AnkaG Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Moi weci kiedyś mi powiedzieli - u zdrowej suki nie można rozpoznać czy wysterylizowana - macicę widać jak jest ropomacicze. Też tak jak ty chciałam sprzawdzić bezdomną jamnisie - miała pocięty brzuch. Pepcia łasa na chłopaków :diabloti: Quote
eria Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 rasistowskie psy normalnie :evil_lol: Kreon widzi z daleka husky - dostaje takiego amoku że ledwo mendę utrzymam (kiedyś pożarł się z huskim):roll:. Za to goldeny i labki są u niego na tak :lol: Bezproblemowo akceptuje. ciekawa sprawa z tą Pepą - ja bym poszła do weta- z czystej ciekawości Quote
malawaszka Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 mam jeszcze jakieś resztkowe fotki z Figusią tu mi Oliwia ręka machnęła przez obiektyw, ale mina Figi bezcenna :lol: Quote
malawaszka Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 moje dzieci :loveu::loveu::loveu: Quote
puzzle Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 O widze, ze macie to samo co ja. Moja Hebe ma wszystkie psy w nosie, oprocz duzych zoltych przypominajacych boksery, zaczelo sie od tego, ze ja bokserka chciala zagryzc i tak zostalo, no ale to powiedzmy uraz i normalne, ale Scoob. On kocha bigle nie wazna plec, wazne, ze bialo jakies tam, na sztywnych lapach i nienawidzi retriverów:razz:, nie wazne jaki, kazdy retriver jest Fe. Tu sie w sumie dziwie bo on sie z labami wychowal, a teraz wielka zadyma, zadnemu nie przepusci:diabloti:. Moja Hebe tez taka dama:diabloti: Quote
lolka75 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Wasia ale masz cyrk:roll::evil_lol:.... ale Pepa to normalnie Beniamin Button:loveu::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 noo to już jestem spokojniejsza po rozmowie z naszym panem drem :p najprawdopodobniej jest tak jak pisałysmy tu wcześniej, że ten za duży kortyzol blokował cieczkę i nawet mógł powodować zmniejszenie jajników i macicy i dlatego to mogło być niewidoczne, a jak kortyzol zablokowaliśmy to wszystko wraca do normy i nic złego się nie dzieje tym bardziej, ze wyniki moczy sprzed tygodnia są w porządku :multi: ufff ale obserwować i tak będę :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 weszka napisał(a):Czyli że raczej gut :p A Pepa ma widać motto "Bawimy się jak damy, jak nie damy to się nie bawimy" :diabloti::evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: i co wet cię nie wygwizdał ? :razz: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Vectra napisał(a): i co wet cię nie wygwizdał ? :razz: :evil_lol: nie bo miał pacjenta na stole :lol: :eviltong: no mam nadzieję, że gut, tylko teraz zostaje znowu kwestia czy można ją sterylizować czy już lepiej nie obciążać ogranizmu zabiegiem, ale na to mamy czas i będę o tym rozmawiać przy następnej kontroli Quote
weszka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Czyli że raczej gut :p A Pepa ma widać motto "Bawimy się jak damy, jak nie damy to się nie bawimy" :diabloti::evil_lol: Quote
ariss Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Weszka:mdleje::roflt::roflt::roflt: http://img16.imageshack.us/img16/5906/dsc012vww.jpg sznaucery sa mega fotogeniczne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
puzzle Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 weszka cala sie przez Ciebie poplulam:evil_lol::evil_lol: Quote
madziamn Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 "Bawimy się jak damy, jak nie damy to się nie bawimy" -nieźle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pepula odmłodniała na całego:eviltong: Quote
tangerine74 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Czyli Pepa po prostu coraz zdrowsza i młodsza :p Cudownie :loveu: eria napisał(a):rasistowskie psy normalnie :evil_lol: :lol: Fakt. Że tez wczesniej na to nie wpadłam. Juz ja Gimlemu zrobię pranie tych 4 szarych komórek uzywanych czasem do myslenia :mad: Rasista jeden :mad: A w sprawie Dam i rasizmu łacznie: prowadzą do odjajczenia ;) Gimli po kilkukrotnym wejściu na głowe malamuta, który odważył powachać sie trawnik z "Gimlasiowymi damami", trafił pod nóż, bo malamut w odwecie atakował juz nie tylko jego, ale też mnie:shake: Quote
