Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LeCoyotte']jakie te miniaturki są strachliwe:loveu::mad:

Pogodynka.pl - serwis pogodowy :cool3:

muli mi ta stronka ale też muszę ją obadać - jak IMGW to powinna być dokładniejsza bo tamta jest jakas amatorska na szwedzkich odbiornikach bazuje i jednej burzy wczoraj nie pokazała niedaleko nas :evil_lol:

[quote name='Tekla64']
a to ze dojrzejesz na wsi do duzego psa to wiedzialam ino teraz mnie interesuje czy zosaniesz wierna sznaucerom i znajdziesz sobie obronce w srod ktoregos z nich czy zmieniasz calkiem ???

nigdy nie mów nigdy, ale nigdy nie zdradzę brodaczy - będzie sznaucer albo jego pochodna CTR :loveu:

[quote name='weszka']Ale Sistars podobne!
Poczytałam też o wiejskim życiu ;) Faaajnie.

faajnie - na nudę nie narzekamy :lol:

Posted

nie byłam u weta, była cholerna burza i Pepa mało mi na zawał nie zeszła i oszczędziłam jej stresów na dzisiaj już :placz:

PS żeby kosić zębami , to co trzeba mieć ? :diabloti:

:hmmmm: znowu zagadki - znaczy sie znowu kosiłaś to zioło :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
Ej nooo.. :placz:
Gdyby nie takie kobiety jak ja to nasz gatunek dawno by już wymarł ! :diabloti:

no to fakt - to miej dzieciaczki miej - miej ich dużo bo ktoś musi potem na nasze emerytury zarobić :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
:roflt: albo przyjedź do mnie na tydzień to Ci przejdzie :evil_lol:

Vectra napisał(a):
zakładaj kapelutek jak wychodzisz na słońce :shake: :evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):

może nie było to by takie głupie :evil_lol:

Posted

Seksmisja na odwrót :evil_lol: Szybko by się pozabijali i nic z ludzkości by na ziemi nie zostało :diabloti:

Justa masz rację rób dzieciaczka. Super są takie pachnące mleczkiem maluszki. :lol:
Moje Misiątko w tym roku 20 lat skończy. :cool3: Nie pachnie już mleczkiem ...

Posted

[quote name='AnkaG']Seksmisja na odwrót :evil_lol: Szybko by się pozabijali i nic z ludzkości by na ziemi nie zostało :diabloti:

Justa masz rację rób dzieciaczka. Super są takie pachnące mleczkiem maluszki. :lol:
Moje Misiątko w tym roku 20 lat skończy. :cool3: Nie pachnie już mleczkiem ...

masz takie samo przechodzone misiątko jak ja :razz::razz: ten sam rocznik :evil_lol:

napisałaś :razz::razz:

Posted

[quote name='AnkaG']Cóż nie wypieram się tej malej wpadeczki. :eviltong: Często piszę o nim w naszej galerii. :razz: O ciąży dowiedzialm się 5 dni przed ślubem. Myślałam, że się czymś strułam. :hmmmm:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to tasiemczyk :p

Posted

Cóż nie wypieram się tej malej wpadeczki. :eviltong: Często piszę o nim w naszej galerii. :razz: O ciąży dowiedzialm się 5 dni przed ślubem. Myślałam, że się czymś strułam. :hmmmm:

Posted

ja tez myslałam ze się strułam:lol::lol::lol: i najciekawsze jest to ze lekarz mi to potwierdził a potem dopiero się okazało co to za "trutka" :diabloti:
a poza tym dzieci muszą byc bo kto pomoze psiakom jak my będziemy za stare?

Posted

ja mam jedno dziecko , co prawda na szczęście nie wychowuje od początku .. niestety przechodzone trochę , ze złymi nawykami , lat liczy 30 i trochę ...
i serio mam dosyć dzieci :evil_lol:

Posted

a ja nie chwalac sie wcale po wychowaniu wlasnej dwojki teraz delektuje sie stanem babciowania!!! i jestem tym zachwycona!!!zawsze mozna oddac w rece matki jak juz ma sie dosc albo psi wolaja, mowie wam cus piknego

Posted

Tekla64 napisał(a):
a ja nie chwalac sie wcale po wychowaniu wlasnej dwojki teraz delektuje sie stanem babciowania!!! i jestem tym zachwycona!!!zawsze mozna oddac w rece matki jak juz ma sie dosc albo psi wolaja, mowie wam cus piknego

że też nie da się być od razu babcią :lol:

Posted

[quote name='Alicja']ciociowanie masz na podobnej zasadzie :evil_lol:

nawet jakby lepiej bo jak mi się znudzi to oddaję babci jak mama zajęta czy coś :evil_lol:

ale mam dziś dziwny dzień - chyba alergia albo przeziębienie :shock: raczej to pierwsze mnie męczy... idę spać :hand:

Posted

[quote name='malawaszka']nawet jakby lepiej bo jak mi się znudzi to oddaję babci jak mama zajęta czy coś :evil_lol:

ale mam dziś dziwny dzień - chyba alergia albo przeziębienie :shock: raczej to pierwsze mnie męczy... idę spać :hand:

:hand: dobrej

Posted

przyszłam...i nie widzę...ponoć u fryzjera byłaś...gdzie foty???? :diabloti:

P.S. odnośnie terminów...

ponoć u mnie dwa lata od absolutorium...
w czerwcu dziekan powiedział, że jednak cztery....
ale jeśli chce w tym roku, a tak najlepiej, to żebym się bronila we wrześniu 2009...
ale mój promotor powiedział, że równie dobrze we wrześniu mogę przynieśc pracę...to już termin się załatwi...

bylebym się WRESZCIE obroniła... :p

więc terminy zawsze , najwyraźniej, są mobline...choć szkoda, że nie aż tak bardzo... :roll:

Posted

[quote name='Alicja']ciociowanie masz na podobnej zasadzie :evil_lol:

[quote name='malawaszka']nawet jakby lepiej bo jak mi się znudzi to oddaję babci jak mama zajęta czy coś :evil_lol:

Ja też się delektuję byciem ciotką - to bardzo wygodny stan :diabloti: