Doginka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Widać Moniczko, że skubałaś kurczaczka i teraz Ci bardzo współczuję bolących paluszków:diabloti: :calus::glaszcze: :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 aż tak źle nie jest z paluszkami bo robiłam to przez kilka dni i końca nie widać :evil_lol: Quote
furciaczek Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Waszuniu co sie meczysz...obetnij jak Czikena, szybciej, latwiej...zabawniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to to bys musiala do psiego fryzjera isc...i to jakiegos dobrego co wie jak to zrobic:diabloti: Quote
malawaszka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 furciaczek napisał(a):Waszuniu co sie meczysz...obetnij jak Czikena, szybciej, latwiej...zabawniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to to bys musiala do psiego fryzjera isc...i to jakiegos dobrego co wie jak to zrobic:diabloti: nooo zwłaszcza to "zabawniej" :-x tu się można pośmiać, a właściwie trzeba bo inaczej musiałabym kogoś zabić, ale kurna przez to opitolenie to jemu bardzo spadła szansa na szybkie znalezienie domu :angryy: a hotel za darmo nie jest :shake: Quote
eria Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Lunka niedokończona prześmiesznie wygląda :evil_lol: co do Czikena to jest tragedia, wiadomo co to za 'salon' gdzie z nim byli ?:shake: to chyba warto by wiedzieć tak na przyszłość :roll: boszeeeee nie mam co skubać :placz::placz: Quote
furciaczek Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Mam nadzieje ze szybko mu te kudly odrosna bo faktycznie malo teraz sznupa przypomina:shake: Gdyby chociaz mu cos z ta grzywka zrobic...wyglada jak od garnka cieta:roll: Nic nie poradzisz, trzeba sie czasem posmiac...inaczej szybko zwariujemy albo sie do grobu wpedzimy;) Quote
malawaszka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='eria']Lunka niedokończona prześmiesznie wygląda :evil_lol: co do Czikena to jest tragedia, wiadomo co to za 'salon' gdzie z nim byli ?:shake: to chyba warto by wiedzieć tak na przyszłość :roll: boszeeeee nie mam co skubać :placz::placz: nie mam pojęcia gdzie z nim byli - ale zaczynam podejrzewać, że to był po prostu weterynarz z maszynką :roll: :shake: porażka, a ja sobie wyobrażałam jak te siwe włosy będą ładnie wychodzić i wyłoni się fajny czarnuszek, tu dupa :angryy: dalej będzie siwy :placz: Eria mogę Ci podrzucić Lunetę do dokończenia - mnie się już nie chce tym bardziej, ze zostały najbardziej tkliwe miejsca :shake: Quote
malawaszka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 furciaczek napisał(a):Mam nadzieje ze szybko mu te kudly odrosna bo faktycznie malo teraz sznupa przypomina:shake: Gdyby chociaz mu cos z ta grzywka zrobic...wyglada jak od garnka cieta:roll: Nic nie poradzisz, trzeba sie czasem posmiac...inaczej szybko zwariujemy albo sie do grobu wpedzimy;) mało, że od garnka to jeszcze tępym narzędziem :lol: Quote
tangerine74 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Śliczne łyse boczki :p Gimloń ma taki grzbiet. Wlos ma chyba ciemniejszy (albo fotki tak rozjasnily Lunkę), bo kontrast z łysiną wiekszy.:lol: Quote
malawaszka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 tangerine74 napisał(a):Śliczne łyse boczki :p Gimloń ma taki grzbiet. Wlos ma chyba ciemniejszy (albo fotki tak rozjasnily Lunkę), bo kontrast z łysiną wiekszy.:lol: bo to co jej zostało to jest siwawe i do tego niewykąpane :lol: pokaż Gimlonia :diabloti: Quote
Doginka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 malawaszka napisał(a):bo to co jej zostało to jest siwawe i do tego niewykąpane :lol: Bo podszerstek też się rwie:diabloti:;) Quote
LeCoyotte Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Doginka napisał(a):Bo podszerstek też się rwie:diabloti:;) to Loona byłaby juz całkowice łysa.. w sumie ciekawie by to wyglądało:diabloti: Quote
Doginka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 LeCoyotte napisał(a):to Loona byłaby juz całkowice łysa.. w sumie ciekawie by to wyglądało:diabloti: Łysa byłaby przez jakieś 2 tygodnie - może tydzień, a później jaka byłaby piękna panienka:loveu: Quote
Vectra Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 malawaszka napisał(a):bo to co jej zostało to jest siwawe i do tego niewykąpane :lol: pokaż Gimlonia :diabloti: ufarbuj jak siwa :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Vectra napisał(a):ufarbuj jak siwa :evil_lol: szkoda kasy na farbę dla darmozjada - w sadzy utytłam :cool3::evil_lol: Quote
Vectra Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 malawaszka napisał(a):szkoda kasy na farbę dla darmozjada - w sadzy utytłam :cool3::evil_lol: opal nad gazem :diabloti: Quote
Bliss Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Vectra napisał(a):opal nad gazem :diabloti: pffffffff :roll: kombinujecie bez sensu - ja mam prosty i sprawdzony sposób - należy zostawić niedomkniętą puszkę farby ... kolor wedle preferencji dobrać i już. Rach ciach i po krzyku - nie ma siwych ani żadnych innych za to są tęczowe lub zielone czy tez fantazyjna fuksja :cool3: Quote
Vectra Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Bliss napisał(a):pffffffff :roll: kombinujecie bez sensu - ja mam prosty i sprawdzony sposób - należy zostawić niedomkniętą puszkę farby ... kolor wedle preferencji dobrać i już. Rach ciach i po krzyku - nie ma siwych ani żadnych innych za to są tęczowe lub zielone czy tez fantazyjna fuksja :cool3: a kto podłogę wyczyści :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
Bliss Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Vectra napisał(a):a kto podłogę wyczyści :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :shake: no jak z dziećmi na prawdę ... to się robi na dworku. Stawia się w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku a dalej się samo dzieje :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Bliss napisał(a)::shake: no jak z dziećmi na prawdę ... to się robi na dworku. Stawia się w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku a dalej się samo dzieje :evil_lol: mam złe doświadczenia , temu brnę z pytaniami :evil_lol: :evil_lol: Quote
tangerine74 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 malawaszka napisał(a):pokaż Gimlonia :diabloti: Miałam dobre checi i ostatnią godzinę w pracy:evil_lol: walczyłam, zeby przerzucić fotki z telefonu (badziewiaste, ale widać, ze łysol:lol:). Niestety - bluetooth odmówił współpracy :shake: Od dziś do 12 czerwca jestem poza zasiegiem kompa. Smutno mi, ze bez Was, ale radośnie, ze na urlopie i w Londynie :p Niniejszym odmeldowuje się ;) Nie piszcie wiecej niż 3 strony dziennie, bo bede miała za duzo do nadrabiania ;) Quote
malawaszka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Tangerine baw się dobrze i wypoczywaj:loveu::loveu::loveu::multi: - za mnie też :lol: Quote
Pysia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Chciałam Ci zakomunikować, ze pilot Hołowczyca ma chęć na jakiś wspólny spacer w weekend ;) Quote
malawaszka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Pysia napisał(a):Chciałam Ci zakomunikować, ze pilot Hołowczyca ma chęć na jakiś wspólny spacer w weekend ;) a co Ty jeszcze w domu robisz? :-o sio na skrzyżowanie!!! :diabloti: :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Kto ma większą ochotę na ten spacer - Hołek czy Ty? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts