Vectra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 malawaszka napisał(a):maUpy!!!! boli mnie nie wiem czemu - nie było igraszek :lol: i nic mnie po głowie nie waliło :roll: jade do sklepu zaraz - nie wiem czy dojade, może to jest powód mojego bólu głowy - świadomosć, że znowu muszę między ludzi :shock: przecież między tłumem jest fajnie , oberwiesz pare razy wózkiem sklepowym po garbie , to zaraz ból głowy przejdzie - na plecy :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Vectra napisał(a):ladacznica :diabloti: he he he raczej stary niewyżyty dziad :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Waszka w sklepie jest super - ja jak idę teraz do sklepu to zakładam najlepsze niedzielne ubranie :diabloti: Quote
Cola Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a):Waszka w sklepie jest super - ja jak idę teraz do sklepu to zakładam najlepsze niedzielne ubranie :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: "wychodzę zimą" ?? a jak stajemy w kolejce to wypinamy brzuchy i słyszymy "proszę, proszę do przodu" :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a):he he he raczej stary niewyżyty dziad :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Waszka w sklepie jest super - ja jak idę teraz do sklepu to zakładam najlepsze niedzielne ubranie :diabloti: leginsy i rozciągnięty sweter ? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 porysowała się ściana :scream7: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Cola napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: "wychodzę zimą" ?? powiedziałam odświętnego :evil_lol: Vectra napisał(a):leginsy i rozciągnięty sweter ? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem ale czy mieszkasz w mojej szafie, że tak świetnie znasz mój repertuar :evil_lol::evil_lol::evil_lol: malawaszka napisał(a):porysowała się ściana :scream7: sama czy w czasie figli :roll: dziś do kina to ja chyba włożę sukienke od komuni, żeby być bardziej odświętna :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 nie znam Twojej szafy , znaczy jej wnętrza , ale patrząc na Twoje zdjęcia ... i tą super ekstra talie ... no prawda jest taka , że dla wielorybów niewiele jest ubrań :diabloti: leginsy są elastyczne , dopasowują się do figury ... Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Vectra napisał(a):nie znam Twojej szafy , znaczy jej wnętrza , ale patrząc na Twoje zdjęcia ... i tą super ekstra talie ... no prawda jest taka , że dla wielorybów niewiele jest ubrań :diabloti: leginsy są elastyczne , dopasowują się do figury ... ja zupełnie nie wiem o czym mówisz talia osy drabinka na brzuchu to ja :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 malawaszka napisał(a):aktualnie posiadam wielki ból głowy :roll: masz globusa czy cie lep nap******a :hmmmm: Quote
Vectra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a):ja zupełnie nie wiem o czym mówisz talia osy drabinka na brzuchu to ja :evil_lol: noooooo , prawie :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Alicja napisał(a): masz globusa czy cie lep nap******a :hmmmm: jak mieszkała w miescie to miała globusa a teraz....................................:diabloti: Vectra napisał(a):noooooo , prawie :evil_lol: ha ha :eviltong: Quote
Katerinas Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 No chciałam foty pooglądać, poczytać co u Was, jak Oliwka, i Luna i Pepa... (jakiś moment mam na nadrobienie zaległości) ... ;) Ale tu tylko o ciążach czytam. :-o OK - Ty nie jesteś ... doczytałam. ;) Quote
bigos Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a): dziś do kina to ja chyba włożę sukienke od komuni, żeby być bardziej odświętna :evil_lol: osiemnastka jak sobie figluje hahahah dla Ciebie jest zestaw podstawowy jak rzekła Vectra-sweter 5rozmiarów za duży i legginsy Quote
Vectra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 bigos napisał(a):osiemnastka jak sobie figluje hahahah dla Ciebie jest zestaw podstawowy jak rzekła Vectra-sweter 5rozmiarów za duży i legginsy ew na sylwka może zaszaleć i spróbować wbić się w worek po ziemniakach :diabloti: Quote
bigos Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 o to to ew z dodatkiem sznurka od snopowiazałek:evil_lol: słyszałam, że to ostatni krzyk mody:diabloti: Quote
Vectra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 bigos napisał(a):o to to ew z dodatkiem sznurka od snopowiazałek:evil_lol: słyszałam, że to ostatni krzyk mody:diabloti: no sznurek musi być , co by podkreślić brak talii i wielki brzuch :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 dziękuję Wam moje drogie za porady wszelakie - nie będę miała problemu co jutro narzucić na me sexy body :lol: wybuchłam.... eksplodowałam i pojechałam na zakupy - spożywka i zaplanowałam, że kupię panele - byłam mocno nabuzowana więc uznałam, że dam radę nie? co tam kilka paczek paneli, pojechałam więc... kurna kurna kurna ZAWSZE ilekroć byłam w sklepie to te panele były, oglądałam wiele razy czy aby na pewno to mają być TE - no i jak się w koncu zdecydowałam to NIE MA - końcówka... mnie potrzeba 14 m a jest może ze 3:scream7::grab: wszystko się dziś na mnie zmówiło :roll: Quote
Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 waszka bo tak zawsze jest jak już się zdecydujesz to doopa nie ma Quote
Maga100 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Cola napisał(a): a jak stajemy w kolejce to wypinamy brzuchy i słyszymy "proszę, proszę do przodu" :evil_lol::evil_lol: nade mna nikt się nie litował, a wyglądałam conbajmniej jak debe :diabloti: za to teraz, jak marud się rozedrze, to mnie błagaja na kolanach, abym przeszła bez kolejki i jeszcze pomagaja pakować zakupy i wypychają ze sklepu :evil_lol: Oczywiście, wszystko z troski o niebożątko :diabloti: Ostatnio przed Świetami w empiku, kolejka cztery razy dookola półki, stanęłam zrezygnowana, Marudek w ryk (po kim on ma te struny, przecież nie po mnie cichutkiej myszce) i zaraz byliśmy na początku :p malawaszka napisał(a):porysowała się ściana :scream7: [SIZE="5"]SIĘ? :diabloti: dbsst napisał(a): dziś do kina to ja chyba włożę sukienke od komuni, żeby być bardziej odświętna :evil_lol: czy sukienkę do komuni miałaś szytą z pokrowca na Boeinga? :diabloti: Quote
Cola Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Maga100 napisał(a):nade mna nikt się nie litował, a wyglądałam conbajmniej jak debe :diabloti: za to teraz, jak marud się rozedrze, to mnie błagaja na kolanach, abym przeszła bez kolejki i jeszcze pomagaja pakować zakupy i wypychają ze sklepu :evil_lol: Oczywiście, wszystko z troski o niebożątko :diabloti: Ostatnio przed Świetami w empiku, kolejka cztery razy dookola półki, stanęłam zrezygnowana, Marudek w ryk (po kim on ma te struny, przecież nie po mnie cichutkiej myszce) i zaraz byliśmy na początku :p u mnie pod płaszczykiem brzuszek ledwo widać :roll: i tylko kokardka z paska sterczy :evil_lol: a ludzie mnie przepuszczają :roll: wczoraj na poczcie, przedwczoraj w sklepie...zupełnie tych ludzi nie rozumiem, bo nie zachowują się jak "normalni" ludzie :evil_lol::evil_lol: ....ostatnio przeszłam na taktykę GRZECZNIE STANĄĆ W KOLEJCE I ROBIĆ OCZKA BIEDNEGO SPANIELKA + SAPAĆ + MI GORĄCO :diabloti: ja też nie wiem po kim Tadzik ma te struny :evil_lol: chyba nie po babci :niewiem: ale jeśli mój G. będzie miał głos złości i reprymendy po mnie...to nie wróżę dobrze bębenkom :cooldevi: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Bigosku Vectro nie chcecie zająć się modą ciążową :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 powstają wstępne szkice:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Kochani Moi :cool3: uwaga będzie mowa :grins: Życzę Wam dziś udanej zabawy - odstresowania się, szaleństwa w gronie przyjaciół Życzę Wam od jutra włącznie - Udanego nowego roku - żeby cały 2010 obfitował w pozytywne wydarzenia - tym co mają urodzić niech urodzą zdrowe i śliczne dzieciaczki, tym co już mają te dzieciaczki życzę żeby te dzieciaczki rosły i zdrowo się rozwijały, tym co nie mają a chcą mieć zyczę żeby się udało, a tym co nie mają i nie chcą mieć zyczę żeby się udało nie mieć :lol: . Tym, którzy pomagają bezdomnym psiakom i kociakom życzę żeby było jak najmniej potrzebujących zwierzaków, żeby mieli chwile dla siebie. Kochani - samych sukcesów w czym tylko sobie zamarzycie - w życiu, w pracy, w domu!!! Dziękuję za uwagę - kooochammm Was Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Waszko a czy któryś z tych likierów wyglądających jak spirytus barwiony jest bezalkoholowy :p Quote
Recommended Posts