Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ha ha widzę, że Lunka uwielbia czesanko tak jak i moje kundle :evil_lol: Wasiu u mnie Kaja taka zero towarzyska. Kazdy obcy pies jest beee. Są takie psiury więc nie medytuj co zrobiłas źle. :lol:

Posted

Vectra napisał(a):
czyżby kąpiel w groszkach ? i czyżby uczestniczyły w tej kąpieli dwa sznupki ? :evil_lol:

groszki się nie rozmazuja i nie cuchną :angryy: a co do drugiej części to zgadłaś :lol:

AnkaG napisał(a):
Ha ha widzę, że Lunka uwielbia czesanko tak jak i moje kundle :evil_lol: Wasiu u mnie Kaja taka zero towarzyska. Kazdy obcy pies jest beee. Są takie psiury więc nie medytuj co zrobiłas źle. :lol:

no mam nadzieję, poza tym, ze rozpuściłam jak dZiadowski bicz :lol:

Posted

kużwa Luna chyba też ma jakiś badziew na skórze - pewnie będziemy się wszyscy leczyć :placz: wyczesałam jej łapy - masakra jak robią jej się kołtuny na tej wsi - każde ziarenko, kazda trawka w sierści tworzy zaraz piekny kołtun :shake: nie wiem czy dobrym pomysłem jest tu mieć czernysza :placz: no ale wracając do tematu to wycięłam też firankę - na króciutko bo też tylko tym zbierała nasionka no i okazało się, ze na brzuszko-boczku ma zaczerwienioną skórę miejscami :placz: ja sie w końcu powieszę i będę miała spokój :grab:

Posted

Vectra napisał(a):
kurde nie dramatyzuj , może jak się tarzała , to się chwaściorami podrażniła ? nieraz takie ostre kije wystają z ziemi :mad:

Alicja napisał(a):
nie tragizuj :diabloti: pewnie od traw i chwaściorów :mad:

no nie panikuję jeszcze - jeszcze nie utopiłam domu w domestosie i nie ubrałam całej rodziny w kombinezony :evil_lol: aczkolwiek cała drżę na myśl, że może trzeba będzie ogolić na zero obie panny łącznie z brodą :placz:

trochę fotek... bo może niefługo będziemy się do miasta przeprowadzać z powrotem...:lol:

Posted

Vectra napisał(a):
powiem Ci coś wieśniaro , prędzej mi kaktus na dłoni wyrośnie , niż wrócisz do miasta :evilbat:

watch you hands :diabloti::diabloti::diabloti:

Bullila.nl napisał(a):
Przesliczne te pieski:loveu::loveu::loveu::diabloti:

:roflt: hahahah zaparskałam sobie monitor

Posted

lolka75 napisał(a):
Wasia a czemu Ty laleczko jeszcze nie spisz:crazyeye::shake:?

laleczko :loveu: :loveu::loveu::loveu: jak ładnie mi powiedziałaś :loveu: a już idę spać, jakoś tak siezasiedziałam przy piffku :drinking:

Posted

Bullila.nl napisał(a):
ciiiii:diabloti:
Vectra Ty lepiej sprawdz dlaczemu mi bannerek nie dziala:cool3:
poprosze:loveu:/grzecznie:cool3:

bo pewno serwer na którym jest baner ma przerwe w dostawie prądu :diabloti:

Posted

Bullila.nl napisał(a):
ciiiii:diabloti:
Vectra Ty lepiej sprawdz dlaczemu mi bannerek nie dziala:cool3:
poprosze:loveu:/grzecznie:cool3:

to ty masz wogóle baner :hmmmm:

Wieśniara ...jak ladnie zabrzmiało :loveu:

Posted

Wiecie co? Przed chwilą się poryczałam rozmawiając z siostrą przez telefon :oops:
Tydzień temu pojechali na wakacje na dwa tygodnie - cieszyłam sie bo trochę więcej spokoju w domu itd :lol: pojechali całą sporą grupą - rodzinki z dziećmi - dzieciaki w podobnym wieku więc wybawią się z rówieśnikami itd, a moja siostra mi mówi, że wczoraj Oliwia odeszła od zabawy z dziećmi i poszła grzebać w swoich zabawkach sama, grzebie tam, grzebie i wyciąga... :mdleje: zdjęcia - moje z Luną, Luna i Boluś, sama Luna - usiadła i sobie je oglądała jakiś czas :loveu::loveu::loveu: moja kochana mała Królewna :loveu: no i teraz też mi się oczy spociły jak to napisałam - chyba się starzeję :placz: :lol:

:loveu: