Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wytrzymałam i zamiast pracować oglądam małe czupiradełko ...:cool3:
No fajnie wygląda - widać teraz, że to pieprzaczek. Słodka dzidzia. :loveu:

No i widzę, ze bocianki koło ciebie latają ...:eviltong:

Posted

Figa to taki diabelek:loveu:
ale..ale.... pierwsza nocka na nowym i od razu bocianki przylecialy:multi::loveu::multi:.... beda male Wasie slodziutkie i rozowe:loveu::multi::loveu:

Posted

lolka75 napisał(a):
Figa to taki diabelek:loveu:
ale..ale.... pierwsza nocka na nowym i od razu bocianki przylecialy:multi::loveu::multi:.... beda male Wasie slodziutkie i rozowe:loveu::multi::loveu:

a Lolka tylko o jednym :eviltong: nie będzie - a już na pewno nie różowe haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a Lolka tylko o jednym :eviltong: nie będzie - a już na pewno nie różowe haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mowisz ze nie rozowe:hmmmm:?? to czyli ze co? ze jak?:crazyeye:
:diabloti:

Posted

nie widać zbyt wiele bo Figa się focha na mnie :lol:

Widać widać :loveu: A to uszysko :-o:loveu:
I różowa obróżka ładnie leży - prawda AnkaG :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='weszka']Widać widać :loveu: A to uszysko :-o:loveu:
I różowa obróżka ładnie leży - prawda AnkaG :diabloti::evil_lol:

uszysko jest przeokropne :lol: i ono żyje!!!! Figa śpi, a wystarczy, ze coś stuknie to ucho się podnosi jak peryskop i szpieguje :evil_lol:

Weszko powiedz mi czy pieprzaki mogą mieć skórę łaciatą?
http://img220.imageshack.us/img220/7301/dsc0021dwz.jpg

chodzi mi o tą łatkę na tej fotce - martwi mnie to trochę bo tam jest takie trochę łysawe i to nie przez skubanie, takie było - czysta i gładziutka skóra, ale łysawa :roll: a na grzbiecie ma też łyse placki nie po skubaniu tylko były - jutro jedziemy do pana doktora z Pepą to i Figa się załapie

Posted

Tia obróżka pasuje do wnętrza sterczącego uszka :eviltong:

Niestety kopiowanie przez lata spowodowało, że nie u każdego sznupa te uszystka leżą grzecznie.

Posted

Wasiu , a te przełysienia to nie są spowodowane zmianą sierściucha z młodzieńczej na dorosłą ?
a plamy , to wg mojej wiedzy , to czasem pojawiają się jak suczka ma dostać ruiki.Zmiany hormonalne znaczy się.

Posted

Vectra napisał(a):
Wasiu , a te przełysienia to nie są spowodowane zmianą sierściucha z młodzieńczej na dorosłą ?
a plamy , to wg mojej wiedzy , to czasem pojawiają się jak suczka ma dostać ruiki.Zmiany hormonalne znaczy się.

nie mam pojęcia - Luna już daawno była sceniackiem i nie pamiętam, żeby coś takiego miała :niewiem: cieczek też u mnie nie miewają :lol: jutro u weta zapytam:oops: i mam nadzieję, że Figa mi nie dostanie cieczki bo oszaleję chyba :eek2::scared:

Posted

Pokazać Ci fotki Ajdy z okresu dojrzewania ? :evil_lol:
wyglądała jak wyleniały futro , całe w plamach ... doszła do tego alergia.
No ale my możemy tylko tutaj gdybać .. do weta marsz :)
U mnie cieczki , że tak powiem były .. ale zarówno Lala jak i Mania są czarne i krótkowłose .. ale przypomniała mi się kudłata , jasna pastuszka - stróż z powołania.
A ona ma wiele ze sznupka hahahahaa , pilnuje i broni sswojego gipsu :mdleje:
ugryzła Klementynę :evilbat:

Posted

Vectra napisał(a):
Pokazać Ci fotki Ajdy z okresu dojrzewania ? :evil_lol:
wyglądała jak wyleniały futro , całe w plamach ... doszła do tego alergia.
No ale my możemy tylko tutaj gdybać .. do weta marsz :)
U mnie cieczki , że tak powiem były .. ale zarówno Lala jak i Mania są czarne i krótkowłose .. ale przypomniała mi się kudłata , jasna pastuszka - stróż z powołania.
A ona ma wiele ze sznupka hahahahaa , pilnuje i broni sswojego gipsu :mdleje:
ugryzła Klementynę :evilbat:

faktycznie pamiętam jak pokazywałaś Ajde łysawą :evil_lol: hahaha rzeczywiście one muszą być spokrewnione :evil_lol:

a tego małego gnojka chyba dziś ukatrupię, ja się rozpisuję jaka to ona mądra itd a gnój uparł się na kota dziś i niedługo jej poukręcam te sliczne uszka :mad::lol:

Posted

Cóż mam dodać - wszystko już zostało powiedziane:loveu:
Może tylko to, że uszko możesz jej ładnie skorygować, żeby nie stało, bo ona jeszcze młodziutka jest. Przyklej jej do końcówek uszu plasterki, w których wcześniej porób dziurki i przewiąż wstążeczkę, którą zawiąż luźno pod pyszczkiem jak czapeczkę u dziecka. Tak niech nosi ok.2 tygodnie bez zdejmowania. Po tym czasie zdejmij i uszko powinno już załamywać się jak u sznupka:loveu:

Poza tym zrobiłaś z małego czupiradełka sznupeczkę p&s:loveu:

Posted

Doginka - nie widzę tego diobła z tasiemką na uszach :shake: mnie tam radar nie przeszkadza, a na ulicy nie ma ludzi co by się na jej widok nie uśmiechnął :lol:

byłyśmy u Pana Doktora - Pepa na kontroli - doktor baaardzo zadolowony z jej wyglądu - nie to co Wy :eviltong: :diabloti: tylko nereczki jakby gorzej - ciężar właściwy moczu za niski, zobaczymy jutro jak będzie reszta wyników z moczu i jak będzie gorzej to dołączymy jeszcze jeden lek na nadciśnienie, ale ogólnie jest zadowolony z przebiegu leczenia

Figa - może mieć zarówno 6 jak i 8 miesięcy - nie sterylizujemy teraz - nie mam noża na gardle w tej kwestii więc nie chcę dziecku krzywdy zrobić - póki co temu wetowi ślepo wierzę :lol: skórę mamy obserwować, póki co niczego niepokojącego nie zauważył, ale wiadomo - zawsze coś może się jeszcze wykluć; z zębami też czekamy bo jeden dziś wypadł - więc może same wypadną

AnkaG nie mam fotek małej z dworu po obcięciu a w domu mam za ciemno :shake: nie ma szans wziąć aparatu z tą trójką na dwór :roll:

a w ogóle to jestem cała obolała po nocy z tymi gnojkami - czyt. z Fifi i Figą :lol: obie sie do mnie przyklejają, każda oczywiście z innej strony i się pchaja, a ja się odsuwam i finalnie budzę się powyginana jak paragraf, a rano jeszcze przychodzi Luna i kładzie się w plamce słonka czyli w nogach i jeszcze podkulam nogi :lol:

Posted

no ja chyba wolę jednak mieć swobodę w łózku :lol: albo muszę się nauczyć asertywności i nie robić im miejsca - tylko, że robię to w nocy nieświadomie :roll:

Figulec chyba jutro pojedzie do nowego domku :-(

Olcia zaospiona :lol:

blaszka :evil_lol:

takich trzech jak ich dwóch to nie ma ani jednego :loveu: