malawaszka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Vectra']no w sumie się mówi , że niektórzy myślą zamiast mózgiem to jajami :diabloti:[/QUOTE] otóż to :evil_lol: [quote name='AnkaG']Nie no Luniasta całkiem nieźle wygląda - żebyscie widziały moje stado. :diabloti: Ale już fryc umówiony.[/QUOTE] noo na zdjęciach nie widać jak Luna teraz wygląda... wzięłam się za czesanie łap... było wyrywanie niedotykalskich łapek, szarpanie, marudzenia, trzęsawki jakbym nie wiem co robiła tym grzebieniem więc wzięłam nożyczki i już nie ma patyczków, nasionek, listeczków, i miliona innych skarbów i wszyscy jesteśmy zadowoleni :diabloti: Quote
AnkaG Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dzisiaj dwie czesaliśmy. Najpierw wykapanie łap i brzucha natarcie olejikiem ułatwiającym rozczesywanie i ... przecinak do kołtunów ciągle w użyciu. Najwyzej pinczerki będą. U mnie Nuka tak wariuje - we dwójke z Miskiem czeszemy. Quote
Vectra Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 moich starych fosky , to Denis rewelacja , jak posążek stoi i się go czesze , strzyże .. on się nie rusza - ustwia się i stoi .. Tomasz :diabloti: czesze się , jedną cześć psa jednego dnia , w dwie osoby , kaganiec , kolczatka i łapka na muchy ... przywiązany do kaloryfera ... strzyżenie = zjedzenie mojego ojca :evil_lol: Quote
Doginka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ja swoje sznupeczki czeszę podwoziem do góry i jest ok:diabloti:Same jaja rozkładają do gilgania szczotą:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 a ja mam w nosie takie czesanie bo po co to komu taka męczarnia - ani mnie ani Lunie te włosy nie sa niezbędne :lol: wygląda teraz jak pancernik - na grzbiecie dłuższe i chude łapy :evil_lol: ale nie mam czasu się wziąć porzadnie zanią więc poczeka Quote
Doginka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Mówię Wam DOBRANOC, bo zaczęła się "Lista Szindlera"(jak się pisze Szindlera?:oops:) na jedynce;) Quote
Vectra Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Doginka']Mówię Wam DOBRANOC, bo zaczęła się "Lista Szindlera"(jak się pisze Szindlera?:oops:) na jedynce;)[/QUOTE] Lista Shindlera ;) piękny film , oglądałam z 5 razy :-( za każdym razem płakałam jak bóbr :oops: Quote
Alicja Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [FONT=Arial]:placz::placz::placz:zabiłaś smoka http://img405.imageshack.us/img405/8136/dsc0075oq.jpg[/FONT] Quote
Doginka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Vectra']Lista Shindlera ;) piękny film , oglądałam z 5 razy :-( za każdym razem płakałam jak bóbr :oops:[/QUOTE] dzięki, już teraz będę wiedziała:p Właśnie oglądam i bardzo mnie zaciekawił;) Quote
Maga100 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Vectra']Lista Shindlera ;) piękny film , oglądałam z 5 razy :-( za każdym razem płakałam jak bóbr :oops: a ja bym chciała wiedzieć, czemu zawsze dobre filmy są emitowane po nocach? :shake: A o 20.00 mamy atak seriali :cool1: Wytrzymałam do 24.00 i padłam :placz: Quote
Vectra Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Maga100']a ja bym chciała wiedzieć, czemu zawsze dobre filmy są emitowane po nocach? :shake: A o 20.00 mamy atak seriali :cool1: Wytrzymałam do 24.00 i padłam :placz: I błąd , powinny być takie filmy , emitowane po dobranocce .. to nasza historia ... Mam ten film , to Ci sprezentuje :cool3: Quote
malawaszka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Fifka zdaje się zdrowa... drugi dzień marudzi, że chce na dwór bo słonko świeci, futro za czyste, nuda w domu no bo ileż można spać i spać... byłam nieugięta bo chciałam zobaczyć qpę - takie moje nowe hobby :p byłam nieugięta... bo kot znalazł sposób, żebym nie chciała jej w domu dłużej więzić :mad: hatorrrr wypuścisz mnie albo... ...zbrzydnie Ci mój widok noo więc jak będzie :diabloti: poczekam jeszcze chwilę i znowu Ci pokażę co potrafi kot zamknięty w domu Quote
malawaszka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 i jeszcze i jeszcze widzę, że nie masz dość i jak będzie? :lilangel: Quote
Vectra Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 pastwisz się nad biednym kotkiem :placz: Quote
malawaszka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 no co Ty? nie poświęciłam mojej slicznej makaronowej firanki i zaraz potem Fifka poszła na upragnione słoneczko :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='malawaszka']no co Ty? nie poświęciłam mojej slicznej makaronowej firanki i zaraz potem Fifka poszła na upragnione słoneczko :evil_lol:[/QUOTE] to ten sam kod DNA :diabloti: tamto też jak zmuszało mnie do wypuszczenia z domu , robiło demolke :angryy: :angryy: ale czasem musiał , jak np dostawał leki , bo gdybym go wypuściła , w trakcie kuracji , to by go nie było ze 4 dni .... Ja tylko zaciskałam zęby , jak słyszałam spadające i latające przedmioty :shake: Quote
malawaszka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 dupsko Fifkowe przemroziło i długo na dworze nie pobyła :evil_lol: ale przynajmniej teraz spokój w domu :lol: konczy mi się karma - 18 kg suki zjadły od 18 sierpnia - czy to nie za dużo? dwie małe suki - niecałe 3 miesiące bo na kilka dni jeszcze starczy - może i do pełnych trzech starczy - albo to ja myslałam, ze ta krama będzie i będzie bo zawsze kupowałam 12,5 kg albo 10 a tu nagle 18 kupiłam i myslałam, ze ze dwa lata będą jadły :lol: na dworze jest bosko! zimno jak diabli! ale JASNO! w nocy łazę po łąkach - wczoraj i przed wczoraj - rewelacja! oszroniona trawa + okolice pełni + gwiazdy - przwie wszystko widać! tylko krzaki płataja figle i czasem udają jakieś dzikie dziki czy inne potwory :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 18 kilo na 3 miesiące ? WOW :mdleje: Ajda żre 30 kilo na miesiąc :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Vectra']18 kilo na 3 miesiące ? WOW :mdleje: Ajda żre 30 kilo na miesiąc :evil_lol:[/QUOTE] no chyba nie porównujesz Ajdy ze sznupem mini:lol: Quote
Vectra Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 to ile one obie ważą ? razem już pytam ;) Quote
malawaszka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 nooo razem to jakieś 19 kg :p Quote
zerduszko Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Vectra']Ajda żre 30 kilo na miesiąc :evil_lol:[/QUOTE] Moja tyle na rok zjada :lol: Quote
Doginka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='malawaszka']...na dworze jest bosko! zimno jak diabli! ale JASNO![/QUOTE] Ja już jestem jakby w hibernacji:placz: Zamarzam, ja z tych ciepłolubnych istot jestem, poniżej 25 mogłabym zapaść w sen zimowy:diabloti: Fifka to niezły terrorysta jest:evil_lol: Quote
Tekla64 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ja nie bede mowic ile zarcia ja kupuje co2tyg kociska mudre sa i zawsze znajda sposob by dostac to czego chca!!!! zupelnie jak i psy ino ze piesy chyba robia to bardziej subtelnie wierzac w nasza inteligencje bezgranicznie :diabloti: Quote
Elitesse Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 u mnie 4 psy - 3 srednie + 1 mini zjadaly ok 25 kg miesiecznie Quote
Recommended Posts