Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziamn']Wiesz co Monisiu Pepa to zdecydowanie odmłodniała tym obcięciem futerka teraz to jak taki psi podlotek wygląda:eviltong:

też tak uważam, ale wcześnie nie było możliwe takie ogolenie bo ona takie futro dostała dopiero w czasie cieczki :crazyeye: wcześniej nie miała podszerstka tylko takie liche piórka:lol:

[quote name='lolka75']http://img241.imageshack.us/img241/6442/dsc0086nnm.jpg
http://img41.imageshack.us/img41/3179/dsc0075yjb.jpg
http://img39.imageshack.us/img39/7918/dsc0088c.jpg
Wasia plisss jeszcze te duze do mnie na tapete:modla:
Pepa jest najpiekniejsza na swiecie:loveu::multi:

się ślą :loveu:

[quote name='Alicja']:placz::placz:ale zimą zmarznie

kubraczki mam po Bolusiu :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']aaahahahaha nad naszym domem właśnie lata 11 słownie JEDENAŚCIE BOCIANÓW :mdleje: :nerwy::shocked!::eek2::bad-word:

:roflt: kołują aż zrzucą :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaahahahaha nad naszym domem właśnie lata 11 słownie JEDENAŚCIE BOCIANÓW :mdleje: :nerwy::shocked!::eek2::bad-word:

wpadły w drodze do ciepłych krajów , zboczyć komu co przynieść za rok :loveu: :evil_lol:

Posted

Moniko nie wiem czy pamiętasz kiedyś pisałam, że mam siostrzenice w twoim wieku. Przez przypadek spotkała sie rok temu ze swoim pierwszym chłopakiem (mieli po 15 lat) jak przyjechał do PL bo mieszka w USA. I 9 wrzesnia w stanach wychodzi za niego. Za rok wesele w PL. :lol:

Posted

[quote name='Vectra']Pepie lżej bez kożucha ;)

to samo pomyślałam:p

[quote name='malawaszka']aaahahahaha nad naszym domem właśnie lata 11 słownie JEDENAŚCIE BOCIANÓW :mdleje: :nerwy::shocked!::eek2::bad-word:

:roflt::roflt::roflt:

[quote name='Alicja']:roflt: kołują aż zrzucą :grins:

błahahahahha...będzie bachorek, bedzie bachorek:roflt:

Posted

[quote name='Vectra']może to ten co u Dilerki Barowej grasował nocą :crazyeye: :crazyeye:

:evil_lol:

Zeby nawet,nawet podobne:diabloti:

[quote name='Alicja']widac on jej pisany :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale smieszne:diabloti:

cos wspominalas ,ze mi tak troszke zazdroscisz:razz::razz::diabloti:

Posted

wszystko ma swoj czas!!!!
jesli bedzie twoj ,to bedziesz miala prezencik a jesli jeszcze nie to se jeszcze poczekasz:lol:
ale nie ma sie co zamartwiac to sa jakby nie bylo zupelnie normalne koleje losu
i porzadek zycia
a takie male od bocianka slodkie jest,
ino mnie sie zdaje ze one zawziecie do lotu sie szykuja wiec ucza swoje male by daly rade.
nade mna tyz fruwaja:diabloti: cwiczebnie ma sie rozumiec:mad:

Posted

jezuuuuuuuuuuuuuuu użarł mnie w nocy komar w mały paluszek u lewej stopy - mały paluszek spuchł jak bania i prawie nie ustępował wielkością paluchowi :placz::placz::placz: ubiłam dziada! (komarza rzecz jasna) rozbryzgałam go po ścianie :shock: i moja krew jest teraz na tejże :angryy: a w ogóle to tu na wsi pająki są moimi ziomalami :cool3: polują też na komary i mają u mnie specjalne względy :loveu:

Posted

trudno powiedzieć czego bardziej nie znoszę -pająków czy komarów........ I jedno i drugie morduję z zimną krwią i szczególnym okrucieństwem:evil_lol:

Posted

A po ugryzieniu komara i niemożliwości podrapania się w gołą skórę ostrym narzędziem, tylko przez spodnie palcem (kierowałam wczoraj - 530 km dowóz psa schroniskowego do nowego domku) - siniak o 7 cm średnicy!!!

Posted

marako napisał(a):
A coż Ci te biedactwa zawiniły (pająki rzecz jasna)?
Bezinteresowna rzeź niewiniątek - nie spodziewałam się po dogomaniaczce.

owszem-dogomaniaczka a nie arachnomaniaczka. nie popadajmy w skrajności ;) w domu żadne pająki nie mają racji bytu.a w naturze-fotografuję zamiast mordować.