Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaki fajny !!!!

jakby Ci tak się nie chciało robić z niego sznupka to sie piszę !!! :D

kurde Manitou :-(:shake::placz: (*) co się stało ???

Posted

eria napisał(a):
jaki fajny !!!!

jakby Ci tak się nie chciało robić z niego sznupka to sie piszę !!! :D

kurde Manitou :-(:shake::placz: (*) co się stało ???

no żebyś wiedziała że chętnie bym skorzystała z oferty bo on na pewno nie zna maszynki, a ja nie mam szubienicy ani stołu porządnego więc mogę mu kuku zrobić a nie fryzurę :roll:

Manitou nie wiadomo co to było - nagle - biegunka, wymioty, drgawki i koniec... [']

Tekla64 napisał(a):
przepiekny usmiech, ze tak powiem pelna geba !!!
fajny maluch.
bedziesz miala wesolo a jak twoje dziewczyny na niego???

moje baby wyjątkowa olewka - nawet Luna za dużo nie pyskuje

Posted

[quote name='malawaszka']...Manitou nie wiadomo co to było - nagle - biegunka, wymioty, drgawki i koniec... [']

• moje baby wyjątkowa olewka - nawet Luna za dużo nie pyskuje

• Może Luna pamięta jak to było fajnie z BOLUTKIEM :-(

Posted

To może byśmy umówiły się na sobotę przed południem jeśli możesz przyjechać ? Będzie miał 3 dni na oswojenie się z Tobą , ja mam czas przed południem w weekend i chętnie pomogę w ten sposób.
    W dwójkę i z szubieniczką spokojnie sobie z nim poradzimy :lol:

Posted

[quote name='eria']To może byśmy umówiły się na sobotę przed południem jeśli możesz przyjechać ? Będzie miał 3 dni na oswojenie się z Tobą , ja mam czas przed południem w weekend i chętnie pomogę w ten sposób.
    W dwójkę i z szubieniczką spokojnie sobie z nim poradzimy :lol:

eria jeszcze nie wiem czy dam radę, ale jakby co to będę Cię prosić o pomoc - na razie boję się go obcinać bo jest podziębiony i leje jak lejek - dostaje urosept i rutinoscorbin i mam wrażenie że jest lepiej więc może obejdzie się bez antybiotyku - no ale jakby teraz został obcięty to mógłby marznąć, a on chudzinka w dodatku - no zobaczymy jak będzie z tym sikaniem do jutra

[quote name='Cola']http://img195.imageshack.us/img195/3592/dsc0145c.jpg

uśmiech pełną paszczą :D

hihih śmieszny z tymi zębulami jest

[quote name='zerduszko']A co Wy, niewyżyte istoty, chcecie mu uciąć :hmmmm:

;)

to i owo :]

[quote name='Doginka']Będą się znęcać nad biednym zaroślaczkiem :-)

Dzieńdobry :-)

no ktoś musi :lol:

Posted

Marcyś jest niesamowity!!!!! Radość tego psiaka jest niesamowita!!! Na spacerze dziś sprowokował Lune do zabawy!!!!! i to nie takiej jak ona to się zawsze bawi - 30 sekund i koniec - szalała z nim dobre 15 minut i to tak na maxa jak wcześniej przez 7 lat zycia bawiła się za szczeniaka i małą Mercedes szczeniaczkiem, która była u mnie kiedyś - były przewalanki, 100% kontakt fizyczny!!!!! :mdleje: jestem w szoku bo ona jak się bawiła to chwilka gonitwy i koniec, a Marcelowi pozwoliła się przewracać, uwalałsie na niej :mdleje: i nawet na nią wsiadać próbował haha a ona nie gryzła go tylko się odwracała - SZOK!!!!!