Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']pragnę tylko wtrącić, że ani ja ani tym bardziej mój TZ nie jesteśmy w ciąży :grins:[/QUOTE]

[B]waszuniu[/B] dzięki za doinformowanie ha ha ha ha. Szczędziłaś mi lektury :P

Posted

malawaszka napisał(a):
:bigcool:kupiliśmy kupiliśmy blaty - to może za jakies 3 miechy będą założone :angryy:

:shock::kciuki::cool2::cool2::happy1::kciuki::sweetCyb:
poka zdjęcia ocenimy czy dla bliźniaków będą ok :diabloti:

Posted

Waszka trzym się! ja Cię na duchu i ciele :D wesprę w tym postanowieniu niebycia w ciąży:lol:

Bądź bez ciąży!!! Proszę!!! Inaczej zostanę sama jak ten palec:-(:diabloti:

Posted

bigos napisał(a):
Waszka trzym się! ja Cię na duchu i ciele :D wesprę w tym postanowieniu niebycia w ciąży:lol:

Bądź bez ciąży!!! Proszę!!! Inaczej zostanę sama jak ten palec:-(:diabloti:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

hahahhhaha nie dasz rady nie być w ciąży :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:bigcool:kupiliśmy kupiliśmy blaty - to może za jakies 3 miechy będą założone :angryy:

twoja kuchnia RODZI SIĘ w bólach mękach :shake:

Posted

qrdwa oj rodzi się w bólach rodzi się ta nasza kuchnia - rodzi się a mnie rośnie gul za gulem ale zamykam się w sobie, żeby nie być podłą babą i nie ograniczać kreatywności męskiej częsci gospodarstwa domowego :shock:

nie dam się!!!!!! bigosowa - musimy trzymać się razem i nie dać się zagadać i przekabacić :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
qrdwa oj rodzi się w bólach rodzi się ta nasza kuchnia - rodzi się a mnie rośnie gul za gulem ale zamykam się w sobie, żeby nie być podłą babą i nie ograniczać kreatywności męskiej częsci gospodarstwa domowego :shock:

hahahahha naiwna !!!!!! R rok zabierał z przedpokoju swoje graty , gul miałam , ale zamykałam w sobie ... i tak rok stało ... ale gul pękł , wojna na całą gmine - 5 minut i graty wyniesione :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

nie dam się!!!!!! bigosowa - musimy trzymać się razem i nie dać się zagadać i przekabacić :evil_lol:

no to ufff, bo już błądziłam po omacku. Raz dochodziły wieści, ze Waszka jest, później ktoś tam dementował:evil_lol:, po drodze sobie coś tam dopisałam:diabloti: i już miałam prosić o oficjalne oświadczenie

Posted

malawaszka napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy nam sie tu jakies powstanie grudniowe szykuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
szable w dłoń:evil_lol: pokonamy je ich własna bronią:evil_lol:

będziemy strzelać z jajników???? :roflt:

hahahahha naiwna !!!!!! R rok zabierał z przedpokoju swoje graty , gul miałam , ale zamykałam w sobie ... i tak rok stało ... ale gul pękł , wojna na całą gmine - 5 minut i graty wyniesione

cichaj bo działa póki co :lol: siedzi i dłubie w tej kuchni a ja tu mam okienko na wprost i obserwiję i zęby zaciskam bo JA bym to zrobiła szybciej/lepiej/ładniej, ale.... no nie chche mi się :roflt:

Posted

[

Vectra napisał(a):
hahahahha naiwna !!!!!! R rok zabierał z przedpokoju swoje graty , gul miałam , ale zamykałam w sobie ... i tak rok stało ... ale gul pękł , wojna na całą gmine - 5 minut i graty wyniesione :evil_lol:

hahaha, ja też od września grzecznie prosilam o porządki w garażu, bardzo miło i nie nachalnie. :evil_lol: Aż gul pękł niczym wrzód i....... porządek został zrobiony w PÓŁ GODZINY :diabloti:

Bigosowa, ty tu nie próbuj nawiązywać ruchu oporu, bo twoja grupa partyzancka jest z góry skazana na klęskę wobec przerażającej siły okupanta napędzanego siłą hormonów i pieluchowego zapalenia bombowców :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
będziemy strzelać z jajników???? :roflt:

pamiętaj jajnik to nie guma może się nadwyrężyć szczególnie w pewnym wieku :evil_lol:
malawaszka napisał(a):
uła!!!! nie idź nie idź :modla: od razu z grubej rury :roflt:

poszłam :diabloti:

zerduszko napisał(a):
:klacz: następna zasłużyła dziś na browarka ;)

jest was więcej :shake:

bigos napisał(a):
hahahahah popsika mnie środkiem odkażającym?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

lub potraktuje mopem parowym więc uważaj maleńka :diabloti:

Posted

bigos napisał(a):
mopem?? mopem??? nas bohaterów, mopem! parowym??!???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Magda nie zna litości :scream7::nerwy:

Posted

malawaszka napisał(a):

dlaczego czytając tego posta :roll: po słowach "to może za jakieś 3 miechy..." miałam nadzieję, że przeczytam postaramy się o bliźniaki :evil_lol:

Vectra napisał(a):

...ale jakbyś była w ciąży :cool3: to te graty by znikły po pierwszej wzmiance :diabloti:
...Waszka kuchnia by była skończona w mig i cała reszty chałupy :diabloti:
...ja zrobiłam remont mieszkania w w 3 dni :evil_lol: zarywając noce...bo byłam upierdliwa i ciągle gadałam "tam prześwituje" "tam jest niedomalowane" "zamieszałeś farbę?" ... i za każdym razem słyszałam :evil_lol: "kochanie, nie traktuj mnie jak durnej blondynki z kawału" :evil_lol: idź się połóż, odpocznij itd. :roll: