Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja mojej suce zakladalam leginsy w panterke:evil_lol:...wygladala zabojczo... ale borys nauczyl sie je zdejmowac maxinie. Musialam przestac bo w rajtkach suka bardziej Borysa interesowala bo bylo cos nie tak:evil_lol:. Ale widok byl niesmowity

Posted

aaa widzisz , ja se pisalam u ciebie to wstawilas zdjecia Marcysia, to i jak mialam cus powiedziec?!
Marceli zabojczy jest, jeszcze jak zacznie unosic wargi do gory z radochy[Wacek tak robil jak cos zbroil albo jak chcial mnie w dobry nastroj wprowadzic to tak robil z tym przodozgryzem to bylo nie do przejscia bez usmiechu]
ja przestalam sie bawic w majtochy czy inne diachly, psy sa poprostu rozdzielane i tyla, wszystko inne jest zdymowane albo przez same suki albo przez mocniej zaintygowane psy, ale ja mm takie mozliwosci.
a nie patrz na tych co szukaja sznacera tak krytycznie, nie wszystkie szukaja go ino by posiadac rasowca[sama tak tyz zaczelam z toba?!!! ze szukam sznaucera i to olbrzyma] a tak na marginesie wychodzi ze sa dwie MW ale ja wim ze te dzikie dziki to nie dla mnie hihihi

Posted

Tekla64 napisał(a):
aaa widzisz , ja se pisalam u ciebie to wstawilas zdjecia Marcysia, to i jak mialam cus powiedziec?!
Marceli zabojczy jest, jeszcze jak zacznie unosic wargi do gory z radochy[Wacek tak robil jak cos zbroil albo jak chcial mnie w dobry nastroj wprowadzic to tak robil z tym przodozgryzem to bylo nie do przejscia bez usmiechu]
ja przestalam sie bawic w majtochy czy inne diachly, psy sa poprostu rozdzielane i tyla, wszystko inne jest zdymowane albo przez same suki albo przez mocniej zaintygowane psy, ale ja mm takie mozliwosci.
a nie patrz na tych co szukaja sznacera tak krytycznie, nie wszystkie szukaja go ino by posiadac rasowca[sama tak tyz zaczelam z toba?!!! ze szukam sznaucera i to olbrzyma] a tak na marginesie wychodzi ze sa dwie MW ale ja wim ze te dzikie dziki to nie dla mnie hihihi

napisałam przecież że:
malawaszka napisał(a):
to nie tak, że mam coś przeciwko temu, że ktoś chce adoptować tylko sznaucerka, ale ti z rozmowy wynika czy chce tak bo zna i kocha rasę i chce sznaucerkowi pomóc, czy po prostu chce jakiegokolwiek za darmo, ale rasowca)

chodzi o to, że róznicę się w rozmowie z ludźmi słyszy - czy ktoś chce po prostu za darmochę mieć czym się pochwalić przed sąsiadami... czy chce pomóc psiakowi w potrzebie - to jest bardzo proste do wyłapania

jakbym myślała inaczej to byłabym hipokrytką zajmując się sznupami

a co do MW - haha to ja też MW jestem :lol: wiec już trzy, z tym że ja nie Magda ;) jeszcze nam tylko B z przodu brakuje :roflt:

Posted

wisz tak naprawde to co prawda nie BMW ale MBW ino tego By nie chce w ogole uzywac!!!
Jo sorki z sie odezwalam co do ludkow szukajacych , masz racje w 100% , ty siedzisz w tym , ty sie na tym znasz , tys fachowiec, a mnie sie ino raztrafilo cos lepszego zrobic inz do tej pory.
Mam nadzieje ze oczywiscie wiesz ze bardzo kibicuje temu co robisz i twoim podopiecznym .
a tak z innej beczki to czemu w ogole sa psy potrzebujace pomocy,?! tak nie powinno w ogole byc i tyla!

Posted

Tekla64 napisał(a):
wisz tak naprawde to co prawda nie BMW ale MBW ino tego By nie chce w ogole uzywac!!!

hahha no padnę zaraz!!! ja też MBW :lol: B to drugie imie, ale go nie lubię...

co do tego, że lepiej jakby nie było komu pomagać to marzenia - chciałabym doczekać takiej chwili...

Posted

z tymi rasowcami za darmo , to jest koszmar .... ma być ładny , zdrowy , rasowy i żeby padła okolica na kolana .... nie ważne że rasa zupełnie nie pasuje do człowieka , że ma wymagania , że trudna , dziwna , wymagająca ... ma być ładny i ułożony , zdrowy piękny i pachnący

Posted

[quote name='Vectra']z tymi rasowcami za darmo , to jest koszmar .... ma być ładny , zdrowy , rasowy i żeby padła okolica na kolana .... nie ważne że rasa zupełnie nie pasuje do człowieka , że ma wymagania , że trudna , dziwna , wymagająca ... ma być ładny i ułożony , zdrowy piękny i pachnący

nooo :lol: sporo można by jeszcze dopisać jaki to powinien być :lol: ale szkoda nerwów

szaleńce moje kochane

Posted

[quote name='malawaszka']no ja dziękuję... tyle się naklikać... wcześniej prosto z subskrypcji było odsyłanie do tego postu i czekam aż tutaj też tak będzie

raptem jedno więcej kliknięcie, leniu.... :cool1:

[quote name='malawaszka'] ja nigdy się nie zarzekałam, że nie chcę mieć dzieci - jeszcze trochę czasu potrzebuję ;)

pamietaj jednakże, że on - CZAS - w miejscu nie stoi :diabloti:

[quote name='malawaszka']
to dla Magdy W. - dzikie dziki mają się świetnie...

wzruszyłam się :placz: pamiętałaś o mła :placz: na spacerku swym :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
no przecież próbuję do Was dorównać i dziecko jakieś też wstawiałam :lol:

ale my chcemy nie jakieś dziecko tylko bliźniaki:)

Posted

Olcia napisał(a):
ale my chcemy nie jakieś dziecko tylko bliźniaki:)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nic dodać nic ująć Wasiu do roboty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
bhahaha okropna - musiałaś tak bezpośrednio? :roflt:

Wasu nie masz wrażenia, że wszyscy na ciebie prą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
Wasu nie masz wrażenia, że wszyscy na ciebie prą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jakieś takie niejasne wraznie mam - ale chyba się uodparniam bo w domu to samo :lol:

Posted

lolka75 napisał(a):
WASIA a kiedy Ty bedziesz w ciazy? Zegar tyka:diabloti:

:errrr::errrr::errrr:

malawaszka napisał(a):
jakieś takie niejasne wraznie mam - ale chyba się uodparniam bo w domu to samo :lol:

i w domu też ------- podobno dzieci się nie robi sobie bo już ma się dość gadania w koło ale często to gadanie w koło jest jednym z bodźccy WIĘC kiedy te BLIŹNIAKI :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tak na serio pospiesz się dostaniesz w spadku Tadzikowo- Jaśkowe ubrania coby tradycji było dość :p