Olcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 brawo musi być miejsce na przygotowywanie posiłków dla bliźniaków:) Quote
Agga Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='malawaszka']pragnę tylko wtrącić, że ani ja ani tym bardziej mój TZ nie jesteśmy w ciąży :grins:[/QUOTE] [B]waszuniu[/B] dzięki za doinformowanie ha ha ha ha. Szczędziłaś mi lektury :P Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a)::bigcool:kupiliśmy kupiliśmy blaty - to może za jakies 3 miechy będą założone :angryy: :shock::kciuki::cool2::cool2::happy1::kciuki::sweetCyb: poka zdjęcia ocenimy czy dla bliźniaków będą ok :diabloti: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Waszka trzym się! ja Cię na duchu i ciele :D wesprę w tym postanowieniu niebycia w ciąży:lol: Bądź bez ciąży!!! Proszę!!! Inaczej zostanę sama jak ten palec:-(:diabloti: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bigos napisał(a):Waszka trzym się! ja Cię na duchu i ciele :D wesprę w tym postanowieniu niebycia w ciąży:lol: Bądź bez ciąży!!! Proszę!!! Inaczej zostanę sama jak ten palec:-(:diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: hahahhhaha nie dasz rady nie być w ciąży :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a)::bigcool:kupiliśmy kupiliśmy blaty - to może za jakies 3 miechy będą założone :angryy: twoja kuchnia RODZI SIĘ w bólach mękach :shake: Quote
Vectra Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bigos napisał(a): Bądź bez ciąży!!! Proszę!!! Inaczej zostanę sama jak ten palec:-(:diabloti: będziesz musiała zmienić ten stan :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bigos napisał(a): ciele :D ona cię wyzywa :placz::placz::shake: Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 qrdwa oj rodzi się w bólach rodzi się ta nasza kuchnia - rodzi się a mnie rośnie gul za gulem ale zamykam się w sobie, żeby nie być podłą babą i nie ograniczać kreatywności męskiej częsci gospodarstwa domowego :shock: nie dam się!!!!!! bigosowa - musimy trzymać się razem i nie dać się zagadać i przekabacić :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a):qrdwa oj rodzi się w bólach rodzi się ta nasza kuchnia - rodzi się a mnie rośnie gul za gulem ale zamykam się w sobie, żeby nie być podłą babą i nie ograniczać kreatywności męskiej częsci gospodarstwa domowego :shock: hahahahha naiwna !!!!!! R rok zabierał z przedpokoju swoje graty , gul miałam , ale zamykałam w sobie ... i tak rok stało ... ale gul pękł , wojna na całą gmine - 5 minut i graty wyniesione :evil_lol: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a): nie dam się!!!!!! bigosowa - musimy trzymać się razem i nie dać się zagadać i przekabacić :evil_lol: no to ufff, bo już błądziłam po omacku. Raz dochodziły wieści, ze Waszka jest, później ktoś tam dementował:evil_lol:, po drodze sobie coś tam dopisałam:diabloti: i już miałam prosić o oficjalne oświadczenie Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a): nie dam się!!!!!! bigosowa - musimy trzymać się razem i nie dać się zagadać i przekabacić :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy nam sie tu jakies powstanie grudniowe szykuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 szable w dłoń:evil_lol: pokonamy je ich własna bronią:evil_lol: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bigos napisał(a):szable w dłoń:evil_lol: pokonamy je ich własna bronią:evil_lol: bo pójdę po Mage i ona zaprowadzi porządek :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 bigos napisał(a):szable w dłoń:evil_lol: pokonamy je ich własna bronią:evil_lol: będziemy strzelać z jajników???? :roflt: hahahahha naiwna !!!!!! R rok zabierał z przedpokoju swoje graty , gul miałam , ale zamykałam w sobie ... i tak rok stało ... ale gul pękł , wojna na całą gmine - 5 minut i graty wyniesione cichaj bo działa póki co :lol: siedzi i dłubie w tej kuchni a ja tu mam okienko na wprost i obserwiję i zęby zaciskam bo JA bym to zrobiła szybciej/lepiej/ładniej, ale.... no nie chche mi się :roflt: Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 dbsst napisał(a):bo pójdę po Mage i ona zaprowadzi porządek :diabloti: uła!!!! nie idź nie idź :modla: od razu z grubej rury :roflt: Quote
zerduszko Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bigos napisał(a):szable w dłoń:evil_lol: pokonamy je ich własna bronią:evil_lol: :klacz: następna zasłużyła dziś na browarka ;) Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dbsst napisał(a):bo pójdę po Mage i ona zaprowadzi porządek :diabloti: hahahahah popsika mnie środkiem odkażającym?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [ Vectra napisał(a):hahahahha naiwna !!!!!! R rok zabierał z przedpokoju swoje graty , gul miałam , ale zamykałam w sobie ... i tak rok stało ... ale gul pękł , wojna na całą gmine - 5 minut i graty wyniesione :evil_lol: hahaha, ja też od września grzecznie prosilam o porządki w garażu, bardzo miło i nie nachalnie. :evil_lol: Aż gul pękł niczym wrzód i....... porządek został zrobiony w PÓŁ GODZINY :diabloti: Bigosowa, ty tu nie próbuj nawiązywać ruchu oporu, bo twoja grupa partyzancka jest z góry skazana na klęskę wobec przerażającej siły okupanta napędzanego siłą hormonów i pieluchowego zapalenia bombowców :diabloti: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a):będziemy strzelać z jajników???? :roflt: pamiętaj jajnik to nie guma może się nadwyrężyć szczególnie w pewnym wieku :evil_lol: malawaszka napisał(a):uła!!!! nie idź nie idź :modla: od razu z grubej rury :roflt: poszłam :diabloti: zerduszko napisał(a)::klacz: następna zasłużyła dziś na browarka ;) jest was więcej :shake: bigos napisał(a):hahahahah popsika mnie środkiem odkażającym?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: lub potraktuje mopem parowym więc uważaj maleńka :diabloti: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 mopem?? mopem??? nas bohaterów, mopem! parowym??!???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bigos napisał(a):mopem?? mopem??? nas bohaterów, mopem! parowym??!???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magda nie zna litości :scream7::nerwy: Quote
Cola Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a)::bigcool:kupiliśmy kupiliśmy blaty - to może za jakies 3 miechy będą założone :angryy: dlaczego czytając tego posta :roll: po słowach "to może za jakieś 3 miechy..." miałam nadzieję, że przeczytam postaramy się o bliźniaki :evil_lol: Vectra napisał(a):hahahahha naiwna !!!!!! R rok zabierał z przedpokoju swoje graty , gul miałam , ale zamykałam w sobie ... i tak rok stało ... ale gul pękł , wojna na całą gmine - 5 minut i graty wyniesione :evil_lol: ...ale jakbyś była w ciąży :cool3: to te graty by znikły po pierwszej wzmiance :diabloti: ...Waszka kuchnia by była skończona w mig i cała reszty chałupy :diabloti: ...ja zrobiłam remont mieszkania w w 3 dni :evil_lol: zarywając noce...bo byłam upierdliwa i ciągle gadałam "tam prześwituje" "tam jest niedomalowane" "zamieszałeś farbę?" ... i za każdym razem słyszałam :evil_lol: "kochanie, nie traktuj mnie jak durnej blondynki z kawału" :evil_lol: idź się połóż, odpocznij itd. :roll: Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 mydłem!!!! zabijmy go mydłem!!!!!! Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 hahahahah Zaraz debe wbije kolejne szpile hahaha Quote
Recommended Posts