Cola Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 malawaszka napisał(a)::ices_bla: teraz to UPS :mad: a ja spać nie mogłam... zobaczysz :diabloti: trojaczki Ci wywróżę :evil_lol: Quote
Olcia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Cola napisał(a):teraz to UPS :mad: a ja spać nie mogłam... zobaczysz :diabloti: trojaczki Ci wywróżę :evil_lol: cola jak dobrze pójdzie to do czasu wróżb czyli listopada waszkowe bliźniaki powinny mieć już koło miesiąca:):) Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 czesc nie ugięta pod podziwem :diabloti: Quote
Maga100 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wasiuniu (piałabym Wasiu, ale nie lubisz :diabloti:), jak już zajdziesz tam gdzie trzeba, to wyobraź sobie te fanfary na dogo :evil_lol: Quote
Olcia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 wiecie co mam nadzieje że nasza Waszka nie zamknie się w sobie pod naszą i tylko nie naszą presją posiadania potomstwa:) Quote
malawaszka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 proszzz oskubana Luneta, nieoskubana Pepa i mła :grins: fot. Bartłomiej Barczyk Quote
Cola Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ty masz talię...a ja nie :placz: ;) Lunka w końcu wygląda jak pies :cool3: a nie jak lump spod mostu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 ta moja talia to złudzenie optyczne wywołane paseczkiem w kurtce :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 malawaszka napisał(a):ta moja talia to złudzenie optyczne wywołane paseczkiem w kurtce :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: ale przynajmniej też masz pyzatą gębę :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Vectra napisał(a): ale przynajmniej też masz pyzatą gębę :evil_lol: :evil_lol: dlatego tak jasno świecę :lol: jak księzyc w pełni :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 malawaszka napisał(a):dlatego tak jasno świecę :lol: jak księzyc w pełni :evil_lol: nie tylko Ty .... nie ważne ile ważę , pyzy mam zawsze :evil_lol: i nie wiem po kim to mam , bo w rodzinie wsie mają pociągłe gęby :niewiem: Quote
Cola Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 malawaszka napisał(a):ta moja talia to złudzenie optyczne wywołane paseczkiem w kurtce :evil_lol: Ty możesz chociaż łudzić :roll: :evil_lol: ja mam paseczek między cyckami a brzuchem :megagrin: i siakoś tak nie łudzi :diabloti: Vectra napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: ale przynajmniej też masz pyzatą gębę :evil_lol: :evil_lol: malawaszka napisał(a):dlatego tak jasno świecę :lol: jak księzyc w pełni :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Vectra napisał(a):nie tylko Ty .... nie ważne ile ważę , pyzy mam zawsze :evil_lol: i nie wiem po kim to mam , bo w rodzinie wsie mają pociągłe gęby :niewiem: chciałam coś napisać, ale stwierdziłam, że będę dzisiaj miła :diabloti: :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 pisz pisz Cola , koniec roku , trzeba zrobić podsumowanie :evil_lol: Quote
Cola Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 no właśnie koniec roku :roll: i jak tak podsumowałam...to stwierdziłam, że wystarczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Cola napisał(a):no właśnie koniec roku :roll: i jak tak podsumowałam...to stwierdziłam, że wystarczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie nie znaleźli mnie w miejscu Twojego poprzedniego miejsca zamieszkania w kapuście :diabloti: bo dokładnie pod blokami na ulicy na P , były pola .... :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Vectra napisał(a):nie tylko Ty .... nie ważne ile ważę , pyzy mam zawsze :evil_lol: i nie wiem po kim to mam , bo w rodzinie wsie mają pociągłe gęby :niewiem: ja jak jestem chudsza, albo raczej jak byłam :lol: to miałam ciut mniejsze pyzy ale też miałam - taki juz nasz urok moja droga :lol: dzieci lubią takie pyzate ciocie :roflt: Quote
Vectra Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 malawaszka napisał(a): dzieci lubią takie pyzate ciocie :roflt: a wiesz coś w tym jest :evil_lol: bo o ile ja dzieci nie za bardzo lubię , to one mnie kochają :diabloti: Quote
Agga Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 dużo by pisać czego ja się boję.... generalnie tchórzyk jestem i panikarz - chyba po mnie jednak Luneta jest jaka jest jaka pani taki pies do tego jak myslę o dziecku to zaraz uprawiam czarnowidztwo Kochana Ty nie uprawiaj czarnowidztwa. Pamiętaj pozytywne myslenie! Trzymaj się cieplutko! Chyba dobrze doczytałam, że miałaś wizytę bociana :) Quote
Maga100 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Vectra napisał(a):a wiesz coś w tym jest :evil_lol: bo o ile ja dzieci nie za bardzo lubię , to one mnie kochają :diabloti: tak jak koty :evil_lol: ale czarownice tak mają :diabloti: Agga napisał(a):Kochana Ty nie uprawiaj czarnowidztwa. Pamiętaj pozytywne myslenie! Trzymaj się cieplutko! Chyba dobrze doczytałam, że miałaś wizytę bociana :) o, widzisz Waszeniu, jak działa głuchy telefon :evil_lol: Quote
Doginka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Tia, plotka ma to do siebie, że im dalej idzie tym więcej się dowiadujesz:crazyeye::evil_lol: Quote
Agga Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 To wy nie wiedzie kobity, że w plotce jest zawsze odrobina prawdy :p Się będą baby ze mnie naśmiewać. Ja się tu z lekka reaktywuje. Ale się przekopać. przez te strony to masakra. Quote
Recommended Posts