Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah daj spokój.... :oops: ja nie pamiętam i wolę tego nie pamiętać....

Ja swego czasu cofnęłam się do moich wypowiedzi z roku 2003 bodajże.. DRAMAT :P
Ale Dogomania mnie wychowała !

Posted

malawaszka napisał(a):
nooo gazety zwłaszcza - ja na przykład Metal Hammera i inne takie :lol:

tak - wyrosłyśmy na mądre i wspaniałe :]

Ooo apropo metal klimatów znalazłam ostatnio glany na pawlaczu.. piękne, odpowednio wygniecione do nogi, troszkę obdarte na czubach, troszkę też przykurzone i aż mi się łezka w oku zakręciła.. Piękne to czasy były. Człowiek był młody, myślał, że świat leży u jego stóp, koniecznie chciał coś zmieniać..
Chyba się starzeję.. oO'

No pewnie że wspaniałe ! Same w sobie jesteśmmy kwintesencją cudowności i wspaniałości !

Posted

mnie z ogrodka wyzeraja, a potem mam ponadgryzane pomidory czy ogorki.
ale zauwazylam ze sa koty co uwielbiaja rozne inne rzeczy do jedzenia a sa koty co to nic innego nie rusza poza myszami,miesem i sucha, mimo ze sa w zasadzie z tej samej rodziny i tak samo zywione.
najpiekniej wyglada jak kocisko zwinie jakiemus psu suchy kawalek chleba i sie z nim meczy ale go pozre!!!!

no poczatki zawsze sa dziwaczne hihihihi kazde ale jak milo se poprzypominac[ino to co chcemy hihihi]

u mnie dalej powiewa i ponuro ale choc jak do tej pory nie pada

Posted

malawaszka napisał(a):
one mi kradną wszystko - ogórki, pomidory - no wszystko i wszystko pożeraja :lol:

jak ich nie karmisz to musza sobie jakos radzic bidulki ..
koty jedza pomidory, psy buty - kazdy orze jak moze :)

Posted

Kot+pomidor :D Mój Totek też kradnie wszystko, część zje, część mu suki przejmą ;) I uwielbia wariat parmezan i spaghetti z sosem pomidorowym i ziołami ;) Kocica mamy nie tknie niczego poza suchą karmą i to nie każdą oczywiście ;)

Posted

moje koty jakoś nie przejawiały zamiłowania do warzyw i owoców :evil_lol: za to cierpiały kwiatki :mad:
jedynie Joker lubi czasami sobie urozmaicić jadłospis :evil_lol: sałata pekińska, kapusta, marchewka, ogórki kwaszone....czasami jakieś malinki prosto z krzaczka :p a za sosem czosnkowym to w ogień by poszedł :evil_lol:

Posted

o wlasnie mi sie przypomnialo ze ostatnio zrobilam miche surowki z kiszonej kapusty z cebula, marchewka i jablkiem, postawolam na stole i poszlam sie wysikac. Malpy moje biale wpieprzyly pol surowki:mad:... Najbardziej sie zmartwilam ta cebula...ale reszta niech im idzie na zdrowie. Moze przerzucic kundle na kiszona kapuche:cool3::evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
moje koty jakoś nie przejawiały zamiłowania do warzyw i owoców :evil_lol: za to cierpiały kwiatki :mad:
jedynie Joker lubi czasami sobie urozmaicić jadłospis :evil_lol: sałata pekińska, kapusta, marchewka, ogórki kwaszone....czasami jakieś malinki prosto z krzaczka :p a za sosem czosnkowym to w ogień by poszedł :evil_lol:

haha noo Luna jezynki z krzaczka jada tu na wsi

lolka75 napisał(a):
o wlasnie mi sie przypomnialo ze ostatnio zrobilam miche surowki z kiszonej kapusty z cebula, marchewka i jablkiem, postawolam na stole i poszlam sie wysikac. Malpy moje biale wpieprzyly pol surowki:mad:... Najbardziej sie zmartwilam ta cebula...ale reszta niech im idzie na zdrowie. Moze przerzucic kundle na kiszona kapuche:cool3::evil_lol:

haha a sobie od razu zakupić maskę gazową :lol:

Posted

o dziwo moje nie pierdza po zadnych warzywach ani owocach... wala baki najgorsze po smaczkach w stylu uszy swinkie, tchawice... Ostatnio rozdarly worek z tchawicami (wielki wor kupiony na wystawie) i nawpieprzaly sie ile chcialy:angryy:. Na noc zamknelam bramke do naszej sypialni.... a i tak smrod budzil mnie co chwila:shake:

Posted

tiaaaa....smaczki wędzone ze świnki są zabójcze, wręcz szczypią w oczy i gardło :D ...no jeszcze nie przepadam za takim jednym smaczkiem soczysta, zielona TRAWKA...