Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka75']ale omijacie konkretna nazwe przyczyny ciazy:roll::shake:

zaraz przyjdzie Wasia i nazwie rzeczy po imieniu jak to zrobila w przypadku pochwy i sluzu:diabloti:SPERMA SPERMA SPERMA
Zadowolona? :diabloti:

A zaraz przyjdzie Debe i powie, że wcale nie o to chodziło :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
A jak stosować ten krem, żeby zadziałał przeciwzmarszczkowo. Zewnętrznie? Dosustnie? W jakich dawkach? I czy ma być z jakiegoś konkretnego źródła? :niewiem:

stostowac dopochwowo aż będzie skutek - ciąża :evil_lol:

lolka75 napisał(a):
ale omijacie konkretna nazwe przyczyny ciazy:roll::shake:

zaraz przyjdzie Wasia i nazwie rzeczy po imieniu jak to zrobila w przypadku pochwy i sluzu:diabloti:

nie chciałam tu wyjść przed szereg ale jak widzę Wasię to............

malawaszka napisał(a):
ale za to skutek/efekt ciąży działa już zupełnie przeciwnie więc ten sposób mnie nie interesuje :evil_lol:

ciąża działa przeciwzmarszczkowo co jest potem nie wiem.........

Posted

[quote name='asher']SPERMA SPERMA SPERMA
Zadowolona? :diabloti:

a fuj...tfu....a kysz..... berety wloz!!!!:shake:
zeby tak na publicznym forum:shake:
:multi::multi::multi::diabloti::multi:

Posted

[quote name='dbsst']

ciąża działa przeciwzmarszczkowo co jest potem nie wiem.........

[FONT=Arial]potem są zmarchy , wory pod okami i rozstępy na całym ciele :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]
jedynym wyjściem jest ..... kolejna ciąża:diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']a fuj...tfu....a kysz..... berety wloz!!!!:shake:
zeby tak na publicznym forum:shake:
:multi::multi::multi::diabloti::multi:

[quote name='asher']Rozstępy, obwisłe cycki i wory pod oczami? :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]potem są zmarchy , wory pod okami i rozstępy na całym ciele :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]
[/FONT]

[quote name='lolka75']obwisle cycki potwierdzam:shake::cry::nonono2:

dziewczyny buło pytanie o przeciwzmarszczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i że niby cycki cycuszki będą mi się miedzy kolanami majtać :crazyeye::placz::placz::placz::placz:

TZcie CO TY MI ZROBIŁEŚ :placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]potem są zmarchy , wory pod okami i rozstępy na całym ciele :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]
[/FONT]

hahaha i kolejna i kolejna i kolejna :roflt: hahaha leżę i kwiczę hahaha wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]jedynym wyjściem jest ..... kolejna ciąża:diabloti::evil_lol:[/FONT]
I tak do menopauzy :crazyeye:
BTW, czy nadal po iluś tam sztukach dostaje się medal od prezydenta? :hmmmm:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha i kolejna i kolejna i kolejna :roflt: hahaha leżę i kwiczę hahaha wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czyli ćwiczysz to się chwali ale nie śmiej sie buhahah tylko phi phi wtedy nie będziesz miała zmarszczek mimicznych :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha i kolejna i kolejna i kolejna :roflt: hahaha leżę i kwiczę hahaha wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]TZ mnie z powrotem z lapkiem do qchni wygonił ... :roflt:

wytrzymał tylko 1 wieczór ze mną :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]tak i potem będzie afrykański typ urody :diabloti:
wargi do piersi
piersi do wargi
wargi do kolan :diabloti:
[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='malawaszka']to był taki drobiażdżek marginalny zupełnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a czyli my tak ogólnie o urodzie..........
to w ciąży brzuch wystaje jak u piwosza :roll::diabloti:

[quote name='asher']I tak do menopauzy :crazyeye:

matko i córko ześlij mi tą mędrąpauzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i ten medal ten prezydent przypina w ta dyndającą pierś ktorą można się obwiązać :cool1:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]TZ mnie z powrotem z lapkiem do qchni wygonił ... :roflt:

[/FONT]
pewnie prze te wdzięki po tych twoich ciążach murzyńskie urody :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']czyli ćwiczysz to się chwali ale nie śmiej sie buhahah tylko phi phi wtedy nie będziesz miała zmarszczek mimicznych :diabloti:

to muszę nie zaglądać na dogo - wtedy nie będę miała zmarszczek mimicznych :evil_lol:

[quote name='asher']I tak do menopauzy :crazyeye:

jak to? :crazyeye:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]TZ mnie z powrotem z lapkiem do qchni wygonił ... :roflt:

[/FONT]

hahaha J nie ma więc dziś mogę do woli rechotać bez obaw o to, że zaraz pojawią się moje ukochane pytania z czego się śmieję bo zapewne nie moja praca mgr tak mnie bawi :diabloti::mad:

Posted

[quote name='dbsst']pewnie prze te wdzięki po tych twoich ciążach murzyńskie urody :diabloti:

[FONT=Arial]:mad:.... no własnie szkopuł w tym że ciąża była 1 :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']
a czyli my tak ogólnie o urodzie..........
to w ciąży brzuch wystaje jak u piwosza :roll::diabloti:

czyli nic nadzwyczajnego :evil_lol:

matko i córko ześlij mi tą mędrąpauzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i ten medal ten prezydent przypina w ta dyndającą pierś ktorą można się obwiązać :cool1:

phi phi phi debe idź Ty już spac bo mi się zmarszczki pogłębiają :roflt:

Posted

[quote name='asher']BTW, czy nadal po iluś tam sztukach dostaje się medal od prezydenta? :hmmmm:

a marzysz o medalu czy o prezydencie? :cool3:

[quote name='dbsst']i ten medal ten prezydent przypina w ta dyndającą pierś ktorą można się obwiązać :cool1:

albo którą możesz sobie zarzucić na plecy :cool1:
albo wokół szyi jak szalik :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']a marzysz o medalu czy o prezydencie? :cool3:A co, psychoanalizę chcesz mi zrobić? :eviltong:
Poza tym okazało się, że medal dostaje się od ministra obrony narodowej :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='malawaszka']to muszę nie zaglądać na dogo - wtedy nie będę miała zmarszczek mimicznych :evil_lol:
ale dg bez ciebie popadnie w zapomnienie :diabloti:
zawsze jak do ciebie zaglądam odbija mi palma :diabloti:

[quote name='malawaszka']

hahaha J nie ma więc dziś mogę do woli rechotać bez obaw o to, że zaraz pojawią się moje ukochane pytania z czego się śmieję bo zapewne nie moja praca mgr tak mnie bawi :diabloti::mad:

dlatego dzis się śmieje w duchu czyli phi phi - mam juz dość opowiadania tekstów ktorych nikt nie rozumie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='asher']Taki piercing? :evil_lol:

o ten pomysł podsuńmy Klockowej :evil_lol: niech P. przebiera się za prezydenta i wali z igły w cycuszki :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:mad:.... no własnie szkopuł w tym że ciąża była 1 :diabloti:[/FONT]

ale za to jaka :cool1::loveu:

[quote name='malawaszka']phi phi phi debe idź Ty już spac bo mi się zmarszczki pogłębiają :roflt:
za 20 minut biore tabletke ktora odmóżdży mnie do 6 a o 6 biorę ta sama tabletkę i jak tak dalej pójdzie to mój mózg będzie mieć konstsencję wodorostu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i to nie są psychotropy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: