Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaG napisał(a):
Wasiu nie mogę wejść na stronę sznupka z Gdańska?? :cool3: A ty?

:crazyeye: nie ma tego wątku :crazyeye: ale jazda :lol: na szczęście wrócił do domu :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']zupełnie nie wiem czemu antychryst? nie bluźnij Lolka :diabloti:

:razz::razz:[FONT=Arial] noooo jaka ta lolka jest :shake: tak jakby nie mogła napisać pomiot Szatana :diabloti:[/FONT]:evil_lol:

Posted

Fifka i psy :lol: Fifka wczoraj swoją bezczelnością rozwaliła nawet Lunę - Luna spała na łóżku, a Fifi też tam chciała, więc wskoczyła i znieruchomiała, w Lunie się zagotowało, ale że Fifi cierpliwa to przeczekała nieruchomo aż para z Luny zejdzie i spały sobie obok siebie :loveu:

a na dworze nieustająco i wciąż jest tak

z Pepą jest raz tak, a raz gonitwy

Posted

nooo sielanka :roll: gdyby nie grzybek Fifkowy i Pepowe wygryzanie łap nie wiem czy też grzybkowe czy alergia czy jakiś kolejny objaw Cushinga to byłaby sielanka :lol: ale co tam - mam masę takich samych fot :stupid:

Posted

malawaszka napisał(a):
alez ja się nie przejmuję, mam z kazdej z nich taką sama frajdę i relax

a kto Ci się karze przejmować :hmmmm: ja mam tysiące takich samych fotek .. mało nieraz mam w takich samych ujęciach :loveu: :loveu:
wspomnę tylko , że od 2007 roku , mam 61 tysięcy zdjęć zrobionych :evil_lol: :evil_lol:
to co wstawiam na dogo , to kropelka ;) :evil_lol:
a mam takie fotki , które uwielbiam oglądać i nieraz sobie i popłacze patrząc na nie :-( ale super że jest taka możliwość by mieć te wspomnienia nie tylko w głowie ;)

Posted

[quote name='Vectra']a kto Ci się karze przejmować :hmmmm: ja mam tysiące takich samych fotek .. mało nieraz mam w takich samych ujęciach :loveu: :loveu:
wspomnę tylko , że od 2007 roku , mam 61 tysięcy zdjęć zrobionych :evil_lol: :evil_lol:
to co wstawiam na dogo , to kropelka ;) :evil_lol:
a mam takie fotki , które uwielbiam oglądać i nieraz sobie i popłacze patrząc na nie :-( ale super że jest taka możliwość by mieć te wspomnienia nie tylko w głowie ;)

hahha noo ja kiedyś liczyłam, ale już zapomniałam ile to było, ale tez mnóstwo - nikt w mojej rodzinie tego nie rozumie, że zajebiscie odpoczywam i się wyłączam na spacerach z aparatem i psami i smieją się, że i tak potem tego nie ogladam, a ja owszem ogladam i nawet często wracam do starych :loveu:

Posted

Ja mam folder o tytule FOTKI , spojrzałam we właściwości i mi policzyło ;)
ja niestety straciłam dużo fotek z 2006 roku , dysk mi się spalił :( a nie miałam wypalonych na płytach ehhhh .. Rafałek juz się przyzwyczaił , że latam z aparatem ..
z ostatniej sesi co wstawiłam :evil_lol: zrobiłam ponad 800 zdjęć ..
Fakt bardzo to uspokaja , zapominasz o całym świecie ...
gdyby nie te psy .. to by człek ocipiał :/ a tak , nie można się smucić ... bo zaraz banda bursztynowych oczu patrzy co mi jest

Posted

hahaha ja mam folder pt ZDJĘCIA,ale tam nie mam wszystkiego bo jak zmieniałam niedawno kompa to ze starego zgrałam na płyty i nie wrzucałam na nowy - zapycham go nowymi :lol:

ja bym mogła nie pracować i tylko chodzić na spacery i robić zdjęcia, i zawsze mam co robić oprócz pracowania - moja sis mówi, że ona by nie mogła nie pracować - ja tam bym mogła i ani chwili bym się nie nudziła - ahh marzenia :oops:

Posted

wiesz , ja odkąd nie muszę pracować - mój kochany TZ robi to za mnie :diabloti:
serio się nie nudzę :evil_lol: jak pracowałam , to dostawałam kociokwiku .. a Rafał ma jak Twoja siostra ... on i w niedziele idzie podłubać :mdleje:
ale może to temu , że jego praca wiąże się z hobby :hmmmm:
ja mogę godzinami patrzeć jak one się bawią ... łapię się na tym , że patrzę i śmieje ryj jak one śpią :evil_lol:

Posted

ja nie pracuje a i tak czasu mi brakuje:roll::evil_lol:

a jak aparatka w ruchu to najlepszy relaks pod sloncem:multi:...tylko ze potem nie widze na to oko ktore mruze zeby foteczke pstryknac:evil_lol:
[SIZE="1"]tylko ze ja nie robie TAKICH fotek jak Wy:placz:.... moje to tandeta:-(