Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

qrdwa ...wet pewnie kolega po fachu wetki z Jebia też na odległośc wiedziala na co pies chory :angryy::mad:

ale bym pospogladała takim gamoniom miedzy oczy :angryy:

Posted

ale wiecie co? wet jak wet - jeden z wielu niestety konowałów, ale ci ludzie - jak zrozumieć ich? przeciez wiedzieli, że jadą 250 km po starszą sznaucerkę! wiedzieli, że ma za sobą usunięcie guzów sutków - w tym schronisku wszystko jest mówione własnie dlatego, żeby uniknąć zwrotów :-(

Posted

malawaszka napisał(a):
ale wiecie co? wet jak wet - jeden z wielu niestety konowałów, ale ci ludzie - jak zrozumieć ich? przeciez wiedzieli, że jadą 250 km po starszą sznaucerkę! wiedzieli, że ma za sobą usunięcie guzów sutków - w tym schronisku wszystko jest mówione własnie dlatego, żeby uniknąć zwrotów :-(

ale ludzie niestety sa okrutni:-(

białasek zostaje moim ulubieńcem:p

Posted

malawaszka napisał(a):
to kiedy umawiamy się na odbiór? :cool3:

TZ ma alergię:placz::placz::placz:

choć marzy mi się rudy:loveu:i nie wiem jak to zrobie ale kota musze jeszcze kidys mieć:loveu::loveu::loveu:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
kto nie ma...:lol: wiele osób mając alergię, ma też zwierza, więc co to za alergia?;) ja tez mam i jedno i drugie;)

dla kogoś kto chce tylko psy to spora:eviltong:

ale ja kota nie daruje i kiedyś będzie:diabloti:

Posted

ja może i bym wzięła kota , ale ta przeklęta ulica :placz: prosiaki , to są koto lubne ...
w tym tygodniu kolejna kicia poszła do Ivanka - 3 w tym samym miejscu .. jakieś przeklęte to miejsce czy co :niewiem:

Posted

A ja zaczęłam szukać haczyka, bo pomyślałam, że gdzieś tu musi coś być:evil_lol:Może szaleństwo z ozorem:evil_lol: Dopiero póxniej załapałam, że to o dalsze foty biega:diabloti:

Posted

Ło, jęzorek wypada :eviltong: Gimloń tez tak ma ostatnio. Wybiega na spacer jak szalony, po minucie jest przy nodze i jęzor mu dynda :p Idę z nim na łąki, co by pokjójiczył, a on po jednej gonitwie wraca po ciasteczko i przewraca sie przez własny języczek.

Głupie ludziska wyrzucają sznupeczki:angryy:, a ja mam wyrzuty sumienia :-( - bez sensu. Wszystko sie zgadza: najwiekszy boom sznupeczkowo-minikowy było widac 2 lata temu :angryy: Modne psiaki się zrobiły :angryy::mad::angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
Lunkowe szaleństwa

malawaszka napisał(a):
hahaha no faktycznie w poście powyżej sztraszne szaleństwa sie trafiły :evil_lol:

Haha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cze Wasiu:multi:

Posted

[quote name='Vectra']hahahaha przeczytałam tytuł pierwszych 5 zdjęć , obejrzałam - no kurna myślę - szaleństwa szalonego szaleńca :evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt:
ja z grzeczności nie skomentowałam :evil_lol:

Posted

hahaha sama się uśmiałam jak zobaczyłam że same siedzące weszły :evil_lol:

byłam u fryzjera :multi: wreszcie wyglądam jak człowiek :mdleje: bo już wstyd było nochala wyściubić :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha sama się uśmiałam jak zobaczyłam że same siedzące weszły :evil_lol:

byłam u fryzjera :multi: wreszcie wyglądam jak człowiek :mdleje: bo już wstyd było nochala wyściubić :evil_lol:

ona po fryzjerach lazi zamiast pisac pracke:shake::grab: