Vectra Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 czyżby kąpiel w groszkach ? i czyżby uczestniczyły w tej kąpieli dwa sznupki ? :evil_lol: Quote
AnkaG Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ha ha widzę, że Lunka uwielbia czesanko tak jak i moje kundle :evil_lol: Wasiu u mnie Kaja taka zero towarzyska. Kazdy obcy pies jest beee. Są takie psiury więc nie medytuj co zrobiłas źle. :lol: Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Vectra napisał(a):czyżby kąpiel w groszkach ? i czyżby uczestniczyły w tej kąpieli dwa sznupki ? :evil_lol: groszki się nie rozmazuja i nie cuchną :angryy: a co do drugiej części to zgadłaś :lol: AnkaG napisał(a):Ha ha widzę, że Lunka uwielbia czesanko tak jak i moje kundle :evil_lol: Wasiu u mnie Kaja taka zero towarzyska. Kazdy obcy pies jest beee. Są takie psiury więc nie medytuj co zrobiłas źle. :lol: no mam nadzieję, poza tym, ze rozpuściłam jak dZiadowski bicz :lol: Quote
Vectra Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 po to są , by je rozpuszczać :) moje są mega niewychowane i za to je kocham :diabloti: Quote
Vectra Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 kurde nie dramatyzuj , może jak się tarzała , to się chwaściorami podrażniła ? nieraz takie ostre kije wystają z ziemi :mad: Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 kużwa Luna chyba też ma jakiś badziew na skórze - pewnie będziemy się wszyscy leczyć :placz: wyczesałam jej łapy - masakra jak robią jej się kołtuny na tej wsi - każde ziarenko, kazda trawka w sierści tworzy zaraz piekny kołtun :shake: nie wiem czy dobrym pomysłem jest tu mieć czernysza :placz: no ale wracając do tematu to wycięłam też firankę - na króciutko bo też tylko tym zbierała nasionka no i okazało się, ze na brzuszko-boczku ma zaczerwienioną skórę miejscami :placz: ja sie w końcu powieszę i będę miała spokój :grab: Quote
Alicja Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 nie tragizuj :diabloti: pewnie od traw i chwaściorów :mad: wiem kurde wiem ...sama zaraz sprawdzam co jaki syfek może oznaczać Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Vectra napisał(a):kurde nie dramatyzuj , może jak się tarzała , to się chwaściorami podrażniła ? nieraz takie ostre kije wystają z ziemi :mad: Alicja napisał(a):nie tragizuj :diabloti: pewnie od traw i chwaściorów :mad: no nie panikuję jeszcze - jeszcze nie utopiłam domu w domestosie i nie ubrałam całej rodziny w kombinezony :evil_lol: aczkolwiek cała drżę na myśl, że może trzeba będzie ogolić na zero obie panny łącznie z brodą :placz: trochę fotek... bo może niefługo będziemy się do miasta przeprowadzać z powrotem...:lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 :p u nas takie samo tylko w trawie Ozzy http://img15.imageshack.us/img15/8123/dsc0109wnd.jpg Quote
Vectra Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 powiem Ci coś wieśniaro , prędzej mi kaktus na dłoni wyrośnie , niż wrócisz do miasta :evilbat: Quote
Bullila.nl Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Przesliczne te pieski:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Vectra Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Bullila.nl napisał(a):Przesliczne te pieski:loveu::loveu::loveu::diabloti: Ty idź spać , bo bredzisz :roll: :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Vectra napisał(a):Ty idź spać , bo bredzisz :roll: :evil_lol: ciiiii:diabloti: Vectra Ty lepiej sprawdz dlaczemu mi bannerek nie dziala:cool3: poprosze:loveu:/grzecznie:cool3: Quote
lolka75 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Wasia a czemu Ty laleczko jeszcze nie spisz:crazyeye::shake:? Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Vectra napisał(a):powiem Ci coś wieśniaro , prędzej mi kaktus na dłoni wyrośnie , niż wrócisz do miasta :evilbat: watch you hands :diabloti::diabloti::diabloti: Bullila.nl napisał(a):Przesliczne te pieski:loveu::loveu::loveu::diabloti: :roflt: hahahah zaparskałam sobie monitor Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 lolka75 napisał(a):Wasia a czemu Ty laleczko jeszcze nie spisz:crazyeye::shake:? laleczko :loveu: :loveu::loveu::loveu: jak ładnie mi powiedziałaś :loveu: a już idę spać, jakoś tak siezasiedziałam przy piffku :drinking: Quote
Vectra Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Bullila.nl napisał(a):ciiiii:diabloti: Vectra Ty lepiej sprawdz dlaczemu mi bannerek nie dziala:cool3: poprosze:loveu:/grzecznie:cool3: bo pewno serwer na którym jest baner ma przerwe w dostawie prądu :diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Bullila.nl napisał(a):ciiiii:diabloti: Vectra Ty lepiej sprawdz dlaczemu mi bannerek nie dziala:cool3: poprosze:loveu:/grzecznie:cool3: to ty masz wogóle baner :hmmmm: Wieśniara ...jak ladnie zabrzmiało :loveu: Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Alicja napisał(a): Wieśniara ...jak ladnie zabrzmiało :loveu: milusio i rodzinnie :loveu: Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Wiecie co? Przed chwilą się poryczałam rozmawiając z siostrą przez telefon :oops: Tydzień temu pojechali na wakacje na dwa tygodnie - cieszyłam sie bo trochę więcej spokoju w domu itd :lol: pojechali całą sporą grupą - rodzinki z dziećmi - dzieciaki w podobnym wieku więc wybawią się z rówieśnikami itd, a moja siostra mi mówi, że wczoraj Oliwia odeszła od zabawy z dziećmi i poszła grzebać w swoich zabawkach sama, grzebie tam, grzebie i wyciąga... :mdleje: zdjęcia - moje z Luną, Luna i Boluś, sama Luna - usiadła i sobie je oglądała jakiś czas :loveu::loveu::loveu: moja kochana mała Królewna :loveu: no i teraz też mi się oczy spociły jak to napisałam - chyba się starzeję :placz: :lol: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Zapraszam na bazarek na odrobaczanie kotków Wystrzałowa KARAFKA KIELONY piersiówka świecznik naszyjnik i maska na koty do 20.07 Quote
Recommended Posts