Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka75']http://img502.imageshack.us/img502/2617/dsc0132u.jpg
straszny jakis dzik przy pasniku:loveu:

dzik jest dziki, dzik jest zly.....:evil_lol:

dzik ma bardzo straszne kudłY

[quote name='aga1215']Chyba nerwy nie pozwolą mi się przyzwyczaić. 20 minut tu wchodziłam ...........

pozdrawiam
nie wiem, kiedy znowu znajdę czas aby tu zajrzeć....

witaj Aga

[quote name='Vectra']zrób mu kucyka pliiiiiiiiiiisssssssssssss , nad okami , będzie zabójczy !!!! :)

nie zrobie mu kucyka - chłopak się boi wszelakich cudowań i siusia pod siebie więc póki co zabawy takie nie wchodzą w grę

Posted

i ty sama tak do lasu, nie boisz się nic a nic? :shake: Dzików oczywiście, nie zboczeńców :diabloti:

[quote name='malawaszka']

przepiękne.
Musiałam to napisać i cierpię z tego powodu :cool1:
ale przepiekne

Posted

[quote name='Vectra']ale by mu oki było widać , nie idzie mi o zabawę , tylko o oki :)

no ale weź mu powiedz, że to o to chodzi :lol:

[quote name='anetta']Aaa jaki on jest fantastyczny :loveu::loveu: Czuprynke ma te best :evil_lol: Taki mały zawadiaka.
http://img693.imageshack.us/img693/8568/dsc0128.jpg

A ten tekst to co to?!! :crazyeye::crazyeye:

no podryw

[quote name='Maga100']i ty sama tak do lasu, nie boisz się nic a nic? :shake: Dzików oczywiście, nie zboczeńców :diabloti:

przepiękne.
Musiałam to napisać i cierpię z tego powodu :cool1:
ale przepiekne

wow :mdleje: haha
a dzikie dziki za dnia spią - buszują po zmroku i o swicie we mgleeee aczkolwiek nie powiem, żebym się bacznie nie rozglądała...

Posted

[quote name='Maga100']i nie boisz się, ze w nie wdepniesz? :shake:

jeszcze całkiem wzroku nie straciłam :lol: kilka szarych komórek też chyba zostało - mysle, że nie wdepnę :] no i jak spią to nie na ścieżkach a z Pepowym niedołęstwem nie bardzo mamy jak spacerować po krzaczorach

Posted

AMIGA napisał(a):
OOoooooooo dopiero znalazłam tę galerię i jestem zawiedziona, bo większosć zdjęć mi się nie otwiera - buuuuuuuuuuuuuu

no nie mogę - jak to dopiero znalazłaś? :lol:

a które się nie otwierają? pewnie te z początku gdzieś poginęły...

Posted

Wpisałam do wyszukiwarki "sznaucerka". bo chciałam wejść na wątek Dońci i jako pierwsza mi się wyświetlila Twoja galeria.
Tak, na pierwszych stronach mi się nie otwierają zdjęcia :-(