malawaszka Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 a oto Marcelus - owsik, ADHD, pchlarz i zarąbisty przodozgryz :lol: taki fajny dzieciak Quote
eria Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 jaki fajny !!!! jakby Ci tak się nie chciało robić z niego sznupka to sie piszę !!! :D kurde Manitou :-(:shake::placz: (*) co się stało ??? Quote
malawaszka Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 wklejanie zdjęć jest deczko upierdliwe... Quote
zerduszko Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Ale brzydal :loveu: Kota wydałaś, że masz nju tymczas? Quote
Tekla64 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 przepiekny usmiech, ze tak powiem pelna geba !!! fajny maluch. bedziesz miala wesolo a jak twoje dziewczyny na niego??? szkoda Maniego Quote
dbsst Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [*] A małolat z przodozgryzem super i ma zarąbistą czuprynę - pokaże TZ jak powinna przebiegać linia włosów h ah aha Quote
ariss Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 http://img195.imageshack.us/img195/3592/dsc0145c.jpg cudowny jest!!!! :( Quote
malawaszka Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 eria napisał(a):jaki fajny !!!! jakby Ci tak się nie chciało robić z niego sznupka to sie piszę !!! :D kurde Manitou :-(:shake::placz: (*) co się stało ??? no żebyś wiedziała że chętnie bym skorzystała z oferty bo on na pewno nie zna maszynki, a ja nie mam szubienicy ani stołu porządnego więc mogę mu kuku zrobić a nie fryzurę :roll: Manitou nie wiadomo co to było - nagle - biegunka, wymioty, drgawki i koniec... ['] Tekla64 napisał(a):przepiekny usmiech, ze tak powiem pelna geba !!! fajny maluch. bedziesz miala wesolo a jak twoje dziewczyny na niego??? moje baby wyjątkowa olewka - nawet Luna za dużo nie pyskuje Quote
Doginka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='malawaszka']...Manitou nie wiadomo co to było - nagle - biegunka, wymioty, drgawki i koniec... ['] moje baby wyjątkowa olewka - nawet Luna za dużo nie pyskuje Może Luna pamięta jak to było fajnie z BOLUTKIEM :-( Quote
eria Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 To może byśmy umówiły się na sobotę przed południem jeśli możesz przyjechać ? Będzie miał 3 dni na oswojenie się z Tobą , ja mam czas przed południem w weekend i chętnie pomogę w ten sposób. W dwójkę i z szubieniczką spokojnie sobie z nim poradzimy :lol: Quote
Cola Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 http://img195.imageshack.us/img195/3592/dsc0145c.jpg uśmiech pełną paszczą :D Manitou Quote
zerduszko Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 eria napisał(a):W dwójkę i z szubieniczką spokojnie sobie z nim poradzimy :lol: A co Wy, niewyżyte istoty, chcecie mu uciąć :hmmmm: ;) Quote
Doginka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Będą się znęcać nad biednym zaroślaczkiem :-) Dzieńdobry :-) Quote
malawaszka Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 [quote name='eria']To może byśmy umówiły się na sobotę przed południem jeśli możesz przyjechać ? Będzie miał 3 dni na oswojenie się z Tobą , ja mam czas przed południem w weekend i chętnie pomogę w ten sposób. W dwójkę i z szubieniczką spokojnie sobie z nim poradzimy :lol: eria jeszcze nie wiem czy dam radę, ale jakby co to będę Cię prosić o pomoc - na razie boję się go obcinać bo jest podziębiony i leje jak lejek - dostaje urosept i rutinoscorbin i mam wrażenie że jest lepiej więc może obejdzie się bez antybiotyku - no ale jakby teraz został obcięty to mógłby marznąć, a on chudzinka w dodatku - no zobaczymy jak będzie z tym sikaniem do jutra [quote name='Cola']http://img195.imageshack.us/img195/3592/dsc0145c.jpg uśmiech pełną paszczą :D hihih śmieszny z tymi zębulami jest [quote name='zerduszko']A co Wy, niewyżyte istoty, chcecie mu uciąć :hmmmm: ;) to i owo :] [quote name='Doginka']Będą się znęcać nad biednym zaroślaczkiem :-) Dzieńdobry :-) no ktoś musi :lol: Quote
eria Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 a to spokojnie, kuruj psisko a jak uznasz ,że już można to daj znać :) Quote
malawaszka Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Marcyś jest niesamowity!!!!! Radość tego psiaka jest niesamowita!!! Na spacerze dziś sprowokował Lune do zabawy!!!!! i to nie takiej jak ona to się zawsze bawi - 30 sekund i koniec - szalała z nim dobre 15 minut i to tak na maxa jak wcześniej przez 7 lat zycia bawiła się za szczeniaka i małą Mercedes szczeniaczkiem, która była u mnie kiedyś - były przewalanki, 100% kontakt fizyczny!!!!! :mdleje: jestem w szoku bo ona jak się bawiła to chwilka gonitwy i koniec, a Marcelowi pozwoliła się przewracać, uwalałsie na niej :mdleje: i nawet na nią wsiadać próbował haha a ona nie gryzła go tylko się odwracała - SZOK!!!!! Quote
ariss Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 to znaczy ze on musi zostać na satłe, żeby Lunka mogła być szczęśliwa:) Quote
malawaszka Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 haha oczywiście - jak kazdy mój tymczas musi zostać na stałe :lol: Quote
Vectra Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 ten powinien zostać , bo ten odmładza Lunę :diabloti: Quote
Alicja Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [FONT=Arial]oooo mały zostanie dla Lunki :multi::multi::evil_lol:[/FONT] Quote
AnkaG Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Fajny Gryzeldek. I Lunka go polubiła ... Quote
Maga100 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 co druga strona w twpjej galerii mi się nie otwiera nie mam emotek jestem zrozpaczona (EMOTKA ROZPACZ) Quote
Recommended Posts