malawaszka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 to było nagrywane na tą cholerną płytę ze 2-3 lata temu ze starego kompa, a tamten został sformatowany - ja chyba zacznę sobie pętelkę ukręcać... Quote
Erhan Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 No to masz przechlapane :diabloti: A może ktoś dla kawału schował ci właściwą płytkę do innego pudełka :cool3: ;) Quote
Cola Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ...ale Ty masz pecha ostatnio :glaszcze: a mówiłam zamknąć się w pokoju, założyć kaftanik i przeczekać :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Cola napisał(a):...ale Ty masz pecha ostatnio :glaszcze: a mówiłam zamknąć się w pokoju, założyć kaftanik i przeczekać :diabloti: no własnie w pokoju ta płyta była :placz: Quote
Cola Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 malawaszka napisał(a):no własnie w pokoju ta płyta była :placz: ups :oops: zapomniałam dodać: i niczego nie dotykać :mad: ale kaftan miał załatwić tą formalność :roll: jaka groźna fotka...brrr...co było na dole? pies? :evil_lol: http://img145.imageshack.us/img145/1757/dsc0004jb.jpg Quote
malawaszka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Pepa była - Pepa vel Wielki Łowca :mad: Quote
AnkaG Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jaka wściekłość :evil_lol: a na innych taki rozmarzony pysio.:lol: Quote
zerduszko Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Czemu ona jeszcze u Ciebie?? Taka pięknota :loveu: Quote
malawaszka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 zerduszko napisał(a):Czemu ona jeszcze u Ciebie?? Taka pięknota :loveu: bo ludzie są beznadziejni... :shake: jakby była ruda to już by dawno miała dom... a teraz kto nie zadzwoni to słyszę, ze za duża :roll: Quote
zerduszko Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 To może spróbuj tego http://di1.shopping.com/images1/pi/ae/b2/98/42423246-177x150-0-0_.jpg :eviltong: Quote
Alicja Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 :shake:[FONT=Arial]ale Ci sie porobiło z tą płtyką [/FONT] Quote
Doginka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Erhan napisał(a):...Doginka ty jej nie strasz, bo jeszcze zrobi zejście zanim tą pracę napisze :evil_lol: Przepraszam, postąpiłam jak gooffffffniaszszsz, więcej to się nie powtórzy:diabloti: Ale masz talenta MWaszko do focenia kotecków:loveu: Quote
Vectra Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 z mojego doświadczenia , zainwestuj z w dysk przenośny na trzymacie cennych rzeczy !! Ja mam taki , leży w "sejfie" z napisem - zabije każdego kto spojrzy na ten dysk :diabloti: po tym jak spalił mi się dysk kompkowy .. po tym jak wyparowały dane z płyt CD - kupiłam zewnętrzny i śpię spokojnie Mamy drugą Franie lewoskarpetkową ;) Quote
malawaszka Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 jak przezyję kataklizm jaki nastąpi, kiedy będę musiała powiedzieć Ojcu Dyktatorowi co "się" narobiło i że nie ma szans na odzyskanie to oczywiście, że kupię dysk, ale kurrrrrna o ile zakład że MNIE się ten zapasowy dysk popsuje? :angryy::angryy::angryy: mam dość i chyba poszukam jakiejś innej pracy... nie mam zupełnie pomysłu za to mam mega doła z tym związanego... coraz czesciej nachodzi mnie myśl, ze może jednak powinnam była obrać inną zyciową drogę :roll: Quote
Doginka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 MW, nie załamój się, pech kiedyś minie;) Dobranoc:p Quote
Vectra Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 nie mam pomysłu na odzyskanie danych z płyty ... nawet fachowcowi się nie udało odzyskać moich danych ... to chyba nierealne :placz: najgorzej że tam miałam ważne rzeczy :mad: ale cóż ... teraz mam dysk , w sejfie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 ale miałam dzisiaj sen :mdleje: jak opowiedziałam go J to spokojnie rzekł, abym więcej nie piła piwa przed snem :evil_lol: otóż... śniło mi się, że OD sprzedał część naszego domu Kaczyńskiemu :mdleje: haha Prezydentowi Kaczyńskiemu i jego małżonce :crazyeye: :evil_lol: wprowadzili się a jakże, z Bożeną Dykiel jako guwernantką czy jak tam się nazywa taka zarzadzająca służbą :roll: i co Ona zrobiła - stanęła na MOIM tarasie i zaczęła mówić co gdzie będzie posadzone, co gdzie będzie stało :crazyeye: :angryy: a mnie wręczyła wielka butlę z olejkiem do sierści i kazała natłuścić sierść szitsu pani prezydentowej :roflt: hahaha jestem nienormalna :oops: a druga rzecz - jak przekonać koty, że spanie z nami w łżku nie jest fajne? :angryy: już przedwczoraj Joga z młodą uskuteczniały bunt i się dobijały w nocy żeby je wypuścić z pokoju na górze - trochę im się nie dziwię bo tam kilka stopni chłodniej niż mamy na dole, ale kurna futro mają... jednak wczoraj już były tak zdesperowane, że staranowały "drzwi" i ja się budzę w nocy a tu co? trzy koty na łóżku :mdleje: MASAKRA i tak być nie może bo się nie wyśpię już nigdy... i to wszystkie na mnie :mad: co ja mam im zaproponować fajniejszego w zamian? żeby chciały tam spać? Quote
Doginka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 To powiedz koteckom, żeby spały na J, a nie na Tobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie pij więcej piwa przed snem:turn-l::megagrin::roflt: Quote
lolka75 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 najlepszy sposob na nichciane koty w wyrku to klasc na kolder folie...albo jakis szeleszczacy material jeszcze inna opcja to spryskac wyrko odstraszaczem dla kotow...jest cos takiego w zoologach a co do snu.... Wasia tylko pilas czy cos jeszxcze palilas?:evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 haha nic nie paliłam :evil_lol: noo a jakbym położyła folię na łóżko to dopiero by się działo - zero spania tylko skakanie i chowanie się pod folią i szeleszczenie - przecież to najlepsza kocia zabawa :evil_lol: Quote
eria Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Nooo sen to miałaś genialny!!! :evil_lol::evil_lol: Ale tej płytki to nie zazdroszczę :shake: Oby to zawiadomienie szefa łagodnie przeszło....... Quote
Recommended Posts