Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Elitesse']waszko niektore suki sa do krycia nawt w 6-7 dniu, a biorac pod uwage ze plemniki zyja dosc dlugo to od poczatku radze uwazac !!

nie no to jasna sprawa - nie spuszczę ich z oczu, jak jest Marcel to śpię jak zając na miedzy więc usłyszę jakby się coś działo, z tego co pamiętam jak było w kwietniu to Pepa zaczęła mieć chętkę po około 2 tygodniach bo ona miała strasznie długą tą cieczkę i długo odstawiała ogon nawet kotu i psom zza szyby na dworze :lol: szykuję się na to, żeby w środę-czwartek Marcela zawieźć, a jak będzie za gorąco to wcześniej; póki co to Pepa jest agresywna i nie pozwala mu się nawet powąchać; a jak będzie zbyt namolny to pójdzie spać do mamy

podejrzane przez okno :lol:

Posted

Cola napisał(a):
uuuuu....wyczuwam nutkę zmian :evil_lol: czyżbyś powoli odpuszczała odnóża z framug? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahaha a co to znaczy???? :lol: ja nigdy się nie zarzekałam, że nie chcę mieć dzieci - jeszcze trochę czasu potrzebuję ;)

Posted

:errrr::errrr::errrr::errrr::errrr::errrr: widzę, ze posłuch w domu masz nie wchodzimy na stół to nie poradzimy sobie inną drogą :errrr::errrr::errrr: umarłam ze śmiechu

Posted

[quote name='dbsst']:errrr::errrr::errrr::errrr::errrr::errrr: widzę, ze posłuch w domu masz nie wchodzimy na stół to nie poradzimy sobie inną drogą :errrr::errrr::errrr: umarłam ze śmiechu

nooo i po blatach w kuchni też nie chodzą :errrr: bo ich nie ma :roflt:

purchawy wielkości pięści czają się na łąkach :lol:

Posted

czy mogę ci na przeszkolenie oddać mojego psa niby-boksera bo ona się ostatnio zapomniała i postawiła łapeczki na stole jak wyciągałam sobie nowe kapcie w żyrafy - nie wiem czemu myślała, że to dla niej :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
czy mogę ci na przeszkolenie oddać mojego psa niby-boksera bo ona się ostatnio zapomniała i postawiła łapeczki na stole jak wyciągałam sobie nowe kapcie w żyrafy - nie wiem czemu myślała, że to dla niej :evil_lol:

oczywiście, że możesz - po szkoleniu u mnie będzie myslała, że dla niej są nie tylko kapcie w żyrafy, ale też kanapki, obiady, śniadania, kolacje i jeszcze będzie zjadała to na wyścigi coby nikt inny jej nie ubiegł :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
oczywiście, że możesz - po szkoleniu u mnie będzie myslała, że dla niej są nie tylko kapcie w żyrafy, ale też kanapki, obiady, śniadania, kolacje i jeszcze będzie zjadała to na wyścigi coby nikt inny jej nie ubiegł :roflt:

rewelacja o takim psie marzę wysyłam ja do ciebie napewno Luneta będzie szczęśliwa z nowej koleżanki
a Pepie odechce się cieczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
rewelacja o takim psie marzę wysyłam ja do ciebie napewno Luneta będzie szczęśliwa z nowej koleżanki
a Pepie odechce się cieczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tak - Luna kocha boksery - z daleko już mocno je kocha także będzie pełnia szczęścia :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
tak - Luna kocha boksery - z daleko już mocno je kocha także będzie pełnia szczęścia :lol:

spoko doczepie Szpilce brodę może się nie skapnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha a co to znaczy???? :lol: ja nigdy się nie zarzekałam, że nie chcę mieć dzieci - jeszcze trochę czasu potrzebuję ;)

