Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wszystkie zywotne dzis przecudne u ciebie
ale fakt ja tyz ciekawam z czego te zebiska sie tak ciesza????
lubi byc po tamtej stronie krat????
Luna tyz zebiska pokazala w calej okazalosci i tyz piekne ma
a ty sie lecz i zbieraj sily

Posted

AnkaG napisał(a):
Lunka się bawi .. i przysiupy robi ....no nie wierzę

no mnie też zadziwia :lol: i to JAK ona się z nim bawi! szok!

Vectra napisał(a):
dobrze że Ci ta pani nie napluła w tego pomidora :diabloti:

a cholera ją tam wie - póki co pomidor w reklamówce i w worku i nie wiem co z nim zrobić... teraz to myślę, że jak to zrobiła to powinnam się odwrócić i wyjść, ale cóż... z dzieckiem byłam i jakbym miała potem odpowiedzieć na milion pytań to zrezygnowałam :lol:

Tekla64 napisał(a):
wszystkie zywotne dzis przecudne u ciebie
ale fakt ja tyz ciekawam z czego te zebiska sie tak ciesza????
lubi byc po tamtej stronie krat????
Luna tyz zebiska pokazala w calej okazalosci i tyz piekne ma
a ty sie lecz i zbieraj sily

Iga jest niemożliwa - ona się ze wszystkiego cieszy - za tymi kratami to była radocha bo to jest bramka na schody i po drugiej stronie była ciotka z aparatem i robiła głupie miny i wydawała dźwięki żeby się dziecko cieszyło :lol: ups wygadałam Wam tajemnicę Miszcza Fotografii :roflt:

chyba mam gorączkę bo coś bredzę :lol: jak się położę do wyra to zasne w 2 sekundy więc siedzę tu bo nie chcę iść spac jeszcze :]

Marcyś zostanie bielszczaninem tak myślę - będzie miał blisko w góry, mam nadzieję, ze dobrze wybrałam, ale rodzina wydaje się być fajna. Póki co jeszcze tydzień musi być u mnie bo dziś na kontroli mocz już lepszy ale jeszcze białko jest więc bierzemy leki dalej i badamy się w czartek - jak będzie ok to pewnie w niedzielę z nim pojadę na wycieczkę z której wrócę sama :( ehhhhhhhhh

Posted

malawaszka napisał(a):

Iga jest niemożliwa - ona się ze wszystkiego cieszy - za tymi kratami to była radocha bo to jest bramka na schody i po drugiej stronie była ciotka z aparatem i robiła głupie miny i wydawała dźwięki żeby się dziecko cieszyło :lol: ups wygadałam Wam tajemnicę Miszcza Fotografii :roflt:

no to juz znamy ścisle tajną tajemnice Miszcza :diabloti:
dziekujemy Miszczu :multi:

Posted

Ale ja się powtorzę - Iga to sobowtór starszego czarciego kopytka:crazyeye:Takie śliczne, roześmiane, małe czarciątko:loveu:

Oooooooo, zębaty będzie niedługo po górach śmigał:p

A Ty Waszuniu wygrzej się w łóżeczku, bo z grypą nie ma żartów:shake::mad:

Posted

[quote name='dbsst']gdzie ty jesteś Waszko czuję wewnętrzny niepokój :roll::evil_lol:

spokojnie - nie rodzę :lol:

już mi lepiej, wygrzać się nie mogę oczywiście bo nie lubię to raz, a dwa to psy nie pozwalają mi się nudzić i wylegiwać - Marcel musi co 4 h wychodzić na dwór bo inaczej leje dziad jeden raczej to nie grypa - wszyscy w domu po kolei zostają powaleni na jeden-dwa dni i po wszystkim :niewiem:

a teraz UWAGA UWAGA HIT! NEWS miesiąca - Pepa dostała cieczkę :mdleje: qrdwa musiała teraz? Chyba zazdrościła Lunie, że Marcel z nią się bawi i postanowiła podstępem sprawić, żeby to ją kochał bardziej :mdleje: nie mam klatki, nie mam w domu drzwi :mdleje: póki co Pepa go odgania i śmiga w majtkach, ale kurna obawiam się że do końca tygodnia nie damy rady tak i będę musiała Marcysia wcześniej odwieźć :( do nowego domku albo na kastrację :lol: ale nie chciałam teraz bo jeszcze niedoleczony...

bosko...

Posted

teraz kastracja to i tak nic nie da .. do nowego domu , albo klateczka :)
Emilka jeszcze nie miała swojej pierwszej cieczki , więc łączę sie z Tobą w bólu .. bo też czeka mnie wesoly tydzień , jak Emilka się zdecyduje ...

Posted

malawaszka napisał(a):
raczej to nie grypa - wszyscy w domu po kolei zostają powaleni na jeden-dwa dni i po wszystkim :niewiem:

Właśnie grypa, jak więcej niż jeden ludź choruje i podobnie to wygląda. U lekarza była?? :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']spokojnie - nie rodzę :lol:

już mi lepiej, wygrzać się nie mogę oczywiście bo nie lubię to raz, a dwa to psy nie pozwalają mi się nudzić i wylegiwać - Marcel musi co 4 h wychodzić na dwór bo inaczej leje dziad jeden raczej to nie grypa - wszyscy w domu po kolei zostają powaleni na jeden-dwa dni i po wszystkim :niewiem:

a teraz UWAGA UWAGA HIT! NEWS miesiąca - Pepa dostała cieczkę :mdleje: qrdwa musiała teraz? Chyba zazdrościła Lunie, że Marcel z nią się bawi i postanowiła podstępem sprawić, żeby to ją kochał bardziej :mdleje: nie mam klatki, nie mam w domu drzwi :mdleje: póki co Pepa go odgania i śmiga w majtkach, ale kurna obawiam się że do końca tygodnia nie damy rady tak i będę musiała Marcysia wcześniej odwieźć :( do nowego domku albo na kastrację :lol: ale nie chciałam teraz bo jeszcze niedoleczony...

bosko...

Witaj Monika!
Udało mi się tu wedrzeć i poogladać! Iga równie śliczna jak Oliwka!
I jaka już dużą!

Zupełnie nie mogę poruszać się po tym nowym forum.... Jak Wy sobie tu dajecie radę??? Okropnie długo trwa wejście gdziekolwiek. Jak od razu wejść na ostatnią strone wątku? Wciąż ładuje mni się pierwsza strona (u Ciebie z 2005 roku)....

Miłego dnia!

Posted

AMIGA napisał(a):
Ja mam wolną klatkę, tylko czy będą w niej chciały psiury siedzieć?

nie będą chciały :lol:

Vectra napisał(a):
teraz kastracja to i tak nic nie da .. do nowego domu , albo klateczka :)
Emilka jeszcze nie miała swojej pierwszej cieczki , więc łączę sie z Tobą w bólu .. bo też czeka mnie wesoly tydzień , jak Emilka się zdecyduje ...

ale dni płodne są po więcej niż tygodniu nie? jak ona dziś dostała to ten tydzień powinien być bezpieczny...? napisałam już do nowego domku jak sprawy wyglądają i że mogą się mnie spodziewać w każdej chwili :lol:

zerduszko napisał(a):
Właśnie grypa, jak więcej niż jeden ludź choruje i podobnie to wygląda. U lekarza była?? :razz:

ale grypa taka krótka jest? poza tym różne objawy - szwagier i siostra rzyganko mieli, OD miał ponad 39 temperaturę, a ja miałam poniżej 36 i ogólną niemoc i tylko ja miałam i mam mega katar :lol: u lekarza nie była :grins: już mi lepiej

Posted

aga1215 napisał(a):

Zupełnie nie mogę poruszać się po tym nowym forum.... Jak Wy sobie tu dajecie radę??? Okropnie długo trwa wejście gdziekolwiek. Jak od razu wejść na ostatnią strone wątku? Wciąż ładuje mni się pierwsza strona (u Ciebie z 2005 roku)....

Miłego dnia!

noo tego własnie nie wiem - nie działa wejście od pierwszego nieprzeczytanego postu, jedyne co to otwiera się ostatni post jak się kliknie w godzinę o której ktoś napisał - po prawej stronie to jest od nazwy wątku, a poza tym to jest git- ja już ogarniam, jeszcze tylko zdjęcia sie za długo ładuje...

