Vectra Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 ja w walce z owadami , to mam kilka broni 1.lepy - obrzydliwie wyglądają , ale z czasem człowiek patrzy z satysfacją 2.ultradźwięki - zabijają pająki , myszy odstraszaja 3.płytka na robale firmy Global 4.lampa owadobójcza ULTRA Lampa owadobójcza na komary, muchy PROMOCJA (667953537) - Aukcje internetowe Allegro i zupełni HIT :evil_lol: efekt jak w sylwestra , albo strzelanie z kapiszonów 5 łapka elektryczna Łapka na muchy elektryczny paralizator na AKU! (667912905) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Vectra Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 ale jeszcze Ci dodam , że z muchami syzyfowa praca , jeśli okna pootwierane są ... muszę w moskitiery zainwestować .... ale kup se tą łapkę , to dopiero poczujesz co to znaczy zabić muchę - znaczy poczujesz satysfakcję :evil_lol: nobel dla wynalazcy Quote
Vectra Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 J za krótko na wsi mieszka , ja też nie moglam znieść mordowania .. teraz to często oglądam na allegro , cuda technicznych tortur dla owadów :evil_lol: lampa strzela :hmmmm: pierwsze słysze ... łapka tak strzela hahahaah , zresztą KUP polecam , zabawa po pachy ... ja zamówiłam drugą , bo walki są w domu kto muchy ma zabijać :evil_lol: tak każdy będzie miał swoją .... będziemy robić zawody , komu lepiej strzela :evilbat: no i nie ma plam na ścianie , znaczy po kontakcie z łapką nic z muchy nie zostaje :) Quote
malawaszka Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 jak pokazałam J te cuda techniki to oburzony stwierdził, że jednak ja je chcę mordować zamiast nie wpuszczać :roflt: :evil_lol: lepów nie zniosę - kojarzą mi się z dzieciństwem na wsi u wujostwa - wisiały wszędzie i ohydnie wyglądały ble :shake: ta lampa trochę mnie przeraża bo tam napisali, że strzela jak robal wpadnie - to ja zbyt lękliwa jestem chyba i nerwy mi zszarga bardziej niż muchy :lol: :shake: ale łapkę chyba zakupię :mad: bo na ścianach mam już milion rozgniecionych much - póki co nic strasznego bo ściany nie pomalowane, ale jak pomalujemy to hyba będę płakac nad każdą plamką :oops: :placz: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 muszę Wam coś powiedzieć :mdleje: wczoraj J męczył mnie, ze zabrałam mu mydło - on używa takiego nieperfumowanego, naturalnego mydełka z nanosrebrem :evil_lol: no bo uczulony itd... nie ma tego mydła, nie ma - dziś je znalazłam :mdleje: u Luny... została połowa :mdleje: reszta zjedzone :shock: i nie wiem kiedy to zrobił oszołom - mam nadzieję, ze nie przed badaniem krwi bo ukatrupię jak będę musiała drugi raz płacić :-x Quote
ariss Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 malawaszka napisał(a):muszę Wam coś powiedzieć :mdleje: wczoraj J męczył mnie, ze zabrałam mu mydło - on używa takiego nieperfumowanego, naturalnego mydełka z nanosrebrem :evil_lol: no bo uczulony itd... nie ma tego mydła, nie ma - dziś je znalazłam :mdleje: u Luny... została połowa :mdleje: reszta zjedzone :shock: i nie wiem kiedy to zrobił oszołom - mam nadzieję, ze nie przed badaniem krwi bo ukatrupię jak będę musiała drugi raz płacić :-x ona zawsze ma genijalne pomysły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedne psy głodne chodzą bo pańcia tylko pisze i pisze:diabloti: Quote
Alicja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 kurde:razz: ....a już się poczulam posadzona bo mam to mydło w łazience :roflt: Quote
AnkaG Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Monika podejrzliwe przyglądała się gościom - zwłaszcza tym co z łazienki korzystali :D:cool3: Quote
malawaszka Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 nie no - nijak nie potrafię zrozumiec tego czemu ona to zrobiła :shock: nigdy nie miała zapędów do kosmetyków - ale też niegdy wcześniej nie mieliśmy w domu TEGO mydła :lol: Quote
Vectra Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 malawaszka napisał(a):nie no - nijak nie potrafię zrozumiec tego czemu ona to zrobiła :shock: nigdy nie miała zapędów do kosmetyków - ale też niegdy wcześniej nie mieliśmy w domu TEGO mydła :lol: zazdrosna może ;) pomyślała sobie , zjem mydło , J nie będzie się mył .. to się nie będą przytulać :cool3: Quote
malawaszka Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Vectra napisał(a):zazdrosna może ;) pomyślała sobie , zjem mydło , J nie będzie się mył .. to się nie będą przytulać :cool3: hahahaha to prędzej Pepa by zjadła to mydło z takiego powodu - Luna uwielbia J :lol: Quote
anetta Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 To w końcu napisałaś pracę?? Nie doczytałam się :eviltong: Pysia, powiedz teściowej że nie podała cen :evil_lol: NO CHYBA ŻE za frico :cool1::multi::multi::evil_lol: Hhhahah, łapka na muchy genialna :roflt: Wygląda jak mini rakieta do tenisa :roflt::roflt: Na serio owad rozpada się na pył? :crazyeye::crazyeye: A Lunie to się chyba nudzi :mad: Żeby zjadać mydło?? Ciekawe czy odbijało jej się bąbelkami :evil_lol: Jak w rysunkowych filmach Disneya :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 anetta - jeszcze nie napisałam :placz: Luna bekała wczoraj i owszem, puszczała też bąki, ale bańki w bajkach są przereklamowane bo takowych u nas nie było - a może to dlatego, że nie popiła wodą? :evil_lol: Quote
weszka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 A cóż to za super-hiper-odlotowe mydło :crazyeye: że aż Luniastą skusiło do takich niecnych czynów :evil_lol: Historii wetowo-chorobowych nie zazdroszczę :shake: oby wyniki były ok i nie trzeba było czynić kolejnych inwestycji, nerwów i czasu, no i żeby się dziewczynki dobrze czuły :loveu: Śliczne zachodzące słoneczko :loveu: Quote
Alicja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 wołała Luna ....bąbelki babelki bąbelki :razz::razz: Quote
Tekla64 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 moze chciala sie umyc bez alergicznie od srodka:razz: czasem maja glupie pomysly i nie da sie ich wytlumaczyc ino pilnowac bo byc moze jej sie to spodobalo i bedzie kradla nastepne mydla:diabloti: na puszczanie wiatrow ja stosuje espumisan, czasem jak mi moje zaczna smrodzic to ciezko nawet przy pootwieranych oknach i dzwiach wytrzymac wiec uciekam sie do ludzkich srodkow, Tekla w tym bije wszystkie dotychczasowe moje psy Quote
malawaszka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 nooo bąkulce to Pepa miała mordercze jak nie była odpowiednio leczona, odkąd bierze właściwe leki to nie ma już Śmierdzących Pierdów Pepy :evil_lol: :multi: :loveu: a Luna puszczała tylko po mydle - czasem nas truje jak pomaszkieci sobie jakichś odpadków - na przykład suchego chleba nakradnie :mad: a'propos leczenia Pepy to masakra jakaś co sie dzieje - ostatnio jej lek kupowałam niespełna miesiąc temu i kosztował 210 zł (jak zaczynałam ją tym leczyć to kosztował 180 zł) a w tym tygodniu dzwoniłam i qrwa mać! kosztuje już 290 zł!!!!! 80 zł podrożało w miesiąc!!!! :crazyeye: :angryy::angryy::angryy: popier2doliło ich wszystkich chyba już do reszty bo wiele psów będzie umierało przedwcześnie i w męczarniach bo ilu właścicieli będzie stać na to? ilu zrezygnuje z wyjazdów czy innych wydatków, żeby leczyc psa tak drogim lekiem? ręce opadają :angryy::shake: Quote
Alicja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 :shake:i dokładnie tak będzie z chorowaniem psiakow ....bo trzeba sobie powiedzieć głośno ...ze nie każdego stać na leczenie psiaków za takie kwoty:shake: Quote
Tekla64 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 jejku nie piszta tak otwarcie o kosztach!!!!moja druga polowa czesto zaglada na galerie[sama go zachecalam:angryy: ]i bede miala przechlapane jak skojarzy co ja wydaje na psy:mad: pokrzyczy i da kase ale po co mu ten stres:crazyeye: co trza to trza ale fakt wszystko strasznie idzie w gore jakby nas chcieli ukarac za posiadnanie czworonogow Quote
malawaszka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Tekla64']jejku nie piszta tak otwarcie o kosztach!!!!moja druga polowa czesto zaglada na galerie[sama go zachecalam:angryy: ]i bede miala przechlapane jak skojarzy co ja wydaje na psy:mad: pokrzyczy i da kase ale po co mu ten stres:crazyeye: co trza to trza ale fakt wszystko strasznie idzie w gore jakby nas chcieli ukarac za posiadnanie czworonogow juz nie będziemy :evil_lol: ale jest to smutne, bo wiem, ze ja póki co dam radę, ale jest masa ludzi, którzy po prostu nie mają już z czego zrezygnować, a wybór pomiędzy kupieniem jedzenia dla dzieci a leków dla psa jest prosty... :shake: dla rozweselenia małe bąble Quote
Recommended Posts