:roflt: tiaaa....czasu....a potem będziesz chciała odchowane, bo będzie wstyd jak pójdziesz na wywiadówkę i wezmą Cię za babcię :evil_lol::evil_lol:

malawaszka napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: powinny się kolejki do Ciebie ustawiać na to szkolenie :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie no to jasna sprawa - nie spuszczę ich z oczu, jak jest Marcel to śpię jak zając na miedzy więc usłyszę jakby się coś działo,

Jeszcze jakimś wyjściem są specjalne majtałasy. Amiga ma takie - wygląda jak w stringach :-)

Posted

[quote name='AMIGA']Jeszcze jakimś wyjściem są specjalne majtałasy. Amiga ma takie - wygląda jak w stringach :-)

mam te majtasy ale wygodniej jej w takich po Oliwce :lol: i cieplejsze - zimowe :roflt: wycięłam dziurę na ogon i szczelnie bronimy cnoty, choć wiem, że jakby chciały to tylko pas cnoty pomoże :lol:

Posted

aha - umówiłam się z nowym domkiem na czwartek bo chciałabym jednak zrobić mu to badanie moczu i mieć pewność, że zdrowy idzie; w ogóle to jestem zadowolona - chyba wybrałam najlepszy domek :-) blisko w góry na spacery mają, fajny 6 letni chłopaczek już nie może się doczekać i uczy się pisać imię Marcyś :lol: wypytują co kupić i co on lubi, miłym zaskoczeniem było, ze Pan wziął sobie urlop na przyszły tydzień żeby Marcela wprowadzić w ich życie na spokojnie - szkoda mi, że muszę go oddać bo jest niesamowicie fajnym psem i wystarczy na niego spojrzeć, żeby się uśmiechać, ale jestem spokojna, że będzie miał dobry domek - no chyba, że na miejscu mi się coś nie spodoba to wrócę z nim i już nikomu nie oddam :lol: aaa i jeszcze jedno - nie zalezy im na tym, żeby koniecznie był sznaucerkiem (bo byli i tacy co pytali czy aby na pewno to 100% sznaucer - a ja przecież nie wiem, albo raczej wiem, ze coś tam się wmieszało kiedyś, no i to nie tak, że mam coś przeciwko temu, że ktoś chce adoptować tylko sznaucerka, ale ti z rozmowy wynika czy chce tak bo zna i kocha rasę i chce sznaucerkowi pomóc, czy po prostu chce jakiegokolwiek za darmo, ale rasowca) - wręcz proszą mnie, żeby go nie obcinać teraz bo podoba im się na zdjęciach taki kudłatek i chcą go takiego jaki jest - może na lato go obetną :-) cieszę się, że to tacy ludzie naprawdę :-)

to dla Magdy W. - dzikie dziki mają się świetnie...

Posted

AMIGA napisał(a):
Czyli już nie masz wątpliwości co do domku dla Marcelka? Bo jeszcze niedawno byłaś "rozdwojona"

;):lol:

tak myślę - przynajmniej dzisiaj tak myślę :lol: drugi fajny domek nad którym się zastanawiałam wziął Frediego z Rudy Śl - podesłałam im go, zeby upiec dwie pieczenie... :lol: i wygląda na to, ze się udało :kciuki:

Posted

ja zauważam zdjęcia :p tylko jest ich taaaaaka ilość, że nie mogę się zdecydować, które to by zacytować i opatrzeć emotką :loveu:

trzymam kciuki za nowy domek Marcela :p

Posted

też trzymam paluchy za nowy dom

a plus majty po Oliwce , to zapytaj siostre czy ma niepotrzebne rajstopy dziecięce ;) są bardziej elastyczne i nie spadywują :diabloti:

Posted

te rajstopy , to patent mojego ojca , jak Marysia była u nich w gościnie , to była jeszcze lekko pachnąca .. i by chłopaki jej nie lizali , tato zapodał jej rajstopy - jakieś stare po któreś wnuczce :evil_lol: Marysia wyglądała klawo , fot nie mam buuuuu