AnkaG Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Nie wytrzymałam i zamiast pracować oglądam małe czupiradełko ...:cool3: No fajnie wygląda - widać teraz, że to pieprzaczek. Słodka dzidzia. :loveu: No i widzę, ze bocianki koło ciebie latają ...:eviltong: Quote
lolka75 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Figa to taki diabelek:loveu: ale..ale.... pierwsza nocka na nowym i od razu bocianki przylecialy:multi::loveu::multi:.... beda male Wasie slodziutkie i rozowe:loveu::multi::loveu: Quote
malawaszka Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 lolka75 napisał(a):Figa to taki diabelek:loveu: ale..ale.... pierwsza nocka na nowym i od razu bocianki przylecialy:multi::loveu::multi:.... beda male Wasie slodziutkie i rozowe:loveu::multi::loveu: a Lolka tylko o jednym :eviltong: nie będzie - a już na pewno nie różowe haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lolka75 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 malawaszka napisał(a):a Lolka tylko o jednym :eviltong: nie będzie - a już na pewno nie różowe haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mowisz ze nie rozowe:hmmmm:?? to czyli ze co? ze jak?:crazyeye: :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 już się uspokoić paskudy jedne :mad: :lol: :eviltong: Quote
AnkaG Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ach bym wytarmosiła tego małego kiziaka.:lol: Quote
weszka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 nie widać zbyt wiele bo Figa się focha na mnie :lol: Widać widać :loveu: A to uszysko :-o:loveu: I różowa obróżka ładnie leży - prawda AnkaG :diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='weszka']Widać widać :loveu: A to uszysko :-o:loveu: I różowa obróżka ładnie leży - prawda AnkaG :diabloti::evil_lol: uszysko jest przeokropne :lol: i ono żyje!!!! Figa śpi, a wystarczy, ze coś stuknie to ucho się podnosi jak peryskop i szpieguje :evil_lol: Weszko powiedz mi czy pieprzaki mogą mieć skórę łaciatą? http://img220.imageshack.us/img220/7301/dsc0021dwz.jpg chodzi mi o tą łatkę na tej fotce - martwi mnie to trochę bo tam jest takie trochę łysawe i to nie przez skubanie, takie było - czysta i gładziutka skóra, ale łysawa :roll: a na grzbiecie ma też łyse placki nie po skubaniu tylko były - jutro jedziemy do pana doktora z Pepą to i Figa się załapie Quote
AnkaG Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Tia obróżka pasuje do wnętrza sterczącego uszka :eviltong: Niestety kopiowanie przez lata spowodowało, że nie u każdego sznupa te uszystka leżą grzecznie. Quote
Vectra Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Wasiu , a te przełysienia to nie są spowodowane zmianą sierściucha z młodzieńczej na dorosłą ? a plamy , to wg mojej wiedzy , to czasem pojawiają się jak suczka ma dostać ruiki.Zmiany hormonalne znaczy się. Quote
malawaszka Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Vectra napisał(a):Wasiu , a te przełysienia to nie są spowodowane zmianą sierściucha z młodzieńczej na dorosłą ? a plamy , to wg mojej wiedzy , to czasem pojawiają się jak suczka ma dostać ruiki.Zmiany hormonalne znaczy się. nie mam pojęcia - Luna już daawno była sceniackiem i nie pamiętam, żeby coś takiego miała :niewiem: cieczek też u mnie nie miewają :lol: jutro u weta zapytam:oops: i mam nadzieję, że Figa mi nie dostanie cieczki bo oszaleję chyba :eek2::scared: Quote
Vectra Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Pokazać Ci fotki Ajdy z okresu dojrzewania ? :evil_lol: wyglądała jak wyleniały futro , całe w plamach ... doszła do tego alergia. No ale my możemy tylko tutaj gdybać .. do weta marsz :) U mnie cieczki , że tak powiem były .. ale zarówno Lala jak i Mania są czarne i krótkowłose .. ale przypomniała mi się kudłata , jasna pastuszka - stróż z powołania. A ona ma wiele ze sznupka hahahahaa , pilnuje i broni sswojego gipsu :mdleje: ugryzła Klementynę :evilbat: Quote
malawaszka Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Vectra napisał(a):Pokazać Ci fotki Ajdy z okresu dojrzewania ? :evil_lol: wyglądała jak wyleniały futro , całe w plamach ... doszła do tego alergia. No ale my możemy tylko tutaj gdybać .. do weta marsz :) U mnie cieczki , że tak powiem były .. ale zarówno Lala jak i Mania są czarne i krótkowłose .. ale przypomniała mi się kudłata , jasna pastuszka - stróż z powołania. A ona ma wiele ze sznupka hahahahaa , pilnuje i broni sswojego gipsu :mdleje: ugryzła Klementynę :evilbat: faktycznie pamiętam jak pokazywałaś Ajde łysawą :evil_lol: hahaha rzeczywiście one muszą być spokrewnione :evil_lol: a tego małego gnojka chyba dziś ukatrupię, ja się rozpisuję jaka to ona mądra itd a gnój uparł się na kota dziś i niedługo jej poukręcam te sliczne uszka :mad::lol: Quote
madziamn Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 fotki prześliczne, świetne ucho tej małej:evil_lol: a z tą skórą to rzeczywiscie lepiej weta zapytac bo on najlepiej będzie wiedział Quote
ariss Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ucho wymiata:crazyeye:jest fenomenalne:evil_lol: Quote
eria Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 http://img23.imageshack.us/img23/526/dsc0012mmp.jpg ona jest ....rozbrajająca :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Cóż mam dodać - wszystko już zostało powiedziane:loveu: Może tylko to, że uszko możesz jej ładnie skorygować, żeby nie stało, bo ona jeszcze młodziutka jest. Przyklej jej do końcówek uszu plasterki, w których wcześniej porób dziurki i przewiąż wstążeczkę, którą zawiąż luźno pod pyszczkiem jak czapeczkę u dziecka. Tak niech nosi ok.2 tygodnie bez zdejmowania. Po tym czasie zdejmij i uszko powinno już załamywać się jak u sznupka:loveu: Poza tym zrobiłaś z małego czupiradełka sznupeczkę p&s:loveu: Quote
tangerine74 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ucho nieziemskie :loveu: Boska jest i już :loveu: Czekamy na dalsze foteczki kudłatej trójeczki ;) Quote
malawaszka Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Doginka - nie widzę tego diobła z tasiemką na uszach :shake: mnie tam radar nie przeszkadza, a na ulicy nie ma ludzi co by się na jej widok nie uśmiechnął :lol: byłyśmy u Pana Doktora - Pepa na kontroli - doktor baaardzo zadolowony z jej wyglądu - nie to co Wy :eviltong: :diabloti: tylko nereczki jakby gorzej - ciężar właściwy moczu za niski, zobaczymy jutro jak będzie reszta wyników z moczu i jak będzie gorzej to dołączymy jeszcze jeden lek na nadciśnienie, ale ogólnie jest zadowolony z przebiegu leczenia Figa - może mieć zarówno 6 jak i 8 miesięcy - nie sterylizujemy teraz - nie mam noża na gardle w tej kwestii więc nie chcę dziecku krzywdy zrobić - póki co temu wetowi ślepo wierzę :lol: skórę mamy obserwować, póki co niczego niepokojącego nie zauważył, ale wiadomo - zawsze coś może się jeszcze wykluć; z zębami też czekamy bo jeden dziś wypadł - więc może same wypadną AnkaG nie mam fotek małej z dworu po obcięciu a w domu mam za ciemno :shake: nie ma szans wziąć aparatu z tą trójką na dwór :roll: a w ogóle to jestem cała obolała po nocy z tymi gnojkami - czyt. z Fifi i Figą :lol: obie sie do mnie przyklejają, każda oczywiście z innej strony i się pchaja, a ja się odsuwam i finalnie budzę się powyginana jak paragraf, a rano jeszcze przychodzi Luna i kładzie się w plamce słonka czyli w nogach i jeszcze podkulam nogi :lol: Quote
Vectra Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ja śpię z czterema , nico większymi - daję radę , więc nie marudź :evil_lol: Quote
AnkaG Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Nie kwękaj - ja czasami śpię z czterema. :cool3: Quote
malawaszka Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 no ja chyba wolę jednak mieć swobodę w łózku :lol: albo muszę się nauczyć asertywności i nie robić im miejsca - tylko, że robię to w nocy nieświadomie :roll: Figulec chyba jutro pojedzie do nowego domku :-( Olcia zaospiona :lol: blaszka :evil_lol: takich trzech jak ich dwóch to nie ma ani jednego :loveu: Quote
malawaszka Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 tu widać ten dodatkowy kieł dolny - dziś wypadł :multi: Quote
Recommended Posts