Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Ozzy pierdzi po gotowanej marchewce :roll:... w szczenięctwie lubił kiszoną kapustkę :evil_lol:

Glaniacze to ja mam tysz :p i mus zamówić sobie następne bo nie ma wygodniejszych butków ... a już nie ma lepszych jak z OTMĘTu :grins:
[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
tutaj :grins:

siedzę i się martwię bo nie umiem wybrać domu dla Marcysia.... jest jeden najlepszy na świecie... ale... ehhhh ...

zawsze możemy pomóc :cool3:

Posted

w myślowni.... siedzę dalej :] Marcyś nie może u nas zostać - wiele powodów jest - wiem, ze jakbym chciała to bym mogła go zostawić bo J też go bardzo polubił, ale nie mogę tak, będzie miał dobry domek, tylko najpierw go muszę wyleczyć do końca

Posted

[quote name='eria']Ty zostań przy marzeniu o dużym czarnym :)
[quote name='malawaszka']tak zrobię bo póki co nic więcej oprócz marzenia mi nie pozostało

Gość dowiedział się, że żona go zdradza. Wpada wcześniej niż zwykle do
domu, wbiega do sypialni, patrzy: a tu żona leży naga na łóżku a na niej
znajduje się duży czarny murzyn. Facet widzi że w walce na pięści
nie ma szans, wiec biegnie do kuchni i zrywa z wieszaka największa patelnię.
Wpada do sypialni i z całej siły wali nią
murzyna w nerki. Murzyn obraca się, uśmiecha szeroko i mówi:
- Dzięki stary, już wszedł!

Posted

wybaczcie, że się tak bezczelnie wtrącam nagle :P

ale TZ (szkoli psy) zabrał mnie kiedyś jako pomoc na zajęcia do CTRa ;)
TZ mi mówił czemu, ale jakoś nie zajarzyłam w ogóle (pewnie go nie słuchałam :cool3:)

dziewczyna może mojego wzrostu (ja mam 1.57) ma w mieszkaniu takiego wielkiego potwora z gumką na włosach :D sięgał mi chyba na wysokośc żołądka :roll:

no więc przyjechaliśmy
weszliśmy, ja cała zakochana :loveu: wymacałam go, on się bardzo cieszył ;)

TZ kazał nam usiąć obok siebie (mi i właścicielce) i tak siedzimy, TZ pracuje
psiak się przymila do mnie, całuje mnie
aż ona mówi do mnie: "Ty to naprawdę odważna jesteś! Podziwiam Cię!"
ja oczy w 5 zł :cool3:

okazało się potem, że dwa dni wcześniej ta dziewczyna zaprosiła koleżankę i tak sobie siedziały, gadały, psiak się przymilał i nagle pokazał zęby koleżance :evil_lol::cool3:

Posted

nie bał się
moja wina, bo go nie słuchałam ;) tylko się ucieszyłam, że do CTRa jedziemy hehe

nie pokazał mi zębów :) był bardzo miły
ale jak siedziałam to miałam jego mordę wyżej niż swoją ;)

Posted

eria napisał(a):
no dobra, nie duży czarny murzyn, ale .... duży czarny ruski !!!! :evil_lol::evil_lol:

:roflt:

Tekla64 napisał(a):
hihihihihi
i z broooddddaaaaa !!!!!
koniecznie

:roflt:

mru napisał(a):
wybaczcie, że się tak bezczelnie wtrącam nagle :P

ale TZ (szkoli psy) zabrał mnie kiedyś jako pomoc na zajęcia do CTRa ;)
TZ mi mówił czemu, ale jakoś nie zajarzyłam w ogóle (pewnie go nie słuchałam :cool3:)

dziewczyna może mojego wzrostu (ja mam 1.57) ma w mieszkaniu takiego wielkiego potwora z gumką na włosach :D sięgał mi chyba na wysokośc żołądka :roll:

no więc przyjechaliśmy
weszliśmy, ja cała zakochana :loveu: wymacałam go, on się bardzo cieszył ;)

TZ kazał nam usiąć obok siebie (mi i właścicielce) i tak siedzimy, TZ pracuje
psiak się przymila do mnie, całuje mnie
aż ona mówi do mnie: "Ty to naprawdę odważna jesteś! Podziwiam Cię!"
ja oczy w 5 zł :cool3:

okazało się potem, że dwa dni wcześniej ta dziewczyna zaprosiła koleżankę i tak sobie siedziały, gadały, psiak się przymilał i nagle pokazał zęby koleżance :evil_lol::cool3:

hahahaha dobre :lol:

a ja własnie wróciłam z zajebiaszczego wiosennego spaceru, najpierw troche piachu poprzerzucaliśmy na podwórku, Marcel dzielnie pomagał :lol: będzie z niego ogrodnik jak ta lala, potem na spacerek i Marcyś biegał ze smyczą puszczoną - jejku jak toto siecieszyło - wariował, wymęczył Lunetę, póki co przywołanie 100% - tfu tfu odpukać w niemalowane, ale byłam w pogotowiu non stop, ubranie lekkie, buty do biegania a w ręce druga ciężka smycz do rzucania :lol: noo i oczy dookoła głowy coby nam spod nóg jakieś zające czy inne sarny lub dzikie dziki nie wyskoczyły, ależ mi sie endorfiny wydzieliły :-)