malawaszka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 bure dziewczynki są większe i bardziej rozwinięte niż białasek i buro-biała panna, białasek jest najmniejszy - mam nadzieję, że nadgoni szybciutko:loveu: Quote
Vectra Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 cena leku masakra :( a kotecki to całkiem słiiitaśne :) to będzie cholera http://img262.imageshack.us/img262/1284/dsc0105h.jpg znam to spojrzenie :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ile one teraz mają ? a tego leku nie da się przemycić na refundowaną ludzką receptę ? Quote
malawaszka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Vectra'] to będzie cholera http://img262.imageshack.us/img262/1284/dsc0105h.jpg znam to spojrzenie :evil_lol: no właśnie to póki co jest najspokojniejszy maluszek, cholerą będzie jasniejsza bura - bankowo :lol: Quote
Vectra Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 a na ile takie opakowanie wystarcza ? masakra cena ...... ehh własnie do mnie znajoma zadzwoniła ... zapłakana :( piesek odszedł .... nawet dokladnie nie wiem co się stało , bo tak mówiła nie składnie ... jakaś woda w brzuchu , coś z nerkami .. musieli go uśpić ehhhhh , może pamiętasz pisałam o takim kaukazie u mnie kiedyś ... no właśnie on :( Quote
malawaszka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Vectra napisał(a):ile one teraz mają ? a tego leku nie da się przemycić na refundowaną ludzką receptę ? jakieś 2 tygodnie mają, a leku się nie da bo to lek veterynaryjny :shake: odpowiednik ludzki jest ale z inną substancją, silniejszy - działający na innej zasadzie - niszczy nadnercza, a nie hamuje wydzielanie kortyzolu więc ja nie chcę się bawić w ten lek :shake: bo Pepa jest na to za słaba - poza tym ten ludzki też jest drogi Quote
malawaszka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Vectra napisał(a):a na ile takie opakowanie wystarcza ? masakra cena ...... ehh własnie do mnie znajoma zadzwoniła ... zapłakana :( piesek odszedł .... nawet dokladnie nie wiem co się stało , bo tak mówiła nie składnie ... jakaś woda w brzuchu , coś z nerkami .. musieli go uśpić ehhhhh , może pamiętasz pisałam o takim kaukazie u mnie kiedyś ... no właśnie on :( u nas opakowanie wystarcza na 3 miesiące więc tragedii nie ma, ale im pies większy tym dawka większa- pieprzą, że to przez cenę euro, tylko cena euro już spadła a lek teraz podrożał :angryy: szkoda psiaka :-( jak woda w brzuchu to pewnie i serce :shake: Quote
AnkaG Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jakie malizny śmiszne. :loveu: Monika ja nie chcę krzyczec ale pisz te pracę. W końcu ja starsza dogociotka to mi wolno. :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Rinuś']A powiedz mi o jakim leku pisałaś?:razz: vetoryl..... Quote
Justa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 http://img188.imageshack.us/img188/4015/dsc0071oaq.jpg Jeżu kolczasty jakie toto kochane :loveu::loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 http://img26.imageshack.us/img26/5707/dsc0095v.jpg a ja tego poprosze:loveu: zartowalam:diabloti:.... a tak chcialabym nie zartowac:placz: Quote
anetta Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ładna cena :crazyeye::crazyeye::shake: Maluszki są rozkoszne :loveu: Ten jest najśliczniejszy http://img27.imageshack.us/img27/2216/dsc0054l.jpg :loveu: Właśnie, pisz, pisz :mad: Quote
Doginka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jakie cudne kociamberki:loveu::loveu::loveu: Dobranoc;) Quote
malawaszka Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Kurcze ale miałam wczoraj dzień i noc :mdleje: W południe zadzwonili do mnie ludzie, którzy mają dwa 2tygodniowe kociaczki - maluchy pechowe od urodzenia - przy porodzie kotka miała problemy i przy cesarce umarła, znaleźli mamkę, a ją kilka dni temu zabił samochód - przywieźli te maluszki do mnie, Joga super je przyjęła, ale jedno maluteństwo nie chciało już ssać - za słabe, próbowałam, podawałam mleczko dla niemowląt, wodę z cukrem, ale malutka umarła dziś nad ranem :placz: druga ma się świetnie - jest sporo mniejsza od moich, ale rozpycha się w jadłodajni i nabiera ciałka w oczach - dobrze, że chociaż jej się udało i oby tak dalej :kciuki: A koło 1 czy 2 przyjechał nasz nowy gość Hipolit ze "schroniska" Ostatnia Szansa - chyba ostatniąszansę mają te, którym uda się opuścić to miejsce... zagubiła się Bożena Wahl w tym co robiła... delikatnie mówiąc... to co pieski lubią robić najbardziej :loveu: Quote
Rinuś Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='malawaszka']vetoryl..... Ponieważ mam dostęp do leków to zobaczę czy coś da się zrobić. Quote
Rinuś Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='malawaszka']będę wdzieczna jak się zorientujesz - dzięki :loveu: Lek kupujesz bezpośrednio u weterynarza bez psiej recepty ? Jak coś bedę wiedziała od razu dam znać. Quote
malawaszka Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Rinuś']Ponieważ mam dostęp do leków to zobaczę czy coś da się zrobić. będę wdzieczna jak się zorientujesz - dzięki :loveu: Quote
malawaszka Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Rinuś']Lek kupujesz bezpośrednio u weterynarza bez psiej recepty ? Jak coś bedę wiedziała od razu dam znać. tak - bez psiej recepty u innego weta niż leczę psa - mówią, że sprzedają mi po cenie jaką oni mają w hurtowni - chyba jest im głupio, że nie potrafili zdiagnozować i ponad rok leczyli ją na wątrobę :roll: Quote
lolka75 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 aaaaaaaaaaaaa!!!!! jaki piekny Hipolit:loveu::multi:.... a jakie ma ocyska cudne:loveu: Quote
Vectra Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Hej ho :multi: ładny ten ten Hipcio :) co do Bożeny W .... każdy chce dobrze ... tylko potem sie w tym zatraca Quote
weszka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Cudna sesja kociamberków :loveu: I masz jeszcze podrzutka! No i Hipcia jeszcze to wiedziałam! Niezła banda. Szkoda kici której się nie udało :( Quote
malawaszka Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 łiii dzwoniłam do veta - dziewczynki moje obie mają ładne wyniki krwi :multi: :loveu: jestem nienormalna bo prawie się popłakałam jak mi to doktor powiedział :oops: :lol: szczegółów nie znam bo tylko chciałam wiedzieć czy coś niepokojącego jest, ale nie ma :multi: :loveu: teraz czekamy na wyniki zeskrobiny:mad: Quote
Recommended Posts