Posted

[quote name='malawaszka']noo tego własnie nie wiem - nie działa wejście od pierwszego nieprzeczytanego postu, jedyne co to otwiera się ostatni post jak się kliknie w godzinę o której ktoś napisał - po prawej stronie to jest od nazwy wątku, a poza tym to jest git- ja już ogarniam, jeszcze tylko zdjęcia sie za długo ładuje...

jak to nie działa, jak działa? :hmmmm:. Klikam w Szybkie Menu, w Subskrypcję Tematów, potem klikam w pierwszą stronę (tak, u Waszki z 2005 roku) i na górze klikam w Pokaż Pierwszy Nieprzeczytany i samo mnie odsyła własnie do pierwszego nieprzeczytanego postu. ....

Ja niestety podczas odpowiedzi w opcjach zaawansowanych mam mega wielkie emotikonki, i strona mi się rozjeżdża masakrycznie, wiec odpada to u mnie :( Emotikonki muszę wpisywac w szybkiej odpowiedzi ręcznie....

Posted

[quote name='Maga100']jak to nie działa, jak działa? :hmmmm:. Klikam w Szybkie Menu, w Subskrypcję Tematów, potem klikam w pierwszą stronę (tak, u Waszki z 2005 roku) i na górze klikam w Pokaż Pierwszy Nieprzeczytany i samo mnie odsyła własnie do pierwszego nieprzeczytanego postu. ....

no ja dziękuję... tyle się naklikać... wcześniej prosto z subskrypcji było odsyłanie do tego postu i czekam aż tutaj też tak będzie

Posted

[quote name='Vectra']ale przecież jest w subskrypcji guziczek do odsyłania do pierwszego nieprzeczytanego postu o ten
A po jego naciśnieciu odsyła do pierwszego postu na pierwszej stronie :0

Posted

zerduszko napisał(a):
A po jego naciśnieciu odsyła do pierwszego postu na pierwszej stronie :0

to nie wiem czemu tak macie , mnie odsyła do pierwszego nieprzeczytanego

Posted

malawaszka napisał(a):
spokojnie - nie rodzę :lol:

hahaha bardzo śmieszne....a powinnaś :p bo karniaka dostaniesz :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
a teraz UWAGA UWAGA HIT! NEWS miesiąca - Pepa dostała cieczkę :mdleje: qrdwa musiała teraz? Chyba zazdrościła Lunie, że Marcel z nią się bawi i postanowiła podstępem sprawić, żeby to ją kochał bardziej :mdleje: nie mam klatki, nie mam w domu drzwi :mdleje:

to musi się dziać w domku :shake: istne wariatkowo :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ale przecież jest w subskrypcji guziczek do odsyłania do pierwszego nieprzeczytanego postu o ten

mnie ten guziczek też odsyła do pierwszego postu w wątku grrr....jedynie godzina mnie odsyła na koniec :)

Posted

Doginka napisał(a):
Oj, to Ty teraz masz "Mexyk" w domu:crazyeye: Nie zazdroszczę:shake:

spoko - jeszcze nic się nie dzieje - Pepa w antygwałtach, dostały po gnacie i sie nie lubią bo kazde pilnuje swojej i czają tylko jakby tu podkraść temu drugiemu - amory im jeszcze nie w głowie :lol:

Vectra napisał(a):
to nie wiem czemu tak macie , mnie odsyła do pierwszego nieprzeczytanego

wrrrr to nie sprawiedliwe!!! i co ja mam teraz zrobić? bo jak niektórym działa to znaczy że już tego nie naprawią...

Cola napisał(a):
hahaha bardzo śmieszne....a powinnaś :p bo karniaka dostaniesz :evil_lol:

to musi się dziać w domku :shake: istne wariatkowo :evil_lol:

przyjdzie czas na karniaka :lol:
j.w. jeszcze się nic nie dzieje - i nie będzie się działo :] czuwam

Posted

malawaszka napisał(a):
przyjdzie czas na karniaka :lol:

uuuuu....wyczuwam nutkę zmian :evil_lol: czyżbyś powoli odpuszczała odnóża z framug? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: