Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
a jak sie przyjal Hipek? Pepa nie miala pretensji? a koty jak na niego?

Hipcio wyjatkowo łagodnie jak na moje warunki :lol: baby oczywiście poburkiwają na niego - Pepa jest bardzo zazdrosna i przykleiła sie do mnie teraz bardzo i muszę ją zapewniać, że ona ważniejsza jest - wtedy Hipolit nie może podchodzić, Luna pozwala mu siędo siebie zbliżać tylko na dworze, ale jest dobrze bo nie szczeka na niego ani nic - on jest fajny, spokojny i się nie narzuca więc dzieki temu jest spokojnie
Fifka natomiast jest zła na niego i fuczy i stroszy się, na spacerze dostał od niej klapsa w zad z nienacka :lol: i się sama doigra bo ja jemu tłumaczę, że nie wolno kotka ruszać, a ta pindzia prowokuje :mad: ale też jest ok bo nie ma agresji, a kociej rodzinki nie poznał i nie pozna póki co na pewno - nawet moje psy nie znają ;)

Posted

U nas w hurtowni nie ma tego leku....ale znajomy aptekarz z Grudziądza obiecał mi, że zapyta się znanego weterynarza czy posiada ten leki i w jakiej cenie i czy ewentualnie dałoby rade załatwić coś taniej.

Posted

Super że z dziewuszkami ok :multi:

Czy ona ma jeszcze jakieś psy? Kiedyś sledziłam wątek ale teraz nie wiem gdzie on jest.
Zadowolene pyszczydełko :loveu:

Posted

anetta napisał(a):

Czy ona ma jeszcze jakieś psy? Kiedyś sledziłam wątek ale teraz nie wiem gdzie on jest.

o Bożenę Wahl chodzi? ma owszem - jakieś 700 :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='malawaszka']dzięki Rinuś! my potrzebujemy 60 mg bo jeszcze są 30 i chyba 120 albo tylko 60 i 30

Ok będe to miała na uwadze.

dobranoc:loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']U nas w hurtowni nie ma tego leku....ale znajomy aptekarz z Grudziądza obiecał mi, że zapyta się znanego weterynarza czy posiada ten leki i w jakiej cenie i czy ewentualnie dałoby rade załatwić coś taniej.

dzięki Rinuś! my potrzebujemy 60 mg bo jeszcze są 30 i chyba 120 albo tylko 60 i 30

[quote name='Rinuś'][url=http://psiaszansa.pl/pl.php]Strona przytuliska Bo

no, ale strona sobie, to co mówią w mediach sobie a rzeczywistość sobie :shake:

edit: widzę, że na stronie wreszcie zaszły zmiany i nie jest już sielski anielski obrazek jak to pieski sa kochane...

Posted

też mieliście w nocy taką kosmiczną burzę? :mdleje: normalnie całe niebo świeciło, nie waliło w ziemię (albo bardzo mało) za to była wojna w chmurach - nrmalnie apokalipsa :crazyeye:

Posted

burza była fantastyczna,coś koło 2 w nocy :loveu::loveu::loveu: przebudziłam się i uchyliłam okno sobie w sypialni:loveu: a zamknęłam u Foksika bo się bała :roll:
uwielbiam nocne burze!

Posted

no własnie tak jakoś koło 2 to było, miałam iść spać, ale poszłam dopiero jak sierobiło jasnawo bo siedziałam w oknie i robiłam :crazyeye: i byłam tak podekscytowana, że za nic bym nie zasnęła :lol: ale przedziwne to było bo nie było wielkich grzmotów (dzięki czemu Pepa w miarę spokojnie przetrwała) tylko efekty świetlne i to takie że szok!!! :crazyeye:

Posted

u nas w zeszłym roku przeżyłam szok , zresztą nie tylko ja ... nie było grzmotów , niebo jakieś takie dziwne było .. i normalnie jak na zwarciu ... przez ponad godzine , bez przerwy były błyski ... dosłownie wyglądało jak zwarcie instalacji ... norlanie to błyska i znika .. a tu nie znikało , non stop świeciła się pajęczyna na niebie ... nie umiem tego opisać .. ale coś niesamowitego ...
w tym roku na razie z ciekawszych efektow .. to było stereo :evil_lol: raz świeciło mi z jednej strony domku , jak zgasło zapalało sie z drugiej strony ... więc mogłam siedzieć między pokojem a kkuchnią i czytać książkę ;)
aaa jaka oszczędność na prądzie :diabloti:

u nas pada dzis od rana :(

Posted

u mnie też pada, siąpi i jest szaro-buro :shake: błyski też były z każdej strony dziś w nocy - ale niewiele było piorunów jako takich - za to masa błysków i jasno ja kw dzień :-o

kociuszki rosną, zaczynają brykać, przeprowadzkę im zrobiłam i widać się spodobało - tamto pudełko było już za ciasne, teraz mają saloon :lol:
Nowa malutka to ta srebrna kocia, malutka, ale coś ma z oczkiem - mam nadzieję, że to się wyrówna

od cycka przwie nie odchodzi i nadrabia :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']u mnie teraz świeci słońce :)

noo u mnie juzteż, ale co sie działo to szok - oczywiście przerwa w dostawie prądu też była :lol:

[quote name='Alicja']u mnie tez podobno była burza...nie wiem ...spałam :roll:

http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginal-pitbull-red-nose-fiodor-amstaffka-sara-ok-szczecina-141657/index2.html

jak znasz kogoś z okolic Szczecina ....plissssssss zawiadom :mdleje:

kurcze nie znam nikogo a widziałam już że dzieci zaginęły :placz: LAZY tylko ale Ona gdzieś w samym mieście a nie na obrzeżach :shake:

Posted

u mnie tak było w niedziele ..... straszne to było ...
nie ma to jak na wsi co ? naj u mnie zanika sygnał TV , to wiadomo , że zaraz zgaśnie prąd :evil_lol: dodam , że o ile TV mam z satelity , to prądu nie .. nie kumam tej zależności , ale odkąd tu mieszkam ZAWSZE , ale to zawsze znika TV potem prąd - NIGDY odwrotnie :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
u mnie tak było w niedziele ..... straszne to było ...
nie ma to jak na wsi co ? naj u mnie zanika sygnał TV , to wiadomo , że zaraz zgaśnie prąd :evil_lol: dodam , że o ile TV mam z satelity , to prądu nie .. nie kumam tej zależności , ale odkąd tu mieszkam ZAWSZE , ale to zawsze znika TV potem prąd - NIGDY odwrotnie :evil_lol:

kto wie może i umnie jest taka zaleźność, ale póki co nie mamy tv :evil_lol: tzn tv owszem mamy, ale anteny brak :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
kto wie może i umnie jest taka zaleźność, ale póki co nie mamy tv :evil_lol: tzn tv owszem mamy, ale anteny brak :lol:

nic nie tracisz :shake:
my mamy , bo Rafałek musi przy czymś zasypiać :evil_lol: