Vectra Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 biochemia urody , koleżanko Wasiu :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Vectra napisał(a):biochemia urody , koleżanko Wasiu :diabloti: dupa dupa dupa - obraziłam się już na biochemię - kremu od nich nie mogę bo mi wyszły... tzn koleżance wyszły parchy, a pozostałe wcale nie działają - wysuszyła się kolezance skóra i zrobiła się zmarszczka :shake: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='malawaszka']proszę mi polecić jakiś DOBRY krem przeciwzmarszczkowy dla alergików, którzy dostają parchów po prawie wszystkim - oczywiście to nie dla mnie, tylko KOLEŻANKA mnie prosiła, zebym Was zapytała :grins: własnie się posmarowała próbką kremu firmy Bioderma i spuchła :angryy: [FONT=Arial]ale jak spuchła to zmarchy zniknąwszy :diabloti::evil_lol: ja teraz tylko Perfecty używam ...nic mi sie po nich nie dzieje [/FONT] Quote
lolka75 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ja tyyyyylko yves rocher:multi:...sa swietne, tanie a najwazniejsze roslinne i nie testowane na bydleciach:loveu:........... a w dodatku rewelacyjnie pachna i sa dostepne przez neta:multi: Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale jak spuchła to zmarchy zniknąwszy :diabloti::evil_lol: ja teraz tylko Perfecty używam ...nic mi sie po nich nie dzieje [/FONT] bardzo śmieszne :mad: Perfecta to Dax Cosmetics tak? [quote name='lolka75']ja tyyyyylko yves rocher:multi:...sa swietne, tanie a najwazniejsze roslinne i nie testowane na bydleciach:loveu:........... a w dodatku rewelacyjnie pachna i sa dostepne przez neta:multi: o patrz nie pomyślałam o nich - ja uzywam od lat wody toaletowej YR zielona harbata czasem bambusik i uwielbiam je :loveu: Quote
lolka75 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 malawaszka napisał(a):bardzo śmieszne :mad: o patrz nie pomyślałam o nich - ja uzywam od lat wody toaletowej YR zielona harbata czasem bambusik i uwielbiam je :loveu: ja raz w miesiacu robie zamowienie w yves rocher na okolo 40 jewro i mam wsio: do kapieli, szampony, kremy do ryja, plyny pod prysznic, nawet czasem cos do pokolorowania paszczy:roll: uwielbiam yves:multi: a bambus to nasz najulubienszy we wszystkim:loveu: Quote
zerduszko Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='lolka75']ja tyyyyylko yves rocher:multi:...sa swietne, tanie a najwazniejsze roslinne i nie testowane na bydleciach:loveu:........... a w dodatku rewelacyjnie pachna i sa dostepne przez neta:multi: A to podobno nie jest prawda :roll: Quote
lolka75 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 zerduszko napisał(a):A to podobno nie jest prawda :roll: do wszystkiego sie mozna przyczepic.... ale akurat ta firma bardzo dba o srodowisko i zwierzeta. Nawet w sklepach stacjonarnych tej firmy nie dostaniesz plastikowej reklamowki. jesli nie mozna wierzyc ich zapewnieniom .... to takze nie mozna wierzyc nikomu:roll:. Kazdemu mozna cos zarzucic. Do kazdego swie przyczepic. Mozna podjechac greenpe:ace ze stosuje zbyt radykalne metody, wspa ze zbyt zorganizowana i za duzo kasy idzie na biurokracje a nie na zwierzaki. Ale mozna tez sprobowac zaufac a nie po polsku zawsze narzekac. Ja wierze ze oni sa szczerzy i prosze swoja malkontencje zostawic sobie:-( Quote
zerduszko Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 lolka75 napisał(a): Ja wierze ze oni sa szczerzy i prosze swoja malkontencje zostawic sobie:-( :question: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Arial]yes Perfecta Dax Cosmetix Latem były YR wody toaletowe w promocji za 30kilka zł ...kupiłam Magdzie i moją mi mama podebrała ...jak poszłam kupić za kilka dni to były już drogie [/FONT] Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Arial]a ja sie przyznam szczerze ...że jak mi sie jakiś zapach podoba to niestety nie patrze testowane czy nie ... trudno ...życie ...chamówa taka jestem [/FONT] Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]yes Perfecta Dax Cosmetix Latem były YR wody toaletowe w promocji za 30kilka zł ...kupiłam Magdzie i moją mi mama podebrała ...jak poszłam kupić za kilka dni to były już drogie [/FONT] hihi oni często mają takie "promocje" i ja tylko wtedy kupuję :lol: Quote
lolka75 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 zerduszko napisał(a)::question: ale ze co? masz jakies dowody na to ze oni testuja na zwierzetach chociaz deklaruja ze nie? czy to kolejne "podobno"? w takich sytuacjach czlowiek naprawde boi sie wierzyc w cokolwiek bo zaraz znajdzie sie ktos kto powie ze "podobno" cos jest nie tak to sie wlasnie nazywa malkontenctwo...ciagle narzekanie i ciagle negatywne myslenie. w calym paskudnym swiecie pelnym okropnych bestialskich ludzi chce sie jednak znalezc przystan, ktora da pewien spokoj duszy. Prosze Cie zerduszko jesli masz jakies dowody lub materiualy na poparcie swojego postu to prosze przyslij mi je. Chce to zobaczyc...bardzo chce:roll: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='malawaszka']hihi oni często mają takie "promocje" i ja tylko wtedy kupuję :lol: [FONT=Arial] nio ...w Rossmanie :evil_lol:[/FONT] Quote
lolka75 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a ja sie przyznam szczerze ...że jak mi sie jakiś zapach podoba to niestety nie patrze testowane czy nie ... trudno ...życie ...chamówa taka jestem [/FONT] ja nigdy nie patrzylam na testowanie dopuki (dopoki) nie zobaczylam krolika mojej kumpeli adoptowanego z laboratorium. Mial wypalone galki oczne.... szamponami..... dlatego teraz zwracam uwage..... sukalam dlugo az znalazlam yves rocher... i dlatego chce bronic tego w co wierze..... chociaz malo mi brakuje zeby przestac wierzyc w cokolwiek:-( Quote
zerduszko Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 lolka75 napisał(a):Prosze Cie zerduszko jesli masz jakies dowody lub materiualy na poparcie swojego postu to prosze przyslij mi je. Jeśli naprawdę Cię to interesuje, to mogę poszukać. W swojej naiwności myślałam, że będzie to cenna informacja dla Ciebie, skoro jesteś tematem zainteresowana... ale widzę, że Ciebie interesuje tylko, żeby Ci ktoś spokojnej przystani nie zburzył :shake: najlepiej takiemu śmiałkowi posłodzić troszkę. Poza tym od takich uwag jest pw. Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='lolka75']ja nigdy nie patrzylam na testowanie dopuki (dopoki) nie zobaczylam krolika mojej kumpeli adoptowanego z laboratorium. Mial wypalone galki oczne.... szamponami..... dlatego teraz zwracam uwage..... sukalam dlugo az znalazlam yves rocher... i dlatego chce bronic tego w co wierze..... chociaz malo mi brakuje zeby przestac wierzyc w cokolwiek:-( [FONT=Arial]Loluś ...ja to chyba w nic już nie wierze ... nie dość ze wsio z każdej trony mnie zawodzi to na dodatek człowiekiem małej wiary jestem :shake:[/FONT] Quote
Cola Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ...a początek był taki niewinny :roll: krem przeciwzmarszczkowy, który zadziałał jak botox :evil_lol: Quote
lolka75 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 zerduszko napisał(a):Jeśli naprawdę Cię to interesuje, to mogę poszukać. W swojej naiwności myślałam, że będzie to cenna informacja dla Ciebie, skoro jesteś tematem zainteresowana... ale widzę, że Ciebie interesuje tylko, żeby Ci ktoś spokojnej przystani nie zburzył :shake: najlepiej takiemu śmiałkowi posłodzić troszkę. Poza tym od takich uwag jest pw. malo cenne informacja ktora mowi ze cos jest "podobno" jesli nie masz dowodow ze tak naprawde jest.... a ze musisz dopiero poszukac to tylko swiadczy o tym jak wartosciowa i prawdziwa jest ta informacja edit no i mozesz burzyc spokojna przystan naiwnosci jesli masz dowody..... ale malkontenckie "podobno" dziala na mnie jak plachta na byka Quote
Maga100 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='malawaszka']proszę mi polecić jakiś DOBRY krem przeciwzmarszczkowy Botox :diabloti: wszystko inne to pic :diabloti: Quote
lolka75 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Loluś ...ja to chyba w nic już nie wierze ... nie dość ze wsio z każdej trony mnie zawodzi to na dodatek człowiekiem małej wiary jestem :shake:[/FONT] Ala ja tez juz w malo spraw wierze..... ale mam dziecko ktore chcialabym nauczyc zyc z otwartym umyslem a nie tylko narzekac co mieli w zwyczaju moi bliscy i znajomi. Moj syn nie umyje rak mydlem nieznanego pochodzenia.... widzial krolika i plakal pol nocy. Ja wiem ze kazdy ma prawo powiedziec co mysli...ale musi to tez udowodnic w jakikolwiek sposob.ja nie jestem rewolucjonistka-aktywistka.... ale wpienia mnie warczenie na wszystko co jednak moze okazac sie dobre, tylko dlatego ze chcialo mi sie napisac post przeciwko tej firmie ktorej nie uzywa. Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Maga100']Botox :diabloti: wszystko inne to pic :diabloti: ciąża :cool1: kremem można nazwać no wiesz przyczyne ciąży :cool1: Quote
asher Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 dbsst napisał(a):kremem można nazwać no wiesz przyczyne ciąży :cool1:A jak stosować ten krem, żeby zadziałał przeciwzmarszczkowo. Zewnętrznie? Dosustnie? W jakich dawkach? I czy ma być z jakiegoś konkretnego źródła? :niewiem: Quote
lolka75 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ale omijacie konkretna nazwe przyczyny ciazy:roll::shake: zaraz przyjdzie Wasia i nazwie rzeczy po imieniu jak to zrobila w przypadku pochwy i sluzu:diabloti: Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 dbsst napisał(a):ciąża :cool1: kremem można nazwać no wiesz przyczyne ciąży :cool1: ale za to skutek/efekt ciąży działa już zupełnie przeciwnie więc ten sposób mnie nie interesuje :evil_lol: Quote
Recommended Posts