Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
tak udało się - obżarstwo się udało i teraz mogę powiedziec, że Wam współczuję jak możecie z takimi wypchanymi brzuchami się poruszać :lol:

hahahhaha nie możemy ja się najadłam kapusty i czuje jak mnie skóra z pleców ciągnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
to był blef :lol: z rodzina jakoś nie potrafię wypić więcej niż 2 lampki winka :lol:

ha ha ha czyli zaczynasz nerwowo zajadać pyszności ze stołu, żeby to wino tak na ciebie nie lookało tak :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
to był blef :lol: z rodzina jakoś nie potrafię wypić więcej niż 2 lampki winka :lol:

pij pij bo jak niedługo zaciążysz to długo się nie napijesz:):)

Posted

Olcia napisał(a):
następną już piję:):)

ja mam nadzieję, że tez chociaż TZ odgraża się że będe w kolejnej ciąży :evil_lol:
spodobał mu się mój cudowny idealny charakter w ciąży :loveu:

Posted

dbsst napisał(a):
ja mam nadzieję, że tez chociaż TZ odgraża się że będe w kolejnej ciąży :evil_lol:

to powiedz TZ, że pierwsza nie = się drugiej , może być wręcz odwrotnie:)

Posted

Olcia napisał(a):
to powiedz TZ, że pierwsza nie = się drugiej , może być wręcz odwrotnie:)

ha ha ha niech życje w błogiej nieświadomości :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

boisz, że upodlisz się? :evil_lol:

Olcia napisał(a):
amen u mnie już taka druga wigilia:)

a ja korzystam ze wszystkich dobrodziejstw stołu :p

dbsst napisał(a):

R uwielbia ekstremalne przeżycia, przedtem byłaś nudna :diabloti:
przypominam ci, że będziesz cięta, a mądre książki piszą o 2 latach :shake:

Posted

Maga100 napisał(a):

R uwielbia ekstremalne przeżycia, przedtem byłaś nudna :diabloti:
przypominam ci, że będziesz cięta, a mądre książki piszą o 2 latach :shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jest cos w tym
Dlatego od mojego urodzenia czekamy dwa latka - ty juz ciut mniej i.......................PO DZIEWCZYNCE :multi:

Elitesse napisał(a):
przyszlam zobaczyc czy juz zaszlas ale skoro jeszcze nie to idem ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć Wasiu czy wiesz, że ty i twoje bliźniaki to najbardziej wyczekiwany moment na dg - bijesz wszystkie psy, dzieci nienarodzone, dzieci narodzone - jak ty to robisz :cool3:

Posted

:mad::mad::mad: to już wiem kto tak piał w środku nocy wracając z pasterki :angryy: i przy okazji zdemolował przystanki :mad: TO TY...przyszła matko bliźniaków :diabloti:

Posted

Cola napisał(a):
:mad::mad::mad: to już wiem kto tak piał w środku nocy wracając z pasterki :angryy: i przy okazji zdemolował przystanki :mad: TO TY...przyszła matko bliźniaków :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Waszko podziw wysyłany z moich oczu spaniela w twoim kierunku jest coraz większy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):

:roflt: :roflt:

Posted

Maga100 napisał(a):
boisz, że upodlisz się? :evil_lol:

tak - wczoraj mi się to wreszcie udało :lol:

Elitesse napisał(a):
przyszlam zobaczyc czy juz zaszlas ale skoro jeszcze nie to idem ;)

z tego co mi wiadomo to jeszcze nie :lol:

eria napisał(a):
a tu już dobrych kilka stron o ciąży !!!
ja stąd spadam,jeszcze jaka klątwa na mnie spadnie hihiih

no ja też się boję zaglądać tutaj :evil_lol:

dbsst napisał(a):

cześć Wasiu czy wiesz, że ty i twoje bliźniaki to najbardziej wyczekiwany moment na dg - bijesz wszystkie psy, dzieci nienarodzone, dzieci narodzone - jak ty to robisz :cool3:

sama nie wiem - to już żyje własnym życiem :evil_lol:

Cola napisał(a):
:mad: to już wiem kto tak piał w środku nocy wracając z pasterki :angryy: i przy okazji zdemolował przystanki :mad: TO TY...przyszła matko bliźniaków :diabloti:

:ices_bla:

dbsst napisał(a):
:evil_lol: Waszko podziw wysyłany z moich oczu spaniela w twoim kierunku jest coraz większy :evil_lol:

właśnie coś mnie ostatnio przytłacza i teraz już wiem - to ten podziw coraz większy :splat: