malawaszka Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='LeCoyotte']jakie te miniaturki są strachliwe:loveu::mad: Pogodynka.pl - serwis pogodowy :cool3: muli mi ta stronka ale też muszę ją obadać - jak IMGW to powinna być dokładniejsza bo tamta jest jakas amatorska na szwedzkich odbiornikach bazuje i jednej burzy wczoraj nie pokazała niedaleko nas :evil_lol: [quote name='Tekla64'] a to ze dojrzejesz na wsi do duzego psa to wiedzialam ino teraz mnie interesuje czy zosaniesz wierna sznaucerom i znajdziesz sobie obronce w srod ktoregos z nich czy zmieniasz calkiem ??? nigdy nie mów nigdy, ale nigdy nie zdradzę brodaczy - będzie sznaucer albo jego pochodna CTR :loveu: [quote name='weszka']Ale Sistars podobne! Poczytałam też o wiejskim życiu ;) Faaajnie. faajnie - na nudę nie narzekamy :lol: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Byłaś u weta ? PS żeby kosić zębami , to co trzeba mieć ? :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 nie byłam u weta, była cholerna burza i Pepa mało mi na zawał nie zeszła i oszczędziłam jej stresów na dzisiaj już :placz: PS żeby kosić zębami , to co trzeba mieć ? :diabloti: :hmmmm: znowu zagadki - znaczy sie znowu kosiłaś to zioło :diabloti: Quote
Justa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 http://img406.imageshack.us/img406/8257/dsc0020h.jpg Jakie one są do siebie podobe :loveu::loveu::loveu: A obie miodzioooo :loveu: Chyba potrzebuję już dziecka :mdleje: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Justa napisał(a): Chyba potrzebuję już dziecka :mdleje: zakładaj kapelutek jak wychodzisz na słońce :shake: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a):zakładaj kapelutek jak wychodzisz na słońce :shake: :evil_lol: :roflt: albo przyjedź do mnie na tydzień to Ci przejdzie :evil_lol: Quote
AnkaG Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 No wasiu trochę ci odpuścili ... psiu pisu robisz dalej???:cool3: Siostrunie podobne do siebie :loveu: Quote
malawaszka Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Justa napisał(a):Ej nooo.. :placz: Gdyby nie takie kobiety jak ja to nasz gatunek dawno by już wymarł ! :diabloti: no to fakt - to miej dzieciaczki miej - miej ich dużo bo ktoś musi potem na nasze emerytury zarobić :loveu: Quote
Justa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 malawaszka napisał(a)::roflt: albo przyjedź do mnie na tydzień to Ci przejdzie :evil_lol: Vectra napisał(a):zakładaj kapelutek jak wychodzisz na słońce :shake: :evil_lol: Ej nooo.. :placz: Gdyby nie takie kobiety jak ja to nasz gatunek dawno by już wymarł ! :diabloti: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Justa napisał(a):Ej nooo.. :placz: Gdyby nie takie kobiety jak ja to nasz gatunek dawno by już wymarł ! :diabloti: może nie było to by takie głupie :evil_lol: Quote
AnkaG Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Seksmisja na odwrót :evil_lol: Szybko by się pozabijali i nic z ludzkości by na ziemi nie zostało :diabloti: Justa masz rację rób dzieciaczka. Super są takie pachnące mleczkiem maluszki. :lol: Moje Misiątko w tym roku 20 lat skończy. :cool3: Nie pachnie już mleczkiem ... Quote
Alicja Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='AnkaG']Seksmisja na odwrót :evil_lol: Szybko by się pozabijali i nic z ludzkości by na ziemi nie zostało :diabloti: Justa masz rację rób dzieciaczka. Super są takie pachnące mleczkiem maluszki. :lol: Moje Misiątko w tym roku 20 lat skończy. :cool3: Nie pachnie już mleczkiem ... masz takie samo przechodzone misiątko jak ja :razz::razz: ten sam rocznik :evil_lol: napisałaś :razz::razz: Quote
Alicja Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='AnkaG']Cóż nie wypieram się tej malej wpadeczki. :eviltong: Często piszę o nim w naszej galerii. :razz: O ciąży dowiedzialm się 5 dni przed ślubem. Myślałam, że się czymś strułam. :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to tasiemczyk :p Quote
AnkaG Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Cóż nie wypieram się tej malej wpadeczki. :eviltong: Często piszę o nim w naszej galerii. :razz: O ciąży dowiedzialm się 5 dni przed ślubem. Myślałam, że się czymś strułam. :hmmmm: Quote
madziamn Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ja tez myslałam ze się strułam:lol::lol::lol: i najciekawsze jest to ze lekarz mi to potwierdził a potem dopiero się okazało co to za "trutka" :diabloti: a poza tym dzieci muszą byc bo kto pomoze psiakom jak my będziemy za stare? Quote
AnkaG Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Podsumowując - wyglądajcie cioteczki bocianków. :lol: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ja mam jedno dziecko , co prawda na szczęście nie wychowuje od początku .. niestety przechodzone trochę , ze złymi nawykami , lat liczy 30 i trochę ... i serio mam dosyć dzieci :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 a ja nie chwalac sie wcale po wychowaniu wlasnej dwojki teraz delektuje sie stanem babciowania!!! i jestem tym zachwycona!!!zawsze mozna oddac w rece matki jak juz ma sie dosc albo psi wolaja, mowie wam cus piknego Quote
malawaszka Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Tekla64 napisał(a):a ja nie chwalac sie wcale po wychowaniu wlasnej dwojki teraz delektuje sie stanem babciowania!!! i jestem tym zachwycona!!!zawsze mozna oddac w rece matki jak juz ma sie dosc albo psi wolaja, mowie wam cus piknego że też nie da się być od razu babcią :lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='malawaszka']że też nie da się być od razu babcią :lol: ciociowanie masz na podobnej zasadzie :evil_lol: ja se bede ciociować u Madzi Quote
malawaszka Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='Alicja']ciociowanie masz na podobnej zasadzie :evil_lol: nawet jakby lepiej bo jak mi się znudzi to oddaję babci jak mama zajęta czy coś :evil_lol: ale mam dziś dziwny dzień - chyba alergia albo przeziębienie :shock: raczej to pierwsze mnie męczy... idę spać :hand: Quote
Alicja Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='malawaszka']nawet jakby lepiej bo jak mi się znudzi to oddaję babci jak mama zajęta czy coś :evil_lol: ale mam dziś dziwny dzień - chyba alergia albo przeziębienie :shock: raczej to pierwsze mnie męczy... idę spać :hand: :hand: dobrej Quote
Ka-ka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 przyszłam...i nie widzę...ponoć u fryzjera byłaś...gdzie foty???? :diabloti: P.S. odnośnie terminów... ponoć u mnie dwa lata od absolutorium... w czerwcu dziekan powiedział, że jednak cztery.... ale jeśli chce w tym roku, a tak najlepiej, to żebym się bronila we wrześniu 2009... ale mój promotor powiedział, że równie dobrze we wrześniu mogę przynieśc pracę...to już termin się załatwi... bylebym się WRESZCIE obroniła... :p więc terminy zawsze , najwyraźniej, są mobline...choć szkoda, że nie aż tak bardzo... :roll: Quote
Doginka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Przyszłam powiedzieć pa pa:p Też mnie śpik morzy wcześnie:razz: Quote
weszka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Alicja']ciociowanie masz na podobnej zasadzie :evil_lol: [quote name='malawaszka']nawet jakby lepiej bo jak mi się znudzi to oddaję babci jak mama zajęta czy coś :evil_lol: Ja też się delektuję byciem ciotką - to bardzo wygodny stan :diabloti: Quote
Recommended Posts