weszka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Hihi no tsssooo się śmiejecie - damy mają swoje prawa :D Quote
AnkaG Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Moje damy lubią siebie nawzajem w czasie cieczek :cool3::diabloti: Quote
madziamn Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 AnkaG napisał(a):Moje damy lubią siebie nawzajem w czasie cieczek :cool3::diabloti: też miałam kiedys taką damę która wolała inne damy:evil_lol: Quote
AnkaG Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 A jak się zachowuje Luna wobec cieczkującej Pepki? Quote
puzzle Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 AnkaG napisał(a):A jak się zachowuje Luna wobec cieczkującej Pepki? Luna nie jest dama:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 a tu dalej o damach :lol: Pepa śmigała po domu w majtkach po Oliwii :lol: a że na wsi wychodzi kiedy chce na siku bo taras otwarty to poszła i zlała się w majtki :roll: Miałam super weekend - cieplutko, szorowanie łazieneczki po fugowaniu - ale jest śliczna :loveu: ogólnie sprzątanie i końca nie widać :roll: ale weekend był super do czasu kiedy chciałam uruchomić naszą nową lodówkę - sliczną zresztą :lol: najpierw poczytałam jaka jest fajna i w ogóle ile ma funkcji - no cieszyłam się bo to moja pierwsza własna lodówka :oops: Oliwia słyszała jak się zachwycam, że ma hygienizer (foltr pochłaniający lodówkowe smrodki - ale i tak trzeba ją myć :shake: :evil_lol: ) - no i ona nagle w krzyk "aaaaa a my nie mamy hyganira, katastrofa!!!!! trzeba im popsuć lodówkę" :crazyeye: :roflt: no skąd to dziecko ma takie hasła - 19 kwietnia skończyła 4 lata :lol: ale o lodówce miałam... zdjęłam karton, powyjmowałam do mycie półki i szuflady z zamrazalnika i patrzę, a za szufladą jakiś zonk :angryy: jeden z przewodów z oblezioną srebrną powłoką a to wsio chamsko oklejone odłażącą srebrną taśmą :crazyeye: :angryy::angryy::angryy: nosz qrdwa mać!!!! jakbym kupił na przecenie czy coś, ale kupiłam pełnowartościowy produkt do diabła!!! wściekałam się, prawie sie poryczałam bo teraz pewnie będę się z nimi użerać - bo nie chcę żadnego naprawiania - nowe ma być dobre nie? a nie naprawiane qrwa! :angryy::angryy::angryy: i teraz nie wiem czy mam od razu do serwisu czy do kolesia u którego kupowałam?! to nie sklep taki zwyczajny, tylko koleś ma firmę, handluje na targu sprzętem AGD no i ma trochę taniej bo nie magazynuje itd... poleciła mi go koleżanka bo kupowała u niego :placz: i było ok do wczoraj - i teraz nie wiem czy dziad o tym wiedział bo kupił ją gdzieś taniej a mi sprzedał jako normalną czy jemu wcisnęli :placz: ja nie mam czasu na to teraz kurcze... :placz: Quote
Vectra Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 to w morde mu , temu sprzedawczykowi ... :mad: Quote
malawaszka Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Vectra napisał(a):to w morde mu , temu sprzedawczykowi ... :mad: w morde dostanie jak się będzie migał - jutro do niego dzwonie i zobaczymy a już miałam mieć hulającą lodóweczke :placz: Quote
Vectra Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 malawaszka napisał(a):w morde dostanie jak się będzie migał - jutro do niego dzwonie i zobaczymy a już miałam mieć hulającą lodóweczke :placz: pewno już siedzisz z telefonem i czekasz na odpowiednią godzinę :evil_lol: ale znam znam , też nie lubię jak coś nie działa .. a ja bardzo bym chciała by działało :placz: :placz: :placz: Quote
ariss Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 i jak się rozwineła historia??? Nawrzucałaś facetowi?Co powiedział?:diabloti: Quote
Recommended Posts