Alicja Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='malawaszka']no Oliwia dođ wzrođnita jak na swj wiek + wyrostowo i gadkowo te + cyasem jak pryzjad ynajmo siostry y dyiecmi to syok jakie one rne sa + tamte takie dyidyiusie jesycye hahah ale mam nadyieje, ye same nie kastrowaz :evil_lol: [FONT=Arial] :stupid:.......:evil_lol:[/FONT] Quote
Cola Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='malawaszka']nie zasnę... :roll: :crazyeye:poniosło Cię deczko :evil_lol: 4,5 :cool3: ja też jestem w szoku za kazdym razem jak mi coś odpowie na co sama bym nie wpadła - uczeń przerasta mistrza w wieku 4,5 roku :roflt: :hmmmm: Iguana urodzona 6 lutego więc niebawem 9 miesięcy :mdleje:[/QUOTE] i jak? udało się zasnąć, choć na chwilkę? :razz: :crazyeye: przecież tak całkiem niedawno oglądałam zdjęcia malutkiej Oliwki...a tu już taka panna i pojawiła się jej sobowtórka....czemu te dzieci tak szybko rosną :niewiem: aż tak długo przecież mnie nie było :roll: [quote name='dbsst']może sprzedasz nam kilka tekstów jestem ciekawa jak uczeń mistrza się umie odgryźć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to do łatwych nie należy :evil_lol::evil_lol: miaaauu:cool3:[/QUOTE] ja też, ja też jestem bardzo ciekawa :multi: napisz jakiś tekst :evil_lol: [quote name='malawaszka']no Oliwia dođ wzrođnita jak na swj wiek + wyrostowo i gadkowo te + cyasem jak pryzjad ynajmo siostry y dyiecmi to syok jakie one rne sa + tamte takie dyidyiusie jesycye hahah ale mam nadyieje, ye same nie kastrowaz :evil_lol:[/QUOTE] :stupid: czy :drinking:?? Quote
dbsst Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='zerduszko']Ale po mojej Młodej szczeniaki?? Nie polecam :shake: :eviltong:[/QUOTE] hahahaha ja poproszę sceniacki po kastrowanych rodzicach :lol::lol::lol: [quote name='malawaszka']no Oliwia dođ wzrođnita jak na swj wiek + wyrostowo i gadkowo te + cyasem jak pryzjad ynajmo siostry y dyiecmi to syok jakie one rne sa + tamte takie dyidyiusie jesycye hahah ale mam nadyieje, ye same nie kastrowaz :evil_lol:[/QUOTE] Maławaszko to po jakiemu bo ja nie rozumiem :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak tam pech dziewczyno :cool3: Quote
Maga100 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='malawaszka']no Oliwia dođ wzrođnita jak na swj wiek + wyrostowo i gadkowo te + cyasem jak pryzjad ynajmo siostry y dyiecmi to syok jakie one rne sa + tamte takie dyidyiusie jesycye hahah ale mam nadyieje, ye same nie kastrowaz :evil_lol: haha i to jest Waszka, którą znam :evil_lol: to po węgiersku? Nie chwaliłaś się :diabloti: Quote
AnkaG Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 No niezła gadka :roflt:Węgierski chyba nie ... może czeski? Quote
Doginka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='malawaszka']no Oliwia dođ wzrođnita jak na swj wiek + wyrostowo i gadkowo te + cyasem jak pryzjad ynajmo siostry y dyiecmi to syok jakie one rne sa + tamte takie dyidyiusie jesycye hahah ale mam nadyieje, ye same nie kastrowaz :evil_lol:[/QUOTE] Chińszczyzna:crazyeye: Ja proszę o tłumaczenie:mad::evil_lol::evil_lol: Jak kotecka?:razz: U mnie w domku grypka żołądkowa:placz: - moje dziewczątko zachorzało:placz: Quote
eria Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 najpierw pomyślałam czy nie przestawiło się po prostu y z z na klawiaturze jak to się czasem zdarza?:evil_lol: ale wnikliwiej patrząc - Wasia oszalała :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='eria']najpierw pomyślałam czy nie przestawiło się po prostu y z z na klawiaturze jak to się czasem zdarza?:evil_lol: ale wnikliwiej patrząc - Wasia oszalała :evil_lol:[/QUOTE] a właśnie że cos sie przystawiło :eviltong: Fifka już lepiej - jeszcze wczoraj mnie o palpitacje serca przyprawiła jak zrobiła qpe z krwią :shock: 1 listopad - wieczór - no przeciez weci siedzą w lecznicach i czekają na nas :mad: ale nie poddałam się panice :grins: jak zawsze zachowałam zimną krew bo poza tym Fifa była już zwawsza i apetyt dopisywał - dziś już prawie całkiem normalnie się zachowuje, cały dzień marudzi i próbuje się wymknąć na dwór, ale nie wypuszczę jeszcze - muszę widziec jaka będzie qpa - jak na złość dziś jeszcze nie było :roll: a mój pech? Oliwia stłukła ostatnią miseczkę moją zupową :lol: ciekawe co następne pójdzie... Quote
