Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
maUpy!!!! boli mnie nie wiem czemu - nie było igraszek :lol: i nic mnie po głowie nie waliło :roll: jade do sklepu zaraz - nie wiem czy dojade, może to jest powód mojego bólu głowy - świadomosć, że znowu muszę między ludzi :shock:

przecież między tłumem jest fajnie , oberwiesz pare razy wózkiem sklepowym po garbie , to zaraz ból głowy przejdzie - na plecy :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
ladacznica :diabloti:

he he he raczej stary niewyżyty dziad :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Waszka w sklepie jest super - ja jak idę teraz do sklepu to zakładam najlepsze niedzielne ubranie :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
Waszka w sklepie jest super - ja jak idę teraz do sklepu to zakładam najlepsze niedzielne ubranie :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: "wychodzę zimą" ??

a jak stajemy w kolejce to wypinamy brzuchy i słyszymy "proszę, proszę do przodu" :evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
he he he raczej stary niewyżyty dziad :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

leginsy i rozciągnięty sweter ? :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: "wychodzę zimą" ??

powiedziałam odświętnego :evil_lol:

Vectra napisał(a):
leginsy i rozciągnięty sweter ? :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie wiem ale czy mieszkasz w mojej szafie, że tak świetnie znasz mój repertuar :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

malawaszka napisał(a):
porysowała się ściana :scream7:

sama czy w czasie figli :roll:

dziś do kina to ja chyba włożę sukienke od komuni, żeby być bardziej odświętna :evil_lol:

Posted

nie znam Twojej szafy , znaczy jej wnętrza , ale patrząc na Twoje zdjęcia ... i tą super ekstra talie ...
no prawda jest taka , że dla wielorybów niewiele jest ubrań :diabloti: leginsy są elastyczne , dopasowują się do figury ...

Posted

Vectra napisał(a):
nie znam Twojej szafy , znaczy jej wnętrza , ale patrząc na Twoje zdjęcia ... i tą super ekstra talie ...
no prawda jest taka , że dla wielorybów niewiele jest ubrań :diabloti: leginsy są elastyczne , dopasowują się do figury ...

ja zupełnie nie wiem o czym mówisz talia osy drabinka na brzuchu to ja :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):

masz globusa czy cie lep nap******a :hmmmm:

jak mieszkała w miescie to miała globusa
a teraz....................................:diabloti:

Vectra napisał(a):
noooooo , prawie :evil_lol:

ha ha :eviltong:

Posted

No chciałam foty pooglądać, poczytać co u Was, jak Oliwka, i Luna i Pepa... (jakiś moment mam na nadrobienie zaległości) ... ;)
Ale tu tylko o ciążach czytam. :-o OK - Ty nie jesteś ... doczytałam. ;)

Posted

dbsst napisał(a):

dziś do kina to ja chyba włożę sukienke od komuni, żeby być bardziej odświętna :evil_lol:

osiemnastka jak sobie figluje hahahah dla Ciebie jest zestaw podstawowy jak rzekła Vectra-sweter 5rozmiarów za duży i legginsy

Posted

bigos napisał(a):
osiemnastka jak sobie figluje hahahah dla Ciebie jest zestaw podstawowy jak rzekła Vectra-sweter 5rozmiarów za duży i legginsy

ew na sylwka może zaszaleć i spróbować wbić się w worek po ziemniakach :diabloti:

Posted

bigos napisał(a):
o to to ew z dodatkiem sznurka od snopowiazałek:evil_lol: słyszałam, że to ostatni krzyk mody:diabloti:

no sznurek musi być , co by podkreślić brak talii i wielki brzuch :evil_lol:

Posted

dziękuję Wam moje drogie za porady wszelakie - nie będę miała problemu co jutro narzucić na me sexy body :lol:

wybuchłam.... eksplodowałam i pojechałam na zakupy - spożywka i zaplanowałam, że kupię panele - byłam mocno nabuzowana więc uznałam, że dam radę nie? co tam kilka paczek paneli, pojechałam więc... kurna kurna kurna ZAWSZE ilekroć byłam w sklepie to te panele były, oglądałam wiele razy czy aby na pewno to mają być TE - no i jak się w koncu zdecydowałam to NIE MA - końcówka... mnie potrzeba 14 m a jest może ze 3:scream7::grab: wszystko się dziś na mnie zmówiło :roll:

Posted

Cola napisał(a):

a jak stajemy w kolejce to wypinamy brzuchy i słyszymy "proszę, proszę do przodu" :evil_lol::evil_lol:

nade mna nikt się nie litował, a wyglądałam conbajmniej jak debe :diabloti:
za to teraz, jak marud się rozedrze, to mnie błagaja na kolanach, abym przeszła bez kolejki i jeszcze pomagaja pakować zakupy i wypychają ze sklepu :evil_lol: Oczywiście, wszystko z troski o niebożątko :diabloti: Ostatnio przed Świetami w empiku, kolejka cztery razy dookola półki, stanęłam zrezygnowana, Marudek w ryk (po kim on ma te struny, przecież nie po mnie cichutkiej myszce) i zaraz byliśmy na początku :p

malawaszka napisał(a):
porysowała się ściana :scream7:

[SIZE="5"]SIĘ? :diabloti:

dbsst napisał(a):

czy sukienkę do komuni miałaś szytą z pokrowca na Boeinga? :diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):
nade mna nikt się nie litował, a wyglądałam conbajmniej jak debe :diabloti:
za to teraz, jak marud się rozedrze, to mnie błagaja na kolanach, abym przeszła bez kolejki i jeszcze pomagaja pakować zakupy i wypychają ze sklepu :evil_lol: Oczywiście, wszystko z troski o niebożątko :diabloti: Ostatnio przed Świetami w empiku, kolejka cztery razy dookola półki, stanęłam zrezygnowana, Marudek w ryk (po kim on ma te struny, przecież nie po mnie cichutkiej myszce) i zaraz byliśmy na początku :p

u mnie pod płaszczykiem brzuszek ledwo widać :roll: i tylko kokardka z paska sterczy :evil_lol: a ludzie mnie przepuszczają :roll: wczoraj na poczcie, przedwczoraj w sklepie...zupełnie tych ludzi nie rozumiem, bo nie zachowują się jak "normalni" ludzie :evil_lol::evil_lol: ....ostatnio przeszłam na taktykę GRZECZNIE STANĄĆ W KOLEJCE I ROBIĆ OCZKA BIEDNEGO SPANIELKA + SAPAĆ + MI GORĄCO :diabloti:
ja też nie wiem po kim Tadzik ma te struny :evil_lol: chyba nie po babci :niewiem: ale jeśli mój G. będzie miał głos złości i reprymendy po mnie...to nie wróżę dobrze bębenkom :cooldevi:

Posted

Kochani Moi :cool3: uwaga będzie mowa :grins:

Życzę Wam dziś udanej zabawy - odstresowania się, szaleństwa w gronie przyjaciół
Życzę Wam od jutra włącznie - Udanego nowego roku - żeby cały 2010 obfitował w pozytywne wydarzenia - tym co mają urodzić niech urodzą zdrowe i śliczne dzieciaczki, tym co już mają te dzieciaczki życzę żeby te dzieciaczki rosły i zdrowo się rozwijały, tym co nie mają a chcą mieć zyczę żeby się udało, a tym co nie mają i nie chcą mieć zyczę żeby się udało nie mieć :lol: . Tym, którzy pomagają bezdomnym psiakom i kociakom życzę żeby było jak najmniej potrzebujących zwierzaków, żeby mieli chwile dla siebie.
Kochani - samych sukcesów w czym tylko sobie zamarzycie - w życiu, w pracy, w domu!!!

Dziękuję za uwagę - kooochammm Was