lolka75 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 ja mojej suce zakladalam leginsy w panterke:evil_lol:...wygladala zabojczo... ale borys nauczyl sie je zdejmowac maxinie. Musialam przestac bo w rajtkach suka bardziej Borysa interesowala bo bylo cos nie tak:evil_lol:. Ale widok byl niesmowity Quote
Cola Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 :evil_lol: to nie wiedziałaś, że leginsy w panterkę działają nie tylko na samców homo sapiens :evil_lol::evil_lol: Quote
Tekla64 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 aaa widzisz , ja se pisalam u ciebie to wstawilas zdjecia Marcysia, to i jak mialam cus powiedziec?! Marceli zabojczy jest, jeszcze jak zacznie unosic wargi do gory z radochy[Wacek tak robil jak cos zbroil albo jak chcial mnie w dobry nastroj wprowadzic to tak robil z tym przodozgryzem to bylo nie do przejscia bez usmiechu] ja przestalam sie bawic w majtochy czy inne diachly, psy sa poprostu rozdzielane i tyla, wszystko inne jest zdymowane albo przez same suki albo przez mocniej zaintygowane psy, ale ja mm takie mozliwosci. a nie patrz na tych co szukaja sznacera tak krytycznie, nie wszystkie szukaja go ino by posiadac rasowca[sama tak tyz zaczelam z toba?!!! ze szukam sznaucera i to olbrzyma] a tak na marginesie wychodzi ze sa dwie MW ale ja wim ze te dzikie dziki to nie dla mnie hihihi Quote
malawaszka Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 hahaha no tak - samiec to samiec :roflt: a w naszym domu to nie tylko złodziejaszki - są też tacy co cięzko ćwiczą, żeby coś w zyciu osiągnąć :lol: Quote
malawaszka Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Tekla64 napisał(a):aaa widzisz , ja se pisalam u ciebie to wstawilas zdjecia Marcysia, to i jak mialam cus powiedziec?! Marceli zabojczy jest, jeszcze jak zacznie unosic wargi do gory z radochy[Wacek tak robil jak cos zbroil albo jak chcial mnie w dobry nastroj wprowadzic to tak robil z tym przodozgryzem to bylo nie do przejscia bez usmiechu] ja przestalam sie bawic w majtochy czy inne diachly, psy sa poprostu rozdzielane i tyla, wszystko inne jest zdymowane albo przez same suki albo przez mocniej zaintygowane psy, ale ja mm takie mozliwosci. a nie patrz na tych co szukaja sznacera tak krytycznie, nie wszystkie szukaja go ino by posiadac rasowca[sama tak tyz zaczelam z toba?!!! ze szukam sznaucera i to olbrzyma] a tak na marginesie wychodzi ze sa dwie MW ale ja wim ze te dzikie dziki to nie dla mnie hihihi napisałam przecież że: malawaszka napisał(a):to nie tak, że mam coś przeciwko temu, że ktoś chce adoptować tylko sznaucerka, ale ti z rozmowy wynika czy chce tak bo zna i kocha rasę i chce sznaucerkowi pomóc, czy po prostu chce jakiegokolwiek za darmo, ale rasowca) chodzi o to, że róznicę się w rozmowie z ludźmi słyszy - czy ktoś chce po prostu za darmochę mieć czym się pochwalić przed sąsiadami... czy chce pomóc psiakowi w potrzebie - to jest bardzo proste do wyłapania jakbym myślała inaczej to byłabym hipokrytką zajmując się sznupami a co do MW - haha to ja też MW jestem :lol: wiec już trzy, z tym że ja nie Magda ;) jeszcze nam tylko B z przodu brakuje :roflt: Quote
weszka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ale fajne waryjoty na zdjęciach :) Domek brzmi wręcz sielankowo to nic tylko kciuki trzymać! Quote
Tekla64 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 wisz tak naprawde to co prawda nie BMW ale MBW ino tego By nie chce w ogole uzywac!!! Jo sorki z sie odezwalam co do ludkow szukajacych , masz racje w 100% , ty siedzisz w tym , ty sie na tym znasz , tys fachowiec, a mnie sie ino raztrafilo cos lepszego zrobic inz do tej pory. Mam nadzieje ze oczywiscie wiesz ze bardzo kibicuje temu co robisz i twoim podopiecznym . a tak z innej beczki to czemu w ogole sa psy potrzebujace pomocy,?! tak nie powinno w ogole byc i tyla! Quote
malawaszka Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Tekla64 napisał(a):wisz tak naprawde to co prawda nie BMW ale MBW ino tego By nie chce w ogole uzywac!!! hahha no padnę zaraz!!! ja też MBW :lol: B to drugie imie, ale go nie lubię... co do tego, że lepiej jakby nie było komu pomagać to marzenia - chciałabym doczekać takiej chwili... Quote
Vectra Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 z tymi rasowcami za darmo , to jest koszmar .... ma być ładny , zdrowy , rasowy i żeby padła okolica na kolana .... nie ważne że rasa zupełnie nie pasuje do człowieka , że ma wymagania , że trudna , dziwna , wymagająca ... ma być ładny i ułożony , zdrowy piękny i pachnący Quote
malawaszka Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [quote name='Vectra']z tymi rasowcami za darmo , to jest koszmar .... ma być ładny , zdrowy , rasowy i żeby padła okolica na kolana .... nie ważne że rasa zupełnie nie pasuje do człowieka , że ma wymagania , że trudna , dziwna , wymagająca ... ma być ładny i ułożony , zdrowy piękny i pachnący nooo :lol: sporo można by jeszcze dopisać jaki to powinien być :lol: ale szkoda nerwów szaleńce moje kochane Quote
Maga100 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='malawaszka']no ja dziękuję... tyle się naklikać... wcześniej prosto z subskrypcji było odsyłanie do tego postu i czekam aż tutaj też tak będzie raptem jedno więcej kliknięcie, leniu.... :cool1: [quote name='malawaszka'] ja nigdy się nie zarzekałam, że nie chcę mieć dzieci - jeszcze trochę czasu potrzebuję ;) pamietaj jednakże, że on - CZAS - w miejscu nie stoi :diabloti: [quote name='malawaszka'] to dla Magdy W. - dzikie dziki mają się świetnie... wzruszyłam się :placz: pamiętałaś o mła :placz: na spacerku swym :placz: Quote
anetta Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jak ona szybko rośnie http://img268.imageshack.us/img268/2125/dsc0201ur.jpg :crazyeye: Fajowa jest! taka bardzo Oliwkowa :lol::lol: Nawet zęby mają podobne? :evil_lol: Super że udało Ci się znaleźć odpowiedni dom :multi: A Lunka to chyna ma druga młodość :cool3: Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 o psy! o koty! nic sie nie zmienia widzę w tej galerii :cool1: Quote
malawaszka Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 no przecież próbuję do Was dorównać i dziecko jakieś też wstawiałam :lol: Quote
Olcia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 malawaszka napisał(a):no przecież próbuję do Was dorównać i dziecko jakieś też wstawiałam :lol: ale my chcemy nie jakieś dziecko tylko bliźniaki:) Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Olcia napisał(a):ale my chcemy nie jakieś dziecko tylko bliźniaki:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nic dodać nic ująć Wasiu do roboty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 zadzieram kiece i lece :diabloti::diabloti: Quote
Elitesse Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 zadzieraj zadzieraj !! moze ktos cie przeleci :P Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Elitesse napisał(a):zadzieraj zadzieraj !! moze ktos cie przeleci :P :errrr::errrr::errrr::errrr::errrr::errrr: Quote
malawaszka Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Elitesse napisał(a):zadzieraj zadzieraj !! moze ktos cie przeleci :P bhahaha okropna - musiałaś tak bezpośrednio? :roflt: Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 malawaszka napisał(a):bhahaha okropna - musiałaś tak bezpośrednio? :roflt: Wasu nie masz wrażenia, że wszyscy na ciebie prą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lolka75 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 WASIA a kiedy Ty bedziesz w ciazy? Zegar tyka:diabloti: Quote
malawaszka Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 dbsst napisał(a):Wasu nie masz wrażenia, że wszyscy na ciebie prą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakieś takie niejasne wraznie mam - ale chyba się uodparniam bo w domu to samo :lol: Quote
dbsst Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 lolka75 napisał(a):WASIA a kiedy Ty bedziesz w ciazy? Zegar tyka:diabloti: :errrr::errrr::errrr: malawaszka napisał(a):jakieś takie niejasne wraznie mam - ale chyba się uodparniam bo w domu to samo :lol: i w domu też ------- podobno dzieci się nie robi sobie bo już ma się dość gadania w koło ale często to gadanie w koło jest jednym z bodźccy WIĘC kiedy te BLIŹNIAKI :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak na serio pospiesz się dostaniesz w spadku Tadzikowo- Jaśkowe ubrania coby tradycji było dość :p Quote
Recommended Posts