Olcia Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 trzeba wasie do szansy na skuces zgłosić:) Quote
malawaszka Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 o rany do nieczego się nie przyznaję, nic nie pamiętam :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 malawaszka napisał(a):o rany do nieczego się nie przyznaję, nic nie pamiętam :evil_lol: o widzę, że kolendowanie się udało :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 tak udało się - obżarstwo się udało i teraz mogę powiedziec, że Wam współczuję jak możecie z takimi wypchanymi brzuchami się poruszać :lol: Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 malawaszka napisał(a):tak udało się - obżarstwo się udało i teraz mogę powiedziec, że Wam współczuję jak możecie z takimi wypchanymi brzuchami się poruszać :lol: hahahhaha nie możemy ja się najadłam kapusty i czuje jak mnie skóra z pleców ciągnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 malawaszka napisał(a):o rany do nieczego się nie przyznaję, nic nie pamiętam :evil_lol: ileś wypiła?? bo o jedzenie się nie pytam:):) Quote
malawaszka Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Olcia napisał(a):ileś wypiła?? bo o jedzenie się nie pytam:):) to był blef :lol: z rodzina jakoś nie potrafię wypić więcej niż 2 lampki winka :lol: Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 malawaszka napisał(a):to był blef :lol: z rodzina jakoś nie potrafię wypić więcej niż 2 lampki winka :lol: ha ha ha czyli zaczynasz nerwowo zajadać pyszności ze stołu, żeby to wino tak na ciebie nie lookało tak :evil_lol: Quote
Olcia Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 malawaszka napisał(a):to był blef :lol: z rodzina jakoś nie potrafię wypić więcej niż 2 lampki winka :lol: pij pij bo jak niedługo zaciążysz to długo się nie napijesz:):) Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 i bedziesz nerwowo przeżuwać pierogi patrząc na stojace kieliszki :evil_lol: Quote
Olcia Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 dbsst napisał(a):i bedziesz nerwowo przeżuwać pierogi patrząc na stojace kieliszki :evil_lol: amen u mnie już taka druga wigilia:) Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Olcia napisał(a):amen u mnie już taka druga wigilia:) a ja w tamta Wigilie mogłam pić i to była ostatnia taka :evil_lol: Quote
Olcia Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 dbsst napisał(a):a ja w tamta Wigilie mogłam pić i to była ostatnia taka :evil_lol: następną już piję:):) Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Olcia napisał(a):następną już piję:):) ja mam nadzieję, że tez chociaż TZ odgraża się że będe w kolejnej ciąży :evil_lol: spodobał mu się mój cudowny idealny charakter w ciąży :loveu: Quote
Olcia Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 dbsst napisał(a):ja mam nadzieję, że tez chociaż TZ odgraża się że będe w kolejnej ciąży :evil_lol: spodobał mu się mój cudowny idealny charakter w ciąży :loveu: to powiedz TZ, że pierwsza nie = się drugiej , może być wręcz odwrotnie:) Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Olcia napisał(a):to powiedz TZ, że pierwsza nie = się drugiej , może być wręcz odwrotnie:) ha ha ha niech życje w błogiej nieświadomości :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 malawaszka napisał(a):to był blef :lol: z rodzina jakoś nie potrafię wypić więcej niż 2 lampki winka :lol: boisz, że upodlisz się? :evil_lol: Olcia napisał(a):amen u mnie już taka druga wigilia:) a ja korzystam ze wszystkich dobrodziejstw stołu :p dbsst napisał(a):ja mam nadzieję, że tez chociaż TZ odgraża się że będe w kolejnej ciąży :evil_lol: spodobał mu się mój cudowny idealny charakter w ciąży :loveu: R uwielbia ekstremalne przeżycia, przedtem byłaś nudna :diabloti: przypominam ci, że będziesz cięta, a mądre książki piszą o 2 latach :shake: Quote
Elitesse Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 przyszlam zobaczyc czy juz zaszlas ale skoro jeszcze nie to idem ;) Quote
eria Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 a tu już dobrych kilka stron o ciąży !!! ja stąd spadam,jeszcze jaka klątwa na mnie spadnie hihiih Quote
Doginka Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Kobitkom chce się bajbusy bawić:evil_lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Maga100 napisał(a): R uwielbia ekstremalne przeżycia, przedtem byłaś nudna :diabloti: przypominam ci, że będziesz cięta, a mądre książki piszą o 2 latach :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jest cos w tym Dlatego od mojego urodzenia czekamy dwa latka - ty juz ciut mniej i.......................PO DZIEWCZYNCE :multi: Elitesse napisał(a):przyszlam zobaczyc czy juz zaszlas ale skoro jeszcze nie to idem ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Wasiu czy wiesz, że ty i twoje bliźniaki to najbardziej wyczekiwany moment na dg - bijesz wszystkie psy, dzieci nienarodzone, dzieci narodzone - jak ty to robisz :cool3: Quote
Cola Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 :mad::mad::mad: to już wiem kto tak piał w środku nocy wracając z pasterki :angryy: i przy okazji zdemolował przystanki :mad: TO TY...przyszła matko bliźniaków :diabloti: Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Cola napisał(a)::mad::mad::mad: to już wiem kto tak piał w środku nocy wracając z pasterki :angryy: i przy okazji zdemolował przystanki :mad: TO TY...przyszła matko bliźniaków :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Waszko podziw wysyłany z moich oczu spaniela w twoim kierunku jest coraz większy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Cola napisał(a)::mad::mad::mad: to już wiem kto tak piał w środku nocy wracając z pasterki :angryy: i przy okazji zdemolował przystanki :mad: TO TY...przyszła matko bliźniaków :diabloti: :roflt: :roflt: Quote
malawaszka Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Maga100 napisał(a):boisz, że upodlisz się? :evil_lol: tak - wczoraj mi się to wreszcie udało :lol: Elitesse napisał(a):przyszlam zobaczyc czy juz zaszlas ale skoro jeszcze nie to idem ;) z tego co mi wiadomo to jeszcze nie :lol: eria napisał(a):a tu już dobrych kilka stron o ciąży !!! ja stąd spadam,jeszcze jaka klątwa na mnie spadnie hihiih no ja też się boję zaglądać tutaj :evil_lol: dbsst napisał(a): cześć Wasiu czy wiesz, że ty i twoje bliźniaki to najbardziej wyczekiwany moment na dg - bijesz wszystkie psy, dzieci nienarodzone, dzieci narodzone - jak ty to robisz :cool3: sama nie wiem - to już żyje własnym życiem :evil_lol: Cola napisał(a)::mad: to już wiem kto tak piał w środku nocy wracając z pasterki :angryy: i przy okazji zdemolował przystanki :mad: TO TY...przyszła matko bliźniaków :diabloti: :ices_bla: dbsst napisał(a)::evil_lol: Waszko podziw wysyłany z moich oczu spaniela w twoim kierunku jest coraz większy :evil_lol: właśnie coś mnie ostatnio przytłacza i teraz już wiem - to ten podziw coraz większy :splat: Quote
Recommended Posts