malawaszka Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] ponoć nieplanowane najbardziej kochane :diabloti: :grins:[/FONT] i bezstresowo - co ma być to będzie :lol: Quote
Vectra Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 malawaszka napisał(a):dziękuję za rady, póki co ciązy nie planuję mimo wszystko :evil_lol: moi rodzice też mnie nie planowali :diabloti: czasami mi to wypominają :roll: :evil_lol: :evil_lol: że ich życie mogło by być tak cudowne i spokojne .. :cool1: ale wtedy co to za życie ? ? :niewiem: :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Vectra']moi rodzice też mnie nie planowali :diabloti: czasami mi to wypominają :roll: :evil_lol: :evil_lol: że ich życie mogło by być tak cudowne i spokojne .. :cool1: ale wtedy co to za życie ? ? :niewiem: :diabloti: moi rodzice też byli przeszczęśliwi :evil_lol: Tym bardziej, ze właśnie całkiem niedawno wyrwali się z domu, na studia do innego miasta i miało być wino, śpiew i fun :diabloti: A pojawiłam się ja, cudowna istotka :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Vectra']moi rodzice też mnie nie planowali :diabloti: czasami mi to wypominają :roll: :evil_lol: :evil_lol: że ich życie mogło by być tak cudowne i spokojne .. :cool1: ale wtedy co to za życie ? ? :niewiem: :diabloti: [FONT=Arial]a Mnie sobie zaplanowali w ramach pewnej rekompensaty :roll:oj jak bardzo się cieszyli jak dawałam im popali[/FONT][FONT=Arial]ć :loveu:a siostra była taka grzeczna :loveu:[/FONT] Quote
zerduszko Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Maga100']o to, to! Utnij rękę i zajdź w ciążę! :p O co chodzi z tą ciążą?? Aż tak MWaszki nie lubisz? :diabloti: Quote
Cola Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Maga100']zawsze możesz zajść w ciążę i siedzieć na L4, a potem na macierzyńskim :grins: Teraz to modne :diabloti: Ty masz działalność? To dużo dostaniesz z ZUSu :p Starczy ci na wszystko i jeszcze ci zostanie :p o to, to :cool3: posiedzisz w domku, odpoczniesz...a jak nie będziesz miała nastroju, to zawsze możesz nakrzyczeć na TZ, że wrócił z pracy i nie ma obiadu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='malawaszka']dziękuję za rady, póki co ciązy nie planuję mimo wszystko :evil_lol: ale dlaczego NIE?? zobaczysz, będzie fajnie :diabloti: Quote
dbsst Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] ponoć nieplanowane najbardziej kochane :diabloti: :grins:[/FONT] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::errrr::errrr::errrr: Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='dbsst']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::errrr::errrr::errrr: [FONT=Arial]ja tam nie wiem z czego rżysz :diabloti::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]a Waszka nam potem powie jak zaskoczy [/FONT]:p Quote
weszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Z tym snem to całkiem ci się w główci pomieszało :evil_lol: Ale foty kotów obłędnie piękne :-o:loveu::loveu: Quote
LeCoyotte Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 malawaszka napisał(a):No niestety - wczoraj wypróbowałam IsoBustera, badcopy pro i jeszcze jeden polecany w sieci i żaden nie dał rady - wygląda na to, że płyta się źle nagrała :placz::placz::placz: i nie da się odzyskać czegoś czego na niej nie ma... szlag by to - a to nie do mgr bo to jakoś bym przeżyła - to do pracy mojej :hmmmm: zawodowej... :shake: mam nauczkę oj mam i to bolesną i kto wie czy niekosztowną... Waszko próbowałaś skorzystać z usług profesjonalnych firm zajmujących się odzyskiwaniem danych? Oni mają odpowiedni sprzęt, nie jakieś tam IsoBustery, i w większości przypadków jest to możliwe. Jeszcze możesz spróbować odczytać płytkę w innych komputerach. Czasem tak jest, że starsze płyty są nieczytelne w nowych napędach i na odwrót. Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 próbowałam na starym kompie, ale lipa z tego... wszelkie znaki mówią, że na płytę się nie nagrało wszystko po prostu... te programy odzyskały np mapę - ale jest jej tylko kawałek a reszta czarna :niewiem: pewnie spróbuję gdzieś pokazać tą płytę żeby fachowiec obejrzał - tylko ciekawe ile to kosztuje takie zdiagnozowanie czy coś się da zrobić? Quote
dbsst Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ja tam nie wiem z czego rżysz :diabloti::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]a Waszka nam potem powie jak zaskoczy [/FONT]:p myślisz, ze powie :diabloti: Witaj Waszko :loveu: Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 zapraszam na następny bazarek - świetne ksiązki od Asher http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-jakich-jeszcze-nie-bylo-na-tymczasy-u-missieek-sznupke-do-20-11-a-173438/ Quote
Kama & Diana Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Śliczy piesek.. Pozdrawiam i zapraszam do kompentowania Diany.. Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Kama & Diana napisał(a):Śliczy piesek.. Pozdrawiam i zapraszam do kompentowania Diany.. który śliczny? :hmmmm: co mam Dianie zrobić? :niewiem: :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 malawaszka napisał(a):który śliczny? :hmmmm: co mam Dianie zrobić? :niewiem: :evil_lol: jesteś niegrzeczna :shake: :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 czemu niegrzeczna? ja tylko chciałabym się dokładnie dowiedzieć który z moich piesków jest śliczny oraz co mam zrobić Dianie :p Quote
Cola Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 dbsst napisał(a):myślisz, ze powie :diabloti: myślę, że nie powie :diabloti: będzie się wstydziła przyznać, że tak się zarzekała i wpadła :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Cola napisał(a):myślę, że nie powie :diabloti: będzie się wstydziła przyznać, że tak się zarzekała i wpadła :diabloti: :evil_lol::evil_lol: a gdzie ja się zarzekam??!! ja tylko mówię, że co ma być to będzie - jak będzie to będzie, jak nie będzie to nie będzie :eviltong::diabloti: Quote
Maga100 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='malawaszka']który śliczny? :hmmmm: co mam Dianie zrobić? :niewiem: :evil_lol: [quote name='Vectra']jesteś niegrzeczna :shake: zgadzam się z Vectrunią :p:diabloti: A jak już się dowiesz, co masz zrobić Dianie, to zdradź i nam :evil_lol: [quote name='malawaszka'] jak będzie to będzie, jak nie będzie to nie będzie :eviltong::diabloti: hmm, oto myśl wzniosła i wielka prawda życiowa :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Maga100'] hmm, oto myśl wzniosła i wielka prawda życiowa :diabloti: ta myśl to cała ja - wielka i wzniosła :grins: Quote
asher Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Maga100']moi rodzice też byli przeszczęśliwi :evil_lol: Tym bardziej, ze właśnie całkiem niedawno wyrwali się z domu, na studia do innego miasta i miało być wino, śpiew i fun :diabloti: A pojawiłam się ja, cudowna istotka :loveu::loveu::loveu:A ty też pomieszkiwałaś kątem w akademiku i waletowałaś na studenckich stancjach i byłaś podrzucana pierwszej lepszej koleżance, jak mamunia musiała wejść na egzamin? Boszzzz, do dziś pamiętam to uczucie osamotnienia w wielkich i zimnych korytarzach Collegium Novum... :shake: No i jeszcze jedno, moja mama wygląda jak moja siostra, na szczęście starsza siostra, ale, kurde, jednak :mad: Wielka Waszko, ponieważ cię lubię, to ci powiem wzniośle: spadaj z dogo! :diabloti: BTW, czy wy też nie możecie uwierzyć, że jutro trzeba iść do pracy? :roll: Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 już mnie tu nie ma... dostałam dzis maila z zapytaniem o małą kotę - poryczałam się :lol: a taka podrzucana była moja siostra hahaha :evil_lol: ja za to byłam podstępem przez moją mamę napoczęta :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='malawaszka']już mnie tu nie ma... dostałam dzis maila z zapytaniem o małą kotę - poryczałam się :lol: a taka podrzucana była moja siostra hahaha :evil_lol: ja za to byłam podstępem przez moją mamę napoczęta :evil_lol: [FONT=Arial]aaaaa teraz ty nie chcesz sie dać wziąć na podstęp :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cze planowani i nie planowani:loveu::loveu: Ja ponoc byłam zaplanowana, ale śmiem w to wątpić:roll::cool1: Quote
Recommended Posts