Justa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 http://img52.imageshack.us/img52/3738/lunarobin3268013.jpg To zdjęcie to ja doskonale pamiętam.. Ja pamiętam jak Waszka na to forum zawiatała ! :D Quote
malawaszka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='Justa']http://img52.imageshack.us/img52/3738/lunarobin3268013.jpg To zdjęcie to ja doskonale pamiętam.. Ja pamiętam jak Waszka na to forum zawiatała ! :D hahah daj spokój.... :oops: ja nie pamiętam i wolę tego nie pamiętać.... Quote
Justa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 malawaszka napisał(a):hahah daj spokój.... :oops: ja nie pamiętam i wolę tego nie pamiętać.... Ja swego czasu cofnęłam się do moich wypowiedzi z roku 2003 bodajże.. DRAMAT :P Ale Dogomania mnie wychowała ! Quote
malawaszka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 hahaha no ja kiedyś trafiłam na jakiś staaryy wątek z moich początków to norrmalnie żenada :lol: ale no cóż jak się ludzi nie znało to się inaczej gadało :lol: Quote
malawaszka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 tam błędy jak błędy - ale jakiś taki inny styl wypowiedzi :roflt: Quote
Justa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Inne gazety się wtedy czytało i mtv oglądało.. :lol: Ale wyrosłyśmy na mądre kobiety Waszko! i skromne, przedewszystkim :lol: Quote
malawaszka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 nooo gazety zwłaszcza - ja na przykład Metal Hammera i inne takie :lol: tak - wyrosłyśmy na mądre i wspaniałe :] Quote
zerduszko Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Czy Luna postanowiła odebrać kość temu pięknemu czarnuchowi?? :p Quote
Justa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 malawaszka napisał(a):nooo gazety zwłaszcza - ja na przykład Metal Hammera i inne takie :lol: tak - wyrosłyśmy na mądre i wspaniałe :] Ooo apropo metal klimatów znalazłam ostatnio glany na pawlaczu.. piękne, odpowednio wygniecione do nogi, troszkę obdarte na czubach, troszkę też przykurzone i aż mi się łezka w oku zakręciła.. Piękne to czasy były. Człowiek był młody, myślał, że świat leży u jego stóp, koniecznie chciał coś zmieniać.. Chyba się starzeję.. oO' No pewnie że wspaniałe ! Same w sobie jesteśmmy kwintesencją cudowności i wspaniałości ! Quote
malawaszka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 nooo teraz to stara jesteś :lol: ja tam dalej w glanach chodzę :-) a mojej ślicznotki nikt nie chce :( Quote
malawaszka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Fifka wiesniak - psokot i dwie damy Quote
Doginka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jestem w szoku - jeszcze w życiu nie widziałam, żeby kot jadł pomidora Quote
Vectra Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 mojej mamy kot - jak jeszcze była panienką mała koty , bo to kociara wieśniara ;) jadł warzywa , które wyławiał sobie z gotującej się zupy :evil_lol: Quote
lolka75 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 piekne kociska:loveu: a moja Pumka ['] tez wcinala pomidory:loveu: i uwielbiala zupe pomidorowa:p Quote
malawaszka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 one mi kradną wszystko - ogórki, pomidory - no wszystko i wszystko pożeraja :lol: Quote
Tekla64 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 mnie z ogrodka wyzeraja, a potem mam ponadgryzane pomidory czy ogorki. ale zauwazylam ze sa koty co uwielbiaja rozne inne rzeczy do jedzenia a sa koty co to nic innego nie rusza poza myszami,miesem i sucha, mimo ze sa w zasadzie z tej samej rodziny i tak samo zywione. najpiekniej wyglada jak kocisko zwinie jakiemus psu suchy kawalek chleba i sie z nim meczy ale go pozre!!!! no poczatki zawsze sa dziwaczne hihihihi kazde ale jak milo se poprzypominac[ino to co chcemy hihihi] u mnie dalej powiewa i ponuro ale choc jak do tej pory nie pada Quote
Elitesse Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 malawaszka napisał(a):one mi kradną wszystko - ogórki, pomidory - no wszystko i wszystko pożeraja :lol: jak ich nie karmisz to musza sobie jakos radzic bidulki .. koty jedza pomidory, psy buty - kazdy orze jak moze :) Quote
weszka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Kot+pomidor :D Mój Totek też kradnie wszystko, część zje, część mu suki przejmą ;) I uwielbia wariat parmezan i spaghetti z sosem pomidorowym i ziołami ;) Kocica mamy nie tknie niczego poza suchą karmą i to nie każdą oczywiście ;) Quote
Cola Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 moje koty jakoś nie przejawiały zamiłowania do warzyw i owoców :evil_lol: za to cierpiały kwiatki :mad: jedynie Joker lubi czasami sobie urozmaicić jadłospis :evil_lol: sałata pekińska, kapusta, marchewka, ogórki kwaszone....czasami jakieś malinki prosto z krzaczka :p a za sosem czosnkowym to w ogień by poszedł :evil_lol: Quote
lolka75 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 o wlasnie mi sie przypomnialo ze ostatnio zrobilam miche surowki z kiszonej kapusty z cebula, marchewka i jablkiem, postawolam na stole i poszlam sie wysikac. Malpy moje biale wpieprzyly pol surowki:mad:... Najbardziej sie zmartwilam ta cebula...ale reszta niech im idzie na zdrowie. Moze przerzucic kundle na kiszona kapuche:cool3::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Cola napisał(a):moje koty jakoś nie przejawiały zamiłowania do warzyw i owoców :evil_lol: za to cierpiały kwiatki :mad: jedynie Joker lubi czasami sobie urozmaicić jadłospis :evil_lol: sałata pekińska, kapusta, marchewka, ogórki kwaszone....czasami jakieś malinki prosto z krzaczka :p a za sosem czosnkowym to w ogień by poszedł :evil_lol: haha noo Luna jezynki z krzaczka jada tu na wsi lolka75 napisał(a):o wlasnie mi sie przypomnialo ze ostatnio zrobilam miche surowki z kiszonej kapusty z cebula, marchewka i jablkiem, postawolam na stole i poszlam sie wysikac. Malpy moje biale wpieprzyly pol surowki:mad:... Najbardziej sie zmartwilam ta cebula...ale reszta niech im idzie na zdrowie. Moze przerzucic kundle na kiszona kapuche:cool3::evil_lol: haha a sobie od razu zakupić maskę gazową :lol: Quote
lolka75 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 o dziwo moje nie pierdza po zadnych warzywach ani owocach... wala baki najgorsze po smaczkach w stylu uszy swinkie, tchawice... Ostatnio rozdarly worek z tchawicami (wielki wor kupiony na wystawie) i nawpieprzaly sie ile chcialy:angryy:. Na noc zamknelam bramke do naszej sypialni.... a i tak smrod budzil mnie co chwila:shake: Quote
Cola Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 tiaaaa....smaczki wędzone ze świnki są zabójcze, wręcz szczypią w oczy i gardło :D ...no jeszcze nie przepadam za takim jednym smaczkiem soczysta, zielona TRAWKA... Quote
Recommended Posts