Doginka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='malawaszka']...a mój pech? Oliwia stłukła ostatnią miseczkę moją zupową :lol: ciekawe co następne pójdzie...[/QUOTE] O, teraz z głodu nam umrzesz:crazyeye::placz: Quote
Maga100 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='malawaszka'] jak zawsze zachowałam zimną krew :roflt: :roflt: :roflt: [quote name='malawaszka'] a mój pech? Oliwia stłukła ostatnią miseczkę moją zupową :lol: słuchaj, a czy Oliwia NA PEWNO nie jest twoim dzieckiem? :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Doginka']O, teraz z głodu nam umrzesz:crazyeye::placz: mam trochę zapasów do zużycia - myślę, ze na dłuższy czas starczą :evil_lol: [quote name='Maga100']:roflt: :roflt: :roflt: słuchaj, a czy Oliwia NA PEWNO nie jest twoim dzieckiem? :diabloti: myslisz, że powinnam zażądać badania DNA? sama się czasami nad tym zastanawiam :evil_lol: aha! wiecie, że nadal mam dwa psy? :cool3: dziś był piekny dzień na fotki - słońce itd nawet ciepło było, wybrałam się więc na spacer :loveu: i wybrałam się tak, że zdążyłam kawałek odejść od domu i co? i zaszło słońce :angryy::angryy::angryy: Quote
malawaszka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 najnowsze odkrycie archeologiczne - na śląsku odkryto świetnie zachowane szczątki dinozaura :p Quote
Doginka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Może i masz dużo zapasów, może i wystarczy ich na długo, ale w czym ty będziesz jadła, jak Ci Oliv zbiła ostatnią zupową miseczkę:crazyeye::diabloti:Umrzesz z głodu:placz:Juz teraz nie rozgrzejesz jelitek gorącą zupką z miseczki zupowej:diabloti::eviltong: Quote
Maga100 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='malawaszka'] twój przodek w prostej linii! :crazyeye: Zrób badania DNA :p Quote
AnkaG Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Będzie jadła w psich miskach :diabloti: wasiu jak zawsze podziwam za pełne opanowanie i hart ducha :diabloti: Lunka latająca booska - taka prawdziwa psia radość. :multi: Quote
zerduszko Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='AnkaG']wasiu jak zawsze podziwam za pełne opanowanie i hart ducha :diabloti:[/QUOTE] :roflt: A Luna w separacji z trymerem (czy z innym ustrojstwem) :eviltong: Quote
malawaszka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Maga100']twój przodek w prostej linii! :crazyeye: Zrób badania DNA :p zrobię badania DNA - z przodkiem też - zeby nie było wątpliwości - może ma jakiś majątek pokaźny :loveu: [quote name='AnkaG']Będzie jadła w psich miskach :diabloti: wasiu jak zawsze podziwam za pełne opanowanie i hart ducha :diabloti: Lunka latająca booska - taka prawdziwa psia radość. :multi: tak - w psich będę jadła - te są przynajmniej metalowe i się nie potłuką :cool1: [quote name='zerduszko']:roflt: A Luna w separacji z trymerem (czy z innym ustrojstwem) :eviltong: nie Luna - ja :p Quote
malawaszka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Vectra']to nie są psy :diabloti:[/QUOTE] są :boom: .......... Quote
Vectra Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='malawaszka']są :boom: ..........[/QUOTE] to gdzie mają jajka ? :eviltong: :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Vectra']to gdzie mają jajka ? :eviltong: :diabloti:[/QUOTE] w głowach - zamiast mózgu :diabloti: Quote
Vectra Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='malawaszka']w głowach - zamiast mózgu :diabloti:[/QUOTE] no w sumie się mówi , że niektórzy myślą zamiast mózgiem to jajami :diabloti: Quote
AnkaG Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Nie no Luniasta całkiem nieźle wygląda - żebyscie widziały moje stado. :diabloti: Ale już fryc umówiony. Quote
Recommended Posts