Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie taki sam syf był w lecznicy w moim pobliskim powiatowym miasteczku, jak pojechałam tuż po przywiezieniu Marko pytać o kastrację. Do tego wet był zainteresowany masową eutanazją niechcianych zwiarzaków. Kłaków spoconych nie eksponował, ale to była inna pora roku, a pewnie też miał takowe w dużej ilości. Taki urok niektórych małych miasteczek widocznie.

Posted

se wyobraziłam tą lecznicę i tego lekarza ze spoconymi kłakami w podkoszulku :mdleje:

Doginka a Ty się przyznaj że te koty to nie dla Gordona tylko dla Ciebie - przecież jadasz kurze stopy to czemu miałabyś kiciamberek nie zjeść ? :D

Posted

eria napisał(a):
se wyobraziłam tą lecznicę i tego lekarza ze spoconymi kłakami w podkoszulku :mdleje:

Doginka a Ty się przyznaj że te koty to nie dla Gordona tylko dla Ciebie - przecież jadasz kurze stopy to czemu miałabyś kiciamberek nie zjeść ? :D

Kochana, a wiesz jaka kocia skórka dobra na reumatyzm :evil_lol:

Wyobraziłam sobie tego lekarza tak realnie, że aż mi zaleciało spod jego pach:crazyeye::evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):

Wyobraziłam sobie tego lekarza tak realnie, że aż mi zaleciało spod jego pach:crazyeye::evil_lol:

weź prysznic :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no ja będę miała traumę po tej wizycie :shake:

Posted

O fuuuuuuuuuuuuuu

Kieeeedyś, kiedyś poszłam z Kają po zaświadczenie żeby wejść na teren wystawy do osiedlowego weta, pare kroków odemnie. Moja noga więcej tam nie stanie :diabloti: Wet był dla mnie bardzo nie miły, dla mnie był odpychający, miał założony fartuch na gołe ciało, a facet wcale szczupły nie był :siara: wręcz otyły. Jak stanął do mnie plecami (sznureczki w fartuchu nie były zaciśnięte) wyłoniły się gołe plecy i... slipy... :roll::roll: Obrzydlistwo.

Tak, o Wahl mi chodziło.

Sesja maluchów aaaaa :loveu::loveu: Cukiereczki.

Posted

anetta napisał(a):
O fuuuuuuuuuuuuuu

Kieeeedyś, kiedyś poszłam z Kają po zaświadczenie żeby wejść na teren wystawy do osiedlowego weta, pare kroków odemnie. Moja noga więcej tam nie stanie :diabloti: Wet był dla mnie bardzo nie miły, dla mnie był odpychający, miał założony fartuch na gołe ciało, a facet wcale szczupły nie był :siara: wręcz otyły. Jak stanął do mnie plecami (sznureczki w fartuchu nie były zaciśnięte) wyłoniły się gołe plecy i... slipy... :roll::roll: Obrzydlistwo.

o ja piernicze :mdleje: co jest z tymi ludźmi? :shake: ble masakra... teraz to i mnie już apetyt minął :lol:

a Pani Wahl została odsunięta od Fundacji i już na szczęście nie może decydować i więzić psów - także te które nadają siędo adopcji można brać i kochać :loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tu dalej temat krzaczorów :roflt:

ja pamiętam jak razu pewnego kupowałam ...znaczy udałam sie z zamiarem kupna loda na galki a pani lodziara miała taki fartuch bez rękawow :roll: i jak uniosła rękę to spod pach wyłoniły sie ...............dalej nie piszę ...lody kupiłam na patyku w sklepie :cool1:

Posted

Doginka napisał(a):

Ale pięknie go zdjęłaś oczkiem :crazyeye::loveu:

co zrobiłam? :icon_roc:

Alicja napisał(a):
naprawiaj bociuś naprawiaj ...wiesz Waszeczko że naj dzieci sie rodzi po 9 miesiącach od braku swiatla i TV :grins:

a niech się rodzą na zdrowie :diabloti:

Posted

no to fotki :loveu::loveu::loveu: rozpływam się po prostu nad tymi kociaczkami, na szczęście (tfu tfu odpukać) z oczkiem jest lepiej, rano już nie było zaklejone więc mam nadzieję, ze obędzie się bez zastrzyków :kciuki:

moja księzniczka :lol:

i dzieciaki najukochańsze na świecie :loveu::loveu::loveu:

edit: czerwień jest zupełnie przypadkowa :shock:

Posted

malawaszka napisał(a):
co zrobiłam? :icon_roc:

Złapałaś w obiektyw:diabloti:

Jak sie Lunka pięknie do podusi przytula:loveu:
Kociamberki przecudne są:crazyeye::loveu: