malawaszka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 zerduszko napisał(a):Przestań robić ze mnie goopk, co NEI :mad: zerduszko :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 lolka75 napisał(a):ja zupelnie nie pomyslalam ze przeciez psiaki wychodzace na podworko:roll:... klima zupelnie nie zdalaby egzaminu:shake:. Ja nie mam podworka i dlatego mi sie przydaje. Mi tez wysusza niestety to jej minus wlasnie... ale mam ja tylko w salonie no i Borysidlo prawie na niej lezy jak wracamy ze spaceru... ten widok wynagradza wsie minusy a to Ajda siedzi u TZ w warsztacie , tam się klimy dorobiliśmy :evil_lol: :evil_lol: biedne teraz te futrzane :shake: Ajda dopiero na wieczór jest aktywna , tak to przeleci dookola i ucieka do chłodu malawaszka napisał(a):nooo ja jak czasem jeżdżę autem ojca (bo w moim klimy nie nabiłam :roflt: :diabloti: ) to mam zaraz usta spieczone iczerwone jak pomalowane szminą qrewską :evil_lol: wpadnij do nas , nabijemy ci klimę :loveu: :loveu: a w moim escorciku mam klimę :roll: leży w pudełku .. w komórce .. TZ zakłada mi od roku :angryy: :angryy: Quote
lolka75 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Alicja']a ja w samochodzie z klimą cierpie straszecznie .... wraca mi choroba lokomocyjna :oops:....wytrzymuje ale ciężko jest :shake: no coz... ja chyba ze wzgledu na ogromna tusze nie wytrzymuje goraca... bez klimy umieram w aucie. dzisiaj oddalam volvka do przegladu i z garazu musialam wracac autobusem... pot tak ciekl ze mnie ze wlewal mi sie do oczu, a koszukle mialam mokra jakbym brala udzial w konkursie na mis mokrego podkoszulka:oops::shake:. I to tylko prze 10 minut jazdy w rozgrzanym autobusie. Nie dosc ze to meczace, to jeszcze wstydliwe:oops::-( Quote
malawaszka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 a to mój nocny klimatyzator :loveu: Quote
malawaszka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 pogoń :lol: fota zrypana bo ciemnawo się robiło, ale co tam :evil_lol: moja kochana Superbohaterka :loveu: unosi sie nad ziemią :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 pisze znowu choc juz sie wypowiadalam ale powiem jeszcze raz, rozejrzyjcie sie za odpowiednimi siatkami na drzwi, nie wszystkie zdaja egzamin z psami i kotami, mnie najbardziej pasyja takie z czterech roznych paskow z obciaznikami. wszystkie psy duze male, szybkie wolne i koty nie zabieraja ich ze soba , nie dra,nie szrpia i sprawuja sie juz drugi rok oki. klimy w wozie nie uzywam , bo latem to najczesciej na krotkich przelaotach jezdze ale uzywam na dlugich trasach, fajne jest jak nie trzeba wysiadac,zima robie dlugie trasy ale wtedy nie chlodze. Quote
Vectra Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Tekla , masz takie coś ? MOSKITIERA / MOSKITIERY drzwiowa PLUS (682820813) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Tekla64 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 dokladnie i polecam szczegolnie dla psow i kotow, nawet jak se wnosza w pyskach badyle to sie nic nie dzieje zlego, moje juz funkcjonuja drugi sezon a moze trzeci??? skleroza , wszystkie poprzednie niestety szybko konczyly uzytecznosc, zadne rzepy i inne wynalazki , to sie u mnie sprawdza. Quote
malawaszka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 o jakie fajne!!!! muszę pomyśleć czy nei kupię takich do drzwi tarasowych bo te teraz co zamawiamy to dużo tańsze więc pewnie niedługo wytrzymają, ale na razie muszą wystarczyć - milion rzeczy mamy jużtakich co to "na razie muszą wystarczyć" :lol: Quote
malawaszka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 głodna Pepa :loveu: tak samo patrzy jak mam w ręce łapkę na muchy :-o:lol: Quote
Alicja Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pepa ma wzrok jak Klamka od Vectry Quote
