Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cola']czy to jest mina typu "błeeee kłaczek" ? :evil_lol::evil_lol:

http://img517.imageshack.us/img517/2425/dsc0033t.jpg

noo coś tędy bo szarpnał się na smyczy i miał odruch kłaczkowy hah

[quote name='aga1215']Witaj Monika!
Dawno tu nie byłam - z Oliwki zrobiła się pannica, że hej!

Dziwnie tu sie zrobiło - nie wiem, czy mi się podoba :hmmmm

przyzwyczaisz się ;)

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://img242.imageshack.us/img242/4259/dsc0087i.jpg
ale zarosła:crazyeye:[/FONT]

kurde aż tak? :lol:

Posted

jest śliczny i przekochany, a już druga rodzina zrezygnowała z adopcji - no i pierwsza na pewno dlatego, że za mało rasowy, druga podejrzewam, że też - ludzie są żałośni bo jak go obetnę to będą się kur*a zabijać o niego :angryy: aż mam ochotę naprawdę go nie oddawać... ale no nie mogę... ja się chyba jednak nie nadaję do tego...

ale mam też coś wesołego - haha właśnie dostałam spama na maila - uśmiałam się nieźle:

Dzien dobry, my new friend!
Zdecydowalem sie wejsc do Internetu, aby znalezc milosc, bo slyszalem wiele wspolnego
Milosc w Internecie, a ja w poszukiwaniu milosci mojej, Mam 27 lat i jestem samotna dziewczyne!
Mam duzo piekna i ze moge byc wzorem, ale chcialbym, aby znalezc ludzi,
, ktore pokazuja piekno moja! Nie mam dzieci, ale chcialbym, aby znalezc milosc stworzenia
rodziny i zyc z podzielone milosci! Wiek nie ma znaczenia, jak ja, co mnie interesuje
Znaczna czesc twarzy, to jego charakter, dusze i zyczliwosc! Jestem dobrej atrakcyjne
dziewczyna, ktora marzy, aby znalezc milosc! Nie palic, nie pic alkoholu, bo nie
sportu! Jesli sa Panstwo zainteresowani we mnie, mozesz napisac do mnie na moje, e-mail:
Odpowiem Ci przyjemnosc moim przyjacielem nowe, a ja wysle ci zdjecie!
Czekam na odpowiedz!
Swietlana.

plus fotka :cool3::evil_lol: