malawaszka Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 dopóki po mnie nie łażą to mogą sobie być, a że one tego z natury nie robią więc luzik :lol: chciałam wstawić jakies fotki, ale ni chu chu net zmulił i nic nie wchodzi :angryy: Quote
malawaszka Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Pysia napisał(a):A ja jadę do AlKil :multi::multi::multi: jedź, wypocznij, wybaw się, narób zdjęć, :multi::multi::multi: a ja po cichutku pozazdroszczę :placz: :lol: Quote
madziamn Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Wiesz Moniczko nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja mam całą nogę spuchniętą i ledwo chodzę i myślałam ze to własnie pająk mnie tak załatwił a to jednak był komar:2gunfire: albo raczej komarzyce wstrętne:angryy: Quote
Tekla64 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ja niestety dalej pajakow nie bardzo toleruje zwlaszcza ze w moich terenach ich zatrzesienie a wiszace pajeczynki raczej nie zdobia scian jesli sa w ogromnych ilosciach rozpiete , pozwieszane i na kilometry dlugie. wiecie uwazalam ze mrowki to pracowite zwirzatka ale teraz doszlam do wniosku ze pajaki sa duzo lepsze w akordowej pracy snucia pajeczyn.Ledwo odkurzylam a juz widze ze nowa siec sie tworzy zaraz za moimi plecami, przed rura odkurzacza zmiataja w szpary w takim tempie w jakim zaraz za mna wychodza i plota tez siec co to im wciagnelam na nowo.nie nie nie bardzo lubie pajaki a mam ich zatrzesienie, na zewnatrz niech se sa ale czemu w moim mieszkaniu? ja im sie do ich domkow nie wprowadzam !!! Quote
malawaszka Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Tekla64']ja niestety dalej pajakow nie bardzo toleruje zwlaszcza ze w moich terenach ich zatrzesienie a wiszace pajeczynki raczej nie zdobia scian jesli sa w ogromnych ilosciach rozpiete , pozwieszane i na kilometry dlugie. wiecie uwazalam ze mrowki to pracowite zwirzatka ale teraz doszlam do wniosku ze pajaki sa duzo lepsze w akordowej pracy snucia pajeczyn.Ledwo odkurzylam a juz widze ze nowa siec sie tworzy zaraz za moimi plecami, przed rura odkurzacza zmiataja w szpary w takim tempie w jakim zaraz za mna wychodza i plota tez siec co to im wciagnelam na nowo.nie nie nie bardzo lubie pajaki a mam ich zatrzesienie, na zewnatrz niech se sa ale czemu w moim mieszkaniu? ja im sie do ich domkow nie wprowadzam !!! można się zabawić w ekologa i polemizować z tym ostatnim zdaniem :lol: tam, gdzie stoi gospodarstwo była kiedyś jakaś łąka a na niej mieszkały pająki :evil_lol: wprowadziłaś się do nich :evil_lol: hihihi mam dziś smutki bo nie idę na koncert U2 :placz::placz::placz: nie byłam w 2005 i nie będę teraz i pewnie już nigdy :placz::placz::placz: :shithappens: Quote
malawaszka Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 mój dzisiejszy nastrój sponsoruje motylek YouTube - Motylek a na wieczór: YouTube - Pierdolone muchy Quote
Alicja Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 prawie wszystkie psy Oliwii - stan na 2 sierpnia bo już jest jakiś nowy :lol: nowa skrytka Luny na wypadek przeciągu :roll: Luna na wsi - szczęśliwy piesek bo może biegać po ogrodzie :shock: w końcu i Iguana odkryła TO w sobie :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 jak złapała to nie chciała puścić :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Zapraszam na drugi bazarek dla kotków:razz: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kawa-ziarnista-wloska-1-kg-dla-kotkow-do-12-08-a-143568/#post12742500 i na pierwszy też http://www.dogomania.pl/forum/f99/chusta-dogomanii-unikat-na-karme-dla-kotkow-do-16-08-a-143230/ i na sterylki ziwerzów u missieek http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-spodnie-spodnice-sweterek-z-angory-kubki-na-kastracje-terierka-d0-07-08-a-143227/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/rajstopy-ksiazka-film-bransoletka-wisior-na-sterylke-google-page-rankingeguski-do-07-08-a-143203/ Quote
Alicja Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :evil_lol:no to nie masz problemów z kupowaniem prezentów Olce :loveu: http://img132.imageshack.us/img132/4936/dsc0010l.jpg :evil_lol:najmłodsza dogomaniaczka w rodzinie ...bowska :loveu: Quote
AnkaG Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Jaaaa ale piesków macie. :cool3: Igusia już trenuje prowadzanie psa na smyczy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Noo piesków jak mrówków u nas :evil_lol: dziś przybył kolejny - nowy petszop i książka o psach - podzielone na grupy FCI i rasy :lol: Dziś wzięłam książki, koc i w kostiumie polazłam na łąkę - co prawda niewiele tam stworzyłam ale fajnie było :loveu: miałam jechać "do miasta" ze znajomymi się spotkac, ale dobrze mi się czyta naukowe historie więc siedzę dalej nad tym :roll: może w końcu coś spłodzę bo te boćki latają i latają :evil_lol: niesamowite to jest - tak koło 14 codziennie zbierają się 3 okoliczne rodziny bocianie, zlatują z różnych stron i trenują Pepa jest chyba w najlepszej formie jaką u niej widziałam :loveu: zdrowy i szczęśliwy pies :loveu: tfu tfu odpukać!!! Quote
zerduszko Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 I gdzie te zdjęcia w kostiumie :confused: Quote
malawaszka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 no i wszyscy uciekli albo czają się i nie wiedzą co napisać, żeby mnie nie urazić :obrazic: :evil_lol: Quote
zerduszko Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nie powiem, kostium fajny :eviltong: Czy to kostium Oliwia?? :razz: Quote
malawaszka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 model Olivia - stary dośc, ma już 4 lata :evil_lol: Quote
zerduszko Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Zaniedbałaś się :shake: Ja rozumiem w zeszłoroczym sie pokazać, ale na taka plażę w stroju sprzed 3 sezonów :oops: fstyt okropny. Quote
malawaszka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 kryzys przewidziałam i oszczędzałam na cieżkie czasy :-( Quote
Justa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 A coś Ty ten kostium zdjęła, że się Oliwką zasłaniasz? :diabloti: Mówiłam już jak bardzo uwielbiam tą małą? :loveu: A ja muszę czekać do końca studiów chociaż :placz: Pepcia :loveu: Quote
Recommended Posts