lolka75 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 http://img38.imageshack.us/img38/3618/dsc0162pta.jpg aaaaaaaaaaaaaaaaa:roflt::roflt::mdleje::sweetCyb::roflt:...zsikalam sie:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='lolka75']http://img38.imageshack.us/img38/3618/dsc0162pta.jpg aaaaaaaaaaaaaaaaa:roflt::roflt::mdleje::sweetCyb::roflt:...zsikalam sie:evil_lol: :cool1: a potem na psy zwala ...............................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pepa ma wzrok jak Klamka od Vectry jak siostry bliźniaczki :loveu: :loveu: :evil_lol: zamówiłam moskitiery :p Tekluniu dziękuje :multi: :multi: :buzi: Quote
malawaszka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pepa ma wzrok jak Klamka od Vectry o co to to nie!!! :shake: Pepa ma mądry wzrok :diabloti: [quote name='lolka75']http://img38.imageshack.us/img38/3618/dsc0162pta.jpg aaaaaaaaaaaaaaaaa:roflt::roflt::mdleje::sweetCyb::roflt:...zsikalam sie:evil_lol: ahahah wariatka:evil_lol: Quote
lolka75 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 ale musze to powiedziec.... dzieki fryzurze Pepulka odmlodniala i wyglada 9867554637463653084745 razy lepiej:loveu:... normalnie nie moge sie na nia napatrzec.... a ta glodna minka z okami to juz wymiekalka:loveu: ja ja poprosze w duzym rozmiarze i wstawiam na pulpit [email protected] Quote
Vectra Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 malawaszka napisał(a):o co to to nie!!! :shake: Pepa ma mądry wzrok :diabloti: tęskniący za rozumem :cooldevi: Quote
malawaszka Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='lolka75']ale musze to powiedziec.... dzieki fryzurze Pepulka odmlodniala i wyglada 9867554637463653084745 razy lepiej:loveu:... normalnie nie moge sie na nia napatrzec.... a ta glodna minka z okami to juz wymiekalka:loveu: ja ja poprosze w duzym rozmiarze i wstawiam na pulpit [email protected] posłałam, ale one nie sa ładne duże bo w domu mój obiektyw nie daje rady i zaszumione są Quote
lolka75 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 malawaszka napisał(a):posłałam, ale one nie sa ładne duże bo w domu mój obiektyw nie daje rady i zaszumione są dziekujem:calus:...moga byc zaszumione jak cholera... uwielbiam ta fotke:loveu: Quote
Doginka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Prawie byłam już martwa, bo zakrztusiłam się bobem jak zobaczyłam wygłodniałą Pepę:crazyeye::loveu:.....................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziamn Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 ale mówcie co chcecie dla mnie ona jest poprostu urocza i to spojrzenie powala:eviltong: Quote
Tekla64 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Pepa jest boska:lol: a jeszcze co do moskitiery to dobrze dopasujcie dlugosc, obciazniki musza troche powyzej ziemi sie majtac[nie duzo]ale musza bo jak maja oparcie to kundle w biegu nadepuja i jest error , musza calkiem luzniutko wisiec no i chwilke na pocztku poswiecic uwagi by byly ostrozne a potem to juz se daja same rade, no i ja [mam chyba jeszcze starsza wersje wiec listwe mocujaca na wkrety [czy jakie inne sruby]mam, wole zyc z dziurami niz z komarami. Vectro powinnas byc zadowolona:lol: Quote
weszka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 No nic nie poradzę na to że Pepa mnie rozkłada na łopatki z każdym zdjęciem :D:D:D Quote
marako Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Wygłodniała Pepa rewelacyjna, ale ta z rozwianymi w każdą stronę uszami i przymrużonymi oczami (zdjęcie przed fruwającą Oliwką) mnie urzekła najbardziej. Quote
AnkaG Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Pepa ostrzyżona - w życiu bym nie poznała. :-o A jak pisanie pracy??? Quote
Recommended Posts