marako Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dokładnie taki sam syf był w lecznicy w moim pobliskim powiatowym miasteczku, jak pojechałam tuż po przywiezieniu Marko pytać o kastrację. Do tego wet był zainteresowany masową eutanazją niechcianych zwiarzaków. Kłaków spoconych nie eksponował, ale to była inna pora roku, a pewnie też miał takowe w dużej ilości. Taki urok niektórych małych miasteczek widocznie. Quote
weszka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Już sobie wyobraziłam scenerię u weta :diabloti: Kociamberki rozkoszne :loveu: Quote
Doginka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dawaj wszystkie kotki do mnie - Gordon ostatnio jakis głodny chodzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I kropelki już nie będą potrzebne;):diabloti::evil_lol: Quote
eria Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 se wyobraziłam tą lecznicę i tego lekarza ze spoconymi kłakami w podkoszulku :mdleje: Doginka a Ty się przyznaj że te koty to nie dla Gordona tylko dla Ciebie - przecież jadasz kurze stopy to czemu miałabyś kiciamberek nie zjeść ? :D Quote
Doginka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 eria napisał(a):se wyobraziłam tą lecznicę i tego lekarza ze spoconymi kłakami w podkoszulku :mdleje: Doginka a Ty się przyznaj że te koty to nie dla Gordona tylko dla Ciebie - przecież jadasz kurze stopy to czemu miałabyś kiciamberek nie zjeść ? :D Kochana, a wiesz jaka kocia skórka dobra na reumatyzm :evil_lol: Wyobraziłam sobie tego lekarza tak realnie, że aż mi zaleciało spod jego pach:crazyeye::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Doginka napisał(a): Wyobraziłam sobie tego lekarza tak realnie, że aż mi zaleciało spod jego pach:crazyeye::evil_lol: weź prysznic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ja będę miała traumę po tej wizycie :shake: Quote
ariss Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 obrzydziłyście mi tymi pachami sniadanie:mad::mad::mad: Quote
anetta Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 O fuuuuuuuuuuuuuu Kieeeedyś, kiedyś poszłam z Kają po zaświadczenie żeby wejść na teren wystawy do osiedlowego weta, pare kroków odemnie. Moja noga więcej tam nie stanie :diabloti: Wet był dla mnie bardzo nie miły, dla mnie był odpychający, miał założony fartuch na gołe ciało, a facet wcale szczupły nie był :siara: wręcz otyły. Jak stanął do mnie plecami (sznureczki w fartuchu nie były zaciśnięte) wyłoniły się gołe plecy i... slipy... :roll::roll: Obrzydlistwo. Tak, o Wahl mi chodziło. Sesja maluchów aaaaa :loveu::loveu: Cukiereczki. Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 anetta napisał(a):O fuuuuuuuuuuuuuu Kieeeedyś, kiedyś poszłam z Kają po zaświadczenie żeby wejść na teren wystawy do osiedlowego weta, pare kroków odemnie. Moja noga więcej tam nie stanie :diabloti: Wet był dla mnie bardzo nie miły, dla mnie był odpychający, miał założony fartuch na gołe ciało, a facet wcale szczupły nie był :siara: wręcz otyły. Jak stanął do mnie plecami (sznureczki w fartuchu nie były zaciśnięte) wyłoniły się gołe plecy i... slipy... :roll::roll: Obrzydlistwo. o ja piernicze :mdleje: co jest z tymi ludźmi? :shake: ble masakra... teraz to i mnie już apetyt minął :lol: a Pani Wahl została odsunięta od Fundacji i już na szczęście nie może decydować i więzić psów - także te które nadają siędo adopcji można brać i kochać :loveu: Quote
Alicja Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tu dalej temat krzaczorów :roflt: ja pamiętam jak razu pewnego kupowałam ...znaczy udałam sie z zamiarem kupna loda na galki a pani lodziara miała taki fartuch bez rękawow :roll: i jak uniosła rękę to spod pach wyłoniły sie ...............dalej nie piszę ...lody kupiłam na patyku w sklepie :cool1: Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 o boże błagam Was skończmy ten temat :roflt: :evil_lol: bociek po nawałnicach naprawia gniazdko Quote
Doginka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ja siedzę i sie ryję jak jakaś goopia do sera:evil_lol::evil_lol::evil_lol: edit: Posty skaczą:angryy: Ale pięknie go zdjęłaś oczkiem :crazyeye::loveu: Quote
Alicja Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 naprawiaj bociuś naprawiaj ...wiesz Waszeczko że naj dzieci sie rodzi po 9 miesiącach od braku swiatla i TV :grins: Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Doginka napisał(a): Ale pięknie go zdjęłaś oczkiem :crazyeye::loveu: co zrobiłam? :icon_roc: Alicja napisał(a):naprawiaj bociuś naprawiaj ...wiesz Waszeczko że naj dzieci sie rodzi po 9 miesiącach od braku swiatla i TV :grins: a niech się rodzą na zdrowie :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 no to fotki :loveu::loveu::loveu: rozpływam się po prostu nad tymi kociaczkami, na szczęście (tfu tfu odpukać) z oczkiem jest lepiej, rano już nie było zaklejone więc mam nadzieję, ze obędzie się bez zastrzyków :kciuki: moja księzniczka :lol: i dzieciaki najukochańsze na świecie :loveu::loveu::loveu: edit: czerwień jest zupełnie przypadkowa :shock: Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 najpiękniejsza i najukochańsza mamusia na świecie :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 aaaale oso tu właściwie chozi?? :loveu: moja moja moja :oops: Quote
Alicja Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 :loveu::loveu::loveu:bowskie http://img217.imageshack.us/img217/3637/dsc0075g.jpg Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Dyzio ciągle myśli :loveu: :crazyeye: hahaha walka o mleko Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Dwie Muszkieterki i Muszkieter :loveu: Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 mała sprawczyni zamieszania :loveu: akuku:loveu: Quote
tangerine74 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ło matko :loveu: jakie smaczne kociszcza :evil_lol: Ale dla mnie takich wiecej: http://img17.imageshack.us/img17/6758/dsc0012vdg.jpg Kocham ją :loveu: Mam identycznego księcia i taka księzniczka by mi sie do kompletu przydała :p Jakby Ci sie kiedyś znudziła;) albo musiałabys ją wyrzucic przed wakacjami :razz:, czy cóś takiego - to ja ją wezmę. :p Quote
Doginka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 malawaszka napisał(a):co zrobiłam? :icon_roc: Złapałaś w obiektyw:diabloti: Jak sie Lunka pięknie do podusi przytula:loveu: Kociamberki przecudne są:crazyeye::loveu: Quote
ariss Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Dyzio myślący fenomenalny:loveu::loveu::loveu: a to przecudne:loveu: http://1.1.1.3/bmi/img217.imageshack.us/img217/7278/dsc0138.jpg Quote
Recommended Posts