asher Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]zawsze można zadbać o tężyznę fizyczną :diabloti:[/FONT]Alicja, fajna z ciebie babka, ale weźże się, kobito, wydepiluj tu i ówdzie :shake: Quote
Maga100 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='asher']APoza tym okazało się, że medal dostaje się od ministra obrony narodowej :placz::placz::placz: to już wiem, ze chodziło o prezydenta :diabloti: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='asher']Tak to! Medal dla matki za siedmiu żołnierzy - Leszno - Naszemiasto.pl :roflt: No to do dzieła, drogie panie! :evil_lol: hahaha kurcze dziewczyny ja już finiszuje Magda z Alą biorą sie za drugie rozdanie a WY w polu i......................i nic z tego pola nie niesiecie do domu :evil_lol: [quote name='Maga100'] albo wokół szyi jak szalik :cool1: bardzo przydatne zimą :evil_lol: [quote name='asher']A co, psychoanalizę chcesz mi zrobić? :eviltong: Poza tym okazało się, że medal dostaje się od ministra obrony narodowej :placz::placz::placz: o jak minister to nie to samo :shake: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]zawsze można zadbać o tężyznę fizyczną :diabloti:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooo Alu jaby warkoczyk pod paszką się pojawił:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='asher']Alicja, fajna z ciebie babka, ale weźże się, kobito, wydepiluj tu i ówdzie :shake: [FONT=Arial] debilator straszecznie szarpa :diabloti::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]a teraz na zime z włoskami cieplej :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] debilator straszecznie szarpa :diabloti::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]a teraz na zime z włoskami cieplej :diabloti:[/FONT] no i kurtka sie tak nie smrodzi wszystko zostaje na frotce fuuuuuuuuuuuuuuu bleeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst'] dlatego dzis się śmieje w duchu czyli phi phi - mam juz dość opowiadania tekstów ktorych nikt nie rozumie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak to nikt???!!! :obrazic: ONI nie kumają - ONI :roll: o ten pomysł podsuńmy Klockowej :evil_lol: niech P. przebiera się za prezydenta i wali z igły w cycuszki :evil_lol: hahahaha niech te 20 minut już minie hahaha bo będę miała zakwasy na brzuchu - Wy rozstęppy a ja zakwasy haha fajnie :evil_lol: za 20 minut biore tabletke ktora odmóżdży mnie do 6 a o 6 biorę ta sama tabletkę i jak tak dalej pójdzie to mój mózg będzie mieć konstsencję wodorostu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to nie są psychotropy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: taaakkkk :cool1: Quote
asher Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']hahaha kurcze dziewczyny ja już finiszuje Magda z Alą biorą sie za drugie rozdanie a WY w polu i......................i nic z tego pola nie niesiecie do domu :evil_lol: No wiesz, ja tam jakiemuś byle ministrowi nie dam się po cycku smyrać :obrazic: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a teraz na zime z włoskami cieplej :diabloti:[/FONT]OK, masz rozgrzeszenie :roflt: Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 dbsst napisał(a):no i kurtka sie tak nie smrodzi wszystko zostaje na frotce fuuuuuuuuuuuuuuu bleeeeeeeeeeeeeeeeee o matko hahaha chyba wzięłaś tego procha wcześniej :roflt: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...widzę tłumy idących kobiet w kierunku Jebia :p[/FONT] Quote
asher Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...widzę tłumy idących kobiet w kierunku Jebia :p[/FONT] Z cyckami falującymi na wietrze :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']hahaha kurcze dziewczyny ja już finiszuje Magda z Alą biorą sie za drugie rozdanie a WY w polu i......................i nic z tego pola nie niesiecie do domu :evil_lol: [FONT=Arial]no ba :p[/FONT] bardzo przydatne zimą :evil_lol: [FONT=Arial] wiadomo ...i YR nie cza kupować , samo pachnie :diabloti:[/FONT] o jak minister to nie to samo :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooo Alu jaby warkoczyk pod paszką się pojawił:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] jeeeeeeeee...nie zauważyłam :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='asher']Z cyckami falującymi na wietrze :evil_lol: [FONT=Arial]jak sztandary 1 majowe :loveu::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']no i kurtka sie tak nie smrodzi wszystko zostaje na frotce fuuuuuuuuuuuuuuu bleeeeeeeeeeeeeeeeee [FONT=Arial]frotke sie pierze :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='malawaszka']taaakkkk :cool1: serio serio :evil_lol: a masz racje ONI nie rozumieją tylko czemu jak to takie śmieszne :evil_lol: [quote name='asher']No wiesz, ja tam jakiemuś byle ministrowi nie dam się po cycku smyrać :obrazic: ale byłabyś sławna i w telewizorze :evil_lol: [quote name='malawaszka']o matko hahaha chyba wzięłaś tego procha wcześniej :roflt: nie jeszcze 7 minut :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...widzę tłumy idących kobiet w kierunku Jebia :p[/FONT] mów dalej :cool1: [quote name='asher']Z cyckami falującymi na wietrze :evil_lol: ale one chyba ciężkie są to faluja na huraganie co najwyżej :roll: czy będą takie jak flaga zwiewne i puste :cool1: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] jeeeeeeeee...nie zauważyłam :evil_lol:[/FONT] to pewnie przez te nowe czerwone buty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 kurna dg mi wczoraj padła i poszłam bez pa pa pa pa za wczoraj i witaj za dziś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 a fuuuuuu...jakieś warkocze, frotki, cycki na wietrze jak sztandary itd. :evil_lol: co tu się wyprawiało po nocy :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Waszka ma chyba moralniaka po wczorajszej dyskusji i własną galerię omija szerokim łukiem :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='asher']Waszka ma chyba moralniaka po wczorajszej dyskusji i własną galerię omija szerokim łukiem :evil_lol: [FONT=Arial]nie wiem o co sie jej może rozchodzić :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
asher Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie wiem o co sie jej może rozchodzić :diabloti::evil_lol:[/FONT]Ja też nie wiem :niewiem: Przecież tu jest tak miło i kulturalnie i wszyscy odwiedzający na poziomie. Podziwiamy śliczne pieski na ślicznych fotaskach :loveu: :loveu::loveu: a jeśli dyskusja na chwilę zbacza na inny tor, to tylko dlatego, że lubimy sobie czasem porozprawiać np. o Kancie, czy innym Kierkegaaardzie :p Quote
dbsst Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Waszko mnie dziś nie będzie nie będę świntuszyć a jak będę to sie nie odezwe słowo. :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 jestem :diabloti: a ja tylko chciałam wczoraj porady o kremie na zmarszczki dla koleżanki :megagrin: wrócił J - koniec rechotania :evil_lol: siadam i piszę :grins: w końcu jestem poukładana i :hmmmm: systematyczna :p Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 dbsst napisał(a):Waszko mnie dziś nie będzie nie będę świntuszyć a jak będę to sie nie odezwe słowo. :diabloti: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [FONT=Arial]to ja może tutaj linka zostawię :p http://www.dogomania.pl/forum/f99/fotelik-nosidelko-dla-dzieci-wizytowniki-na-bullowate-do-30-11-do-24-00-a-173050/index2.html#post13518583[/FONT] Quote
zerduszko Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]to ja może tutaj linka zostawię :p http://www.dogomania.pl/forum/f99/fotelik-nosidelko-dla-dzieci-wizytowniki-na-bullowate-do-30-11-do-24-00-a-173050/index2.html#post13518583[/FONT] Coś z tym linkiem jest nie tak, podobno :diabloti: Żebym znów zje:shake:bki nie dostała. Otwiera mi się wąt:shake:ek i.... przekierowuje na jakieś haszczaki - to tylko mnie czy jakaś magia dogo :loveu: Quote
Recommended Posts