Doginka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='ariss']to znaczy ze on musi zostać na satłe, żeby Lunka mogła być szczęśliwa:) z trzema psami Quote
malawaszka Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Obudziłam się rano - o 8 :mdleje: wyspana :mdleje: patrzę, a na kocyku obok Marcysia leży but J :mdleje: zamarłam... but ukochany, pieszczony, pastowany i prawie nienoszony żeby się nie zużył :roflt: myślę sobie - no ot pozamiatane :lol: ukatrupi mnie i psy :lol: ale patrzę na buta- caluteńki, on sobie tylko zbiera i znosi na kocyk i MA - tak robi z kapciami, ściereczkami (no ściereczki napoczyna i zjada :mad:) pudełka po jogurtach i co tylko znajdzie to sobie znosi i posiada, ale nie pilnuje na szczęście - fajny jest ten Marcyś - jak w ogłoszeniach były tylko zdjęcia mordki ze schronu to dzwoniło o niego z 6 osób - o tego sznaucerka czarnego i młodego, a jak teraz dodałam zdjęcia całego nieobciętego, napisałam, że ma 39 cm w kłębie to okazał się być za mało rasowy i dwie, tkóre chciały się boć o niego nagle - jedna chciała maliutkiego nakolankowego :crazyeye: sznaucerka, a druga chyba zachorowała na alergię :lol: boże jacy ludzie są beznadziejni - nie wiedzą co tracą bo to jest taki skarb, że naprawdę najchętniej bym go nie oddała nikomu, ale to nie wchodzi w grę niestety :placz: Quote
Doginka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Tej co nakolankowego szupka szuka powiedz, że najmniejszy może mieć od 30 cm w kłębie, a ją ździel po łepetynie;-) Ludzie chyba mylą sznaucery z yorkami Witam słonecznie Wasiu Quote
lolka75 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 malawaszka napisał(a):Obudziłam się rano - o 8 :mdleje: wyspana :mdleje: patrzę, a na kocyku obok Marcysia leży but J :mdleje: zamarłam... but ukochany, pieszczony, pastowany i prawie nienoszony żeby się nie zużył :roflt: myślę sobie - no ot pozamiatane :lol: ukatrupi mnie i psy :lol: ale patrzę na buta- caluteńki, on sobie tylko zbiera i znosi na kocyk i MA - tak robi z kapciami, ściereczkami (no ściereczki napoczyna i zjada :mad:) pudełka po jogurtach i co tylko znajdzie to sobie znosi i posiada, ale nie pilnuje na szczęście - fajny jest ten Marcyś - jak w ogłoszeniach były tylko zdjęcia mordki ze schronu to dzwoniło o niego z 6 osób - o tego sznaucerka czarnego i młodego, a jak teraz dodałam zdjęcia całego nieobciętego, napisałam, że ma 39 cm w kłębie to okazał się być za mało rasowy i dwie, tkóre chciały się boć o niego nagle - jedna chciała maliutkiego nakolankowego :crazyeye: sznaucerka, a druga chyba zachorowała na alergię :lol: boże jacy ludzie są beznadziejni - nie wiedzą co tracą bo to jest taki skarb, że naprawdę najchętniej bym go nie oddała nikomu, ale to nie wchodzi w grę niestety :placz: biedny... widocznie nic nie mial w zyciu swojego ze taki kolekcjoner:loveu: i mam taka petycje jako ze jak wchodze do Ciebia to zawsze najpierw na pierwsza strone. A tam opowiesc jak to Lunka byla malenka. Tylko ze zdjec nie widac a mnie az skreca zeby je zobaczyc:loveu::cool3:. Wstawialbys od nowa te fotki:p:modla: Quote
zerduszko Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Doginka']Tej co nakolankowego szupka szuka powiedz, że najmniejszy może mieć od 30 cm w kłębie, a ją ździel po łepetynie;-) Ludzie chyba mylą sznaucery z yorkami No co Ty opowiadasz... przeca są sznupki mini miniaturki, do 3 kg - ale to tylko w wybitnych hodowlach nierodowodowych :evil_lol: Tak zostałam uświadomiona przez pewną szpecjalistkę, która się oburzyła, bo jej psa uznałam za mixa :oops: Okazało się, ze moja jest za wielka - 35 cm i 7,5 kg :razz: Waszka uważaj, bo moje kapciuszki straciły życie, co mi się zdawało, że też sobie tylko znosi ;) Quote
Vectra Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Zerduszko , ale masz bydlaka :diabloti: to już też miniaturyzują - mini sznupki ? :hmmmm: o maj gad :mdleje: a Marcyś uroczy :) Quote
Cola Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Witamy w ten piękny słoneczny dzionek :p malawaszka napisał(a):Marcyś jest niesamowity!!!!! Radość tego psiaka jest niesamowita!!! Na spacerze dziś sprowokował Lune do zabawy!!!!! malawaszka napisał(a):kazdy mój tymczas musi zostać na stałe :lol: sama sobie odpowiedziałaś na pytanie kto przygarnie Marcysia :evil_lol: Lunka przygarnie, Lunka...a Ty przy okazji się o tym dowiesz i nic nie będziesz mogła na to poradzić :evil_lol: malawaszka napisał(a):Obudziłam się rano - o 8 :mdleje: wyspana :mdleje: patrzę, a na kocyku obok Marcysia leży but J :mdleje: zamarłam... but ukochany, pieszczony, pastowany i prawie nienoszony żeby się nie zużył :roflt: myślę sobie - no ot pozamiatane :lol: ukatrupi mnie i psy :lol: ale patrzę na buta- caluteńki, on sobie tylko zbiera i znosi na kocyk i MA - tak robi z kapciami, ściereczkami (no ściereczki napoczyna i zjada :mad:) pudełka po jogurtach i co tylko znajdzie to sobie znosi i posiada, ale nie pilnuje na szczęście - fajny jest ten Marcyś :roflt: to gablotkę szklaną powinnaś mieć na takie buty TZta :evil_lol: na pewno się wtedy nie zużyją i nie zakurzą :diabloti: swoją drogą...jak coś zginie w domu, to wiesz gdzie tego szukać :evil_lol: lolka75 napisał(a):mam taka petycje jako ze jak wchodze do Ciebia to zawsze najpierw na pierwsza strone. ja mam tak wszędzie :placz: na każdym wątku :placz: zerduszko napisał(a):Waszka uważaj, bo moje kapciuszki straciły życie, co mi się zdawało, że też sobie tylko znosi ;) mój piesek za młodu uwielbiał kapcie mojej mamy :diabloti: najpierw dłuuugo je wąchał, smakował jęzorkiem, a po jakimś czasie zjadł :evil_lol: Quote
zerduszko Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Vectra napisał(a):Zerduszko , ale masz bydlaka :diabloti: A daj spokój, ona jest trans formers :diabloti: Im ją bardziej odchudzam, tym gorsza, wczoraj się okazało, ze już się przeciska koło kratki w samochodzie i postanowiła wygonić z auta sunię (ponad 30 kg jak nic), którą wiozłam na DT. Myślisz, że jakby się nie przepoczwarzała, to takie duże psy by się ją bali ;) Vectra napisał(a):to już też miniaturyzują - mini sznupki ? W Hameryce są toy i coś jeszcze pomiędzy i nowe kolory :razz: Świat się kończy ;) Quote
AnkaG Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 No to ja mam sama nie wiem co - Keysi ma 38 cm w kłębie - waga 10 kg. I nie jest jakaś mocno gruba. To kawal baby. Wszytko wielkie- łeb klata łapy. No ale urodzona u mnie - sama ją na tym świecie przyjęłam więc to na pewno sznup. Nuka wygląda przy niej jak okruszek - 7 kg. ŚP ogar Ago mojego szwagra - to był jego pies - wyciągał brudne skarpety z kosza zanosił na posłanie i spal wtulony w takie waniające. Czuł pańcia przy sobie. Jak ostrzyżecie małego to na pewno dojrzą w nim sznupa. Quote
Doginka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='AnkaG']...Jak ostrzyżecie małego to na pewno dojrzą w nim sznupa. Własnie to samo chciałam napisać, a właściwie piszę już trzeci raz, bo wcześniej mnie wywalało Quote
zerduszko Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Doginka']Własnie to samo chciałam napisać, a właściwie piszę już trzeci raz, bo wcześniej mnie wywalało A co?? Masz jakies problemu z dogo?? :P Quote
Doginka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='zerduszko']A co?? Masz jakies problemu z dogo?? :P Pfff Opcje zaawansowane=0 Edycja postów=0 Multi nie działa mi tradycyjnie EMOTEK BRAK Quote
ariss Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Doginka']Pfff Opcje zaawansowane=0 Edycja postów=0 Multi nie działa mi tradycyjnie EMOTEK BRAK jak na edycje kliknie się 2 razy to działa:) Quote
Alicja Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Doginka']Pfff Opcje zaawansowane=0 Edycja postów=0 Multi nie działa mi tradycyjnie EMOTEK BRAK a wchodzisz przez firefoxa ?? bo np edycja tylko ponoć na firefoxie działa cześć Waszuniu :grins: Quote
Cola Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Alicja']a wchodzisz przez firefoxa ?? bo np edycja tylko ponoć na firefoxie działa ja wchodzę przez firefoxa i edycja mi nie działa Quote
Alicja Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Cola']ja wchodzę przez firefoxa i edycja mi nie działa jak poczekasz z 15 minut i kilka razy klikniesz zadziała ;) Quote
Cola Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 :diabloti: to ja nie mam takiej długiej cierpliwości, żeby czekać 15 minut i ciągle klikać :mad: Quote
dbsst Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 a ja mam emotki a nie mam postów kto się zamieni :evil_lol: Quote
Doginka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ariss napisał(a):jak na edycje kliknie się 2 razy to działa:) A myślisz, że tego nie sprawdziłam? - mi nie działa, a nie mam zamiaru zaśmiecać kompa kilkoma przeglądarkami dla jednego dogo..(emot zły) Moja IE działa wszędzie bez zarzutu, tylko na dogo jest wiecznie jakieś ale..... Moniś pokaż nam nowe zwierzątko w wersji wytrymowanej;-) Quote
ariss Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Nowe zwierzątko jest troszke chore i będzie zrobione jak dojdzie do siebie i to przez erię...chyba nic nie pomyliłam? Quote
malawaszka Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 ariss napisał(a):Nowe zwierzątko jest troszke chore i będzie zrobione jak dojdzie do siebie i to przez erię...chyba nic nie pomyliłam? zgadza się, albo będzie zrobione w nowym domku - zobaczymy jak się sytuacja rozwinie Quote
ariss Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 to ja jestem za tym drugim-oby jak najszybciej:) Quote
malawaszka Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 a mnie jak zwykle trochę szkoda i smutno bo on taki fajny wesolutki i uroczy niesamowicie - taki frędzel szalony Quote
zerduszko Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ty grodź działkę i szykuj si ę na Broka :razz: Też szalony :eviltong: Quote
Recommended Posts