahaha, chrummm rezerwuję dla prosiaka :D
[FONT=Arial]
ale patataj nie robisz ;)

Chciałam zapytać czy Luna wylizała to piwo , bo nie napisałaś :hmmmm:
[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
ale Lizka zdrowa mam nadzieję??????? nie masz blożka to się nie dziw, że mi się suńki Twoje mylą :lol:

Lizka się drapie... Może ja nie mam blogaska, ale Liz ma swój temat :razz:

Posted

[quote name='Vectra']się mamuśka likiera opiłaś , że się tak jąkasz ? :evil_lol:

dogo się popiło na maxa ....mi sie chepło tylko 2 X , widziałam u nnych po 4 i po 6 :roflt: