Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']A ty też pomieszkiwałaś kątem w akademiku i waletowałaś na studenckich stancjach i byłaś podrzucana pierwszej lepszej koleżance, jak mamunia musiała wejść na egzamin? Boszzzz, do dziś pamiętam to uczucie osamotnienia w wielkich i zimnych korytarzach Collegium Novum... :shake: No i jeszcze jedno, moja mama wygląda jak moja siostra, na szczęście starsza siostra, ale, kurde, jednak :mad:

gorzej :roll:
Jeszcze musiałam chodzić na imprezy studenckie, bo nie było komu mnie zostawić :cool1: Bo wszyscy byli na imprezie :evil_lol:
Podczas wykładów spałam samotnie na uczelnianym krytarzu (Uniwersytet Mikołaja Kopernika :diabloti:), skazana na doglądanie co chwila przez inną studentkę :cool1: O, biedna ja :diabloti:

A poniżej.... kinder party z okazji ukończenia przeze mnie roczku :diabloti: Jak widać, dużo moich rownieśników rodzice zaprosili :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

PS tak, tak, wiem, że to nie moja galeria, ale - Waszko - powinnaś być dumna :diabloti:

Posted

No masz, a mnie nie zabierali na imprezy :mad: Za to doskonale pamiętam różne spontaniczne kinder party na korytarzach akademika, sporo wtedy było w krakowskim Piaście studenckiego przychówku, nawet żłobek mieli :evil_lol:

Posted

nie no ależ nie krępuj się Madziu :loveu::loveu::loveu: fajne sa takie foty :lol: a ja nie mam takich :angryy: moja siostra ma - a ja nie mam - i uwaga wytłumaczenie rodziców kiedy robię im wyrzuty: "bo jak byłyście już dwie to nie było czasu robić tylu zdjęć" :mdleje: nosz urwa mać i mam raptem kilka zdjęć jak byłam mała... :mad::placz:

Posted

o patrz jaka sprawiedliwość , ja mam od pyty fotek , a moja siostra kilka , a ona starsza i to o 8 lat :diabloti:
i ona mnie za to nie lubi i mówi do mnie - wyskrobku - zupełnie nie wiem czemu :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
o patrz jaka sprawiedliwość , ja mam od pyty fotek , a moja siostra kilka , a ona starsza i to o 8 lat :diabloti:
i ona mnie za to nie lubi i mówi do mnie - wyskrobku - zupełnie nie wiem czemu :evil_lol:

nooo bo jak Ty byłaś mała to aparaty dopiero sie pojawiały na świecie, a jak Twoja siostra była mała to jeszcze ich nie było :errrr: natomiast moi rodzice nie mogą mieć takiego wytłumaczenia bo przeciez to było tak niedawno :stormy-sad:

Posted

niemniej , w 2010 roku , już 15 marca będę stać pod domem mojej siostry by o 12 w nocy , grać , tańczyć i śpiewać - w końcu 40 lat kończy sie raz w życiu nie ? :evil_lol:
ja jako dobra siostra , kochana i troskliwa - jestem zmuszona jej o tej dacie i liczbie przypomnieć ... ona taka skromna i mówi że jak spróbuje to mnie zabije :diabloti: i bym zapomniała o jej urodzinach ... ale cóż by ze mnie była za cudowna siostra ? jak bym mogła zapomnieć o jej urodzinach ? przecież to takie miłe , że ktoś pamięta nie ?

Posted

malawaszka napisał(a):
aaahaaa i zapomniałabym się pochwalić - dziś ruszyło nasze własciwe ogrzewanie domu :loveu::multi: działa!!!! mamy ciepełko z ziemi :laola:

znaczy darmochę tak ? :diabloti:

u mnie sezon grzewczy już dawno rozpoczęty , teraz czekamy na owoc tego ciepła , w postaci rachunku za gaz :placz: :placz: ale jak rachunek przychodzi to i bez grzania jest gorąco :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
znaczy darmochę tak ? :diabloti:

u mnie sezon grzewczy już dawno rozpoczęty , teraz czekamy na owoc tego ciepła , w postaci rachunku za gaz :placz: :placz: ale jak rachunek przychodzi to i bez grzania jest gorąco :evil_lol:

no nie tak całkiem darmochę bo pompa jest na prund :cool3: ale i tak taniej jest niż gaz itd - a jaką mamy śliczną czyściutką "kotłownię" :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):

a jak zabija to po cichu :evil_lol: ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo z hukiem :diabloti:

a ja siecieszę bo do dziś ogrzewaliśmy cały dom jednym kominkiem - codziennie przechodzę z psami koło składziku drewna - matko jak to się tam kurczyło :-o

Posted

kominek zły nie jest , jak prąd wyłącza , to nadal masz ciepło - ja nie mam wtedy NIC
gaz w kuchence , pod warunkiem , że są zapałki lub zapalniczka :evil_lol:

ale powiem uczciwie , że po przeprowadzce z bloku do domu .. brakowało mi centralnego ogrzewania .. jednak jest inne i to bardzo inne .. teraz jak jadę do rodziców czy teściów ew do kogoś kto ma centralne , to umieram z gorąca i suchoty powietrza :mdleje:
kominka szkoda że nie mam .. lubię bardzo gapić się w ogień , lubie ten zapach .. ale kiedyś się dorobię ;) przynajmniej mam taką perspektywę i szanse , bo w bloku na 6 piętrze w centrum warszawy - na pewno by nie było szansy i marzeń :evil_lol: No i to piekielne centralne :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
"bo jak byłyście już dwie to nie było czasu robić tylu zdjęć" :mdleje:

Zapodaj sobie dwójkę, to pogadamy :eviltong: Chociaż, zawsze można przywiązać do kaloryfera i cykać..
Ja nawet odkąd mam 2 psy, to nie mam jak i kiedy robić zdjęć ;)

Posted

Vectra napisał(a):
kominek zły nie jest , jak prąd wyłącza , to nadal masz ciepło - ja nie mam wtedy NIC
gaz w kuchence , pod warunkiem , że są zapałki lub zapalniczka :evil_lol:

ale powiem uczciwie , że po przeprowadzce z bloku do domu .. brakowało mi centralnego ogrzewania .. jednak jest inne i to bardzo inne .. teraz jak jadę do rodziców czy teściów ew do kogoś kto ma centralne , to umieram z gorąca i suchoty powietrza :mdleje:
kominka szkoda że nie mam .. lubię bardzo gapić się w ogień , lubie ten zapach .. ale kiedyś się dorobię ;) przynajmniej mam taką perspektywę i szanse , bo w bloku na 6 piętrze w centrum warszawy - na pewno by nie było szansy i marzeń :evil_lol: No i to piekielne centralne :mad:

no mnie nie brakuje centralnego ogrzewania :lol: anie nie brakuje mi wiatru spod parapetu mimo wymienionych okien :lol: NICZEGO mi stamtąd nie brakuje :loveu:
Kominek jest fajoski - ja też się w końcu dorobię swojego bo ten co nas ogrzewał to u rodziców :roll:

zerduszko napisał(a):
Zapodaj sobie dwójkę, to pogadamy :eviltong: Chociaż, zawsze można przywiązać do kaloryfera i cykać..
Ja nawet odkąd mam 2 psy, to nie mam jak i kiedy robić zdjęć ;)

cieniara :diabloti: ja mam dwa psy, trzy koty, po domu śmiga dwoje dzieci i robię in miliony fot :p

weszka napisał(a):
Poczytałam i jestem na bieżunco z wsiowym życiem ;) Kominka bardzo zazdraszczam... to strasznie fajna sprawa.

nie zazdraszczaj moim rodzicom :lol:

a dziś wyjeżdżam... nie bedzie mnie do niedzieli i umrę z niepokoju o psy i koty... ależ entuzjastycznie podchodzę do wyjazdu - niech mnie drzwi ścisną...

Posted

malawaszka napisał(a):

cieniara :diabloti: ja mam dwa psy, trzy koty, po domu śmiga dwoje dzieci i robię in miliony fot :p

No Ty to masz aparat, a ja małpkę :eviltong: Poza tym: kiedy Ci Luna ostatnio dała nogę :diabloti:

Posted

zerduszko napisał(a):
No Ty to masz aparat, a ja małpkę :eviltong: Poza tym: kiedy Ci Luna ostatnio dała nogę :diabloti:

HA! ani razu (tfu tfu odpukać!!!) - wychodzimy na spacery, nie ma łażenia samopas po podwórku to nie ma możliwości dania nogi :cool1:

no a ja jednak nie jadę nigdzie :lol:

Posted

proszę mi polecić jakiś DOBRY krem przeciwzmarszczkowy dla alergików, którzy dostają parchów po prawie wszystkim - oczywiście to nie dla mnie, tylko KOLEŻANKA mnie prosiła, zebym Was zapytała :grins:
własnie się posmarowała próbką kremu firmy Bioderma i spuchła :angryy: