Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Waszuniu co sie meczysz...obetnij jak Czikena, szybciej, latwiej...zabawniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to to bys musiala do psiego fryzjera isc...i to jakiegos dobrego co wie jak to zrobic:diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
Waszuniu co sie meczysz...obetnij jak Czikena, szybciej, latwiej...zabawniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to to bys musiala do psiego fryzjera isc...i to jakiegos dobrego co wie jak to zrobic:diabloti:

nooo zwłaszcza to "zabawniej" :-x tu się można pośmiać, a właściwie trzeba bo inaczej musiałabym kogoś zabić, ale kurna przez to opitolenie to jemu bardzo spadła szansa na szybkie znalezienie domu :angryy: a hotel za darmo nie jest :shake:

Posted

Lunka niedokończona prześmiesznie wygląda :evil_lol:

co do Czikena to jest tragedia, wiadomo co to za 'salon' gdzie z nim byli ?:shake: to chyba warto by wiedzieć tak na przyszłość :roll:

boszeeeee nie mam co skubać :placz::placz:

Posted

Mam nadzieje ze szybko mu te kudly odrosna bo faktycznie malo teraz sznupa przypomina:shake: Gdyby chociaz mu cos z ta grzywka zrobic...wyglada jak od garnka cieta:roll:
Nic nie poradzisz, trzeba sie czasem posmiac...inaczej szybko zwariujemy albo sie do grobu wpedzimy;)

Posted

[quote name='eria']Lunka niedokończona prześmiesznie wygląda :evil_lol:

co do Czikena to jest tragedia, wiadomo co to za 'salon' gdzie z nim byli ?:shake: to chyba warto by wiedzieć tak na przyszłość :roll:

boszeeeee nie mam co skubać :placz::placz:

nie mam pojęcia gdzie z nim byli - ale zaczynam podejrzewać, że to był po prostu weterynarz z maszynką :roll: :shake: porażka, a ja sobie wyobrażałam jak te siwe włosy będą ładnie wychodzić i wyłoni się fajny czarnuszek, tu dupa :angryy: dalej będzie siwy :placz:

Eria mogę Ci podrzucić Lunetę do dokończenia - mnie się już nie chce tym bardziej, ze zostały najbardziej tkliwe miejsca :shake:

Posted

furciaczek napisał(a):
Mam nadzieje ze szybko mu te kudly odrosna bo faktycznie malo teraz sznupa przypomina:shake: Gdyby chociaz mu cos z ta grzywka zrobic...wyglada jak od garnka cieta:roll:
Nic nie poradzisz, trzeba sie czasem posmiac...inaczej szybko zwariujemy albo sie do grobu wpedzimy;)

mało, że od garnka to jeszcze tępym narzędziem :lol:

Posted

tangerine74 napisał(a):
Śliczne łyse boczki :p Gimloń ma taki grzbiet. Wlos ma chyba ciemniejszy (albo fotki tak rozjasnily Lunkę), bo kontrast z łysiną wiekszy.:lol:

bo to co jej zostało to jest siwawe i do tego niewykąpane :lol:

pokaż Gimlonia :diabloti:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
to Loona byłaby juz całkowice łysa.. w sumie ciekawie by to wyglądało:diabloti:

Łysa byłaby przez jakieś 2 tygodnie - może tydzień, a później jaka byłaby piękna panienka:loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
opal nad gazem :diabloti:

pffffffff :roll: kombinujecie bez sensu - ja mam prosty i sprawdzony sposób - należy zostawić niedomkniętą puszkę farby ... kolor wedle preferencji dobrać i już. Rach ciach i po krzyku - nie ma siwych ani żadnych innych za to są tęczowe lub zielone czy tez fantazyjna fuksja :cool3:

Posted

Bliss napisał(a):
pffffffff :roll: kombinujecie bez sensu - ja mam prosty i sprawdzony sposób - należy zostawić niedomkniętą puszkę farby ... kolor wedle preferencji dobrać i już. Rach ciach i po krzyku - nie ma siwych ani żadnych innych za to są tęczowe lub zielone czy tez fantazyjna fuksja :cool3:

a kto podłogę wyczyści :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
a kto podłogę wyczyści :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:

:shake: no jak z dziećmi na prawdę ... to się robi na dworku. Stawia się w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku a dalej się samo dzieje :evil_lol:

Posted

Bliss napisał(a):
:shake: no jak z dziećmi na prawdę ... to się robi na dworku. Stawia się w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku a dalej się samo dzieje :evil_lol:

mam złe doświadczenia , temu brnę z pytaniami :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
pokaż Gimlonia :diabloti:

Miałam dobre checi i ostatnią godzinę w pracy:evil_lol: walczyłam, zeby przerzucić fotki z telefonu (badziewiaste, ale widać, ze łysol:lol:). Niestety - bluetooth odmówił współpracy :shake:
Od dziś do 12 czerwca jestem poza zasiegiem kompa. Smutno mi, ze bez Was, ale radośnie, ze na urlopie i w Londynie :p Niniejszym odmeldowuje się ;) Nie piszcie wiecej niż 3 strony dziennie, bo bede miała za duzo do nadrabiania ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Chciałam Ci zakomunikować, ze pilot Hołowczyca ma chęć na jakiś wspólny spacer w weekend ;)

a co Ty jeszcze w domu robisz? :-o sio na skrzyżowanie!!! :diabloti: :evil_lol: