malawaszka Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Oczywiście, że tak - ten niebieski został pomyslany specjalnie dla ciężarówek :grins: Quote
Bullila.nl Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 :BIG:Wszystkiego najlepszego w 2010!! Lila i Bullerbyczki:drink1::hand: Quote
Vectra Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):Bigosku Vectro nie chcecie zająć się modą ciążową :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bigos napisał(a):powstają wstępne szkice:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiście , tylko modelka nam coś 4 stycznia chce się wyłamać i schudnąć :diabloti: Quote
Vectra Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 malawaszka napisał(a):Kochani Moi :cool3: uwaga będzie mowa :grins: Życzę Wam dziś udanej zabawy - odstresowania się, szaleństwa w gronie przyjaciół Życzę Wam od jutra włącznie - Udanego nowego roku - żeby cały 2010 obfitował w pozytywne wydarzenia - tym co mają urodzić niech urodzą zdrowe i śliczne dzieciaczki, tym co już mają te dzieciaczki życzę żeby te dzieciaczki rosły i zdrowo się rozwijały, tym co nie mają a chcą mieć zyczę żeby się udało, a tym co nie mają i nie chcą mieć zyczę żeby się udało nie mieć :lol: . Tym, którzy pomagają bezdomnym psiakom i kociakom życzę żeby było jak najmniej potrzebujących zwierzaków, żeby mieli chwile dla siebie. Kochani - samych sukcesów w czym tylko sobie zamarzycie - w życiu, w pracy, w domu!!! Dziękuję za uwagę - kooochammm Was i się normalnie wzruszyłam :) Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 malawaszka napisał(a):Oczywiście, że tak - ten niebieski został pomyslany specjalnie dla ciężarówek :grins: mniaaaaaaaaaaaaaaaam :evil_lol: Vectra napisał(a):oczywiście , tylko modelka nam coś 4 stycznia chce się wyłamać i schudnąć :diabloti: taaaaaaaak ma takie plany to nie liczcie na to bo ona będzie już zawsze groooooooba :shake: Quote
bigos Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ta zielona, fluorescencyjna oranżadka dla debe:evil_lol: Od razu na myśl przywodzi ten oto demotywator (http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1253599168_by_gyokuro_500.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Ej dzięki Waszka za piękne życzenia i Wam tez dobrego:loveu: Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 bigos napisał(a):Ta zielona, fluorescencyjna oranżadka dla debe:evil_lol: Od razu na myśl przywodzi ten oto demotywator (http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1253599168_by_gyokuro_500.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pycha i jaka naturalna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Jak tam Waszko podarte rajstopy od tańców :D Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a):Jak tam Waszko podarte rajstopy od tańców :D a może bliźniaki poczęte?? Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Waszeniu, ja się wzruszywszy twoja przemową, bo była również ona do mnie :placz::placz::placz: a jak balanga w nowej kuchni? a jak likierek? :p Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Waszeczko ...mój likierek wyśmienity ....lepszy od szeridana czy jak mu tam było Quote
Vectra Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Alicja napisał(a):Waszeczko ...mój likierek wyśmienity ....lepszy od szeridana czy jak mu tam było nooo pyszny , a ile tańszy i przynajmniej wiadomo co TAM w środku ;) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Pyszny pyszny kiedy JA sie o tym przekonam KIEDY Quote
Vectra Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a):Pyszny pyszny kiedy JA sie o tym przekonam KIEDY za 18 lat :evil_lol: Quote
ariss Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ale mnie tu dawno nie było:oops: Wszystkiego co najlepsze w nowym roku!!!!! Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Vectra napisał(a):za 18 lat :evil_lol: alebo jak niebedzie chciał spać to przefiltruje przez siebie hahahahahahahahhahahha Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 a Wasia to przepraszam gdzie się zapodziała ? czyżby miała kuchnię i nadrabia stracony czas jako idealna gospodyni ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']a Wasia to przepraszam gdzie się zapodziała ? czyżby miała kuchnię i nadrabia stracony czas jako idealna gospodyni ? :evil_lol: bliźniaki produkuje ;) Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja']bliźniaki produkuje ;) albo gar po likierze skrobie :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']albo gar po likierze skrobie :evil_lol: wylizuje to gęste co jej zostało :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja'] wylizuje to gęste co jej zostało :evil_lol: się pewno przykleiła do dna gara :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']się pewno przykleiła do dna gara :evil_lol: cza zalać denko szpyrolem ;) Quote
Maga100 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Waszeniu, ba ja się zaczynam martwić czy ty nie zatrułaś się tym likierem :shake: Zmiksowałaś mleko razem z puszką? Bo teraz patrzę, ze nie napisałam ci, ze ugotowane mleko trzeba z puszki wyjąć :placz: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Maga100']Waszeniu, ba ja się zaczynam martwić czy ty nie zatrułaś się tym likierem :shake: Zmiksowałaś mleko razem z puszką? Bo teraz patrzę, ze nie napisałam ci, ze ugotowane mleko trzeba z puszki wyjąć :placz: no widzisz coś narobiła :diabloti::placz: Quote
malawaszka Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 :lol: wróciłam do świata zywych :grins: likierek był pyszny, winko było pyszne i szampan też był pyszny, dlatego też jestem dopiero dzisiaj :evil_lol: Quote
Recommended Posts