Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dopóki po mnie nie łażą to mogą sobie być, a że one tego z natury nie robią więc luzik :lol:

chciałam wstawić jakies fotki, ale ni chu chu net zmulił i nic nie wchodzi :angryy:

Posted

Wiesz Moniczko nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja mam całą nogę spuchniętą i ledwo chodzę i myślałam ze to własnie pająk mnie tak załatwił a to jednak był komar:2gunfire: albo raczej komarzyce wstrętne:angryy:

Posted

ja niestety dalej pajakow nie bardzo toleruje zwlaszcza ze w moich terenach ich zatrzesienie a wiszace pajeczynki raczej nie zdobia scian jesli sa w ogromnych ilosciach rozpiete , pozwieszane i na kilometry dlugie. wiecie uwazalam ze mrowki to pracowite zwirzatka ale teraz doszlam do wniosku ze pajaki sa duzo lepsze w akordowej pracy snucia pajeczyn.Ledwo odkurzylam a juz widze ze nowa siec sie tworzy zaraz za moimi plecami, przed rura odkurzacza zmiataja w szpary w takim tempie w jakim zaraz za mna wychodza i plota tez siec co to im wciagnelam na nowo.nie nie nie bardzo lubie pajaki a mam ich zatrzesienie, na zewnatrz niech se sa ale czemu w moim mieszkaniu? ja im sie do ich domkow nie wprowadzam !!!

Posted

[quote name='Tekla64']ja niestety dalej pajakow nie bardzo toleruje zwlaszcza ze w moich terenach ich zatrzesienie a wiszace pajeczynki raczej nie zdobia scian jesli sa w ogromnych ilosciach rozpiete , pozwieszane i na kilometry dlugie. wiecie uwazalam ze mrowki to pracowite zwirzatka ale teraz doszlam do wniosku ze pajaki sa duzo lepsze w akordowej pracy snucia pajeczyn.Ledwo odkurzylam a juz widze ze nowa siec sie tworzy zaraz za moimi plecami, przed rura odkurzacza zmiataja w szpary w takim tempie w jakim zaraz za mna wychodza i plota tez siec co to im wciagnelam na nowo.nie nie nie bardzo lubie pajaki a mam ich zatrzesienie, na zewnatrz niech se sa ale czemu w moim mieszkaniu? ja im sie do ich domkow nie wprowadzam !!!

można się zabawić w ekologa i polemizować z tym ostatnim zdaniem :lol: tam, gdzie stoi gospodarstwo była kiedyś jakaś łąka a na niej mieszkały pająki :evil_lol: wprowadziłaś się do nich :evil_lol: hihihi

mam dziś smutki bo nie idę na koncert U2 :placz::placz::placz: nie byłam w 2005 i nie będę teraz i pewnie już nigdy :placz::placz::placz: :shithappens:

Posted

prawie wszystkie psy Oliwii - stan na 2 sierpnia bo już jest jakiś nowy :lol:

nowa skrytka Luny na wypadek przeciągu :roll:

Luna na wsi - szczęśliwy piesek bo może biegać po ogrodzie :shock:

w końcu i Iguana odkryła TO w sobie :diabloti:

Posted

Noo piesków jak mrówków u nas :evil_lol: dziś przybył kolejny - nowy petszop i książka o psach - podzielone na grupy FCI i rasy :lol:

Dziś wzięłam książki, koc i w kostiumie polazłam na łąkę - co prawda niewiele tam stworzyłam ale fajnie było :loveu: miałam jechać "do miasta" ze znajomymi się spotkac, ale dobrze mi się czyta naukowe historie więc siedzę dalej nad tym :roll: może w końcu coś spłodzę bo te boćki latają i latają :evil_lol: niesamowite to jest - tak koło 14 codziennie zbierają się 3 okoliczne rodziny bocianie, zlatują z różnych stron i trenują

Pepa jest chyba w najlepszej formie jaką u niej widziałam :loveu: zdrowy i szczęśliwy pies :loveu: tfu tfu odpukać!!!

Posted

A coś Ty ten kostium zdjęła, że się Oliwką zasłaniasz? :diabloti:

Mówiłam już jak bardzo uwielbiam tą małą? :loveu: A ja muszę czekać do końca studiów chociaż :placz:

Pepcia :loveu: